Escape@Lizz

Een reeks vermissingen houdt Dordrecht en omgeving al enige tijd in onzekerheid. Wie zit er toch achter deze mysterieuze ontvoeringen? De politie heeft met man en macht getracht de zaak open te breken maar alle sporen lopen dood. Uit wanhoop heeft de familie van een van de slachtoffers een privédetective ingeschakeld. De detective had vermoedens dat de mogelijke dader zich zou schuilhouden in de Merwehal. Helaas kan de detective dit niet navertellen, omdat hij zelf ook vermist is en hoogstwaarschijnlijk slachtoffer is geworden van dezelfde dader. Het is aan het team om de laatste plek waar de detective geweest zou zijn te onderzoeken, en hopelijk sporen te vinden om de dader te achterhalen, zonder zelf in de handen van de mysterieuze ontvoerder te vallen..





Contactgegevens

Baanhoekweg 1
3313 LA Dordrecht
reserveren@escapelizz.nl
http://escapelizz.nl


Openingstijden

woensdag t/m zondag 14:00-23:00



Opsporing Ontspoord

Met een groep van 2 to 7 spelers worden jullie als externe onderzoekers ingeschakeld om laatste plek waar de Privé Detective is gezien te onderzoeken.
 
Kunnen jullie de detective redden en de dader identificeren zonder zelf in de handen te vallen van de mysterieuze dader?
 
 Opsporing Ontspoord is een spannende misdaadthriller met onverwachte plotwendingen, en licht en geluidseffecten die je op het puntje van je stoel brengen. Deze kamer is niet geschikt voor personen onder de 16 jaar en voor overgevoelige mensen.



Minimale leeftijd: 16

2 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 75 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 112,00 euro





Reviews

Review toevoegen

GEWELDIG GAAF!

door Joost (04-01-2017)

Het personeel was zeer vriendelijk en de opdrachten waren heel leuk en uitdagend, alles steekt heel goed in elkaar en het past compleet in het verhaal. Een echte aanrader!


helemaal top!

door Laura (11-12-2016)

Met een groep van 7 personen hebben we deze escape room gedaan! Voor mijn gevoel is het met 7 personen 'net iets te veel' en zou het leuker voor iedereen zijn als je met 4/5 man ben. Voor de rest was het super leuk, personeel vriendelijk, leuk verhaal en leuke diverse opdrachten!


Alsof je zelf in een spannende misdaadserie zit!

door Sifra (21-11-2016)

Geweldige room! Zeker niet te makkelijk, maar daar heb je je vrienden ook voor om mee samen te werken! We hebben enorm genoten. Ik wist niet helemaal wat ik kon verwachten, maar het was echt leuker dan ik zelfs hoopte dat het zou zijn! Zeker een aanrader! Dankjewel aan de lieverd die mij mee nam!


Zeven kleuren bagger gescheten

door Suzan (16-10-2016)

Wat een geweldige ervaring! We gingen er als 5 zussen in en we kwamen er als 5 doorwinterde detectives uit! Het personeel had niet vriendelijker kunnen zijn! Zeker een aanrader


Geweldig

door Steffie (15-10-2016)

Super spannend en heel leuk om met vrienden te doen. Echt een aanrader!


Heel spannend!

door Renee (15-10-2016)

Heel mooi gemaakt, je moet echt puzzelen heel leuk. Met hier en daar een schrik moment. Echt een aanrader!


Super uitdagend

door Born (15-10-2016)

Wat een geweldige kamer genoeg uitdaging en leuke variatie. Voor mij de leukste kamer tot nu toe...


Was tof en verassend

door Michiel (12-10-2016)

Zeker vermaakt met deze kamer.


Top, heel leuk om te doen

door Hanny (08-10-2016)

Heel goed voor teambuilding


Super

door Marlies (08-10-2016)

Super avond gehad! Tussen de ingewikkelde puzzels en de spanning door ook nog veel gelachen. De leukste escape room tot nu toe!


Wauw, heel erg cool!

door Janou (07-10-2016)

Goed in elkaar gezet. Spannend. Doordenken. Samenwerken. Niets is toeval en niets is wat t lijkt. Of toch wel? Verwarring alom. HOEH daaan? Heel goed inelkaar gezet. Wanneer is kamer 2 klaar???


Spannend en verrassend!

door Ellen (05-10-2016)

Erg leuke en spannende escape room met verrassende en bijzondere elementen. Tot nu toe mijn favoriete escape room! Echt een aanrader!


Interessante kamer

door Hanco (05-10-2016)

Goed in elkaar gezet verhaal. Je moet goed samenwerken om het tot een goed einde te brengen, kortom een topkamer


Fantastische ervaring

door Monique (03-10-2016)

Gastvrije ontvangst, mooie kamer met veel technische snufjes,goed verhaal en een mooie aankleding, ik vind het een super ervaring


Geniaal

door Mustafa (03-10-2016)

Sherlock Holmes ervaring in Dordrecht! Goed bedacht en de uitvoering is fantastisch gedaan. Ik kan/wil niet te veel prijs geven, maar ervaar het zelf.


Meer dan een puzzelkamer

door Hendrik (03-10-2016)

Nog nooit zag ik een kamer met zoveel verschillende techniek terwijl het verhaal en g je bijna deed vergeten dat het slecht een spelletje is... Echt een bijzondere Escape en zeer blij dat ik deze heb gespeeld!


Super ervaring! Veel details, mooi uitgewerkt!

door Leander (03-10-2016)

Deze kamer met 4 pers bezocht. Sterk verhaal tot in de puntjes uitgewerkt. Samenwerken is echt nodig! Zeer verrast door alle details en technische snufjes! Jammer dat je een kamer eigenlijk maar 1 keer kan doen want eerste reactie na afloop; deze ervaring wil ik nog eens meemaken! Wij zaten alle 4 vol adrenaline en verbazing! Groot compliment aan de makers!


Spectaculair!

door Ada (03-10-2016)

Geweldige en spannende ervaring; heel hoog amusementsniveau. Aanafer


Top Room

door Sanne (03-10-2016)

Heb nog niet zoveel escapes gedaan, maar vond het echt top en iedereen kon iets doen of vond weer een andere oplossing. Super spannend ook. Top gedaan.


Fantastisch verrassend!

door Karin (03-10-2016)

Erg knap gemaakt.


Toppertje!

door Demi (03-10-2016)

Zeker een aanrader! Super spannend! Ik zeg doen!!


Ijzingwekkend spannend!

door Jeffrey (03-10-2016)

Rete spannende escape room!


Spannend!!!

door Danique (03-10-2016)

Super leuke escaperoom met een goed verhaal! Erg verrassend. De beste waar ik tot nu toe ben geweest.


Super spannend!!!!

door Lia (03-10-2016)

Een absolute aanrader! Erg onvoorspelbaar, spannend, uitdagende opdrachten, origineel en heel leuk om samen met een groep vrienden op te lossen!


Een ware sensatie!!

door Tim (03-10-2016)

In één woord sensationeel!! Een echte aanrader!! Menig geen doorverwezen en iedereen dolenthousiast. Nog niet geweest? Shame on you 😉


Erg origineel!

door Rick (03-10-2016)

Een ontzettend gevarieerde ervaring, met spannende momenten en goed doordachte puzzels! Zeer tevrede over deze escape room. Ik zal deze escape room dan ook te allen tijde aanraden!


Wow!!

door Xander (03-10-2016)

Meerder escaperooms gedaan, maar dit is toch echt de beste. Het verhaal is gewoon heel erg goed en spannend. Bovendien ziet er alles er zo goed uit. Ik kan niet wachten tot de tweede escaperoom hier open gaat!! Dikke aanrader


Verrassend en mega spannend

door Stefan (02-10-2016)

Wat een kamer, in vergelijking met andere kamers is deze echt de beste. Spannend en onverwachte wendingen die je echt niet verwacht. Topper


Waauw!!!

door Madou (02-10-2016)

Een hele bijzondere escaperoom. Lekker moeilijk en lekker spannend. Heeft alles wat je van een escaperoom verwacht. Wanneer komt er een tweede escaperoom bij jullie?


Mooiste en beste tot nu toe!

door Gido van Barneveld (02-10-2016)

8 verschillende escape tooms gedaan maar deze is toch wel de beste!! Erg goed verhaal.


Fantastische ervaring

door Gordon (02-10-2016)

Locatie was top..in 1 woord super sensatie!!!!


GE-WEL-DIG!!!

door Sytse (02-10-2016)

Wat een spanning en sensatie. Ik heb al heel veel escaperooms gedaan in binnen en buitenland. Echt super goed bedacht deze! WOW!


Fantastisch!

door Daniel (02-10-2016)

Spannende escaperoom met een goed verhaal. Om hier uit te komen moet je echt een hoop leuke maar ook moeilijke puzzels oplossen. Zeker de moeite waard!


super!

door nien (02-10-2016)

geweldige escape room, ik raad iedereen m aan! goed in elkaar geze, vet spannend en heel mooi gemaakt! beste escape room ooit!


Geweldig!

door Rooms (02-10-2016)

Dit was echt fantastisch! Schrok me eigen dood maar is een hele ervaring ! En logisch nadenken is het belangrijks 😳😉


Awesome!

door Coen (01-10-2016)

Wauw wat was dit spannend zeg! Beste escaperoom ever. En ik ben al naar een hoop geweest. Super goed bedacht man!


fantastisch

door Diana (01-10-2016)

de veruit beste die er is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


In 1 woord geweldig!!!

door Born (01-10-2016)

Als regelmatige bezoeker van diverse escape rooms zit deze zeker in de top 3 van alle rooms die ik heb gezien. Ik denk zelfs wel op 1. Zoveel uitdaging en de verassende dingen. Super!!!


Geweldig verrassend!

door Koen (01-10-2016)

Echt helemaal top! Zowel ontvangst, als het spel en de aankleding! Leuke kamer, waarbij je echt even moet puzzelen en samenwerken! Verrassende opdrachten en een sterke verhaallijn! Als er een nieuwe kamer komt, zijn wij zeker weer van de partij!! Goed geschikt als onderdeel voor een vrijgezellenfeest!


Spannend

door Dreamski (01-10-2016)

Helemaal leuk!


Spannende en mooie kamer!

door Marijn (01-10-2016)

Al veel kamers gedaan maar dit is een mooie uitdaging en ziet er goed uit.


Hit the spot!

door Eelco (01-10-2016)

Lastig, goed doordacht, leuke afwisselende opdrachten. Echt een toffe kamer, een van de beste!!!!


Een interactieve hersenkraker!

door Michael (01-10-2016)

Vele escaperooms gedaan maar dit is toch wel mijn favoriet! Goed verhaal, het zet je hersenen echt aan het werk! In vergelijking met andere escaperooms is de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Aanrader dus!!


Geweldig

door Kelly (01-10-2016)

Erg spannend en wen hele geweldige puzzeltocht.


Uitdagend, spannend &een prachtige vormgeving!

door Dionne (01-10-2016)

Spectaculair, spannend, uitdagend, modern en een prachtige vormgeving: een absolute A A N R A D E R!!


Verrassend spannend

door Jacqueline (01-10-2016)

Escaperoom die goed in elkaar zit. Alleen het begin is al tof. Je moet keihard werken om eruit te komen en wat zijn we geschrokken. Het is geen kamer met alleen maar slotjes maar er zit echt een verhaal in. Absolute aanrader, voor mij is deze kamer 1 van de beste.


Geweldig!!

door Patricia (12-08-2016)

Verassende elementen, goed verhaal, lastige opdrachten en leuk verhaallijn. Kortom echt een aanrader!!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: