Escape Room Raalte

Op zoek naar een spannende uitdaging die je met jouw vrienden, familie of collega’s kunt doen?

Ontdek Escape Room Raalte! Een kamer vol spanning, uitdaging en avontuur.

Escape Room Raalte is te vinden boven de Jumbo (supermarkt). De ingang van Escape Room Raalte vind je links (ongeveer 3 meter) naast de ingang van de Jumbo. De locatie is goed te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid.

Durf jij de uitdaging aan?

Contactgegevens

Domineeskamp 8
8102 CC Raalte
info@escaperoomraalte.com
http://www.escaperoomraalte.com/


Mission Impossible

Louis van Toorn (CIA-medewerker) blijkt een dubbele identiteit te hebben. Het schijnt dat hij connecties heeft met de Russische geheime dienst. Het is aan jullie de taak om zijn kamer te doorzoeken en te achterhalen wat er speelt. Jullie hebben een uur de tijd om achter de plannen van Louis te komen en deze plannen te stoppen. Kraak de codes, volg de aanwijzingen en kruip in de huid van een echte spion. Lukt het jullie op tijd de plannen te stoppen?3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 100,00 euro

Reviews

Review toevoegen

Super!

door Manon (12-12-2016)

Super leuke escaperoom! Zeker een aanrader!


Geweldige ervaring!

door Tijmen (12-12-2016)

Leuk gebruik gemaakt van technische snufjes. Het was erg gaaf om te doen. Als ze binnenkort een nieuwe kamer uitbrengen, dan gaan we zeker weer!


Een geweldig avontuur

door Roy (12-12-2016)

Een heel leuke kamer met veel mogelijkheden. Hij was goed te doen en toch heel erg spannend. Binnen de tijd gehaald. Echt een top tijd gehad.


Gewoon TOP!

door Nady (12-12-2016)

Wat een mooie kamer! Ik ging met een groep die allemaal nog nooit een escaperoom hebben gedaan en toch hebben we het gehaald. De kamer had veel technische snufjes waar je echt versteld van stond. Zeker een aanrader!


Hele leuke kamer, verrassende elementen!

door Nicole (16-11-2016)

We werden leuk ontvangen, de kamer had erg bijzondere technische elementen en een fantastische ontknoping, zeker een aanrader!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: