Terug naar Escaperoom Nijmegen

In een vervallen huisje bij het kerkhof woont een geheimzinnig man. Hij houdt er macabere praktijken op na en gunt de doden zelfs op hun laatste rustplaats geen rust. Hij verzamelt hun spullen en houdt hun geesten in zijn greep. Aan jullie de ijzingwekkende opdracht om een van deze geesten te bevrijden. Jullie zenuwen zullen ernstig op de proef gesteld worden en jullie zullen tot het uiterste moeten gaan om deze taak te volbrengen. Zijn jullie koelbloedig genoeg?



3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.




Reviews

Review toevoegen

Geweldig avontuurlijk vriendenuitje

door Sebastiaan (05-10-2016)

Erg leuke opzet van het spel en nog best pittig ook. Daarnaast relaxte sfeer en leuke opdrachten! Aanrader!


Bijzonder

door J.p (04-10-2016)

Leuke lokatie voor gezellig vernuftig bedrijfsuitje..aanrader voor iedereen..


Fantabulous!

door Dilano (04-10-2016)

Waanzinnige middag gehad! Echt aan te raden


Een fantastische ervaring!

door Mats (04-10-2016)

Naast ontzettend vriendelijk personeel ook nog eens een hele fijne en bijzondere ervaring gehad! Kamer zit goed in elkaar waardoor de belevenis geweldig is!


Gaaf!!

door Kristel (04-10-2016)

Beide kamers heb ik gespeeld maar ook The Graveyard is een aanrader! De spanning was om te snijden maar we zijn binnen de tijd ontsnapt!!


Spooky, maar leuk!

door Lily (03-10-2016)

Mijn eerste Escape Room die gelijk de lat erg hoog heeft gelegd! Vrij pittig, maar dat is zeker niet vervelend. Ik ben er erg van onder de indruk!


Uitdagend

door Isabelle (03-10-2016)

Leuke, enthousiaste begeleiders en mooie effecten in de escape room. Veruit toch wel de uitdagendste en verrassendste kamer die we tot nu toe hebben gespeeld.


Super mooie/leuke kamer in een spannend thema.

door Gina (03-10-2016)

Spannend thema wat het zeker ook is. Mooie aankleding past helemaal in thema. Leuke en pittige opdrachten die ook met het thema te maken hebben. Een super kamer, waar alles klopt en die ik zeker aanraad.


Bovengemiddeld goed

door Pim (03-10-2016)

Het was pittig maar dat mag ook wel. Ik vond het super eng maar daardoor had ik een geweldige beleving en helaas ben ik er niet uitgekomen. Leukste escaperoom tot nu toe



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: