Terug naar Escape Room Rijswijk

Een feestje met je beste vrienden en vriendinnen… Een avond om niet te vergeten, dit wordt jullie avond… Je wordt wakker in een huis, een vreemd huis en een vreselijke bende. Je hebt geen idee wat je gedaan hebt en wat je hier in vredesnaam doet. Een ding is duidelijk, in deze hilarische kamer wordt het een race tegen de klok om al je herinneringen terug te krijgen en daardoor te ontsnappen. Lukt het nu jouw team gecrasht is na een bizar feest. Trouwens, is iedereen er wel…. 1, 2, 3……



2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.




Reviews

Review toevoegen

Geweldig

door Pim (01-11-2017)

Super ontvangst! Het was de eerste keer dat wij een escape room speelde! Goede uitleg ... zeer toffe kamer om te spelen! Echt een aanrader! Wij komen hier zeker terug om nog 1 van de andere kamers te spelen...


Leukste kamer tot nu

door Dominic (08-01-2017)

Onwijs vette kamer, alles past goed in het thema. Alles computer gestuurd, onwijs modern.


Geweldig

door Saphira (10-11-2016)

Een uur daarna zat ik er nog steeds helemaal in!! Leuk verhaal. Leuke opdrachten. Niet makkelijk maar ook niet moelijk. Erg goed gedaan. De tijd gaat supersnel we waren er echt bijna!


Waanzinnig!

door Glenn (01-11-2016)

Supergave Escaperoom, je blijft geboeid van begin tot eind. Het uur schiet echt voorbij, een echet aanrader. Vriendelijk ontvangst met als voorbereiding op het echte werk al echte hersenkrakers die je kunt oplossen... Collega's hadden de andere kamer en waren al net zo enthousiast.


Leuke escape room vol fun effecten

door Kim (11-10-2016)

Met vier ervaren escapers hebben we deze kamer gedaan (en gehaald). Het ontvangst in Rijswijk was ontzettend hartelijk, we merkten echt dat er vol passie gewerkt wordt, voor ons is dit echt een enorme plus! Zonder veel te verklappen; zelfs na 20 escape rooms gespeeld te hebben, kan je nog flink je tanden zetten in deze kamer. Leuke twists en gebeurtenissen maken het een ontzettende 'fun room' voor zowel nieuwe als ervaren escapers! Na afloop hebben we nog gezellig even nagepraat; Wij kijken uit naar kamer 3 :-)


Geweldige ervaring en leuke bezigheid

door Jaimy (11-10-2016)

Het was super leuk om The Hangover te spelen samen met vriendinnen, het was een race tegen de klok, maar we hebben genoten en wisten ook uit de kamer te komen!


Geweldige ervaring bij een super leuk team mensen

door Brigitte (10-10-2016)

Deze kamer is spannend en begint meteen heel verrassend, echt een race tegen de klok waarbij teamwork zeer belangrijk is. Super leuke en uitdagende puzzels.


Onwijs leuk!

door Marischka (09-10-2016)

Voor het eerst een escape room gedaan, zo gaaf! Met z'n vijven geprobeerd de codes te kraken, het uur was net te kort, tijd vloog voorbij maar we willen meer! We komen zeker Jack the Ripper nog doen. Personeel en eigenaar waren heel aardig, gastvrije ontvangst, al met al echt voor herhaling vatbaar!


Heel leuk en grappige kamer

door Patrick (08-10-2016)

Echt gaaf om een kamer te spelen die anders is dan altijd met spanning en horror ..


Was super!

door Wandy (07-10-2016)

Ik met 5 vriendinnen geweest was een super ervaring! Jammer genoeg hebben we het niet gered binnen de tijd! Ik kom zeker een keer terug. De eigenaren zijn zeer gastvrij en vriendelijk!


Geweldige ervaring

door Jordy (07-10-2016)

Waar de jack the ripper kamer uitblinkt in de spanning om het mysterie op te lossen. Is deze kamer 1 bezopen avontuur. Zeer gaaf gemaakt met de aankleding en verschillende puzzels. Mijn complimenten


Hilarische ervaring

door Ferdi (06-10-2016)

Deze kamer staat bol van de humor... Geweldige start, waarbij je één van je teamleden meteen even kwijt bent.. Deze hebben wij op het nippertje uitgespeeld en we hebben echt gelachen. Een aanrader!


Geweldig

door Yvette (02-10-2016)

Wat een gave kamer , zo leuk om te doen. Kan niet wachten op jullue derde kamer . Toppers .


super super leuk!

door Inge (01-10-2016)

Wat een leuke ervaring! Na een fijne ontvangst en een enthousiast verhaal over zowel de opzet van het bedrijf en de escape room een heel spannend uur gehad met een vermakelijk verhaal en uitdagende puzzels en mysteries. Echt heel tof, wil ook de andere kamer doen! Gaan we dan ook snel een datum voor prikken.


Helemaal top!

door Taylor (01-10-2016)

Eerste keer escape room gedaan en wist echt niet wat ik er van moest verwachten maar het was super geregeld. Heel goed ontvangen ! De kamer was mooi en goed ingericht. Kan niet wachten op de volgende keer !! Zeker een aanrader 100%!


Ik wil weer!!

door Anouk (01-10-2016)

Eerste escape room ervaring en ik kan niet wachten op de volgende. Super leuk ontvangen door de heren, leuke sfeer en de kamer was fantastisch en zat super goed in elkaar. Uitdagend, leuk en onder de indruk van hoe ze dit allemaal in elkaar gezet hebben. Aanrader!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: