Escape Room Laarbeek

Jezelf op laten sluiten in een escape room is een hype die een paar jaar geleden vanuit Japan overwaaide naar Oost-Europa en daar snel groot werd. In Nederland neemt het aantal escape rooms sinds 2015 sterk toe. De maker van de escape room baseert de kamer veelal op een thema.
Ons thema is: Lawine gevaar. Bij Escape Room Laarbeek is samenwerken een must om te ontsnappen.





Contactgegevens

Parklaan 2
5741 EZ Beek en Donk
06 31526367
info@outdoorlaarbeek.nl
http://www.outdoorlaarbeek.nl/


Openingstijden

Op aanvraag iedere dag mogelijk. 09.00 uur - 11.00 uur - 13.00 uur - 15.00 uur - 17.00 uur - 19.00 uur - 21.00 uur.



Lawine Gevaar

Jullie vormen een groepje wandelaars in de bergen. En ik ben jullie gids geweest vandaag.
We hebben lang gedaan over de wandeling. Het wordt al schemerig.
Er doen verhalen de ronde dat deze hut bewaakt wordt door berggeesten.



4 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

18,00 tot 22,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)



4 p. 22.00 euro, 5 p. 20.00 euro, 6 t/m 8 p. 18.00 euro.




Reviews

Review toevoegen

Beste escaperoom OOIT!

door Suus (20-03-2018)

Kan hier heel veel over vertellen, maar deze MOET je gewoon zelf ervaren. Ga je geen spijt van krijgen!!


Een aanrader!

door Moniek (25-02-2018)

We hebben deze escaperoom met 4 collega's gespeeld. Sommigen hadden al wat ervaring, voor eentje was het de eerste escaperoom. De ontvangst was goed, het verhaal rondom de kamer was erg leuk en we werden er leuk op voorbereid. We hadden wel wat hints nodig voordat we bij de volgende puzzels konden komen. Er waren veel facetten die het een geslaagde beleving maakten. Er waren individuele puzzels en er kwam teamwork aan te pas. Kortom, we vonden hem allemaal erg geslaagd, een aanrader!!


Helemaal toppie

door Laura (13-12-2017)

Super leuke escape room. Je kan goed de samenwerking onder elkaar gebruiken. Doe en denk spellen! Harstikke top!


Verrassend leuke escaperoom

door ine Martens (22-11-2017)

leuke, prettige ontvangst. Goeie opdrachten. Kortom een leuke activiteit voor groepen. Je moet kunnen samenwerken.


zenuwslopend

door kim (21-11-2017)

Prettig ontvangst. leuke escape room. verrassende elementen. veel opdrachten waardoor het echt opboksen is tegen de tijd, maar mocht de pret niet drukken. Na buitenkomst nog de gelegenheid om brandende vragen te stellen, zodat je met een fijn voldaan gevoel weg gaat. Aanrader!


Erg goed

door Ilse (07-11-2017)

Prettige ontvangst, inclusief drankjes en terug kijken, dat maakt het een echt uitje. Leuke room, hield ons vieren goed bezig. Zat goed in elkaar. Variatie in puzzels en nodigt uit tot samenwerken. Zeker een aanrader!


Super gave escape room, vol verrassingen!

door Gert (25-09-2017)

Heel erg leuke escape room! Verrassende spellen, leuke spelelementen en goed georganiseerd. Erg leuk dat je de ervaring kan herbeleven door na afloop een video terug te kijken :)


Leuke escape room met fijne begeleiding!

door Kim (09-06-2017)

Erg leuke escape room! Goede begeleiding, op de juiste momenten een kleine hint. De kamer zelf was erg divers met veel opdrachten en puzzels, zowel rekeningsommen e.d. als 'fysieke' opdrachten. Erg goed bevallen!


Super leuke kamer!

door Jardy (27-04-2017)

We wisten helemaal niet wat we moesten verwachten, maar we werden super ontvangen en begeleid. Dit is een hele goede teambuilingsactiviteit, want je moet echt samen werken. Echt een aanrader!


Een geweldige avond

door De Echte Mannen van Drie Essen (13-01-2017)

We hebben een geweldige avond gehad bij Outdoor Laarbeek. De begeleiders Ardi en Lara waren erg vriendelijk en geduldig met onze drukke groep, de escape room erg leuk en het eten heel goed verzorgd. Ook het terugkijken naderhand was erg grappig. Ardi en Lara nogmaals bedankt!


Leuk bedrijfsuitje

door Bart (10-01-2017)

Voor vele van onze groep (alle collega's) was dit de eerste kennismaking met een Escape Room. Leuke ervaring, gastvrij ontvangen en ook de innerlijke mens kwam niets te kort.


beleving meteen aanwezig, teamwork is essentieel

door Janine (02-01-2017)

mooie kamer die bestaat uit verschillende ruimtes, hierdoor is communicatie belangrijk! Veel puzzelen en doe dingen, het was weer een hele prestatie om eruit te komen...


Goed verzorgd en heel uitdagend

door Chris (28-12-2016)

er zijn lekker veel to-do-dingen in de escaperoom. Teamwork en goed luisteren zijn hier de sleutelwoorden. extra toegevoegde waarde is dat je jou avontuur later op een monitor kunt terug kijken. een echte aanrader


Ontzettend leuke ervaring!

door Teun (01-11-2016)

Met een aantal vrienden hebben wij onlangs deze escaperoom bezocht. Ontzettend leuke ervaring en goed opgezet. Ook wordt er ruim de tijd voor je als groep genomen.


Ik vond het echt een leuke ervaring. Een aanrader!

door Lisa (31-10-2016)

Het zag er allemaal mooi uit en goed georganiseerd.


Teamwork

door Nathalie (21-06-2016)

Gave ervaring! Leuke opdrachten, mooi locatie en goed verhaal vooraf. Zonder samenwerking lukt het niet om te ontsnappen. Wat we ook leuk vonden was dat je na het spel een gedeelte op beeld terug kon kijken. Een echte aanrader dus!


Erg leuke escape room

door Christel (20-06-2016)

Echt een aanrader. Het verhaal is heel duidelijk en je kunt meteen aan de slag met puzzelen. Erg goed verzorgd en je werd vriendelijk ontvangen. Ook na afloop is er tijd voor je. Echt een AANRADER!


rolstoeltoegankelijk

door Nancy (20-06-2016)

Hele mooie escaperoom met leuke opdrachten, waar je zelfs in een rolstoel redelijk goed mee kunt doen. Top!


fantastisch

door Mariet Janssen (18-06-2016)

Samenwerking is heel belangrijk. Leuke aanwijzingen die natuurlijk ook weer criptisch omschreven worden. Begeleiding was fantastisch. Schitterende entourage!! ECHT EEN AANRADER


aanrader

door carlo (17-05-2016)

leuke kamer, goede uitstraling, goed verhaal.


Samenwerken is de sleutel

door Willem (06-05-2016)

Uit deze escaperoom ontsnap je niet zonder goede samenwerking. De unieke, originele doe opdrachten in deze mooi aangeklede berghut doe je met heel je team! Fijne ontvangst, leuke uitleg en introductie en een origineeel begin van het spel. Hier wordt echt de tijd genomen voor begeleiding.



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: