Klimrijk Brabant

Diep in de Veldhovense bossen heeft het team van Klimrijk gebouwd aan twee spannende escape rooms.

In de escape rooms word je met een groep mensen in een kamer opgesloten. Door middel van het oplossen van puzzels en raadsels en het zoeken naar aanwijzingen kun je de kamer verlaten. Maar let op! Je hebt maar een uur de tijd om te ontsnappen. De enige manier om dit voor elkaar te krijgen is door samen te werken met jouw lotgenoten!

Contactgegevens

Turfweg 9
5504 RL Veldhoven
0900-0200
info@klimrijk.nl
http://www.klimrijk.nl/dagje-uit/escape-room


Ontsnappingscapsule de Skytanic

Deze escape room speelt zich af in de ruimte. Je bevindt je in de ontsnappingscapsule van een gigantisch ruimteschip. Helaas staat het moederschip, de Errorum, op ontploffen en heb je een uur de tijd ...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 10

3 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

18,00 tot 27,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)
De verloren professor

Voor deze bijzondere ontsnapping bevind je je in een hut van een zonderlinge oud-professor die lange tijd als een kluizenaar leefde. Enige tijd geleden is deze man op mysterieuze wijze verdwenen en to...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 10

3 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

18,00 tot 27,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)


Reviews

Review toevoegen

Geweldige uitdaging.

door Dian (03-10-2016)

Super uitdaging, goed in elkaar gezet en voor ons een uur lang zoeken en nadenken. We hebben het gered met 4 minuten over. Zag er goed uit en was heel uitdagend.


Klimrijk, we have a problem!

door Jeroen (itelligence) (03-10-2016)

Een leuke escape room met leuke puzzels van verschillende aard om op te lossen. We werden met de minuut fanatieker en de blijdschap na de ontknoping was dan ook erg groot.


55 minuten spanning en plezier!

door Pim (itelligence) (03-10-2016)

Met 3 collega's begonnen we wat lacherig, maar al gauw werden we 'rete-fanatiek'. Wanneer Monique een aanwijzing gaf over de intercom zei een enkeling zelfs met enige regelmaat zeer geërgerd "sssstttttt". Jammer dat Sientje (de verloren astronaute in het moederschip) het net niet haalde, ik hoop dat het goed met haar gaat!


Bijzonder leuke ervaring!

door Kris (02-10-2016)

Mijn eerste escaperoom ever! En het werd een leuke en spannende ervaring. Het heeft iets van Fort Boyard. Je vecht tegen de tijd om de kamer te kunnen verlaten. Je wapens: creativiteit, intelligentie, logica, team spirit! We gaan zéker nog eens terug om ook de andere room te "escapen". Topactiviteit!


Geweldig bedacht.

door Jan (02-10-2016)

Met een vriendengroep de verloren professor gespeeld. Mooie ervaring en de puzzels zijn zeer uniek. Eindelijk een escaperoom zonder Cijfersloten. De verhaallijn zit goed in elkaar. De Hut is mooi afgewerkt. Het is geen makkelijke kamer maar met enkele tips 1 minuut voor tijd ontsnapt. Achteraf nog een lekker drankje kunnen drinken. Chapeau voor de bouwers en de spelbegeleiders.


Je voelt je een echte astronaut in de ruimte

door Monique (18-08-2016)

Wanneer je naar binnen gaat in de skytanic ruik je de nieuwigheid nog. Het ruikt er sterk naar verf maar door de sfeer die er hangt lijkt het net alsof je meteen in de ruimte bent. Een leuke sfeer en ontzettend goed gemaakt! Tot in detail is het af! Leuke puzzels waar kinderen eventueel ook bij kunnen helpen, mocht je met kinderen gaan. De spelleidster gaf antwoord op alle vragen en gaf aanwijzingen waar nodig was. Er zitten leuke special effects in de skytanic verwerkt waardoor het een uniek concept is. Mooi gemaakt tot in detail! Zeker een aanraderReview toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: