Escaperoom Zeewolde

Escaperoom Zeewolde, gevestigd in Zeewolde nabij de afrit A28 Nijkerk, nodigt u uit om de magie en raadsels van illusionist Wilhelm Hendrickx te ondergaan en uit zijn werkkamer te ontsnappen.

Anders dan andere spellen is een Escaperoom vooral een denkspel. Met uw groep van 2-6 personen is het doel om binnen 60 minuten te ontsnappen. Om dit te doen zult u als team moeten samenwerken, aanwijzingen vinden en ‘out of the box’ moeten denken.

Durf jij de uitdaging ook aan?

Contactgegevens

Wielseweg 1
3896 LA Zeewolde
06-22929638
contact@escaperoomzeewolde.nl
http://www.escaperoomzeewolde.nl/


Openingstijden

Donderdag - 18.00 - 23.00 uur
Vrijdag - 18.00 - 23.00 uur
Zaterdag - 09.30 - 23.00 uur
Zondag - 09.30 - 23.00 uur
* overige dagen en tijden op aanvraagThe Illusionist

Welkom in de werkkamer van Wilhelm Hendrickx. De illusionist die jaren geleden plotseling verdween uit het Hulkesteijnse Bos. Een kamer vol magie, uitdagingen en puzzels. Durven jullie naar binnen te gaan om te ontdekken wat er gebeurd is?

Jullie hebben 60 minuten om te ontsnappen!Minimale leeftijd: 14

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.Ma-vrij EUR 95. Zat EUR 100. Zon EUR 95
Reviews

Review toevoegen

ontzettend leuke ervaring

door Marlieke (14-10-2016)

Wij zijn hier eind september geweest met een groep van 4 meiden. Ondanks dat wij waarschijnlijk ontzettend dom zijn overgekomen hebben we ons echt vermaakt! Leuke mensen, moeilijke maar leuke puzzels die ook nog eens verschillend van aard zijn. We hebben er nog uren over doorgepraat, wat een ontzettend leuke ervaring!


super leuk team en mooie kamer

door Francis (21-04-2016)

op aanraden van vrienden deze kamer gespeeld en hij was erg leuk! leuk vernieuwende technieken toegepast en ondanks dat de kamer pas recent is geopend zat hij al goed in elkaar. zeker een aanrader. daarnaast is deze kamer gebouwd door een super enthousiast team waar wij na afloop nog heel lang ervaring mee hebben uitgewisseld. het enthousiasme van het team vertaald zich ook zeker in het de kwaliteit van de kamer. en ja; we zijn ook ontsnapt ;-)


Aanrader!

door Maarten (21-04-2016)

We zijn hier in de testfase geweest. We waren met 5 personen. Erg enthousiaste mensen en ook een leuke beleving. Zeker een aanraderReview toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: