This Is Escape

vanaf 2 t/m 24 personen - ook voor kinderen - gratis parkeren - unieke kamers en puzzels - esscape room van de maand Mei.

Wij bestaan uit een team van enthousiaste escape room spelers. Sinds wij begonnen zijn met het spelen van escape rooms is de drang steeds groter geworden om zelf een escape room te bouwen. We willen een leuke en spannende ervaring creëren met de allerleukste puzzels die we zelf bedacht hebben voor onze escape room. Daarnaast willen we bij This is Escape Breda ook wat originele elementen toevoegen zodat het nog spannender wordt! Ben jij net zo enthousiast over escape rooms als wij? Maak dan snel een afspraak.

Contactgegevens

Weidehek 8
4824 AS Breda
06-10842091
info@thisisescape.nl
http://www.thisisescape.nl/


Openingstijden

Op afspraakAlice escape out of Wonderland

Heb jij jezelf ooit wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om wonderland te betreden? Bij This is escape is het mogelijk! In de volledig met blacklight verlichte kamer zul je het visuele spektakel op ...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 8

2 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.
Het museum

Wat een normale rondleiding in een museum lijkt te zijn, blijkt een vreemde wending te krijgen. In deze kamer kom je oog in oog te staan met criminelen die je meeslepen in de grootste juwelenroof van...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 8

2 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.
Magic and Mystery

Tommy Wonder heeft tijdens het optreden van Magic Max blauwdrukken van zijn nieuwste illusie gestolen. Zijn crew is hem achterna gerend en zijn hem in de gang bij “Het Magic hotel” kwijtgeraakt. Vol...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 12

2 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.


Reviews

Review toevoegen

Super escape room!

door Arenda (03-01-2019)

-


Spannende en leuke ervaring

door Michiel (15-11-2018)

Gisteren met zijn tweeën het museum gedaan. We werden ontvangen en rondgeleid door een hartstikke enthousiaste medewerkster. Vanaf minuut een moet je snel aan de slag en wordt er dmv puzzels en opdrachten flink wat gevraagd om te kunnen ontsnappen. De kamer ziet er goed uit en is mooi aangekleed. De opdrachten zitten ook goed in elkaar. Zeker een aanrader!


Wat een superleuke toffe Escape room! GENOTEN

door Sandra Boomaerts (29-10-2018)

Ga zo door bedrijfsuitje gedaan bij jullie complimenten! Iedereen heeft enorm genoten.


Heel leuk!

door Isabella (25-10-2018)

Mijn eerste escaperoom! Alice in wonderland. Hele leuke ervaring! En een super enthousiaste eigenaar die speciaal voor ons eerder open ging!


topfeest!

door isabella (23-10-2018)

uperleuk kinderfeest met 8 jongens van 9 gehad. Gastheer grappig en heel leuk met jonge kids. Echte aanrader als je zelf ook van puzzelen houdt 😉. Mis alleen nog goede catering zoals frietjes/pannekoeken toe. Voor kinderfeest zou dat het helemaal af maken.


aanrader!

door claudia (29-08-2018)

We hadden een geweldig kinderfeestje met 15 dolenthousiaste meiden van 11 jaar. De ene helft speelde het Museum, de andere Alice in Wonderland. De eerste groep lukte het zelfs om te ontsnappen. Prachtige kamers, goed doordacht, zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. Ziet er erg mooi uit. Er werkt een heel gepassioneerd team die zelf de kamers maken en bedenken. Kortom, een topfeestje. Echte aanrader !!!


super!

door leonie (29-08-2018)

Mijn eerste escaperoom! Alice in wonderland. Hele leuke ervaring! En een super enthousiaste eigenaar die speciaal voor ons eerder open ging!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: