Unlock Scheveningen

In teamverband ga je op avontuur in afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende kamers. Door middel van logisch denken en teamwork, moeten jullie de vraagstukken oplossen en binnen 1 uur weer buiten staan. Zet alle zintuigen op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Puzzels, raadsels en andere mysteries zal het team moeten trotseren om te kunnen ontsnappen, terwijl de druk met de minuut groter wordt.

Contactgegevens

Schokkerweg 44
2583 BJ Den Haag
070-2002464
info@unlockscheveningen.nl
http://www.unlockscheveningen.nl/


Openingstijden

Ma-Za van 09:00-22:00
Zo van 09:00-21:00Mission Impossible

Voor deze, bijna onmogelijke missie, zijn wij op zoek naar een team van uitstekende spionnen. Er moet ingebroken worden in het lab om het virus te stelen. In het lab kom je veel obstakels tegen. Als het lukt om de missie te voltooien, ligt er een mooie beloning klaar.Minimale leeftijd: 12

2 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

70,00 tot 120,00 euro totaal per game

Reviews

Review toevoegen

Awesome escape room!

door Maria (02-11-2017)

This escape room was very cool. It involved multiple rooms, cool effects, fun puzzles and science. I would definitely recommend it to anyone who enjoys more difficult puzzles!


Gaaf

door Kimskie (21-03-2017)

We waren met een groep van 8 meiden en we vonden het allemaal super leuk! Het is uniek, omdat we naar verschillende kamers heen moesten. Aardig personeel en goed ontvangen! Zeker een aanrader en we komen terug voor de Mummie :)


Spannend, afwisselend en ontzettend goed doordacht

door Christien (11-02-2017)

Geen escaperoom, maar escaperooms, want moesten onze weg vinden door meerdere ruimtes. We kregen in iedere ruimte weer nieuwe uitdagingen en puzzels. Deze waren heel afwisselend, doordacht en mooi gemaakt. De kamers waren erg mooi vormgegeven en helemaal in stijl. Super geluid- , licht- en rookeffecten. Alles bij elkaar maakte dit alles 'Unlock' tot de beste escaperoom die wij tot nu toe gedaan hebben. Ontzettend gaaf, we raden 'm aan.Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: