Escape Vrijland Arnhem



Escape Vrijland Arnhem is gevestigd op Landgoed Vrijland In Arnhem. Het landgoed bestaat al sinds midden 19e eeuw en heeft een rijke geschiedenis.

Het heeft o.a. dienst gedaan als woonomgeving voor welgestelde families en als klooster. Daarnaast heeft het landgoed een rol gespeeld tijdens de Tweede Wereld oorlog en is het hoofdkantoor van de luchtmobiele brigade geweest. De laatste jaren is het landgoed echter leeg komen te staan en daardoor een geliefde plek voor krakers geworden.

Hier komt meteen het thema in beeld te weten KRAAK!

Kom samen met jouw vrienden, collega’s, team of familie naar Escape Vrijland Arnhem en speel de kamer Krakers!

Een goede samenwerking, logica en behendigheid zijn nodig om een echte kraker te worden!





Contactgegevens

Koningsweg 31
6816TG Arnhem
06-14391674
info.eversevents@gmail.com
http://escapevrijlandarnhem.nl


Openingstijden

Maandag tot en met zondag, elke dag van 09:45 tot 23:45 (uitgezonderd de woensdag)



Krakers

In de escape room kruipen jullie in de huid van de krakers van Vrijland. De gemeente heeft laten weten dat het pand spoedig wordt ontruimd.

Jullie hebben één uur de tijd om het pand te verlaten voordat de ME binnenstormt en iedereen oppakt die nog binnen is.

Laat zien dat jullie echte krakers zijn en ga de uitdaging aan!



Minimale leeftijd: 12

2 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

14,00 tot 36,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)



Hoe meer spelers per tijdslot, hoe lager de prijs per persoon!




Reviews

Review toevoegen

Super leuk vriendinnenuitje!!.

door Elien (25-08-2017)

Super leuk vriendinnenuitje: ontspannen door ontsnappen! De locatie is top en de spellen sluiten goed op elkaar aan met leuke onderdelen. En toffe bar om nog een drankje te doen!.


Gaaf en uitdagend!

door Esther (23-05-2017)

Voor het eerst een escape room gespeeld. Wat is dit leuk en uitdagend en wat heeft Escape Vrijland Arnhem het concept gaaf neergezet. Snelheid, het leggen van verbanden, puzzelen, domweg goed zoeken....alles zit in deze escape room en hij is geschikt voor spelers van uiteenlopende leeftijden. Ik ben benieuwd wat eigenaar Sander Evers nog meer in petto heeft!


Meer van verwacht

door Vera (15-05-2017)

De locatie is veelbelovend maar eerlijk gezegd vind ik dat er meer aandacht besteed moet worden aan de aankleding. De kamers zijn stoffig en muf en de toiletten redelijk smerig. . Bij ontvangst geen kop koffie of thee of drinken en dat terwijl we ruim €100,- betaald hebben. Beetje jammer want aan de locatie ligt het niet! De opdrachten zijn overigens best prima.


Heel erg genoten van deze fraaie activiteit.

door Beau en Stefan (07-05-2017)

Vriendelijke ontvangst, prima bedachte 'puzzels', leuk thema, mooie locatie en inrichting, deze eerste ervaring met een escape-room smaakt naar meer, van harte aanbevolen!


Heel leuk en spannend!

door Britt (10-04-2017)

We werden top ontvangen en begeleid door een grappige dame! In de kamer waren de puzzels ook erg leuk! Daarna nog gezellig in de bar nagepraat. Echt een aanrader!


Matig

door Amy (08-02-2017)

Wij waren verrast door alle positieve recensies na het doen van deze escaperoom. We vonden de locatie geweldig en het thema paste hier perfect bij. Echter de kamer zat niet erg ingenieus in elkaar en de puzzels die er waren (niet erg veel, meer zoekwerk dan puzzelwerk) waren niet heel ingewikkeld. Bij het verlaten van de kamer dachten we door te gaan naar de volgende ruimte, vol energie en adrenaline, bleken we er al te zijn. Was een beetje een tegenvaller eigenlijk in plaats van een overwinning.


inventieve uitdagende kamer

door Dennis (06-12-2016)

Al meerdere kamers gespeeld, deze zit wel in de top. Zonder al te veel electronica toch een hele spannende escape room met briljante puzzels. Wat ik ook belangrijk vind is dat het thema terugkomt in de puzzels. Lokatie is ook top, vooral 's avonds ziet het er desolaat uit, wat de spanning alleen maar ten goede komt.


Een echte aanrader!

door Emma (05-10-2016)

Hele gave Escape Room op een indrukwekkende locatie! We werden erg gastvrij ontvangen. De Escape Room is uitdagend van het begin tot het eind. Ik heb al meerdere rooms gespeeld maar dit is echt een aanrader om te spelen.


Uitdagende EscapeRoom

door Matthijs (03-10-2016)

Veel verschillende puzzelelementen, waarbij het verhaal goed is opgezet. tot op de laatste minuut is het spannend. Ontvangst en begeleiding zijn top!


Geslaagde avond

door John (30-09-2016)

Met 11 collega's in 2 groepen deze escape room gedaan als afsluiting van ons jaarlijkse afdelingsuitje. Een bijzondere ervaring en zeer geslaagd, de deelnemers wisten pas op het laatste moment wat ze gingen doen. De sfeer in het pand, de omgeving en de begeleiding droegen bij aan een onvergetelijke avond.


super ervaring

door Wilma (15-06-2016)

dit was onze eerste bezoek aan een escaperoom, maar wat een geweldig uitje is dit!!!!!! na een vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg gingen wij enthousiast aan de slag..... Het was een mooie uitdaging met leuke afwisselende opdrachten. Het zit goed in elkaar en na afloop waren wij het allemaal met elkaar eens: Dit smaakt naar meer........!!!!


Gave kamer met allerlei soorten puzzels

door Selmar (06-06-2016)

Escape room in een leuke omgeving. Gastvrij ontvangen met goede introductie. Kamer zelf was ingericht als krakerspand. Verder waren er allerlei puzzels en allemaal waren ze goed te doen. Ook weer nieuwe soorten puzzeltjes tegen gekomen. Het was zeker een geslaagde middag!


Leuke room aanrader voor beginners!

door Anneke (18-05-2016)

Een leuke room zeker voor mijn onervaren collega's. Goede sloten en materialen gebruikt ook de puzzels zijn leuk, origineel en goed uitgewerkt! Een aanrader! (ervaren spelers zouden het denk ik zonder hints kunnen onze groep had er wel een aantal nodig, vooral omdat iedereen over een sleuteltje heen bleef kijken) We hadden nog 2 minuten over :)


Een uur vol adrenaline en plezier.

door Elvira (17-05-2016)

Wat een gaaf uitje! Indrukwekkende locatie en originele Escape Room. We werden gastvrij ontvangen. Een uur vol adrenaline en plezier. Een aanrader. Bedankt Escape Vrijland Arnhem! :)


Afwisselende escape in leuk thema

door BBB's (15-05-2016)

Een hele leuke escape room. Prettig vonden we vooral dat je zelf kon besluiten wanneer het tijd was voor een hint. Bij andere escape rooms krijg je die soms ongevraagd. Nu kon je doorpuzzelen tot je echt niet verder kwam. Veel variatie en leuke linkjes tussen de verschillende puzzels en met de omgeving. Een aanrader! Wij waren met zes personen en dat was een mooi aantal voor deze plek.


Goede uitdaging voor 3+ personen.

door Laurens (10-04-2016)

Niet de grootste fan van escaperooms maar dit was een leuke flinke challenge met vrienden. Beste escaperoom die ik toch nu toe heb gedaan. Het thema is cool, er zitten genoeg lastige puzzels in. Kan hem aanraden voor 3+ personen.


Kraak de kamer!

door Marijke (04-04-2016)

Deze escaperoom is geheel in de stijl van de lokatie 9oud krakers huis). Hele originele, afwisselende puzzels. leuke ontvangst, goede uitleg vooraf.Zeker de moeite waard!


De perfecte adrenaline boost!

door Eline (28-03-2016)

Escaperoom Vrijland is gelegen op een unieke en spannende locatie. Dit is perfect doorgevoerd in het thema/ verhaal van de kamer en opdrachten. De opdrachten waren uitdagend en afwisselend (ook voor de ervaren speler), waarbij samenwerking cruciaal is. Kortom de perfecte adrenaline boost!


gave uitdagende ervaring

door Miranda (26-03-2016)

Vanmiddag met ons gezin voor het eerst proberen te ontsnappen uit een escaperoom. Wat een gave ervaring! Het was uitdagend, afwisselend en spannend! Het zat goed in elkaar. Daarbij vriendelijk en gastvrij ontvangen en geholpen Zeker een aanrader!


Zeer goed bedachte escape room op unieke locatie

door Kevin (25-03-2016)

Escape Vrijland springt er wat mij betreft vooral uit vanwege de locatie en de uitdaging van de spellen. Het grote landhuis brengt een bepaalde sfeer met zich mee die je ook binnen terug vindt. De escape room zelf zit erg goed in elkaar en zal wat mij betreft voor zowel jong als oud en ervaren en onervaren voldoende uitdaging bieden.


Super!

door Job (24-03-2016)

Voor mij de eerste maar zeker niet de laatste escaperoom! Leuke spellen en een hele mooie, unieke locatie die zeker bijdraagt aan de beleving. Goed te bereiken met de bus, stopt nagenoeg voor het pand.


Op een paar minuten na

door Ruud (23-03-2016)

Het was mn 1e escape Room. ik vond het keigaaf om te doen. De codes waren best moeilijk te kraken maar ik vond de beleving en het krakersthema in zijn geheel een dikke 10 waard. Zeker een keer gaan spelen mensen :D


Van begin tot eind spannend!

door Cathy (23-03-2016)

Geweldig spannend, afwisselend en uitdagend! Gedaan met 3 vriendinnen en we hebben het net gehaald (10sec over). Ook het samenwerk-component is erg leuk! Super ervaring!!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring:



Foto's