Escaperoom Nijmegen

Een ontsnapping uit de Escaperoom midden in het centrum van Nijmegen is een unieke belevenis Je hersenen draaien op volle toeren en
de adrenaline giert door je lijf. Gaat de deur van de Escaperoom open of...

Je hebt de keuze uit 2 ontzettend spannende kamers… Uit welke kamer wil je nou écht ontsnappen?

Las Vegas room
Welcome to Vegas! Jullie zijn geselecteerd om in te breken in het zwaarst beveiligde casino van Las Vegas. De geavanceerde alarminstallatie zal het uiterste van jullie vragen. Dus zorg dat je scherp bent. Eenmaal binnen in het casino staan jullie voor een haast onmogelijke opdracht. Laat je hersenen kraken, werk slim samen en zet alles op alles om de grote kluis te bereiken. Daar wacht jullie de laatste uitdaging...

The Graveyard
In een gammel, spookachtig huisje bij het kerkhof woont een duistere man. Hij houdt zich bezig met vreemde praktijken. Hij verzamelt spullen van de dode mensen op het kerkhof en houdt hun geesten gevangen. Aan jullie de huiveringwekkende taak om een van deze geesten te bevrijden. Dit zal niet zonder slag of stoot gaan en jullie zenuwen zullen hevig op de proef gesteld worden. Durven jullie deze ijzingwekkende opdracht aan?



2016





Contactgegevens

Titus Brandsmastraat 30
6511 JR Nijmegen
024 204 20 32
info@escaperoom-nijmegen.nl
http://www.escaperoom-nijmegen.nl


Openingstijden

10.00 - 23.00



Las Vegas

Worden jullie de nieuwe Ocean’s Eleven? Om in te breken in het zwaarst beveiligde casino op de Strip is jullie team geselecteerd. Het casino heeft een geavanceerde alarminstallatie die het uiterste va...
Meer info en reviews


3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

75,00 tot 128,00 euro totaal per game




The Graveyard

In een vervallen huisje bij het kerkhof woont een geheimzinnig man. Hij houdt er macabere praktijken op na en gunt de doden zelfs op hun laatste rustplaats geen rust. Hij verzamelt hun spullen en houd...
Meer info en reviews


3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

75,00 tot 128,00 euro totaal per game






Reviews

Review toevoegen

Mooi opgezet kamer, technisch niet helemaal goed

door Yuhin (15-01-2018)

Redelijke kamer. Mooie kamers en thema is leuk gedaan. Echter technisch zaten hier en daar wel wat bugs in, dat was wel jammer, maar zaten zeker leuke aspecten bij. Kon zonder de bugs veel leuker zijn.


Zeker niet 2e van Nederland waard

door Karin (07-01-2017)

Een aardige escaperoom,maar zeker niet waard om de tweede plek van Nederland te krijgen, vooral voor de ervaren escaperoomspeler. De uitslag van veel puzzels wordt goedgekeurd door iemand die mee zit te kijken, en dat ging bij ons zeker 2x mis (waarbij het antwoord bij de eerste poging zeker goed was, maar we pas bij de tweede poging naar de volgende stap mochten, en 1 puzzel werd goedgekeurd terwijl we het goede antwoord nog niet hadden). De puzzels zijn niet met elkaar verbonden, maar elke puzzel staat op zichze!f en dat is jammer. Ook worden er wel erg snel (vooraf ingesproken) hints gegeven. Verder is het een leuke lokatie, het thema is redelijk doorgevoerd. Niet geschikt voor mensen die ook maar iets slecht ter been zijn.


Een ontdekkingstocht, net of je in een film zit.

door Marjon (30-10-2016)

Wat een geweldig leuke opdrachten! Voelde soms net alsof je in een film zat. Als ik terug denk, dan komt boven: Teamwork en samen plezier hebben,


Echt een super ervaring!

door Erwin (30-10-2016)

Een super leuke en leerzame avond gehad!


een grensverleggende & breinbrekende ervaring

door Iris (30-10-2016)

Erg leuk om in groepjes deze uitdaging aan te gaan!


Gaaf

door L (30-10-2016)

Super


Super leuk, maar wel lastig

door Ester (30-10-2016)

Leuk om een keer te doen en zo een keer samen te werken met je vriendinnen. Erg gelachen!


Staat nog op de lijst...

door Denise (28-10-2016)

Ik kende geen 1 van de rooms maar deze lijkt me het leukst! Snel eens heen dus...!


Tof

door Paulo (15-10-2016)

TOP beleving!


Geweldig..!!!

door Suus (15-10-2016)

Echt super geweest. Kei mooi gedaan.


Tof

door Loes (15-10-2016)

Erg leuk thema, verrassende effecten en fijne sfeer!


Gaaf!

door Anouk (15-10-2016)

Wat een ontzettend gave kamer! Hier hebben we het er nadat we ontsnapt zijn nog lang over gehad!


Vernieuwend

door Markos (13-10-2016)

Leuke kamer met veel technieken die ik nog niet tegen ben gekomen in andere kamers. Ik verheug me op de volgende escaperoom van jullie.


Vet veel speelplezier!

door Carola (13-10-2016)

Super gaaf deze kamer... Let er wel op dat je niet te veel in het 'speelplezier' van de casino onderdelen op gaat.. anders vliegt de tijd voorbij zonder dat je ontsnapt bent!


Geweldig!

door Lotte (13-10-2016)

Super goede escaperoom! Al meerdere kamers gespeeld, maar de Las vegas kamer springt er zonder twijfel bovenuit!


Super!

door Lies (13-10-2016)

Een super escape room! Meerdere al bezocht maar de beste die ik gedaan heb!


Super!

door Josine (13-10-2016)

Een super Escaperoom! Iets anders dan ontsnappen, maar inbreken! Echt n escaperoom 2.0


Verduiveld goed

door Maxi (11-10-2016)

voor de las vegas kamer een grote verassing. beste escape room van holland! keep up the good work


Waanzinnig leuke ervaring en zeer verrassend!

door Pauline (09-10-2016)

Leuk ontvangst, uitdagende kamer en ontzettend veel gelachen. Leuk uitje voor gezin of vriendengroep. Doen!


Spannend, afleidend en goed georganiseerd!

door Tijn (09-10-2016)

Hele leuke ervaring!


Veel spanning in verschillende ruimtes!

door Vriendinnetjes uit Hengelo (09-10-2016)

Het was een ontzettend leuke escaperoom met veel verschillende ruimtes. Van makkelijk tot moeilijk, alle opdrachten waren aanwezig!


Leukste Escape Room ooit!!

door Sander (08-10-2016)

De Las Vegas escape room is echt te gek!


Perfect!

door Willem (08-10-2016)

Ik heb meerdere escape rooms bezocht, maar deze springt er echt uit, in alle opzichten! Een must voor alle fans van escape rooms!


Super!!

door Joyce (08-10-2016)

Echt een super leuke ervaring! Aanrader!


Top!!!

door Timo (07-10-2016)

Deze kamer gespeeld met vrienden. Te gekke techniek, compleet anders dan andere escaperooms die wij hebben gespeeld. Wij komen zeker terug om ook de Graveyard te spelen.


Anders dan anderen

door Kim (07-10-2016)

Leuke escaperoom met bijzondere special effects! We hebben er al veel bezocht maar Las Vegas was toch wel een van de betere


super tof!

door Maud (07-10-2016)

Met deze kamer beleef je zeker een mega unieke ervaring! Als je van escape rooms houd, moet je deze zeker een keer gespeeld hebben!


Super nice!

door Bas (05-10-2016)

Echt een heel toffe dag gehad, leuke opdrachten, mooie aankleding! Aanrader


GAAF!!

door Malou (05-10-2016)

Samen met vriendinnen uit deze kamer weten te ontsnappen. Echt zenuwslopend met een geweldige adrenaline kick als je de code uiteindelijk gekraakt hebt! Aankleding van de kamer was super en maakt het tot een echte beleving!


Geweldig avontuurlijk vriendenuitje

door Sebastiaan (05-10-2016)

Erg leuke opzet van het spel en nog best pittig ook. Daarnaast relaxte sfeer en leuke opdrachten! Aanrader!


Super gaaf!

door Joris (05-10-2016)

Onwijs leuke escape room, dit is een echte aanrader!


Super vet

door Arjan (05-10-2016)

Zeer leuke ervaring. Ongeveer 20 kamers gedaan nu en dit was zeker degene die ik andere als eerste zou aanraden.


Top!

door Mats (05-10-2016)

Ook in deze kamer weer een fantastische ervaring gehad! Mooie aankleding, een goed verhaal en van het begin tot het eind zit je er helemaal in. Goed in elkaar gezet!


Erg leuk

door Jasper (04-10-2016)

Super leuke escaperoom


De beste

door Paul (04-10-2016)

Wij maken er een sport van om zoveel mogelijk escape rooms te bezoeken, ondertussen hebben we bijna alle escape rooms in Nederland gehad. De las Vegas room in Nijmegen is de beste tot nu toe!


Geweldige ervaring

door Richard (04-10-2016)

Hele leuke dag gehad, vooral ook een prima begeleiding. De eigenaar heeft duidelijk verstand van zaken ;)


erg leuk

door Jeroen (04-10-2016)

Leuke activiteit


Super!

door Geert (04-10-2016)

Super!


Een geweldige ervaring!

door Bart (04-10-2016)

Wat een topkamer is dit zeg! Je kijkt je ogen uit naar hoe de kamer is aangekleed. Daarnaast vindt je het thema in alle aankleding en opdrachten terug. Geen een opdracht is hetzelfde, wat het des te leuker maakt. Ik heb al meerdere escape rooms gespeeld maar deze steekt er met koo en schouder boven uit. Een geweldige kamer met super vette effects. Als laatst wil ik het vriendelijke personeel bedanken voor hun enthousiasme en behulpzaamheid! 10/10


Next level!

door Joep (04-10-2016)

We hebben met een groepje ervaren escapers versteld gestaan van deze kamers. Super high tech, gave aankleding en ook nog een goed verhaal (ook niet geheel onbelangrijk vind ik zelf). Ik sluit me aan bij alle anderen die deze kamer(s) aanraden!


T is toch om te gieren

door Geer en Goor (04-10-2016)

Top ervaring met ons nieuwe tv programma. Geweldige middag gehad! Vanaf november 2016 op RTL 4.


Bijzonder

door J.p (04-10-2016)

Leuke lokatie voor gezellig vernuftig bedrijfsuitje..aanrader voor iedereen..


Echt een hele gave ervaring. Een 100% aanrader!

door Bart (04-10-2016)

Top!


Met vrienden een top event gehad

door Arjen (04-10-2016)

Een geweldige ervaring !!! Klasse !


Wat een uitdaging!

door Willeke (04-10-2016)

Het spelen van de Las Vegas kamer was een echte verrassing. Door alle nieuwe effecten werden we steeds uitgedaagd om anders na te denken. De mooiste kamer die ik tot nu toe heb gespeeld!!


Fantabulous!

door Dilano (04-10-2016)

Waanzinnige middag gehad! Echt aan te raden


Wow Hoe gaaf!!!!!!!

door Anré (04-10-2016)

Nog geen andere room gedaan maar echt super deze!


Super gaaf!

door Amber (04-10-2016)

Al een aantal escape rooms gespeeld, maar deze was veruit de beste. Gave effecten en een perfecte moeilijkheidsgraad, echte aanrader!


Super gave kamer !!!

door Karen (04-10-2016)

Heb al een aantal kamers gespeeld, maar dit was echt de gaafste!! Aanrader voor iedereen !!


Zeker de moeite waard

door Nelis (04-10-2016)

Aanrader als teamuitje


Een fantastische ervaring!

door Mats (04-10-2016)

Naast ontzettend vriendelijk personeel ook nog eens een hele fijne en bijzondere ervaring gehad! Kamer zit goed in elkaar waardoor de belevenis geweldig is!


Een echte aanrader!

door marlies (04-10-2016)

De Las Vegas room moet je echt gespeeld hebben! Super vette effecten en de kamer is zo professioneel gebouwd, dat je echt helemaal in het thema & spel zit. Ik zeg doen!!


AANRADER

door Ashley (04-10-2016)

In 1 woord omschreven GAAF! Veel kamers gespeeld maar deze komt voor mijn op nummer 1.


TOP!

door Diks (04-10-2016)

AANRADER, het enigste woord dat ik kan verzinnen voor de Las Vegas kamer....


Gaaf!!

door Kristel (04-10-2016)

Beide kamers heb ik gespeeld maar ook The Graveyard is een aanrader! De spanning was om te snijden maar we zijn binnen de tijd ontsnapt!!


Ge-wel-dig

door Kristel (04-10-2016)

Wauw! Wat een top ervaring en wat een techniek! Ee geweldige kamer en zeeeeeker een aanrader!


Geweldig

door Dirk (04-10-2016)

Echt een top escape room. Meerdere escape rooms gedaan, maar Las Vegas was de vetste!


Top ervaring!

door Daan (04-10-2016)

Geweldige escape room met veel technische effecten ipv simpele sloten. Opdrachten goed doordacht met vaak een onverwachte twist.


Super vet

door Meike (04-10-2016)

Veel escaperooms gedaan maar deze was echt heel leuk en uitdagend.


Mega vette escaperoom!

door Lotte (03-10-2016)

Zeker een aanrader! Lekker uitdagend en goed georganiseerd.


Nieuwe uitdagende kamer

door Bart (03-10-2016)

Toen de kamer net af was, zijn we wezen spelen. Het was eigenlijk beter dan verwacht! Gave technieken gebruikt en zeker pittige puzzels. Echt een aanrader zowel voor families als voor bedrijfsuitjes of echte Escape-Goeroes


Supertof

door Tineke (03-10-2016)

meerdere escape rooms al gedaan. Deze was absoluut de meest uitdagende, zonder onmogelijk te zijn. Superleuk!


Super gaaf!!

door Linde (03-10-2016)

Super gaaf!! Echt een aanrader voor een spannende middag!


Super

door Gerrit (03-10-2016)

Leuke dag gehad!!


Geweldig!

door Ineke (03-10-2016)

Verschillende escaperooms bezocht maar tot nu toe stijgt deze boven de andere uit.


topper!!!!

door Rob (03-10-2016)

Met vrienden een gave avond gehad. Een toffe kamer met leuke uitdagingen.


Een grote trip😱

door Sjoerd V (03-10-2016)

Wat een kaamer!! Hep een te geke tijd gehat met me vrienden!! Wou er ijgelijk niet eens uit snapte!!!


Supergaaf

door Veronique (03-10-2016)

Gisteren met ons team hier geweest. Mooi uitgewerkte kamers en leuke kamers


aanrader

door Mark (03-10-2016)

Van alle escaperooms waarbij ik heb meegedaan was dit de leukste.


Geweldig

door Lineke (03-10-2016)

Wat een geweldige belevenis. Het zit heel goed in elkaar. Echt een aanrader


Heel tof!

door Meize (03-10-2016)

Ik heb meerdere escape rooms gespeeld maar dit is toch wel mijn favoriet! Het is een leuk thema en de kamer is ook echt goed aangekleed naar het thema. Deze kamer had ook veel technische snufjes, ik verbaasde me er over! Zeker een aanrader!!


Enerverend, vernieuwend & spannend: een aanrader!

door Peter (03-10-2016)

Leuke thema, zit goed in elkaar en anders dan andere escaperooms door het niet met standaard cijfersloten te doen. Op zoek naar een leuke groepsactiviteit dan is dit zeker een aanrader!


Een leuke, unieke ervaring !

door Linda (03-10-2016)

Een superoriginele escaperoom. We hebben er al een aantal gedaan maar de Las Vegas kamer springt er echt uit !Echt gaaf hoe ze dit in elkaar hebben gezet.


Wat een belevenis!

door Nicky (03-10-2016)

Een escape room met de beste belevingsgraad. Een combinatie van spanning en gave opdrachten. Wat een adrenaline kick!


Aanrader

door Rudolf (03-10-2016)

Een geweldige ervaring met technische hoogstandjes!


Geweldig!

door Jip (03-10-2016)

5 reeten


Origineel uitgewerkt thema!

door Jan-Hein van de Vliert (03-10-2016)

Een aanrader!!!


Verzorgd en spannend

door Ruud (03-10-2016)

Een ervaring die je niet snel zult vergeten. Zo goed bedacht en zo goed uitgewerkt qua thema!


Viva Las Vegas!

door Stef (03-10-2016)

Na meerdere rooms te hebben bezocht, kwam ik uit deze het meest enthousiast!


Top!

door Bart (03-10-2016)

Mooi kamer met uitdagende en originele spellen in het thema van Las Vegas! Veel ingenieuzer dan dat simpele slotjes en cijfercode werk.


Uitdagende en Spannende escape room

door Marc V (03-10-2016)

Deze kamer heeft meer dan alleen maar "zo snel mogelijk de uitgang zoeken". Het is tot in de details afgewerkt en de puzzels zijn uitdagend! Ideaal voor een teamuitje omdat samenwerking ook daadwerkelijk nodig is.


Super gaaf en spannend!

door Dichelle (03-10-2016)

Echt een aanrader voor een teamuitje of familiedag!! Las Vegas room was top!


Beste van NL

door Bas (03-10-2016)

Uitdagende kamer. Ook voor de ervaren Escape Roomers. Oprachten met skills en met brains!


Leuk teamuitje

door TheovGeffen (03-10-2016)

Goede introductie en begeleiding. Zeer geschikt als uitje.


Spannend

door Jordy (03-10-2016)

Veel variatie en voor iedereen wat wils. We gaan zeker terug.


Geweldig

door Daan (03-10-2016)

Dit was zeker de beste tot nu toe. Een echte aanrader.


Wouwww... super..!!

door Suus (03-10-2016)

Wouwww... super gaaf zeg. Las Vegas Op en Top..!! Echt een aanrader voor iedereen..!


Gave ervaring, goed geregeld, mooi gemaakt

door Robin (03-10-2016)

Toppieeee


Fantastische ervaring

door Marcel (03-10-2016)

Behoorlijk vaak in escaperooms geweest, in Nijmegen is het echt top! Heb de allebei de rooms gespeeld, beide super! Maar Las Vegas, zonder al te veel te verklappen is het echt een goed verhaal, van het begin tot einde goed doordacht. De goede verhaallijn geeft je ook echt het idee dat de room realiteit is. Niet zomaar wat cijfersloten openmaken maar echt puzzels die passen binnen het them. Dikke aanrader voor iedereen die uitdagende escaperoom wil spelen!


Spooky, maar leuk!

door Lily (03-10-2016)

Mijn eerste Escape Room die gelijk de lat erg hoog heeft gelegd! Vrij pittig, maar dat is zeker niet vervelend. Ik ben er erg van onder de indruk!


Super tof!

door Bas (03-10-2016)

Deze kamer heeft iets wat andere niet hebben, alles klopt! Mooie uitwerking tot in details. Leuke puzzels 😀


Geweldig

door Marc (03-10-2016)

Wat een gave kamer, ik heb het afgelopen jaar een aantal kamers gespeeld maar deze is veruit de beste. Een echte race tegen de klok. Tot de volgende keer!!


Spannend en onderhoudend

door Lily (03-10-2016)

Mooie belevenis, met verrassende momenten. Zeker de moeite waard!!


Briljante kamer

door Vermeers (03-10-2016)

Fantastisch opgezette kamer. Origineel, technisch hele gave snufjes en je waant je echt in Vegas!


Top!

door peter (03-10-2016)

Super leuke ervaring!! Zeker een aanrader als teamuitje


Super leuk

door Eef (03-10-2016)

het was een hele beleving, Het Vegas thema is echt te gek en heel erg spannend! Een aanrader dus


Zenuwslopende ervaring!

door Danny (03-10-2016)

Ontzettend indrukwekkende escape room, waarbij je continu vol spanning bezig wordt gehouden om te kunnen ontsnappen.


Super spannend!

door Majka (03-10-2016)

De sfeer van de escaperoom is echt geweldig, alsof je je in en waar casino bevindt. De puzzels waren uitdagend en vernieuwend. Absolute aanrader!


waanzinnig

door Anouk (03-10-2016)

Het leuke van deze escape room is dat het uit meerdere kamers bestaat waardoor de beleving optimaal is, die technologische vernieuwingen die in de kamers zitten maken het een ware belevenis


Uitdagend

door Isabelle (03-10-2016)

Leuke, enthousiaste begeleiders en mooie effecten in de escape room. Veruit toch wel de uitdagendste en verrassendste kamer die we tot nu toe hebben gespeeld.


Verrassende nieuwe technieken!

door Imke (03-10-2016)

Aantal weken geleden heb ik de Las Vegas escaperoom gedaan. Ik heb me echt laten verrassen door de nieuwe technieken van deze kamer. Ook de aankleding was ontzettend indrukwekkend! De spellen en puzzels waren uitdagend en leuk om te doen. Aanrader voor iedereen!


Leuk

door Nils (03-10-2016)

Leuk voor de eerste keer


Super

door Luuk (03-10-2016)

Leuke Escaperoom


Geweldig!

door Tom (03-10-2016)

Een hartstikke leuke escape room, aankleding geweldig en erg vriendelijke medewerkers!!!


Waanzinnig!

door Raymond (03-10-2016)

Meerdere rooms van Doe Nederland gespeeld.. allemaal fantastisch! Maar het Casino thema vond ik persoonlijk de leukste! Ga zo door!!


Uitdagend en leuk

door Milla (03-10-2016)

Geslaagde middag!


Toffe thema's!

door Ted (03-10-2016)

Echt een aanrader! De toffe thema's wijken af van alle andere escaperooms!


Alsof je in de film zit

door Roel (03-10-2016)

Als enorme fan van de ocean's trilogie heb ik genoten van deze room!


Top ervaring

door George (03-10-2016)

Wij zijn met het bedrijf waar ik stage loop, bij deze escape room geweest. Het was heel leuk en spannend


Mooi thema

door Joost (03-10-2016)

Goede technieken en moeilijkheidsgraad is goed


Fantastisch

door Rik (03-10-2016)

Geweldig bedacht


De techniek blaast je weg

door Anna (03-10-2016)

De kamer heeft veel technische snufjes die ik vooraf niet verwacht had, het systeem zit goed in elkaar en maakt de beleving heel echt!!


Uitdagend

door Wido (03-10-2016)

Alweer een paar weken geleden ben ik met een groep vrienden in deze room geweest. Voor mij de eerste keer in een dergelijke kamer. We zijn eruit gekomen (gelukkig), en hebben het enorm naar ons zin gehad. Een absolute aanrader voor tijdens een dagje weg in Nijmegen.


Spannende uitdaging

door Lotte (03-10-2016)

Geweldige beleving, super spannend en zenuwslopend! Geweldige technieken gebruikt! Zeker aan te raden!


Alsof je in een echt casino bent.

door Gina (03-10-2016)

Super leuk thema. Opdrachten die goed passen bij het casino. Sfeer, opdrachten en aankleding is helemaal top. Zeker een aanrader.


Super spannend

door Jente (03-10-2016)

Ik heb onder tussen al veel escape rooms gespeeld, maar deze staat boven aan mijn lijstje! Echt een aanrader! Een uitdaging, maar wat een kick als je er dan uit komt! Een hele ervaring.


Hersenkraker

door Tom (03-10-2016)

Wij warem met ons met bedrijf naar deze escaperoom gegaan. Normaal gezien zouden wij zulke escaperooms kunnen oplossen (wij werken in de ICT). Deze escaperoom was toch iets moeilijker dan verwacht. Het thema was erg spannend. Een echte aanrader!


Super mooie/leuke kamer in een spannend thema.

door Gina (03-10-2016)

Spannend thema wat het zeker ook is. Mooie aankleding past helemaal in thema. Leuke en pittige opdrachten die ook met het thema te maken hebben. Een super kamer, waar alles klopt en die ik zeker aanraad.


Gruwelijk te gek gaaf.

door Teun (03-10-2016)

Idem


Sweervolle ervaring met orginele puzzels

door Djerri (03-10-2016)

De GraveYard voeld bijna alsof je ergens anders aan het puzzel bent. De techniek achter puzzels, die niet je standaard -open het slot- puzzels zijn werken samen met de aankleding om je helemaal in de ervaring mee te slepen. Gecombineerd met een verhaal die je door de ER stuurt is dit zeker een aanrader.


Te gek uitdagend en vernieuwend

door Esther (03-10-2016)

Mooi


Bovengemiddeld goed

door Pim (03-10-2016)

Het was pittig maar dat mag ook wel. Ik vond het super eng maar daardoor had ik een geweldige beleving en helaas ben ik er niet uitgekomen. Leukste escaperoom tot nu toe


Fantastisch

door Lies (03-10-2016)

Leuke beleving! Erg spannend en vriendelijk personeel


Vernieuwend en te gek!

door Jente (03-10-2016)

Deze escape room is vernieuwend in zijn technieken! Het spannend en heel mooi uitgewerkt. We gaan graag nog de Las Vegas kamer doen!


Geweldig!

door Tanya (02-10-2016)

Echt een aanrader, the graveyard. Spannend, leuke technologie, echt beter dan de rooms die ik tot nu toe heb gespeeld. Geen standaard cijfersloten. En de omgeving is ook echt top.



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: