Port Santa Alicia

ONTSNAPPEN JULLIE IN 60 MINUTEN?
Uit de beruchte haven Port Santa Alicia?!
Het wapperen van de zwarte vlag, de verbazing,
het aanzicht van vergane glory….
De gure mist komt je tegemoet, net zoals de rottende alcohol lucht,
hier moeten we zo snel mogelijk weg voordat de Kapitein terug is!

Port Santa Alicia is DE Escape Room van Breda. Gelokaliseerd op de broedplaats voor creatieve ondernemers STEK! Met de grauwe look van een braakliggend terrein zorgt STEK voor de ultieme sfeer voor deze Escape Room Breda.
Want dit is niet zomaar een Escape Room. Port Santa Alicia is DE Escape Room Breda met een piratenthema en onverwachte ruimtes. Zorg dat je gekleed bent op het seizoen.

Contactgegevens

Veilingkade 9A
4815 HC Breda
info@portsantaalicia.nl
http://www.portsantaalicia.nl/


Port Santa Alicia

Het is het jaar 1721, het decennium waarin de zeven zeeën beheerst werden door Bartholomew Roberts. Ook wel Black Bart genoemd. Desondanks dat Black Bart maar 40 is geworden en pas op zijn 37e echt piraat werd wist hij toch heel wat buit te maken. Uiteindelijk zou hij namelijk 454 schepen weten te kapen dan wel te doen laten zinken. Helaas ging hij ten onder in het harnas. Begin februari 1722 werd hij dodelijk geraakt door een kanonskogel en was het voorbij met deze piraat die ook bekend is uit Pirates of the Caribbean. Ben jij klaar voor Black Bart?Minimale leeftijd: 12

3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

15,50 tot 24,50 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)

Reviews

Review toevoegen

Top vrijgezellenfeest

door Gerard Jarus (19-05-2017)

Voor ons vrijgezellenfeest een topdag gehad. Ontvangst was keurig en vriendelijk. Helemaal in thema een uitdagende escape room. Nipt gehaald maar ontzettend veel lol gehad.


amateur

door Teleurgesteld (13-03-2017)

Een amateur denkt ook wel een escape-room te kunnen bouwen. Dat is m.i. totaal mislukt. Dit is de naam 'escape room' niet waardig. Zonde van mijn geld.


Ontzettend leuk en uitdagend!

door Anouk (08-12-2016)

Erg mooi aangeklede escape room met ontzettend vriendelijk personeel. Vorige week geweest, pas net open, maar alles is super goed geregeld!


Uitdagend & Avontuurlijk!

door Lenn (08-12-2016)

Twee weken geleden de kersverse nieuwe escaperoom van Breda mogen doen! Tjonge, hij is lastig maar dat geeft een extra goed gevoel wanneer je ontsnapt! Met nog 5 minuten op de klok kwamen we met zweet op ons voorhoofd de escaperoom uit. Keep up the good work!!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: