Escape Room Baarle

De Escape Room bevindt zich midden in het centrum van Baarle, boven brasserie Den Engel, een horecabedrijf dat al honderd jaar op deze plek is gevestigd. In de nok van het gebouw, onder de hanenbalken, worden avonturiers en puzzelliefhebbers ontvangen. Vanaf de eerste minuut zit je midden in het levensechte spel en krijg je een uur de tijd om te ontsnappen.

In de ruimte zijn er allerlei aanwijzingen, puzzels en raadsels die moeten worden opgelost om de deur naar de vrijheid te kunnen openen. Er zijn continu prikkels en geluiden die allemaal iets kunnen betekenen.

De bezoekers van de Escape Room 'Het Douanekantoor' gaan terug in de tijd, naar 1937 toen de grenzen nog niet open waren en smokkelen een lucratieve activiteit was voor de grensbewoner. Een spannende aangelegenheid... ben jij de veldwachter of kommies te slim af? Vind je je weg in het donker? Vind je de sleutel naar de vrijheid?

Contactgegevens

Singel 3
5111 CD Baarle-Nassau
013-5079330
info@engel-schaluinen.nl
http://www.escape-room-baarle.nl/


Het Douanekantoor

Welkom in het Baarle van 1937. Te midden van uitgestrekte landerijen, bolle akkervelden en eindeloze zandpaden sluipen smokkelaars hier over de grens. Het zijn economisch zware tijden en daarom is het hier aan de Belgisch/ Nederlandse grens enorm lucratief om goederen de grens over te smokkelen. Tabak, drank, koffie en boter zijn dan ook populaire smokkelwaar. Bij het vallen van de avond struinen de smokkelaars stiekem met hun waar door het buitengebied, de blik van de veldwachters ontduikend. Langs geheime smokkelroutes en oude grensovergangen zonder opgemerkt te worden…

Want pas op dat je niet gepakt wordt! De gevangenissen hier kunnen rare dingen met je doen.2 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

16,00 tot 30,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)

Reviews

Review toevoegen

Goede start, slecht einde

door Guido (17-04-2016)

De escape room begint erg leuk en door filmmateriaal wordt je echt in het verhaal geplaatst. De opdrachten zijn leuk en verschillend. De kamer is authentiek ingericht wat veel extra sfeer geeft. Helaas ging 1 kluis niet open omdat het slot kapot was. De beheerder heeft ons niet goed in de gaten gehouden waardoor we 25 minuten vrijwel niks hebben kunnen doen. Uiteindelijk kwam hij naar binnen en de deur bleek echt niet open te gaan. We hebben het spel niet af kunnen maken. Erg zonde want we hadden vrijwel zeker de buitendeur kunnen openen. De laatste clue lag namelijk in de gesloten kluis. Zeer slecht dat we de volle mep hebben moeten betalen. Slechte service.Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: