AKA escaperooms

Diep in de biljartfabriek in Zwolle bevindt zich een poort naar een andere dimensie. Deze poort leidt naar een mysterieuze steampunk kamer, waar onderzoek gedaan wordt naar het oplossend vermogen van de mens. Met o.a. rook, tandwielen, lasers, en allerlei gadgets hebben we een unieke uitdaging gecreƫerd om jou en je vrienden/familie/collega's te testen. Denk jij dat je vindingrijk genoeg bent om de uitdagende en unieke puzzels in deze escape room op te lossen? Boek dan nu!

Contactgegevens

Grote Voort 5
8041AM Zwolle
06 125 95 039
info@akaescaperooms.nl
http://www.akaescaperooms.nl


Openingstijden

Ma t/m vr: 13:00-23:00
Za t/m zo: 9:00-23:30The Steampunk Room

Minimale leeftijd: 16

3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 109,95 euro

Reviews

Review toevoegen

Super room(s)!!

door Naomi (10-12-2017)

Ik heb bij AKA Escape Rooms Dr. Frankensteins laboratorium en Emporium #13 gedaan, beide waren van hoge kwaliteit. De afwerking bij AKA is heel mooi en er zijn echt leuke, uitdagende puzzels. Teamwork komt goed aan bod en soms moet je je hersenen flink laten kraken.


Top!

door Lotte (12-06-2017)

Dit is de tweede keer dat ik een eacaperoom heb gedaan en deze was ook echt tof! Leuk en interessant ontvangst wat de ervaring goed doet!! De moeilijkheidsgraad van de puzzels zijn goed uitdagend maar wel te doen met af en toe een hint. Echt een aanrader!!!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: