Escape Oss

Escaperoom Oss heeft op 1 november 2015 zijn deuren geopend voor onverschrokken avonturiers tussen de 12 en 112 jaar. De enige voorwaarde is dat er minimaal 2 volwassenen meespelen. Jullie laten jezelf opsluiten in de slaapkamer van Dracula, jullie zullen 1 uur lang moeten samenwerken en alle puzzels en raadsels moeten oplossen om de sleutel naar buiten te vinden. Hebben jullie het in je om Dracula te verslaan en de dame in nood te redden?

Contactgegevens

Klaphekkenstraat 11
5341 CH Oss
escaperoomoss@gmail.com
http://escape-oss.nl/


Dracula's Bedroom

Dracula’s Bedroom is zoals de titel al zegt de slaapkamer van Graaf Dracula. Jullie betreden de kamer en de deur valt dicht. Om niet ten prooi te vallen aan deze bloeddorstige heer weten jullie één ding zeker, jullie willen de uitgang vinden voordat hij ontwaakt. Jullie gaan op zoek naar de relikwieën om jezelf te beschermen. Gaandeweg komen jullie erachter wat er is gebeurd met één van de gasten voordat jullie hier binnen kwamen.

Wat is er met haar gebeurd en kunnen jullie volgen wat ze gedaan heeft en waar ze geweest is?

Was ze wel gevangen?


Jullie worden uitgedaagd om rekenpuzzels op te lossen, verbanden te leggen, logisch na te denken en samen te werken. Communicatie speelt een grote rol. Niets is wat het lijkt en alles heeft een reden in Escaperoom Oss.

We challenge you to solve the mystery in our room.Minimale leeftijd: 12

4 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

16,00 tot 22,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)

Reviews

Review toevoegen


Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: