Locked Amsterdam

Locked biedt een unieke ervaring vol technische inventiviteit en vernuftige puzzels in een meeslepend verhaal. In deze spannende escape room is niets wat het lijkt. Niet voor niets zijn al onze beoordelingen op het web zo lovend!

Locked.Amsterdam ligt in de prachtige Amsterdamse Houthavens, gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. 





Contactgegevens

Nieuwe Hemweg 8
1013 BG Amsterdam
+31(0)202615386
info@lockedamsterdam.nl
https://lockedamsterdam.nl/


Openingstijden

Elke dag van 10-22u - Check de website



The Submarine

De Sovjet-onderzeeër K-129 is tientallen jaren terug op raadselachtige wijze verdwenen in de Noord Pacifische Oceaan. Het schip heeft gevaarlijk nucleair materiaal aan boord en is tot op de dag van va...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 14

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 90 minuten om de kamer uit te komen.



Prijs per persoon afhankelijk van aantal deelnemers; Daluren en Regulieren prijzen.



The LIebermann Conspiracy

Journalist Hugo Laanen is na zijn onthullingen omtrent de verdwenen Sovjet-onderzeeër (escaperoom ‘The Submarine’) gevlucht. In de donkere, vochtige kelder, waar hij er alles aan doet om uit handen te...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 14

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 90 minuten om de kamer uit te komen.



Prijs per persoon afhankelijk van aantal deelnemers; Daluren en Regulieren prijzen.





Reviews

Review toevoegen

Wat een geweldige Escape Room!

door Nicholas (16-11-2017)

Een super leuke Escape Room, vol verrassingen, avontuur en slimme puzzels! Echt een aanrader.


We hebben het er nu nog over!

door Martine (14-10-2017)

Supermooie room en goede doordachte aanwijzingen. De tijd vloog om.Een volgende kamer gaan we 100% zeker bezoeken!


Uitdagend en geweldige hostess

door Kelly (06-09-2017)

Ontzettend leuke escape room! Goede opdrachten/puzzels voor elk niveau! Out of the Box denken is wel nodig!! Maar je kan een kleine hint krijgen als het niet helemaal lukt. Geweldige ervaring, dus erg benieuwd naar de nieuwe room die in nov open gaat!


Zinderende 1,5 uur!

door L (11-08-2017)

Super leuk om met onze 3 tieners gedaan te hebben!! Werden enthousiast en precies goed geholpen om door te kunnen. Was een geweldig avontuur voor ons allen. Zeer verrassend en absoluut een aanrader!


Thematisch, uitdagend, superleuk!

door Jennifer (06-08-2017)

Ik heb nog niet veel escaperooms gedaan, maar ik vraag me af of ze allemaal zo goed in elkaar zitten als deze. Supermooi aangekleed, interessante puzzels, veel te doen en te zien en een aantal leuke verassingen. Goed voor de mentale en fysieke puzzelaar. Leuke begeleiding. Ben benieuwd naar de nieuwe kamer waar ze mee bezig zijn.


Goed uitgedacht en verzorgd, leuke uitdagingen.

door Machiel (06-08-2017)

Hele toffe room, misschien wel de beste van de vier die ik tot nu toe heb gedaan. Mooi en goed verzorgd, goede begeleiding, leuke uitdagingen.


Uitdaging

door Evelyne (14-07-2017)

Heel leuk decor, meerdere kamers, moeilijke puzzels, maar wel te doen. Ontzettend leuke ervaring. Echt een aanrader!


Leuk en spanned en voor herhaling vatbaar

door Jesse (12-07-2017)

Mooi decor, goed verhaal, zit goed in elkaar, leuke afwisselende puzzels...tijd is voorbij voordat je het weet


Een van de beste escape rooms

door Kevin (27-06-2017)

Escape room zit goed in elkaar en ziet er mooi uit! Ik kom zeker terug als de 2e kamer af is


Mind blowing

door Luna (06-06-2017)

Eerste escape room, heel goed in elkaar gezet. We komen zeker terug als de tweede room klaar is.


Waanzinnig leuke escaperoom

door Karlijn (05-05-2017)

Dit is de eerste escape room waar ik ooit aan deelgenomen heb, en eerlijk=eerlijk: de lat voor een volgende escaperoom ligt nu behoorlijk hoog. Want wat een leuke puzzels/clues en verhaallijn


Helemaal top

door Hans (07-03-2017)

Technisch en decoratief mooie room, goeie storyline, gastvrije ontvangst, makkelijk parkeren/reserveren


Meeslepende escape room!

door Tom (18-02-2017)

Zeer meeslepende escape room, door een ijzersterk verhaal en geweldige thematiek in de kamer zelf. Een absolute aanrader. Vriendelijke ontvangst en makkelijk te reserveren.


Uitdagend en gaaf bedacht!

door Rosanne (09-02-2017)

Alles in Locked is geweldig aangekleed en er zit een goed verhaal met doordachte puzzels in! Zeker een aanrader!


Een aanrader.

door Peter (06-02-2017)

Mooie sfeer. Vriendelijke mensen. Geen "Hoe had ik dat kunnen weten?" momenten. Groot plezier!


Super vet!

door Eveline (05-02-2017)

Wat een details, wat een vette puzzels! Dit was mijn eerste ervaring met een escape room, ik hoop dat de volgende kamers niet tegen zullen vallen....


Fantastische beleving!

door Youssef (10-01-2017)

Zonder te veel te verklappen... Doordacht en uitdagend! Meer dan 1 ruimte en geweldig oog voor detail. Ingenieus gebruik van omgeving in het spel! Een beleving die je iedereen kan aanraden!


Super ervaring

door Patricia (05-12-2016)

Dit was voor ons allen de eerste maal in de escape room. Nu ben ik bang dat alle andere escape rooms hierbij in het niet zullen gaan vallen, echt ontzettend goed bedacht, mooi gemaakt en tot in de puntjes verzorgd. Wij kijken zeker uit naar jullie nieuwe escape room!


Een top 3 kamer... Verhalend,gevat en uitdagend!

door Guido (20-11-2016)

Deze escape room is zo'n gave ervaring (heb voor deze ongeveer 8 kamers bezocht). De verhaallijn, de gevatte puzzels en het oog voor detail maken het echt een vette kamer. Je krijgt 1,5 uur wat afwijkend is van anders kamers en naar mijn mening prima te doen voor beginners, maar ook uitdagend voor de veteranen onder ons. Wij hebben de kamer gespeeld met een groep van vijf, en denk dat de ideale groepssamenstelling 3 tot 6 personen is. Mis deze zeker niet! Speciale complimenten voor de bedenker... Zeer interessant persoon (autodidact en creatieveling) en we kijken uit naar je volgende kamer!


Superleuke avond met gezin met grote jongens

door Trijn (20-11-2016)

Zo leuk ! Prachtig aangekleed tot in details. Sterk en spannend verhaal. Uitdagingen afwisselend en verrassend en (net niet te) best lastig. Meerdere escape rooms al gedaan, dit is echt een topper / aanrader.


Spannende ervaring en prachtig uitgewerkt!

door Karin (13-11-2016)

Wat een fantastische ervaring in deze originele escaperoom over een verdwenen onderzeeër. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt en volledig in het thema van de mysterieuze verdwijning. Tijdens de ontvangst door de vriendelijke, enthousiaste gastheer/ontwerper, word je al ondergedompeld in het mysterie en ontstaat er direct een spanning waardoor je gedreven bent om de puzzel op te lossen. De puzzels zijn origineel en de uitwerking is prachtig, aan elk detail is gedacht. Dit is absoluut niet te vergelijken met sommige andere escaperooms waarin je van hangslotje naar cijferslotje gaat. Wat leuk om zo met een groep vrienden samen te werken, waarbij je echt out-of-the-box moet denken, om vervolgens vol adrenaline te ontsnappen! Ik kan deze activiteit 100% aanbevelen en als je van escaperooms houdt, mag je deze zeker niet missen!


Mooie, spannende en uitdagende escape room!

door Rutger (07-11-2016)

De escaperoom is met veel zorg en liefde gemaakt. Aan elk detail is aandacht besteed en dat komt het speelplezier ten goede! We zijn zeer goed ontvangen en het enthousiasme van de gastheer/maker werkte aanstekelijk en droeg bij aan de totaalervaring. Echt een aanrader!


Wow, wat een details en spanning!

door Bas (07-11-2016)

Waanzinnige escape room die mooi is opgebouwd, met veel details en vertrekken! Daarnaast is de verhaallijn erg spannend waardoor je echt het verhaal wordt ingezogen! Ook leuk dat deze ietswat moeilijke escape room veel denkwerk en puzzels bevat. Een echter aanrader!


geweldige super cool!

door Sam (06-11-2016)

we hebben met vrienden deze escaperoom vandaag gedaan en hij was echt super gaaf! een race tegen de klok maar we hebben het gehaald! zeker een aanrader!


Verrassend leuk en erg uitdagend

door Ditte (29-10-2016)

Super leuk en spannend, wat een gave ervaring!


Geweldige en spannende escape room

door Diederik (24-10-2016)

We hebben met 6 personen de escape room van locked amsterdam gespeeld. De helft van onze groep had ervaring met escape rooms en de helft niet. Iedereen was het met elkaar eens: deze room zit ontzettend goed in elkaar. Het verhaal is spannend, de kamers met veel detail ingericht en overal vernuftigde en veel knappe technische puzzels. Ook meerwaarde dat je 90 minuten krijgt, ze vlogen voorbij. Eigenaar Mauritz is heel vriendelijk en behulpzaam. We raden allemaal deze escape room van harte aan.


Geweldige ervaring

door Silvia (21-10-2016)

Met z'n drieën voor het eerst naar een escape room geweest. Wat een leuke ervaring! Wel onwennig in het begin maar niet lang daarna zó in het spannend verhaal verdiept en meegesleurd dat ruimte en tijd niet meer bestaat. We hebben ontzettend van genoten!


Veel verrassingen en top service

door Ahmed (17-10-2016)

Geweldige ervaring en top service. Veel verrassingen in het verhaal en je bent continu bezig. Verhaal is erg goed in elkaar gezet. Dankzij de prachtige details is het thema sterk aanwezig. Zeker een aanrader!


Uitzonderlijk

door Joost (16-10-2016)

Alles klopt aan deze escape room; van begin tot eind ingenieuze puzzels, spanning en sfeer. Nog niet eerder ben ik zo onder de indruk geweest van een escape room ervaring. Als ik een punt van kritiek moet noemen is het dat ik de escape room niet nog een keer kan doen. Aarzel niet en beleef het zelf zou ik zeggen.


Geweldig!

door Jackie (24-09-2016)

Dit is de leukste escape room die ik tot nu toe gedaan heb! Het verhaal zit goed in elkaar, de afwerking is heel erg mooi gedaan, veel afwisseling qua puzzels en iedereen kan zijn steentje bijdragen. Echt top!


Fantastisch

door Henk (04-09-2016)

Met het gezin voor de eerste keer een escape-room bezocht. En wat was deze een ervaring! Goede en leuke ontvangst en dan aan de slag. We kwamen redelijk ver maar hadden ook niet alles door. Gelukkig was daar 'Hugo' die met cryptische aanwijzingen ons toch weer wat verder kon helpen. Uiteindelijk net binnen de tijd kwamen we (bijna hyper!) naar buiten en begon de 'cooling-down' en het napraten. Heerlijke ervaring!


Bij Locked.Amsterdam komt alles samen.

door Eefje (04-09-2016)

Wat zit The Submarine van Locked.Amsterdam ingenieus in elkaar! Verhaaltechnisch en qua puzzels is deze escape room erg sterk. En behalve dat we ons enorm vermaakt hebben bij het spelen van het spel, hadden we ook echt het gevoel een reis afgelegd te hebben. The Submarine ziet er overweldigend mooi uit en je maakt een waar avontuur mee bij het spelen van deze escape room. Voor mij maakt deze ultieme combinatie dat ik de escape room aan iedereen zou aanraden.


Een ongelofelijke Escape Room!

door Koen (09-08-2016)

Wat een onwijs toffe, uitgebreide Escape Room is dit zeg! Het hele plaatje dat deze Escape Room schetst, klopt van begin tot eind. Het hartelijke, open ontvangst door gastheer Maurits geeft je als speler al gelijk een mooie start in deze geweldig spannende 90 minuten. Hierdoor begin je goed geïnformeerd en met een flinke dosis nieuwsgierigheid aan deze Escape Room. Deze is met een enorm verfrissende kijk op het concept 'Escape Room' gebouwd en laat je je geen minuut vervelen! Het niveau van de zeer creatieve puzzels in deze Room is gebalanceerd en afwisselend, waardoor het ook voor een nieuwkomer in deze setting (wat bij een van de twee het geval was) een prachtige start vormt. De puzzels sluiten goed aan bij het mooi vormgegeven verhaal, waardoor het een mooi geheel vormt zonder misplaatste dingen. Kortom, deze Escape Room is aan iedereen (jong en oud, beginner en ervaren) voor 100% aan te raden!


Zeer originele, oergave escape

door Jesse (15-07-2016)

Zieke technische snufjes die de toch al te gekke escape ervaring een extra dimensie geven! Nucleair goed!


Hele leuke ervaring en technisch erg sterk!

door Sophie (11-07-2016)

Top kamer met veel leuke en uitdagende puzzels.


Geweldige ervaring!

door Daniël Bouwhuis (26-06-2016)

Enorm gave ervaring gehad in deze Escape Room, een uitdaging die onze grijze massa aan het denken zette. Het verhaal was erg origineel en het oog voor detail van de maker was enorm en verder was hij een geweldige gastheer


Geweldige ervaring!

door Daniël Bouwhuis (26-06-2016)

Enorm gave ervaring gehad in deze Escape Room, een uitdaging die onze grijze massa aan het denken zette. Het verhaal was erg origineel en het oog voor detail van de maker was enorm en verder was hij een geweldige gastheer


Fantastische ervaring!

door Steve (26-06-2016)

Fantastische escape room! Vriendelijk ontvangen door de gastheer en na de introductie van start gegaan. Een spannend avontuur tegemoet gegaan en de hersens flink aan het werk gezet. Het thema van de escape room creëert een goede spanning en de escape room zelf is uitstekend in elkaar gezet!


Amazing experience

door Koen (25-06-2016)

Exhilarating experience that challenged our wit and was an excellent activity for improving our group dynamic. Furthermore, the rooms itself are a piece of masterful engineering. I was astounded by the fact that the founder of Locked.Amsterdam built all the rooms himself! Locked.Amsterdam is absolutely recommended for all ages and all groups of people


Amazing experience

door Koen (25-06-2016)

Exhilarating experience that challenged our wit and was an excellent activity for improving our group dynamic. Furthermore, the rooms itself are a piece of masterful engineering. I was astounded by the fact that the founder of Locked.Amsterdam built all the rooms himself! Locked.Amsterdam is absolutely recommended for all ages and all groups of people


Dit overtrof al onze verwachtingen

door eline en sean (15-06-2016)

Geweldige escaperoom! Heel inventief en knap gemaakt. je waant je echt in een andere wereld. We hebben dit als kado aan onze vrienden gegeven en we hebben er enorm veel plezier aan beleefd.


Heel uitdagend, origineel en mega inventief.

door Maarten (02-06-2016)

Met oneindig veel oog voor detail! Alles werkt, er is niets in het decor wat er zonder reden staat. Het is oprecht jammer als je klaar bent, want je wilt nog uren langer in de wereld van Locked.Amsterdam blijven!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: