De Drukkerij

De Drukkerij heeft een uniek educatief karakter. Door het thema en de waarheidsgetrouwe setting is het als klas extra leuk om het spel te spelen. Je ervaart tijdens het spelen hoe het eraan toe ging in de Tweede Wereldoorlog, welke keuzes mensen moesten maken en wat er in en om Nijmegen is gebeurd.

Bijzonder is dat je bij de Drukkerij na het spelen in een unieke setting kan napraten. We kunnen er niet teveel over zeggen, maar we beloven dat het leuk is!





Contactgegevens

Tweede Oude Heselaan 181A
6542 VE Nijmegen
+31242024019
info@escape-nijmegen.nl
http://escape-nijmegen.nl


Openingstijden

10:00 - 22:00



De Drukkerij

Het is 1944 en de bevrijding van Nijmegen is aanstaande. Het verzet maakt overuren om alle informatie die straks van waarde is te verzamelen en verspreiden. Zo ook Antoon. Zijn geheime drukkerij aan de Tweede Oude Heselaan draait op volle toeren. Maar op 12 september, vlak voor de grote dag, wordt Antoon opgepakt. Al zijn werk dreigt verloren te gaan.

Het is aan jullie verzetsstrijders om de geheimen van Antoons Drukkerij te ontrafelen. De bezetter zit jullie op de hielen, en je hebt nog maar een uur om het wachtwoord, cruciaal voor het slagen van de bevrijding, te vinden.



Minimale leeftijd: 12

3 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 102,00 euro





Reviews

Review toevoegen

Geweldige eerste ervaring met een escaperoom !!!

door Peter (01-05-2017)

Leuke ontvangst door Stefan! Je komt meteen in de sfeer van de escaperoom. Leuk, spannend, verrassende technieken, soms moeilijk. Zo nu en dan een tip hielp ons verder. Leuk voor het hele gezin! Ook leuk om achteraf in dezelfde sfeer je ervaringen te kunnen delen onder het genot van een drankje. Absolute aanrader !!!


Verrassend en spannend!

door Nadia (17-10-2016)

Super gave escaperoom, er zitten heel veel verassende onderdelen in en de puzzels zijn super uitgewerkt. Je waant je even terug in de tijd door de prachtige setting en dit maakt het extra spannend en realistisch. Beste escaperoom waar ik tot nu toe ben geweest, zou hem zo nog een keer doen!


Interessantste kamer tot nu toe!

door Ralf (15-10-2016)

Het thema spreekt erg aan, leuk dat het ook een museumachtige sfeer heeft. Daarnaast is ook goed nagedacht over de puzzels en sluiten de spelelement goed aan bij de kamer!


Veel kamers gespeeld maar hier klopt alles!!

door Anna (13-10-2016)

De aankleding, het verhaal, de sfeer, puzzels en leuke verassingen, echt top!! Vooral het einde vond ik wel heel gaaf en bijzonder!


lat omhoog gelegd

door niels (13-10-2016)

3e kamer voor mij, dit was echt van een andere orde. Aankleding, beleving, puzzels waren top


Verrassende kamer en super leuke ervaring!

door Karlijn (13-10-2016)

Zeker de moeite waard om een keer te spelen! Ook een aanrader voor een bedrijfsuitje.


Spannende kamer met goed doordachte puzzels!

door Robin (13-10-2016)

Mijn ervaring met De Drukkerij is meer dan positief. Erg leuke escape room met veel verrassingen!


Geweldige ervaring

door Daan (13-10-2016)

Een echte beleving. Het thema en de aankleding zijn ronduit top! Een Escape Room die verder gaat dan alleen cijfersloten openmaken.


Spannende reis!

door Marian (11-10-2016)

Een Escape Room met een indrukwekkend verhaal, 'n kamer met verrassingen. Goede begeleiding (was wel nodig voor mij), niet echt makkelijk. Zeker 'n aanrader!


Verrassend

door Max (08-10-2016)

De eerste escaperoom. Een bijzondere ervaring. Tot in de kleinste details uitgewerkt thema met verrassende puzzels. Een echte aanrader.


totaal andere beleving

door aldwin (06-10-2016)

Na meerdere escape rooms te hebben gespeeld was dit echt weer een hele andere ervaring, erg mooi!


Spannende kamer met een tof thema

door Jack (04-10-2016)

De puzzels waren uitdagend met een mooi thema. Kan deze kamer aan iedereen aanraden!


Briljant avontuur

door Mirjam (04-10-2016)

Leuk, zit goed in elkaar. Spannend, niet te simpel en leuk met vrienden maar ook met bijv. collega's of een team.


Hele toffe kamer

door Jörgen (03-10-2016)

Een thema wat we me niet direct aansprak, maar uiteindelijk prima uitpakt. Eindelijk weer een kamer die niet enkel met slotjes aan elkaar hangt maar waar alles onderdeel is van de ervaring. Top


Toffe Duik in het Verleden

door Andel (03-10-2016)

Fantastische beleving; door het voltooien van een spannende missie waan je je een uur lang echt ten tijde van de tweede wereld oorlog. Alles klopt (de spellen, aankleding, de sfeer) en de tijd tikt.


Schitterende kamer!

door Mathijs (03-10-2016)

Erg mooi aangekleed, een van de beste tot nu toe. Misschien wel de beste!


Kicken puzzel.

door Geert (02-10-2016)

We zijn met ons team naar deze escape room geweest. Wat een super ervaring. Perfect als team uitje, je ziet meteen welke rollen de verschillende teamleden innemen, erg leuk. Veel verrassende aspecten in de deze ruimte, ik beveel het van harte aan.


Heel erg leuk voor vrijgezellenfeestje

door Mieke (02-10-2016)

Authentiek, veel aandacht voor details, goed bedachte en spannende puzzels, goed afgestemde begeleiding die precies op tijd (maar niet te vroeg!) aanwijzingen geeft. Aanrader!


Geweldige ervaring, ontzettend mooie kamer!

door Bas (01-10-2016)

De hele kamer is prachtig ingericht. Het spel blijft constant spannend en uitdagend. Goeie speluitleg vooraf. Top ervaring!


Unieke totaalervaring met een meeslepend verhaal!

door Joris (01-10-2016)

Een verrassende kamer die niet alleen gericht is op de slimme puzzels, maar ook veel aandacht besteed aan het verhaal en de totaalervaring. Uniek in zijn klasse!


Super!

door Michiel (01-10-2016)

We zijn net op tijd ontsnapt! Hele leuke escape room


Waanzinnige reis naar het verleden

door Stefan (01-10-2016)

Een Escape Room waar echt alles klopt, aankleding, sfeer, verhaal en een paar unieke verrassingen!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring:



Foto's