Escape Haarlem

Duik in een stukje echte Haarlemse geschiedenis in de spannende en uitdagende escape room van Escape Haarlem. Een geweldige ervaring voor vrienden en families, maar ook een ontzettende leuke basis voor een bedrijfsfeestje.

Hoe werkt het?
Nadat de deur achter jullie in het slot is gevallen, hebben jullie precies 60 minuten de tijd om te ontsnappen. De enige uitweg is alleen te vinden door puzzels op te lossen, raadsels te ontrafelen en sloten te openen.

Wees slim, werk samen en ontsnap voordat het te laat is!

Contactgegevens

Klein Heiligland 8
2011 EG Haarlem
+31646013594
escapehaarlem@gmail.com
http://www.escapehaarlem.nl/


Escape Room

Tijdens de verbouwing van het stokoude pand van Van Duivenboden Interieur in het hartje van Haarlem, stuitten de bouwers onverwachts op een mysterieuze oude deur. Uit documenten blijkt dat de deur ergens in de jaren na de Tweede Wereldoorlog vakkundig en waarschijnlijk doelbewust in de muur is weggewerkt. Wat schuilt er achter de deur? En waarom mocht niemand weten wat er in die ruimte gebeurde?Minimale leeftijd: 12

3 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

19,00 tot 24,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)

Reviews

Review toevoegen

Heel gaaf verhaal en mooie entourage

door Felicie (21-12-2016)

De mooiste en leukste escaperoom die ik tot nu toe heb gedaan. Goed verhaal, klopt allemaal. Mooie spullen, verrassende wendingen. Was superleuk.


Aanrader in Haarlem

door Lisa (20-11-2016)

Complimenten voor deze escaperoom! We hebben genoten van de uitdaging, verrassende elementen, historische achtergrond en goede service van de eigenaar! Bedankt!


Leukste verhalende escaperoom!

door Denise (20-09-2016)

De leukste escaperoom die ik tot nu toe heb gedaan! Het verhaal van deze escaperoom is helemaal aangepast op de locatie. Dat maakt de beleving super leuk! Daarnaast kunnen spelers verschillende puzzels tegelijk oplossen waardoor je elkaar niet in de weg zit en niet allemaal met hetzelfde bezig bent.Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: