Escaperoom in Tilburg

Na een grote verbouwing vorig jaar bij Poolcentrum 4 Friends is er een grote nieuwe ruimte ontdekt. Het blijkt hier te gaan om de privé snookerkamer van de eerste eigenaar Jan-Willem Vogels. Jarenlang heeft hij snookerspelers die beneden aan het snookeren waren uitgedaagd door een biljet van 100 gulden, ook wel Snip genoemd, op tafel te leggen met daarop de tekst ‘U bent uitgedaagd’. Niemand durfde deze uitdaging af te slaan.

Tot nu toe hebben we nog nooit gehoord dat er iemand is geweest die heeft gewonnen van de Snip, maar er gaan geruchten dat niet iedereen terug beneden is gekomen. Bij het ontdekken van de ruimte is een kluis gevonden. De kluis is nog steeds ongeopend en de sleutel niet gevonden. Alle gewonnen guldens van de Snip moeten in de kluis liggen. Durf jij de rijkdommen te stelen?

Contactgegevens

Koestraat 144
5014EG Tilburg
info@escaperoomintilburg.nl
http://escaperoomintilburg.nl/


2 tot 10 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

15,00 tot 30,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)

Reviews

Review toevoegen

Orgineel en top

door Paul (28-06-2018)

Deze kamer zit heel leuk en origineel in elkaar. Hij is niet makkelijk, maar dat maakt het een mooie uitdaging. Dit is zeker een van de beste kamers die ik ooit gedaan heb.


Super vet en moeilijk

door Rosanne (25-10-2017)

De uitdaging van de Snip is een erg moeilijke kamer. Toen wij na afloop hoorden dat wij tot de 7% behoorden die de kamer uitspeelt, waren we dan ook super trots. Als je al ervaren bent en toe bent aan een nieuwe uitdaging, zou ik deze kamer zeker aanraden! Er zitten verrassende puzzels tussen, stressmomenten en leuke grappen. Ik vind het een van de betere kamers die ik gespeeld heb.


Top

door Ramon (26-05-2017)

Mooie grote en ruime kamer! Wij zijn (ruim) op tijd ontsnapt en dat vonden ze merkwaardig omdat het een lastige kamer is. Jammer dat de tijd niet werd bijgehouden want er werd getwijfeld aan of wij een record hadden behaald.


De moeite waard, ook voor de meer ervaren spelers

door Lieke (26-03-2017)

Thema van de kamer mooi in lijn met het pand. Afwisselende puzzels en voldoende verrassingselementen. Ik denk dat de kamer te lastig is voor debutanten. Je kunt de kamer met minimaal drie personen spelen (wij waren met drieën), maar dan is het behoorlijk doorpezen en is de minste dwaling al riskant. Met vier of vijf mensen zou denk ik ideaal zijn, met meer dan vijf een te kleine ruimte om allemaal bezig te kunnen zijn.


Awesome!!

door Hans (16-10-2016)

Erg gave kamer. Unieke details en helemaal binnen het thema van het bedrijf. Dit smaakt naar meer


Doelloos?

door Jael (08-07-2016)

[spoiler verwijderd] Puzzels zijn mooi gemaakt, niet te simpel, wel uitdagend.


Wauw!!

door Marcel (23-06-2016)

In 1 woord VET! wat een spanning en sensatie. De tweede keer dat ik speel en dit was echt gaaf.Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: