Get Out Of Here

Bezoek onze escaperoom in Utrecht, en je zult gegrepen worden door het waargebeurde verhaal en het avontuur. In onze kelder betreed je een verzetshuis in de Tweede Wereldoorlog. Je missie moge duidelijk zijn: Get out of here!

Er is vooraf voldoende mogelijkheid om wat te drinken en een spelletje te spelen. We hebben een uitgebreide ontvangstruimte met tafeltennis, een luie bank en non-alcoholische dranken. We zijn uitstekend bereikbaar, vlakbij Jaarbeurs Utrecht, en hebben voldoende parkeerruimte op ons terrein.

We zijn niet erg tevreden met deze verzamelsite. Daarom kiezen we ervoor om slechts met minimale informatie vermeld te staan.





Contactgegevens

Overste den Oudenlaan 9 (kelder)
3527 KW Utrecht
030 290 1738
boekingen@escaperoomgetoutofhere.nl
https://www.escaperoomgetoutofhere.nl


Openingstijden

Woensdag t/m zondag: 9:30 - 23:00
Maandag en dinsdag op afspraak





De Verzetsgroep

De Verzetsgroep is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een verhaal dat gelukkig goed afliep, dankzij het doorzettingsvermogen van de verzetsleden. Maar het was kantje boord. En misschien heb je je w...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 12

2 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.



Groepen van 2 tot en met 8 personen per kamer


Korting: Studentenkorting: gebruik actiecode "sanoz" (studenten-avond-niet-op-zaterdag) en ontvang 10% korting!




The Diamond Heist

Er broeit er iets tussen de broers Henry en Charles, meesterdieven, en Charles is het zat. Hij zoekt een team om hem te helpen een diamant terug te krijgen van zijn broer. Er wacht een beloning op he...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 18

3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.



Groepen van 2 tot en met 8 personen per kamer


Korting: Studentenkorting: gebruik actiecode "sanoz" (studenten-avond-niet-op-zaterdag) en ontvang 10% korting!




The Diamond Heist II

Een kopie van de fantastische kamer The Diamond Heist, zodat je om de snelste tijd kunt strijden in een grote groep.
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 18

3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.



Groepen van 2 tot en met 8 personen per kamer


Korting: Studentenkorting: gebruik actiecode "sanoz" (studenten-avond-niet-op-zaterdag) en ontvang 10% korting!






Reviews

Review toevoegen

Moderne snufjes met leuke onverwachte twists!

door Mireille (18-09-2018)

Samen met 3 vrienden heb ik zowel deze kamer als de verzetsgroep gespeeld. De Diamond Heist zit vol met technische snufjes! Super leuk dat je hier niet het ene na het andere cijferslot moet oplossen.


Highly technical room!

door Mia (18-09-2018)

I've done quite a few escape rooms and I've never encountered the variety of puzzles they have in this room. It has several large puzzles that require cooperation in your team. Definitely not a room that you can solve all by yourself! It's also nice that everybody has to be involved and will follow the same storyline. This is something I feel other escape room often fail in. If you have done mostly musty rooms where you have to solve mainly 4-digit locks this room is a must-go-to room! The way the puzzles are integrated with the environment is top notch!


Very surprising and highly technical room

door Mia (18-09-2018)

I've done quite a few escape rooms and I've never encountered the variety of puzzles they have in this room. It has several large puzzles that require cooperation in your team. Definitely not a room that you can solve all by yourself! It's also nice that everybody has to be involved and will follow the same storyline. This is something I feel other escape room often fail in. If you have done mostly musty rooms where you have to solve mainly 4-digit locks this room is a must-go-to room! The way the puzzles are integrated with the environment is top notch!


Moderne snufjes met leuke onverwachte twists!

door Mireille (18-09-2018)

Samen met 3 vrienden heb ik zowel deze kamer als de verzetsgroep gespeeld. De Diamond Heist zit vol met technische snufjes! Super leuk dat je hier niet het ene na het andere cijferslot moet oplossen.


Underwhelming and certainly not worth 120 euros

door Tjeerd Jan (12-08-2018)

Review for 1st timers looking for a fun time: There are certainly better escape rooms out there for the price, but for a corporate event, its fine. The people are nice and enthusiastic. For those who have done a few escape rooms already: This escape room is really not worth it. Having done 30+ escape rooms around Europe, I have seen those that underwhelm, those that challenge you enough, and those that wow you entirely. This one is probably in my bottom 3. Lets start from the very beginning. 1. The intro video: Very low production quality, recorded by a shaky camera and bad actor. Would have preferred not having one. 2. The room atmosphere: Was ok. A little amatuerish. There were some nice props but nothing that created real immersion. 3. The puzzles: Firstly, there were very few puzzles. The quality of the puzzles was poor. Good escape room make you solve a room, where amatuerish escape rooms make you solve thinly connected puzzles. This belonged to the latter category where there was very little connecting the puzzle, the solution, and the story. Worse of all, the puzzles were inconsistent in their quality and were glitchly. In short: We escaped, but had none of the thrill associated with a successful escape.


Prachtige ervaring!

door Kirsten (17-03-2018)

Wat een coole kamer! Super leuke effecten, uitdagende puzzels, veel puzzels en een grote ruimte om in te spelen. We waanden ons onderdeel van een crimineel team, alles was daarop aangepast. Onze outfits droegen bij aan de spelervaring.


vette kamer met coole specials

door Alex (17-03-2018)

prachtige kamer zowel qua puzzels die ik nooit eerder heb gezien als de aankleding


Super cool!

door Kirsten (17-03-2018)

Wat een leuke en uitdagende kamer! Erg vernieuwend in opzet en qua technische snufjes. Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. We hebben er nog lang met plezier over kunnen nakletsen. De kamer is wel vrij moeilijk, zelfs voor ons als groep met veel ervaring. Dat zagen wij als een uitdaging!


Super coole en uitdagende ervaring!

door Eva (17-03-2018)

We werden erg hartelijk ontvangen en begeleid in het spel. De kamer zit goed in elkaar en is precies uitdagend genoeg. We waren verrast door een aantal special effects. De puzzels zijn gevarieerd. Er is voor iedereen de hele tijd genoeg te doen. Ik kan deze kamer aan iedereen aanraden, ik kom zeker terug voor de Diamond Heist.


Makkelijke room voor ervaren spelers

door Yuhin (30-05-2017)

We hebben nu 8 rooms gespeeld en dit was wel 1 van de, zo niet makkelijkste room. Toen we escaped waren hadden we niet het gevoel dat het voorbij was. Sommige puzzels / raadsels waren wel leuk bedacht. Achteraf hadden we meer plezier van de tafeltennistafel in de lobby dan van de room.


Degelijk room voor 1e keer

door Yuhin (30-05-2017)

Niet zo'n hele moeilijke room. Leuke thema, lijkt me een leuke room voor de 1e escape ervaring, maar voor gevorderden is dit denk ik te makkelijk. Verder niet heel bijzonder, wel een voldoende!


Een echte aanrader!

door Janna (30-10-2016)

We waren met een grote groep en konden 2 teams vormen. het was een erg leuke room om te doen, spannend en verrassend! Vriendelijk personeel, ik vond de gamemaster erg haar best doen. We zijn nu aan het wachten totdat de overige twee rooms af zijn om nog een keer te gaan met zijn allen, een echte aanrader!


Ontzettend tof!

door Carolien (28-10-2016)

Een hele spannende ervaring, voor onze groep de eerste keer. Goed samenwerken is zeker noodzakelijk maar dan zijn de codes te kraken! Op tijd voor de Duitsers gevlucht, zeker een aanrader!


Uitdagend en toffe kamer

door Thijs (26-02-2016)

Wij hadden de hoogste moeilijkheidsgraad en waren de eerste die daarin wisten te ontsnappen! Wel enkele hints nodig gehad want de puzzels zijn inderdaad pittig. Het verhaal is leuk bedacht en de kamer straalt ook helemaal de sfeer van het thema uit.



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: