Escape Room The Cube

Escape Room The Cube in Hellevoetsluis is spannend, uniek en leuk voor iedereen. Ontrafel puzzels, open sloten en wees creatief. Escape Room The Cube is een geweldig uitje, waar je nog lang over zult napraten!

Contactgegevens

Struytse Hoeck 5
3224 HA Hellevoetsluis
06-41781378
info@escaperoomthecube.nl
http://www.escaperoomthecube.nl


Openingstijden

Elke dag van 10:00 uur tot 24:00 uurDe Maffioso Kamer

Al jaren sta je onderaan de ladder van de maffia familie en je bent het zat om alle rot klusjes op te knappen. Het dierbaarste bezit van de Maffia baas is een aantal enorm grote diamanten, welke hij goed verstopt heeft in zijn kantoor. Als je deze kunt stelen en verkopen ben je voorzien van een gouden toekomst. De baas loopt zojuist woedend naar buiten....dit is jouw kans!2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 119,00 euroInclusief drankje
Reviews

Review toevoegen

Waanzinnig!

door Irene (18-11-2018)

Met een groep collega's van 14 personen geweest. 2 Teams samengesteld die om beurten een poging konden wagen. Leuk om te zien of en hoe er werd samengewerkt om de puzzels op te lossen. Je ontdekt onbekende talenten van collega's. Een echte aanrader. Er zijn arrangementen te boeken met aanvullende activiteiten.


Top escaperoom

door Angela (20-11-2016)

Echt over nagedacht en in geinvesteerd. Al vaker escaperoom gedaan en dit was echt een leuke! (ookal zijn we er niet binnen de tijd uitgekomen haha)


Geweldig!

door Jeroen (31-10-2016)

Dit is een topper. Inmiddels al 9 escape rooms gespeeld, maar deze steekt er toch met kop en schouders boven uit! de afwerking en effecten van de kamer zijn van een hoogniveau en continue verrassend. Een aanrader!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: