Escape Room Boxtel

Live Escape Room is een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel. Je wordt opgesloten in een kamer en het doel is om de kamer binnen 60 minuten te ontsnappen. Gaat dit jullie ook lukken?





Contactgegevens

Fellenoord 6
5281 CB Boxtel
0413 - 322 694
info@escaperoomboxtel.nl
http://www.escaperoomboxtel.nl/


Jaws

In 1975 is de film Jaws uitgekomen. Het verhaal van Jaws gaat over sheriff Martin Brody die het strand sluit om badgasten te beschermen tegen de aanvallen van een witte haai. In 2015 vindt de gemeente Boxtel dat het strand weer geopend moet worden want ze lopen teveel toeristen mis. Helaas bleek dit een onverstandige beslissing, want de haai is vast komen te zitten in de Escape Room Boxtel. Durf jij de haai te bevrijden en te ontsnappen uit deze Escape Room?
Fun factor *****
Spanning factor *



3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

66,00 tot 128,00 euro totaal per game





Reviews

Review toevoegen

Geweldige ervaring!

door Nonja (07-11-2016)

Geweldige ervaring! Goede diversiteit aan opdrachten, goede opbouw! Service in de bar ook uitstekend! Wij hebben als buurtvereniging genoten van een super avond! Een van de vier teams wist met nog bijna 3 minuten op de klok te ontsnappen, de rest had het net niet gehaald binnen het uur.


Super!!

door Yvonne (04-10-2016)

Mooie kamer en goed concept! Heel vriendelijk personeel die je ook nog achteraf dingen uitlegt zodat je niet met een onvolledig gevoel de deur weer uitloopt als je het niet gehaald hebt. Gezellige en mooie ruimte om vooraf en achteraf een drankje te doen. Je kunt het zelfs combineren met een diner in het restaurant wat er naast zit! Vandaar mijn 5 terechte sterren!!


Geweldige avond!!

door Mike (03-10-2016)

Super ontvangen door vriendelijk personeel op een leuke locatie! Na eerst gezellig wat gedronken te hebben, was het toch echt tijd om de kamer in te gaan. Spannend!! Het was voor ons de eerste keer. Na een duidelijke uitleg zijn we de kamer ingegaan. In het begin was het nog lastig voor ons, maar al snel snapten we hoe het spelletje in elkaar zat. We moesten goed zoeken want alles was goed verborgen. Mooi gemaakt. Helaas net niet gehaald, maar dat mocht de pret niet drukken. Wel kregen we extra tijd om de kamer alsnog af te maken. Nog dankjewel hiervoor. Super fijn. Achteraf nog gezellig een drankje gedronken en met de dames gepraat. We komen zeker nog eens terug, zeker nu de kamer veranderd gaat worden. We zijn benieuwd of ze het kunnen evenaren. Geweldige avond gehad dankzij het team van Escape Room Boxtel


Super leuk!

door Saskia (13-07-2016)

Leuke uitdaging! De tijd vloog voorbij. Leuke puzzels met soms onverwachte oplossingen. Wel wat hints nodig gehad, maar het bleef tot aan het einde spannend of we het zouden halen of niet....


Spannend kinderfeestje!

door Irene (12-06-2016)

Samen met 7 jongens in de leeftijd van 9-10 jaar een leuk en spannend avontuur beleefd. Twee volwassenen als begeleiding is aan te raden, want de puzzels en opdrachten zijn pittig! Een goede samenwerking als team bracht ons naar de oplossingen en met 4.17 minuten nog op de klok hebben we de laatste deur geopend!


Mooi gemaakt, lastig te doen zonder hints

door alex (06-06-2016)

Met een groepje van 5 onervaren escapers hebben we getracht de kamer te ontsnappen. Soms hadden we een hint nodig om verder te komen. Je herkent bepaalde dingen niet meteen. Een sleutelgaatje van 5 mm in een zee van koraal zoeken is als een speld in een hooiberg zoeken. De puzzels waren goed te doen. Ondanks dat wij soms domme fouten maakten (goed luisteren en goed spellen kan niet iedereen) werden we vlot op onze fouten gewezen en konden we verder. Met bijna de eindcijfers in de hand was de tijd om. We hebben ons goed vermaakt! Leuk groepsuitje.


Gaaf

door Hetty (13-04-2016)

Voor kinderfeest van mijn dochter. De kinderen (10 10-jarigen) vonden het heel leuk. Ik kon meekijken op het scherm. Leuke ervaring, vriendelijke mensen. Topmiddag!


super gaaf

door lizanne (04-04-2016)

super leuke ervaring dit was de 1 ste keer dat wij een escaperoom kamer deden, pittige maar leuke opdrachten. ook een mooie accomodatie met leuke gastvrije vrouwen. zeker een aanrader


Geweldig!

door Dimitri (03-04-2016)

Leuke uitdaging, mooie kamer! Pittige maar leuke raadsels/opdrachten. Enthousiaste medewerkers! Duidelijke uitleg van het spel. Zeker voor hehaling vatbaar.


geweldig

door anita (03-04-2016)

super gave kamer hele leuke ervaring een echte aanrader voor iedereen .Heel gastvrij ontvangen en zeer enthousiast personeel .ook een super leuke accommodatie voor boxtel


Super leuke escape room

door Inge (02-04-2016)

Super uitdaging om te doen! Zeer pittige kamer, leuke opdrachten puzzels, raadsels. De kamer is super mooi gebouwd!


super leuk en mooi spel

door remco (02-04-2016)

mooie aangeklede kamer met leuke opdrachten. een leuk spel voor jong en oud


Geweldig!!!!

door Marieke kanters (30-03-2016)

Vriendelijke hostess. Schitterende kamer. Leuke puzzels. We hebben een topavond gehad.


Tegenvallende kamer

door Wouter (14-03-2016)

Bij aankomst op de locatie waren de verwachtingen hoog. Een leuk kroegje met gezellige medewerkers. Eenmaal de kamer ingegaan te zijn de ene desillusie na de andere. We hoorden ons zelf door de muren heen echoën, zo hard stond het geluid bij het personeel in de controle kamer. Heel irritant! De plafondplaten hingen her en der los met los hangende (electriciteits)kabels. Slecht afgewerkt. Het thema Jaws wordt als heel spannend neergezet op de website. In de kamer is van het thema en de spanning weinig terug te vinden. Het enige wat refereert aan het thema is de haaienkop tegen de muur. Een leuk detail maar had even alle schuttingtaal/woorden die erin staan gekrast weggepoetst! Zonder al te veel te willen verklappen aan toekomstige spelers is de opbouw van sommige puzzelonderdelen ook een beetje vreemd. Een kluis in een escape room kom je vaker tegen, maar de gebruiksaanwijzing er bovenop geplakt blijft een rare gewaarwording. De codes erop geplakt, alleen de sleutel vinden, zet dan gewoon een kistje met een sleutelgat neer en niet een kluis met een cijfercombinatie die er bovenop geplakt zit. Het ontbrak aan geluidseffecten en een klok, waardoor veel afbraak aan de beleving van het fenomeen escaperoom. Na ontsnapt te zijn gevraagd naar uitleg van een van de puzzels. De dame die het spel begeleidde wist wel de oplossing van de puzzel van haar papiertje te lezen, hoe tot de oplossing te komen kon ze ons ook niet uitleggen. Conclusie: Deze escaperoom is er eentje van het soort: snel een kamertje timmeren, weinig oog voor detail, afwerking en beleving grietje d'r bij als begeleiding en snel geld proberen te verdienen.


Super leuk, flink puzzelen voor jong en oud

door Pascal (31-12-2015)

Heel leuke ervaring, mijn zoontje van 9 vond het geweldig. Wel flink puzzelen, maar het is te doen, we hadden nog bijna 3 minuten over. We waren met 6 personen, vonden het allemaal een zeer leuke ervaring


Erg leuke ervaring.

door Nicole (14-12-2015)

Leuke kamer en een leuk thema. Het is even puzzelen maar je komt er wel. Super leuk!


Leuke escaperoom

door Ronald (14-12-2015)

Goede moeilijkheidsgraad en mooi thema


.

door tja (13-12-2015)

.


Een educatief en spannend spel

door Jorg (04-12-2015)

De kamer Is in een mooi thema opgebouwd en de opdrachten zijn van een goede moeilijkheidsgraad! Een leuke ervaring voor de hele familie


Gaaf!

door Michelle (04-12-2015)

Een leuke kamer met uitdagende spellen!! Een echt aanrader voor jong en oud!


Super leuke escaperoom!

door Demi (04-12-2015)

Super leuke uitdaging om te doen! Super mooi gemaakt en leuke opdrachten/oplossingen.



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: