Truescape

Geschift genoeg om in een psychiatrische instelling in te breken?

Laat je nog gekker maken door de uitdagende puzzels en breinbrekers in “The Asylum”!
Een escape room met origineel decor en unieke sfeer om je hoofd in te verliezen!
Maak jezelf los van de realiteit en ga op in deze huiveringwekkende beleving. Lukt het te ontsnappen binnen 60 zenuwslopende minuten uit dit, met 5 sterren beoordeelde, gesticht? Al ruim 7.000 anderen gingen je voor! Reserveer NU!


Verhaallijn
In 1947 werd dit “gesticht” gesloten na meldingen van extreem geweld en gruwelijke experimenten. Sindsdien is er, zover bekend, niemand meer geweest.

Sinds een tijd gaan er geruchten dat iets of iemand weer bezig is in dit “gesticht” om wederom de meest gruwelijke experimenten uit te voeren op patiënten die ontvoerd zijn.
In de officiële media is echter niks terug te vinden over deze feiten dus gaat men er van uit dat het allemaal niet waar is en dat het gesticht nog steeds leeg staat.

Zo af en toe worden er rondom het gebouw nieuwsgierige mensen gesignaleerd. Van sommigen van hen is nooit meer iets vernomen. Durven jullie een kijkje te gaan nemen?


Over Truescape Rotterdam – The Asylum:
The Asylum is open sinds oktober 2015 en het horror thema is volledig volgens origineel bedacht recept opgebouwd. Met oog voor detail zijn alle elementen, zoals decor, puzzels en effecten, in het thema versmolten. Een must visit escape room die je zal ervaren als zeer spannend.

Wist je dat 100% van onze gasten Truescape Escape Room Rotterdam zou aanraden aan anderen en nog eens 99,3% The Asylum escape room waar voor zijn of haar geld vindt? Boek dus vandaag nog deze escape room!


Locatie
Truescape is gelegen in het monumentale pakhuizencomplex Westelijk Handelsterrein dat stamt uit 1894 en bevindt zich in hartje Rotterdam. De locatie bevindt zich naast de Erasmusbrug vlak bij de gezellige, met oude schepen gevulde, Veerhaven. Het gebied rond Truescape wordt gekenmerkt door restaurants, barretjes en herenhuizen. Een bezoek aan Truescape kan dan ook mooi gecombineerd worden met een bezoek aan de omgeving.


Highlights rondom Truescape
Rond Truescape bevinden zich enkele hotspots zoals de Euromast, de Zwaan (Erasmusbrug), de Kop van Zuid (met 4 van de vijf hoogste gebouwen van Rotterdam en de Benelux) en verscheidene musea (Museum Boijmans van Beuningen, Kunsthal, Wereldmuseum, etc.). Een bezoek aan Truescape biedt de mogelijkheid om te genieten van een uniek stukje Rotterdam door te wandelen tussen de herenhuizen richting “Het Park” via de havenkade of de “Historische Tuin Schoonoord”. Toeristen die na de escape room de stad willen bezichtigen met een hop-on hop-off bus kunnen terecht naast de Euromast.

Contactgegevens

Van Vollenhovenstraat 15 Unit 25
3016 BE Rotterdam
010-8459786
info@truescape.nl
http://www.truescape.nl/


Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11:50 – 19:30
Woensdag: 10:30 – 21:30
Donderdag: 10:30 – 21:30
Vrijdag: 10:30 – 21:30
Zaterdag: 10:30 – 21:30
Zondag: 11:50 – 19:30

Zie onze website voor beschikbare plaatsen.Asylum

Verhaallijn
In 1947 werd dit “gesticht” gesloten na meldingen van extreem geweld en gruwelijke experimenten. Sindsdien is er, zover bekend, niemand meer geweest.

Sinds een tijd gaan er geruchten dat iets of iemand weer bezig is in dit “gesticht” om wederom de meest gruwelijke experimenten uit te voeren op patiënten die ontvoerd zijn.
In de officiële media is echter niks terug te vinden over deze feiten dus gaat men er van uit dat het allemaal niet waar is en dat het gesticht nog steeds leeg staat.

Zo af en toe worden er rondom het gebouw nieuwsgierige mensen gesignaleerd. Van sommigen van hen is nooit meer iets vernomen. Durven jullie een kijkje te gaan nemen?Minimale leeftijd: 14

2 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

16,00 tot 29,00 euro totaal per gamekopje koffie of thee vooraf is inbegrepen in de prijs.
Reviews

Review toevoegen

Lovely room. Great location!

door Glen (06-08-2018)

Would definitely recommend this escape room to others. We played the room as a corporate team building outing and were happily surprised! The hosts are very welcoming and I would rate the game overall one of the bests of the Netherlands! Pricing is fair and below the average I believe. The location is quite cool and lots of dining/places to have a beverage around for after the escape. Located near to some city highlights for making nice pics that are insta worthy. Exciting game layout.


Geweldige ervaring

door michel (08-10-2016)

De beste escaperoom tot nu als je voor de beleving gaat!


Spannend & heel interactief

door Pascal (03-10-2016)

Een van de betere & leukere Escape Rooms. Het thema was goed uitgewerkt & de opdrachten waren zeer leuk om te doen. Ze waren niet al te moeilijk & de effecten die erbij zaten werkten echt heel goed. Soms werd er even geschrokken ala het licht plotseling uit ging. Deze Escape Room is echt een aanrader om te doen


Zit supergoed in elkaar

door Ilona (03-10-2016)

Een van de beste escaperooms die ik tot nu toe heb gedaan. Veel puzzels en veel handelingen in het spel. Uitdagend maar niet té moeilijk. Het griezeleffect is top en ontzettend lachen met een groep. Echt een aanrader.


Spannend en mooi uitgewerkt

door Marion (03-10-2016)

Een echte belevenis. Veel verschillende puzzels en raadsels. Af en toe flink geschrokken, maar niet te eng. Precies goed.


Super verrassend en interactief

door Mandy (01-10-2016)

Spannende escape room met verrassende elementen. Leuke afwisseling van puzzels.


Positief verrast

door Lex (02-04-2016)

Wat ben ik positief verrast door deze escaperoom. We hebben er inmiddels al wat gezien maar deze was gewoon echt boven verwachting leuk. Site is matig en er zijn weinig reviews te vinden over deze room dus ik ging er niet met hoge verwachtingen heen. We werden keurig ontvangen en begeleid naar de kamer en daar begon het verhaal. Het mysterie bouwt goed en de opdrachten zijn leuk en uitdagend. Echt hoe een klassieke escaperoom moet zijn. Echt een aanrader!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: