Terug naar Escape Room Rijswijk

STRANGE THINGS HAVE HAPPENED...
BUT WHAT?

J & N Blackwire. A brother and sister who used to live in this old and neglected house. They have always been behaving bizarre and mysterious, but since a few months there has been no sign of neither of them. A few people already tried to find out what happened. Some of them never came out, while others ended up in a mental hospital.
We have no idea what’s going on with or what happened to the Blackwires.2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.
Reviews

Review toevoegen

Awesome

door Roelof (23-11-2017)

Al een aantal gedaan , maar deze is wel top of the bill qua uitstraling en inventiviteit


Waanzinnig!

door Wanja (13-11-2017)

Nadat de mannen van Escape Room Rijswijk bij ons bij Bloody Mary de snelste tijd ooit hadden neergezet was het vandaag aan ons, team Rock City Escape, om alledrie de kamers in Rijswijk te bezoeken. What a thrill! Met als absolute topper Jason’s Curse, in één woord: subliem! Wat een prestatie hebben ze hier neergezet, ook voor ervaren escapers vol met verrassingen. Chapeau!


Super leuk!

door Dayenne (10-11-2017)

We zijn hier met een bedrijfsuitje geweest. Het is een onverwachte escape room! Wij vonden het spannend en heel leuk! Niet eerder in zo'n 'room' geweest! Echt een aanrader.


GEWELDIG

door Dennis (10-11-2017)

Weer na een tijdje terug geweest om de nieuwe kamer te doen! wat een geweldige kamer, had ook niet anders verwacht nadat ik die andere twee ook gespeeld had. Kan niet anders zeggen dat het een geweldige kamer is! niet alleen de kamer is geweldig ook de service en de eigenaren zijn TOP! Ik raad daarom ook iedereen aan om hier naar toe te gaan! je wordt niet teleurgesteld.


GEWELDIG EN VERASSEND

door Nicolai (01-11-2017)

Nog nooit een escape room gedaan! Maar bij deze bleven we telkens weer verbaasd hoe goed deze bedacht is en hoe leuk het is om alles op te lossen


Een spannende en verrassende spelervaring

door Alexandra (01-11-2017)

Het is bijna onmogelijk om goed te omschrijven wat deze escaperoom je te bieden heeft zonder te veel te verraden. De escaperoom zit goed in elkaar. De puzzels zijn uitdagend, maar logisch en haalbaar. De afwerking is detaillistisch, zorgvuldig en de algehele spelervaring is top. Als je de ruimte speelt voel je de liefde en zorg waarmee hij is bedacht en uitgewerkt. Alhoewel liefde en zorg nou net niet hetgeen is waar het verhaal om draait. 😱 Een absolute aanrader voor zowel beginnende als ervarene escaperoom spelers.Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: