Contactgegevens

Gedempt Hamerkanaal 267
1021 KP Amsterdam
+31(0)20 2050970
info@escapefactory.nl
http://www.escapefactory.nl/


Wild Joe

Wild Joe Escaperoom Amsterdam The cowboys and indians got roaring drunk in the “Wild joe’s saloon” last night and ended up in a fight. You’ve awoken this morning still in the saloon with a huge hang...
Meer info en reviews


3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.




Sabotage

Can you go deep behind enemy territory and stop a missile strike which endangers the safety of the entire world? There is 60 minutes before launch, you need to use your secret agent skills, break into...
Meer info en reviews


3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.




Infiltrate

One of your friends has been wrongfully imprisoned at the office of the notorious sheriff O’Riley. Can you infiltrate the cell and office and help them break free? You have one hour before the sherif...
Meer info en reviews


3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.






Reviews

Review toevoegen

Een genot voor de grijze massa :-)

door DJ TEAM (12-10-2016)

Tijdens ons jaarlijkse uitje leek het ons verstandig om eerst iets anders te doen dan direct de kroeg in te duiken. Met 16 kerels hebben we ons super vermaakt. Wat helemaal gaaf was is dat je tegen elkaar moest spelen (nog nooit eerder gezien). Je ziet in je eigen kamer de levels van je eigen maar ook van de andere kamer. Tot volgend jaar!


Gaaf thema

door Esmee (10-10-2016)

Ons Russisch is weer bijgewerkt hihi. Wat een toffe kamer, veel techniek waardoor we ook konden zien hoever ons andere team was in de gespiegelde kamer. (we speelden een race tegen ons andere team) Tot snel


Uitdagend, origineel en niet makkelijk

door Hut (05-10-2016)

Wat leuk en uniek is, is dat er twee identieke kamers zijn waardoor je een wedstrijd kunt doen tegen een andere ploeg. Echt een extra dimensie. Ben benieuwd naar de andere kamers.


verbazingwekkend gaaf

door Michele (03-10-2016)

Dit was mijn tweede kamer ooit, eigenlijk had ik er niet zoveel zin in na mijn eerste ervaring. Toch met de meiden mee en ja ik ben blij dat ik de stap heb genomen. Wat een toffe kamer, goed verhaal en mooie aankleding. Ik ga zeker nog een keer heen. Ik ben om!


geweldig

door judith (03-10-2016)

Duidelijke uitleg over het spel. Gezellige entourage. Mooie ruimte om na te praten onder het genot van n hapje en drankje. Ik ga zeker nog een keer. Bedankt!


Geweldig!!

door Merijn (03-10-2016)

Was eerst redelijk sceptisch over escape rooms maar moet zeggen dat dit spel mij echt getriggerd heeft. Goed verhaal, hulp wanneer nodig en toch super uitdaging. Nadien lekker een drankje in de gezellige lounge en eten bij de food court om de hoek. Top bedrijfsuitje!


We hebben het fantastisch gehad!

door Marcel (03-10-2016)

Als team uitje zijn we naar de escape factory geweest en hebben daar een race gespeeld (2 teams tegen elkaar in een dubbele kamer). Helaas heeft mijn team verloren van de andere maar zeker niet minder lol gehad. Te gekke kamer, we komen zeker weer terug.


Het was fantastisch spannend en indrukwekkend!

door John (02-07-2016)

Het mooiste is dat je op een geven moment gaat geloven dat je in een actie/thriller film zit. De spanning wordt op een geniale manier opgevoerd.


Spannend

door Alicia (06-06-2016)

Leukste Escape Room die ik bezocht heb! Het is een kamer met veel afwisselende elementen wat de hele ervaring memorabel maakt. Zeker een aanrader!


Geweldige ervaring in een mooie industriele sfeer

door René (19-04-2016)

Gastvrije ontvangst. Gratis parkeren. Leuke launch. We hebben er met de groep een buffet gebruikt. Hoogstaande kwaliteit. In de escape room veel grappige en technische snufjes. Een complete en fantastische avond gehad. Complimenten Rogier, Toine en Wout.


Fantastische sensatie !!!!

door Hennie van Beek (12-04-2016)

Er is veel aandacht besteed aan techniek en aankleding .. Ik vinden het een super ervaring. Bedankt



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: