Sherlocked

We offer 3 unique experiences, hosting between
2 and 42 players at once..





Contactgegevens

Beursplein 1
1012JW Amsterdam
020-2616433
hello@sherlocked.nl
http://sherlocked.nl


The Architect

We have recently discovered a mysterious room, hidden in the very heart of Amsterdam, inside the catacombs of the old Beurs van Berlage. This room has not been used or altered since 1934 and it app...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 12

3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 67 minuten om de kamer uit te komen.

129,00 tot 139,00 euro totaal per game




The Vault

Are you ready to break in to Amsterdam’s most beautiful and highly secured vault complex? For this unique experience, you will form a team of highly skilled thieves, challenged to steal a mysterious ...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 12

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

129,00 tot 139,00 euro totaal per game






Reviews

Review toevoegen

Waanzinnige escape room

door S (04-04-2018)

Ik vond het onwijs vet dat het al begon bij een sms van een onbekend nummer dat we ergens moesten verzamelen. Dan zit je meteen in het spel. En de kamer(s) waren lastig maar zeker te doen. Maar zeker de moeilijkste die ik ooit heb gehad. Onwijze aanrader voor mensen die van spelletjes houden.


top escaperoom!

door joost (03-04-2018)

echt een leuke ervaring en zit fantastisch in elkaar. veel verschillende onderdelen en acteurs, met verschillende manieren van samenwerken met je groep.


Great fun

door Hendrik (02-04-2018)

With some friends have tried to escape from Sherlocked's The Vault escaperoom yesterday. Great fun. Very captivating game play (literally) at a venue well kept at Beurs van Berlage in Amsterdam. Certainly a fun night out.


Amazing

door Adriaan (01-04-2018)

The Vault is not your ordinary escape room. You not only have to figure out puzzles and riddles; you are on a mission! And to be on this mission you have to take on a new idenity and play your character. It is fantastic! It all almost feels real. The people who take part in the experience really stick to their character as well so it all comes together perfectly. In order to maximize the experience you really have to go with an open mind and willingness to just have FUN and talk your way through situations. I highly recommend it! The escape room in itself is also well done and informative. Lots of information is given and a thorough storyline is explained. You can tell that this escape room was well thought of not only in puzzles and riddles but in making it into a plausible situation. I was and still am very impressed.


absolutely thrilling

door victoria (25-03-2018)

I absolutely loved it. It was the first time that i did an escape room and didnt really know what to expect. The people working there are always staying in character and make it very easy for us to get into character as well. Must say the location is incredible as well. All in all I am happy that we did it!!! When in Amsterdam, you should check it out


Really really difficult but fun

door DARREN (25-03-2018)

This is the hardest in the Netherlands and the building is just amazing with all original features


Uitdagend en uniek

door Loet (25-03-2018)

Erg uitdagende escaperoom waar je op basis van teamwork en creativiteit verder komt. En dat alles op een prachtige locatie met authentiek gevoel bij het verhaal


Zeer uitdagend en spannend

door Sjoerd Sluijs (25-03-2018)

Zeer uitdagend en spannend. Goed georganiseerd. Opgevoerde acteerwerk maakte het allemaal nog echter.


Great and exciting

door Sebastian (23-03-2018)

Requires cunning, teamwork, thinking, agility and strength. Great setting


The whole experience was freaking Exhilarating!!

door Brent (23-03-2018)

Oh man the vault was freaking fantastic !!! I've been to many escape rooms in Belgium, Poland, Germany and the Netherlands but this one was by far absolutely the best !!! Fantastic set decoration, story and the whole experience was just freaking exhilarating.


Amazing!!

door Siun (23-03-2018)

Visited Sherlocked with some friends and it was such a great experience ! We all loved it so much. The best escape room in Amsterdam, would recommend it to anyone! It’s amazing how you all work together as a team and have so much fun while doing so. So many great surprises during the stages of the room! GO TO SHERLOCKED!!!


Sooo Exciting

door Anne Marie (21-03-2018)

Ik had geen koffie op en het was ochtend. Ondanks dat nam de adrenaline het snel over. Spannende afwisselingen en goede spanningsboog. Ik zal niet te veel verklappen maar het kleinste foutje kan je al te veel tijd kosten, wat het des te moeilijker maakt. Dus als je houd van een uitdaging, ECHT EEN AANRADER. De hele sfeer, acteer werk, opbouw, was fantastisch. We hebben het helaas niet gehaald maar des ondanks erg genoten!


Adrenaline is still running

door Jackie (14-03-2018)

From the first text you receive to the very last part of the experience, the adrenaline is running through your veins. Everything is right about this experience. The interior of the experience is just truly stunning. The story is amazing, well thought out and sucks everybody right in. The puzzles are challenging and working together is key, but that made everything so much more fun. I can't even describe how I feel about the lasers... Unfortunately, we didn't make it. Nevertheless, this experience puts the bar up high for every other escape room out there.


Hele gave ervaring

door Koen (07-03-2018)

Eerste escaperoom ooit dus ging er met weinig verwachting in. Het is mij erg goed bevallen en ik zal hem zeker aanraden aan andere. Wat ik erg tof vond waren de meerdere kamers, dat je buiten begon en de afwisseling in puzzels.


Unieke locatie

door Huubhuub (07-03-2018)

Erg toffe escape room met niet-standaard puzzels. Hele toffe authentieke locatie. De opzet van de escape room is uitgebreid en geeft veel afwisseling.


Aanrader voor iedereen

door Justin (07-03-2018)

Goed in elkaar gezet! Je wordt hele tijd aan het werk gezet. Geen moment dat je echt geen idee hebt wat je moet doen. Goede locatie goede ruimte. Interactie met mensen maakt het nog leuker. Zeker een aanrader.


Best ER I've ever done

door Felix (06-11-2017)

I don't understand why the Vault doesn't have any stars at the moment. The Vault was the most cinematic, immersive, story driven ER I've played so far! The interactive actors in the experience are convincing. The location is unique. The set dressing, props & puzzles are sturdy, well made and more importantly they were justified to be in the universe. My peers thought the puzzles lacking, but I didn't mind. The flow of the experience was dynamic, yet never causing us to lose attention and focus. The concept simple, the execution well done.


Ja en nee

door Mieke (03-09-2017)

Qua beleving een 10, echt het film gevoel. De puzzels daarentegen, gezocht en onduidelijk. Niet escape room waardig wat ons betreft, maar zoals gezegd voor de beleving wel de moeite waard om te gaan doen.


Unique experience!

door Charles (26-04-2017)

I really got into the game from the start, I felt like in a movie. I was always asking myself “is this for real or is this part of the game?”. You get your mission, you go places to find clues, etc… (I won’t spoil the game). You’ll have to be smart and inventive with the all team in order to get to the end of the mission. I highly recommend it!


Exceptional!

door Tom (21-04-2017)

We could not recommend ‘The Vault’ experience any more highly. From the initial intrigue and excitement leading up to the ‘mission’, to the moment the experience begins, there is an unparalleled sense of immersion. Through a series of puzzles, challenges and role-playing we were captivated and brought into another world. Sherlocked has spared no attentional to detail and the calibre of acting, venue and production all come together to solidify this as one of the best experiences out there - not to be missed!


Net wie is de mol!

door yldau (17-04-2017)

Voor de verjaardag van een vriend gaven mijn vrienden en ik hem een escape room kado. Dat wist hij alleen niet. We hebben hem alleen de info gegeven die we van sherlocked door kregen, een bepaalde tijd op een bepaalde plek. Hij, maar ook wij, vonden het allemaal echt mega spannend want niemand wist wat er ging gebeuren. Ik kan niet vertellen wat er uiteindelijk gebeurd is, want dat zou alles voor jullie verpesten, maar ik kan wel zeggen dat we een te gekke avond hebben gehad. Ik zou het iedereen aanraden.


Spannende ervaring!

door iris (15-04-2017)

Bij Shelocked heb ik ''The vault'' gespeeld, een spannende ervaring! Het knappe acteerwerk in combinatie met de spannende vormgeving van de kamers maken het een geloofwaardig geheel waar je even helemaal in op kunt gaan. Het spel zelf zat leuk in elkaar, met meerdere kamers waar je even goed na moest denken over de oplossingen. Bij Sherlocked voel je je vrij om je weer even kind te mogen voelen en op te kunnen gaan in het spel.


Architect

door Angie (14-04-2017)

Leukste escape room die ik tot nu toe heb gespeeld! Mooie locatie, leuk verhaal en goede service. Puzzels waren uitdagend, maar mochten voor mij nog iets uitdagender. Logica was een groot onderdeel.


I wanna do this everyday!

door Maureen (14-04-2017)

Wow! This was beyond what I expected. I heard it was good, but Sherlocked suprised me on so many levels. The building where it takes place; great, beautiful. The backstory; awesome, loved how it makes the game so much stronger. And then the puzzles, there were so cool and when you solve them you feel like a technical wizard. You really get sucked into game, can’t wait to do the next one!


ENTER THE VAULT

door Caspar (10-04-2017)

Did you love games and puzzles when you were a kid? I know I did. Me and my younger sister would make up all kinds of games in which you had to go through different rooms solving puzzles and mysteries while jumping from chair to chair because the floor was made of lava. About fifteen years later those days are behind us and we usually do normal stuff like going out for coffee or to see a movie. We still like games and puzzles though; when we get together you could easily catch us playing monopoly or the occasional mario-kart match. I guess we just don't fool ourselves into believing the bathroom is a basement filled with long-lost secrets anymore. I think that as we grow up we need increasingly more realism to really give into our imagination. A chair on a red carpet is no longer a rock that rises from the boiling lava pools of death. You just feel too old for that stuff, and you would feel silly doing it even though it used to be so much fun. I had heard about escape rooms before and I guess the idea was appealing to me, but I never really looked into it. A friend of mine came up with the idea to try breaking into 'the vault' and really needed another competitor. I didn't have anything else going on and I thought to myself; well hey, why not? Let's give this escape room thing a try. Well I can assure you, as soon as we stepped into 'the vault' those feelings of excitement and curiosity I used to have stepping over chairs in our living room on my way to the next clue came bubbling up again. Everything looks amazingly real and there are even professional actors who make it seem like you should actually be on your guard. The whole thing is like a special agent's mission where you're Ethan Hunt infiltrating in enemy territory or Danny Ocean robbing a casino. We barely got out with our lives. Sherlocked has excelled greatly in making an exciting puzzle for people who have past the age where they used to play pretend. I can recommend trying to break into 'the vault' to anyone who would like to see if that past love for games still is in there somewhere. It exceeded all of my expectations, I'm sure it will blow your mind.


Doen!

door Georgios (10-04-2017)

Al jaren dwingen mijn vrienden mij om mee te gaan naar een escape room, op de een of andere manier is het er eigenlijk nooit van gekomen. Daar is vorige week verandering in gekomen! Samen met 4 vrienden zijn wij The Vault in en Uit "gebroken". Vanaf het moment dat je je bevestigings email ontvangt begint het avontuur. De puzzles, acteurs en gehele beleving is top! Een must do als in je in Amsterdam bent...


Een filmische beleving voor de gevorderde speler

door Robin (07-04-2017)

The Vault van Sherlocked is een spannende en levensechte beleving voor de echte puzzelaars. Je komt terecht in levensechte (geacteerde) scenes die zo uit een actiefilm afkomstig lijken. Je wordt genoodzaakt samen te werken om het mysterie van The Vault te ontrafelen met moeilijke puzzels en acties. Schuilen voor de bewaking, jezelf naar binnen bluffen bij de ingang en een strijd tegen de klok om alles in goede banen te voltooien. Wij haalden hem, maar met een slagingspercentage van 5% is het duidelijk een van de gevorderdere kamers in Nederland. Een must voor elke liefhebber!


Heerlijke Escape Room

door Ralf (07-04-2017)

Ik heb de Escape Room met vier vrienden gespeeld en hebben echt genoten ervan. Uiteindelijk hadden we de Escape Room gehaald met nog 2 minuten op de klok. Een pittige maar heerlijke Escape Room. Niet alleen de puzzels waren goed, maar qua thema klopte het ook gewoon.


Spannend op een andere manier

door Manja (21-09-2015)

Een escape room met verrassende elementen. Ja het is geen spannende maar dat wil je ook niet altijd toch? We vonden hem best spannend en uniek. Ligt ook aan hoe je er zelf instaat natuurlijk. En goed doordacht vonden wij hem. Zeker een aanrader!


Kamer met veel sfeer en toffe puzzels.

door Lieke (13-09-2015)

Ik heb al redelijk wat kamers gedaan, maar deze staat nog steeds bovenaan. Inderdaad geen horror-gebeuren, maar eerder heel mystiek en de beleving is helemaal "af". De lokatie is tof (kelder beurs van Berlage), een verhaallijn met spullen en puzzels die in de tijdgeest van het verhaal passen. Veel verrassingen tijdens het spel. Echt een aanrader.


tegenvaller

door s (30-06-2015)

Zo veelbelovend maar het viel erg tegen. De ontvangst was in een woord waardeloos, deuren gingen naar mijn mening volledig op willekeur van de begeleiding open en er was heel veel erg onduidelijk. Helaas!


Mooie kamer maar mist spanning

door Ben (01-05-2015)

Ik miste de spanning een beetje, dus ik begrijp de vorige reacties wel, maar ik vond de kamer absoluut mooi afgewerkt en de puzzels waren ook leuk. Toch is voor mij de spanningsopbouw in een escape room erg belangrijk en dan bedoel ik niet perse griezelig, maar gewoon dat je de noodzaak voelt om te ontsnappen, dat had ik in deze kamer totaal niet. Ik vind de term griezelkamer uit een vorige review trouwens erg denigrerend klinken, want griezelig of niet, Bunschoten en Delft zijn wat mij betreft de beste escape rooms in Nederland en hoe mooi ze de kamer ook hebben afgewerkt bij Sherlocked, ze kunnen zich toch echt niet meten met deze twee toppers! En nee, ik heb geen aandelen haha, ik ben gewoon een escape room liefhebber die houdt van een totaalplaatje, goede puzzels, goede spanningsopbouw en een kloppend verhaal waarbij alle elementen perfect bij het verhaal passen.


Fantastisch

door Gj (15-03-2015)

Ik begrijp de mindere reacties niet zo goed. Ik vond deze kamer echt briljant. Zeer mooi afgewerkte kamer met hele originele puzzels. Op een prachtige lokatie. Als je een griezelkamer zoekt moet je naar Bunschoten of Delft. Maar als dat geen vereiste is is deze kamer ongeëvenaard!


leuke kamer

door Sandra (15-03-2015)

Deze Escape room is zeker leuk, maar er kunnen nog wel wat dingen verbeteren. Sommige dingen waren gewoon niet mooi weg gewerkt en daardoor was de experience soms wel minder. Er zat wel een leuke verassing in de kamer. Ik ben benieuwd of de tweede kamer die ze gaan openen een upgrade is!


Te hoge verwachtingen...

door Victor (09-03-2015)

Misschien kwam het omdat we erg hoge verwachtingen hadden van Sherlocked door alle media aandacht, maar eerlijk gezegd vonden wij Sherlocked een beetje tegen vallen. Het was zeker geen slechte escape room, in vergelijking tot een aantal andere rooms hoort Sherlocked echt wel tot de top 10, maar we misten gewoon de spanning die je wel hebt in bijvoorbeeld Bunschoten en Delft. Dat terzijde gelaten is het een erg mooie locatie en zitten de puzzels over het algemeen goed in elkaar, dus als je in Amsterdam bent, zeker gaan doen!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: