Escape Room Rijswijk

De eerste escape room die gefinancieerd is middels crowdfunding en daar zijn we trots op!

Onze escape room is gelegen in de Plaspoelpolder aan de Verrijn Stuartlaan nummer 50 op de eerste etage. Je wordt ontvangen in een stoere ontvangstruimte waar je lekker even kunt zitten of praten met je team voordat je in een kamer gaat spelen.

Laat je vermaken door de puzzels op tafel of neem een drankje terwijl je het spel krijgt uitgelegd van een van onze medewerkers.



2017





Contactgegevens

Verrijn Stuartlaan 50
2288 EP Rijswijk
070 - 737 12 15
info@escaperoomrijswijk.nl
http://www.escaperoomrijswijk.nl/


Jack the Ripper

Oud-Londen, diverse slachtoffers zijn ten prooi gevallen aan de beruchte seriemoordenaar “Jack the Ripper”. Je komt binnen in het kantoor van de eigenaardige rechercheur die onderzoek doet naar de moo...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

2 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

95,00 tot 110,00 euro totaal per game




The Hangover

Een feestje met je beste vrienden en vriendinnen… Een avond om niet te vergeten, dit wordt jullie avond… Je wordt wakker in een huis, een vreemd huis en een vreselijke bende. Je hebt geen idee wat je ...
Meer info en reviews


2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

95,00 tot 110,00 euro totaal per game




Jason's Curse

STRANGE THINGS HAVE HAPPENED... BUT WHAT? J & N Blackwire. A brother and sister who used to live in this old and neglected house. They have always been behaving bizarre and mysterious, but since a...
Meer info en reviews


2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

95,00 tot 110,00 euro totaal per game






Reviews

Review toevoegen

Awesome

door Roelof (23-11-2017)

Al een aantal gedaan , maar deze is wel top of the bill qua uitstraling en inventiviteit


Geweldig

door Joke (20-11-2017)

Wat n gave kamer! Met de hele familie alle 3 de kamers gedaan. Iedereen was super enthousiast. Er waren ervaren en nieuwelingen bij. Zelf al behoorlijke ervaring en ik vond de hangover best pittig. Op de laatste seconde ontsnapt. We komen zeker nog n keer terug om de andere kamers te spelen.


Waanzinnig!

door Wanja (13-11-2017)

Nadat de mannen van Escape Room Rijswijk bij ons bij Bloody Mary de snelste tijd ooit hadden neergezet was het vandaag aan ons, team Rock City Escape, om alledrie de kamers in Rijswijk te bezoeken. What a thrill! Met als absolute topper Jason’s Curse, in één woord: subliem! Wat een prestatie hebben ze hier neergezet, ook voor ervaren escapers vol met verrassingen. Chapeau!


Niet verwacht dat het zo leuk zou zijn!

door Corrinne (13-11-2017)

Wij vonden het een superleuke ervaring, terwijl niet iedereen wist wie Jack the ripper was, maar dat is ook niet nodig.


spannende kamer en goed verhaal erachter!

door suzanne (12-11-2017)

super leuk ontvangst bij binnenkomst aardige medewerkers die alles goed uitleggen. de kamer jack the ripper zat ontzettend goed in elkaar en had spannende spullen staan om te onderzoeken! ook het verhaal zit goed in elkaar en maakt het nog spannender. ik vond het ontzettend geslaagd en ik wil zeker weten terug naar deze escape room alleen al voor de gezelligheid en natuurlijk om de andere kamers die er zijn ook uit te proberen. mijn vriendinnen hebben de andere kamer hangover gedaan en ook die was super in elkaar gezet vertelden zij. je gaat weg met een lach op je gezicht van de vriendelijke medewerkers en van de leuke kamer die je of hebt gehaald of niet :-) wat mij betreft de beste escape room van Nederland !


Super leuk!

door Dayenne (10-11-2017)

We zijn hier met een bedrijfsuitje geweest. Het is een onverwachte escape room! Wij vonden het spannend en heel leuk! Niet eerder in zo'n 'room' geweest! Echt een aanrader.


GEWELDIG

door Dennis (10-11-2017)

Weer na een tijdje terug geweest om de nieuwe kamer te doen! wat een geweldige kamer, had ook niet anders verwacht nadat ik die andere twee ook gespeeld had. Kan niet anders zeggen dat het een geweldige kamer is! niet alleen de kamer is geweldig ook de service en de eigenaren zijn TOP! Ik raad daarom ook iedereen aan om hier naar toe te gaan! je wordt niet teleurgesteld.


GEWELDIG EN VERASSEND

door Nicolai (01-11-2017)

Nog nooit een escape room gedaan! Maar bij deze bleven we telkens weer verbaasd hoe goed deze bedacht is en hoe leuk het is om alles op te lossen


Geweldig

door Mitchell (01-11-2017)

Was super goed geregeld en ziet er super uit en gezellig Mensen


Een spannende en verrassende spelervaring

door Alexandra (01-11-2017)

Het is bijna onmogelijk om goed te omschrijven wat deze escaperoom je te bieden heeft zonder te veel te verraden. De escaperoom zit goed in elkaar. De puzzels zijn uitdagend, maar logisch en haalbaar. De afwerking is detaillistisch, zorgvuldig en de algehele spelervaring is top. Als je de ruimte speelt voel je de liefde en zorg waarmee hij is bedacht en uitgewerkt. Alhoewel liefde en zorg nou net niet hetgeen is waar het verhaal om draait. 😱 Een absolute aanrader voor zowel beginnende als ervarene escaperoom spelers.


Geweldig

door Pim (01-11-2017)

Super ontvangst! Het was de eerste keer dat wij een escape room speelde! Goede uitleg ... zeer toffe kamer om te spelen! Echt een aanrader! Wij komen hier zeker terug om nog 1 van de andere kamers te spelen...


Prima kamer maar er zijn leukere

door Stefan (28-02-2017)

Jack the Ripper is een uitdagende kamer. Echter qua aankleding en ervaring heb ik betere kamers gespeeld.


Leukste kamer tot nu

door Dominic (08-01-2017)

Onwijs vette kamer, alles past goed in het thema. Alles computer gestuurd, onwijs modern.


Verrassend goed

door Dominic (08-01-2017)

Leuke kamer, goed in elkaar gezet. 1 uur precies genoeg tijd.


Geweldig

door Saphira (10-11-2016)

Een uur daarna zat ik er nog steeds helemaal in!! Leuk verhaal. Leuke opdrachten. Niet makkelijk maar ook niet moelijk. Erg goed gedaan. De tijd gaat supersnel we waren er echt bijna!


Waanzinnig!

door Glenn (01-11-2016)

Supergave Escaperoom, je blijft geboeid van begin tot eind. Het uur schiet echt voorbij, een echet aanrader. Vriendelijk ontvangst met als voorbereiding op het echte werk al echte hersenkrakers die je kunt oplossen... Collega's hadden de andere kamer en waren al net zo enthousiast.


Top

door Joeri (31-10-2016)

Weer een onwijs gave kamer gespeeld! Hoewel hij behoorlijk pittig was, bleef het een leuke ervaring!


matig

door marcel (26-10-2016)

ik vond de escape room rommelig en lawaaierig. Opvallend veel positieve reacties zie ik hierboven waar ik het dus eigenlijk niet mee eens ben.


Geweldig

door Rianne (26-10-2016)

Goed ontvangen door fijne, enthousiaste mensen. Wij gingen als gezin (vader, moeder, 3 jongens in de leeftijd van 12 en 13 jaar) de uitdaging van een escaperoom aan. De kamer was mooi en geheel in stijl van het verhaal. Vanaf de eerste minuut zit je in een spannende case. We vonden het ontzettend leuk, uitdagend en spannend. Ook na het spel wordt tijd vrij gemaakt om uitleg te geven en na te praten. Het was een gave gezinsactiviteit. Een aanrader. We komen zeker terug voor de andere kamer want als je eenmaal de smaak te pakken hebt...


Teambuilding was top geregeld! Bedankt!!

door Marcel (24-10-2016)

Top geregeld en goed opgezet. Ook de hapjes en drankjes!! Erg gemotiveerd personeel. We waren met een grote groep en iedereen vond het een leuke Experince. Voor herhaling vatbaar.


Uitdagende kamer met leuk voor- en nabereiding

door Fieke (23-10-2016)

Enorm leuke avond gehad bij escape room Rijswijk. Super uitdagende kamer, met leuke puzzels. Leuk team die de tijd en ruimte nam om alles voor- en na te bespreken.


Geweldige ervaring

door Rob (21-10-2016)

Wat een gave kamer met goede puzzels. Een uitdaging voor ons team. Goede ontvangst , op naar de volgende kamer van Escape Room Rijswijk . Wij komen terug !!


Was erg leuk!

door Mike (20-10-2016)

Goed personeel en gave kamer!


Unfukinbelievable

door Gene (19-10-2016)

Helemaal top geweest !!!!


Super uitdagend en erg verrassend

door Martijn (19-10-2016)

Absoluut aan te raden. Verrassende kamer welke erg uitdagend is


Geweldig

door Sonny (19-10-2016)

Super enthousiast team die je meeneemt in het avontuur van Jack the Ripper. De kamer is spannend, uitdagend en heeft veel samenhang. Alles valt op zijn plek als je deze kamer uitspeelt.


Uitdagend, spannend en een goed verhaal

door Marjon (18-10-2016)

Ontvangt was erg goed, hele aardige mensen die zelf ook veel escape rooms doen. Leuk om met elkaar ervaringen over andere kamers te delen. De kamer is een van de moeilijkste die we tot nu toe hebben gedaan, heel tof dus voor ons omdat we houden van een uitdaging. Veel puzzels en raadsels en als een van de weinige rooms hebben de raadsels meestal ook echt te maken met het verhaal. Goed over nagedacht dus en goed in elkaar gezet. We hadden een mooie 7 minuten over op de klok en daar waren we toch erg blij mee met een slagingspercentage van maar 30% voor deze kamer.


Super

door Donny (18-10-2016)

Gaaf


Leuke mensen en mijn leukste room tot nu toe

door Marcel Kort (17-10-2016)

Top


Super!!

door Bosa (17-10-2016)

Hele leuke spannende ervaring! Fijn ontvangen en goed uitleg gehad. Zeker aan te raden !


super geweldig

door Helma (17-10-2016)

Dit was mijn eerste escape room maar echt geweldig en super leuk ontvangen en goed alles uitgelegd super


Geweldige ervaring!

door Deborah (17-10-2016)

Wat een super leuke en vooral onverwachte kamer! Echt top!


TOP!!!!

door Sonja (17-10-2016)

Super gaaf, zeker voor herhaling vatbaar !!!!!


Het mysterie van Jack the Ripper ontrafelen!

door Kim (11-10-2016)

In het begin van de middag hadden we the hangover al gespeeld, twee uur later kwamen we terug voor Jack the Ripper. Op papier een hogere moeilijkheidsgraad en dat was best te merken. Leuke en uitdagende puzzels waarbij teamwork cruciaal is. Jack the Ripper is niet eng maar de tijdsdruk wordt wel opgevoerd. Is the hangover meer fun, deze kamer zet je hersens echt tot nadenken. Met ruim vier minuten op de klok weten te escapen!


Leuke escape room vol fun effecten

door Kim (11-10-2016)

Met vier ervaren escapers hebben we deze kamer gedaan (en gehaald). Het ontvangst in Rijswijk was ontzettend hartelijk, we merkten echt dat er vol passie gewerkt wordt, voor ons is dit echt een enorme plus! Zonder veel te verklappen; zelfs na 20 escape rooms gespeeld te hebben, kan je nog flink je tanden zetten in deze kamer. Leuke twists en gebeurtenissen maken het een ontzettende 'fun room' voor zowel nieuwe als ervaren escapers! Na afloop hebben we nog gezellig even nagepraat; Wij kijken uit naar kamer 3 :-)


Geweldige ervaring en leuke bezigheid

door Jaimy (11-10-2016)

Het was super leuk om The Hangover te spelen samen met vriendinnen, het was een race tegen de klok, maar we hebben genoten en wisten ook uit de kamer te komen!


Geweldig!

door Jacky (11-10-2016)

De eerste keer dat ik speelde, dus dat was best moeilijk. Hele gave kamer! Aantal verrassingen en ik wist totaal niet wat ik moest doen, maar ik heb hierdoor wel de drive gekregen om meer kamer te spelen! Echt een aanrader.


Geweldige ervaring bij een super leuk team mensen

door Brigitte (10-10-2016)

Deze kamer is spannend en begint meteen heel verrassend, echt een race tegen de klok waarbij teamwork zeer belangrijk is. Super leuke en uitdagende puzzels.


Spannend

door Anouar (10-10-2016)

Het was echt heel leuk. Jammer genoeg NET niet uitgekomen, maar het was echt leuk.


Onwijs leuk!

door Marischka (09-10-2016)

Voor het eerst een escape room gedaan, zo gaaf! Met z'n vijven geprobeerd de codes te kraken, het uur was net te kort, tijd vloog voorbij maar we willen meer! We komen zeker Jack the Ripper nog doen. Personeel en eigenaar waren heel aardig, gastvrije ontvangst, al met al echt voor herhaling vatbaar!


Toffe kamer met top nagemaakte sfeer

door Mirjam (08-10-2016)

Spannende kamer met leuke verrassende wendingen. Daarnaast eist het oplossen nog wat goed teamwork wat het extra leuk maakt.


Super!! Echt een aanrader!!

door Romana (08-10-2016)

Jack de ripper was de eerste kamer die ik speelde,en het was echt super! Ga door deze kamer zeker nog meer kamers spelen!


Als je van een uitdaging houd is dit te gek!

door Anne lotte (08-10-2016)

Het was onwijs gaaf! Ik kijk er met veel plezier op terug. Deze kamer is best moeilijk maar goed te doen als je van een uitdaging houd, zeker niet onmogelijk! Het was voor ons, met zijn vieren de eerste keer in een escaperoom die we op 10 seconden na niet hebben gehaald. Perfecte kamer !!


Heel leuk en grappige kamer

door Patrick (08-10-2016)

Echt gaaf om een kamer te spelen die anders is dan altijd met spanning en horror ..


Super gaaf

door Patrick (08-10-2016)

Super gaaf om te doen en super spannende kamer


Was super!

door Wandy (07-10-2016)

Ik met 5 vriendinnen geweest was een super ervaring! Jammer genoeg hebben we het niet gered binnen de tijd! Ik kom zeker een keer terug. De eigenaren zijn zeer gastvrij en vriendelijk!


Geweldige ervaring

door Jordy (07-10-2016)

Waar de jack the ripper kamer uitblinkt in de spanning om het mysterie op te lossen. Is deze kamer 1 bezopen avontuur. Zeer gaaf gemaakt met de aankleding en verschillende puzzels. Mijn complimenten


Hersenkraker

door Jeffrey (07-10-2016)

Het zijn gave kamers waar je logies moet nadenken en goed moet communiceren


supertoffe kamer, uitdagend en een spannend uitje

door Danny (07-10-2016)

Mijn eerste keer escaperoom, en door deze kamer wil ik het zeker vaker gaan doen. Wat een leuke spannende kamer, helaas niet weten uit te breken. Personeel erg vriendelijk en de verzorging was top!


Geweldige ervaring

door Jordy (07-10-2016)

Leuk team. Zeer mooie uitdagende kamer. Zeker een aanrader.


Hilarische ervaring

door Ferdi (06-10-2016)

Deze kamer staat bol van de humor... Geweldige start, waarbij je één van je teamleden meteen even kwijt bent.. Deze hebben wij op het nippertje uitgespeeld en we hebben echt gelachen. Een aanrader!


Geweldige ervaring!

door Ferdi (06-10-2016)

Leuke ontvangst; je krijgt een goed verhaal voordat je naar binnen mag. Kamer is authentiek ingericht en je krijgt best lastige puzzels voorgeschoteld. Erg leuke verrassingen zijn er ook (ga ik hier niet verklappen!). Volgens mij één van de betere rooms in Nederland!


Top!!

door Ester (03-10-2016)

Het was de eerste keer en gelijk een toffe ervaring! Super hoe ze het hebben bedacht! Volgende keer ga ok zeker weer daarheen!!


super verrassend

door cathy (03-10-2016)

was de eerste keer! en was waanzinnig leuk! binnenkort snel de hang over proberen.


Fantastisch

door Jacqueline (03-10-2016)

Alles zit goed in elkaar en werkt goed (kom ik nog wel eens anders tegen). Leuke toevoeging dat je na het spel alles samen met de leiding nog een keer doorloopt om te zien waar je goed of fout bent gegaan. Enthousiasme spat af van de ondernemer en de verhaallijn wordt duidelijk overgebracht. Met recht 1 vd beste rooms in Nl op dit moment


Geweldig!

door Erika (03-10-2016)

Ik ben fan van Escape Room Rijswijk! Inmiddels heb ik beide kamers gespeeld, beide waren geweldig. De crew heeft goeie verhaallijnen bedacht en laat niets aan het toeval over. In beide kamers zaten veel verrassingselementen die het spel nóg leuker maken! Bovendien word je in Rijswijk top ontvangen; de crew is superaardig en enthousiast :-)


Geweldig

door Richard (02-10-2016)

Een super ervaring waarin je van begin tot eind op je schepste moet zijn om eruit te komen. Kortom geweldig!!


Bijna het record verbroken!:)

door Anouk (02-10-2016)

Jack the ripper is zeker een aanrader! Een spannende kamer waarin je goed moet samenwerken. We hebben er enorm van genoten en komen zeker nog een keer terug om een andere kamer te spelen! Het meest interessante van deze escaperoom is dat je na het ontsnappen nog een keer de kamer in gaat en te horen krijgt hoe je het hebt gedaan en uitleg krijgt van de spelleider.


Onvergetelijke avond

door Sabina (02-10-2016)

Spannende/ leuke/ uitdagende kamer.. Originele puzzels, waar je zeker goed over na moet denken. Ontvangst was top, erg gezellig en tijd om nog even na te praten. Heel gezellig. Absolute aanrader!! Doen!


Super gaaf

door Robin Tas (02-10-2016)

Echt een super vette kamer om te spelen!


Jack de Ripper, wat een hersenkraker!

door Louise (02-10-2016)

Zondagochtend, de slaap nog uit de ogen wrijvend, werden we in het kantoor van de rechercheur opgesloten. Met ons team van jonge Sherlocks, de jongste 14 jaar, lukte het helaas NET niet om te ontsnappen. Maar dat mocht de pret niet drukken. Wat een leuke ervaring. Ook de ontvangst en het napraten met onze spelbegeleider was erg gezellig. Top!


Spannend

door Emily (02-10-2016)

Dit was de eerste escape room voor mij. Ik vond het erg spannend. Je leefde echt mee in het verhaal. Geweldig! Leuke crew


Een epische ervaring.

door Ritchy (02-10-2016)

Geweldig & goed in elkaar gezet.


Geweldig

door Yvette (02-10-2016)

Wat een gave kamer , zo leuk om te doen. Kan niet wachten op jullue derde kamer . Toppers .


Waanzinnig!

door Jeanine (02-10-2016)

Wat een ervaring weer! Spannend tot het eind en zeer goed tot in detail in elkaar gezet! Superleuke crew en gezellige ontvangstruimte om nog even na te praten en te borrelen met elkaar! Op naar de volgende x


Awesome

door Manuel (02-10-2016)

Goede kamer! Zeer uitdagend, absolute aanrader.


Super kamer met veel raadsels!

door Maaike (02-10-2016)

Wat een onwijs leuke ervaring. Het was onze eerste keer maar wij zijn enthousiast. Je wordt vriendelijk verwelkomt in een sfeervolle kamer waar je kan wachten om een van de kamers binnen te gaan. Wij hebben Jack the Ripper gedaan, helaas net niet gehaald maar wat hebben we het leuk gehad en wat was het spannend. De kamer ziet er erg goed uit en is zeker een uitdaging om te doen. Wij komen zeker weer om ook The Hangover te doen. Ga zo door!


Helemaal top

door Barry (01-10-2016)

The hangover gespeelt. Super kamer met onwijs veel fun erin. Aanrader


Fantastisch

door Ilona (01-10-2016)

Wat een geweldige escaperoom! Spannend tot het eind! En nog even gezellig na geborreld!


super super leuk!

door Inge (01-10-2016)

Wat een leuke ervaring! Na een fijne ontvangst en een enthousiast verhaal over zowel de opzet van het bedrijf en de escape room een heel spannend uur gehad met een vermakelijk verhaal en uitdagende puzzels en mysteries. Echt heel tof, wil ook de andere kamer doen! Gaan we dan ook snel een datum voor prikken.


Super

door Mitchel (01-10-2016)

Zeer leuke ervaring.


leuk

door jordy (01-10-2016)

Zeker nog een x doen!!


Was geweldig, echt super!

door Kevin (01-10-2016)

Gezellig, Goed en "gemütlich"


goed doordacht

door Robin (01-10-2016)

erg leuk zeker een aanrader


Helemaal top!

door Taylor (01-10-2016)

Eerste keer escape room gedaan en wist echt niet wat ik er van moest verwachten maar het was super geregeld. Heel goed ontvangen ! De kamer was mooi en goed ingericht. Kan niet wachten op de volgende keer !! Zeker een aanrader 100%!


Ik wil weer!!

door Anouk (01-10-2016)

Eerste escape room ervaring en ik kan niet wachten op de volgende. Super leuk ontvangen door de heren, leuke sfeer en de kamer was fantastisch en zat super goed in elkaar. Uitdagend, leuk en onder de indruk van hoe ze dit allemaal in elkaar gezet hebben. Aanrader!


Waanzinnig gaaf!

door Nick (01-10-2016)

Dit was mijn eerste ervaring met een escape room, ookal heb ik deze niet gehaald wat was het tof zeg! Super service! Erg vriendelijk personeel. Ik heb mijn nieuwe hobby gevonden!! Tot de volgende keer!


Geweldig

door Mandy (01-10-2016)

Super vette kamer,leuke raadsels en puzzels , heb hem al een tijdje terug gespeeld. Net niet gehaald jammer genoeg.


Ik wil meer!

door Jenny (07-06-2016)

Allereerste keer in een escaperoom, ik wist niet wat ik moest verwachten. De spanning werd goed opgebouwd en de escape room zelf (Jack the Ripper) was supergaaf. Daarnaast ook nog een geweldige gastheer, wat alles tot een topuitje maakte. Ook heerlijk gegeten in het restaurant Van Ouds 't Nest.


top!

door stephanie (29-05-2016)

Als vrijgezellenfeest gedaan. Super tof. Wordt goed ontvangen, vriendelijk. Kamer is spannend, uitdagend en lastig! Aanrader!!


Top ervaring.. Op naar de volgende excaperoom

door Douwe (04-05-2016)

Als verjaardagscadeautje gekregen en met z'n zessen de Jack de Ripperroom binnen de tijd opgelost.. Leuke tijdbesteding en we komen nog een keer terug voor de nieuwe Hangover room


Uitdagend, spannend, oog voor details van de crew

door Marja (25-04-2016)

Leuke uitdagende kamer. Goede opbouw van de sfeer, waardoor het ook echt spannend was!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: