GASCAPE

Gascape is een unieke real life gaming experience waarbij het de bedoeling is binnen 60 minuten te ontsnappen uit een kamer door middel van het oplossen van verschillende raadsels en opdrachten. Samenwerken is hierbij een belangrijk onderdeel.

Zoals de naam Gascape misschien al doet vermoeden bevind jij je in deze Escape Room op een tankstation. Het is de bedoeling dat jij en je partners in crime een tankstation gaan beroven.

Contactgegevens

Oostzee 8
3446 CH Woerden
0348 234 432
info@gascape.nl
http://www.gascape.nl/


Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 17.00 – 24.00
Donderdag 17.00 – 24.00
Vrijdag 17.00 – 24.00
Zaterdag 10.00 – 24.00
Zondag 10.00 – 24.00Gascape

Het is 31 december 1999, de wereld maakt zich op voor de jaarwisseling die wel eens heel speciaal kan zijn. Meerdere mensen vrezen dat dit de laatste dag op aarde is. Computers zullen het jaartal 2000 niet aankunnen en mensen bereiden zich voor op chaos.

In Woerden zijn mensen massaal eten/drinken en andere spullen aan het inslaan om er maar zeker van te zijn de komende periode te kunnen overleven. Bedrijven zijn dicht, zo ook het tankstation in Woerden. De eigenaar heeft geen vertrouwen in de komende periode en heeft ervoor gekozen om de shop uit voorzorg leeg te halen en te sluiten.

Medewerkers hebben de afgelopen dagen de opdracht gekregen om te helpen met de ontruiming. Het pand is zo goed als leeg al heeft de eigenaar wel besloten om de kluis te laten staan….Minimale leeftijd: 15

2 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 110,00 euro

Reviews

Review toevoegen

Gave escape room met bijzonder thema

door de Jong (27-03-2018)

Wij vonden dit een gave escape room en je zit helemaal in het verhaal! Er zijn veel verschillende puzzels/raadsels dus er iets voor iedereen. Het is erg leuk dat de host na afloop de tijd neemt om nog even na te kletsen en je dingen in de kamer laat zien die je bijv gemist hebt.


Gaaf en spannend

door Peter (02-01-2018)

Erg leuk. Spontane dames die je ontvangen en bevlogen uitleg geven. Spannend begin... Zou wel 1½ uur de tijd moeten hebben, want binnen een uur de opdracht doen, lijkt onmogelijk. Maar ja, voor ons was het ook pas de 2e escaperoom... Zeer de moeite waard voor een leuk uitje waar je nog een tijdje over doorpraat!


Fantastisch bedacht, erg moeilijk

door Nynke (10-07-2017)

Deze escaperoom zit ongelooflijk goed in elkaar. Helaas wel de eerste waar ik niet uit wist te komen, hij is dus ook erg lastig. Aanrader als je al wat ervaring hebt en van een uitdaging houdt! Tip: je hebt een uur hard nodig dus schiet gelijk op!


erg goede escaperoom en een gezellige ontvangst.

door Koen (05-07-2017)

Allemaal top geregeld, echt een aanrader.


Durf jij de uitdaging aan?

door Fransje (02-04-2017)

Allereerst werden wij ontvangen door de eigenaren onder het genot van een drankje in een zeer gezellige entourage. Uitleg gehad wat wel en niet de bedoeling is in deze room. Ik had nog nooit een escape room gespeeld en wist dus ook niet echt wat ik moest verwachten. Voordat wij de escape room ingingen werd er eerst een filmpje getoond. Goed verhaal vanaf de eerste seconde origineel, spannend en uitdagend. Heel veel creatief bedachte en diverse pittige opdrachten die op allerlei manieren uitgevoerd moesten worden. Uitdaging genoeg. Gelukkig kreeg je zo nu en dan een tip. Erg goed bevallen! Deze escaperoom kan trouwens op twee niveaus gespeeld worden en ik zag dat deze ook rolstoeltoegankelijk is. Smaakt naar meer!. Bedankt!


Gascape Woerden........Je moet er geweest zijn!!

door Arne (28-03-2017)

Gascape locatie gemakkelijk en goed te bereiken met ruime parkeermogelijkheden (gratis) Een heel realistisch nagebouwde Tankstation-shop. Leuke ontvangst en introductie. Na de start waren de uitdagingen origineel en professioneel vormgegeven. Deze pasten vervolgens goed in het verhaal "Hoe beroof ik de grote kluis verborgen in de Tankstation-shop" Makkelijk nee dat was het zeker niet......ondoenlijk zeker ook niet...Helaas wij waren niet voor de politiepatrouille weg en dus werden we gesnapt, we stonden niet binnen een uur buiten. Maar het plezier dat we aan deze escape room hebben beleefd zal ik niet snel vergeten. Daarna hebben we ook nog heerlijk gegeten en van een koel drankje kunnen genieten. Kortom een super arrangement...een echte aanrader voor een leuke, uitdagende en tegelijk (ont)spannende middag of avond uit!!!!!!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: