Escape Room

BAM! De zware bunkerdeur achter je slaat dicht! Daar zit je dan met je groep, opgesloten in een nagebouwde bunker uit de Tweede Wereldoorlog.
Je hebt maar beperkte tijd gekregen om jezelf te bevrijden. Wáár moet je beginnen?!

Dit is Escape Room Overijssel!
De puzzels, codes en raadsels die je moet oplossen, leiden je stap voor stap naar de oplossing, waarmee je jezelf en je teamgenoten kunt bevrijden uit de Escape room. Echter, je hebt slechts maximaal 60 minuten de tijd om jezelf te bevrijden. Kan jouw team goed samenwerken, vertrouwen jullie elkaar, kortom: zijn jullie een echt TEAM?

De Escape Room is geschikt voor groepen tussen de 3 en de 8 personen.

Grotere groep?
Ook grotere groepen kunnen, verdeeld in kleinere groepen van max. 8 personen gebruik maken van de Escape Room. We bieden volop andere activiteiten die bijgeboekt kunnen worden voor de andere groepen zoals de indoor klimwand, handboogschieten, speleologie, kanovaren, suppen of de pubquiz. “Gewoon” een drankje drinken op ons terras of in het Grand Café kan natuurlijk ook.
Dit combinatie arrangement is geschikt voor groepen tot max. 24 personen.

Contactgegevens

Sportlaan 6
7443 RA Nijverdal
+31548-681338
info@wilgenweard.nl
http://www.escaperoomoverijssel.nl


Openingstijden

alle dagen van 10.00 - 22.00 uurDe Bunker

Daar zit je, met een paar mensen opgesloten in een bunker uit de Tweede Wereldoorlog. Het enige wat je hebt meegekregen zijn een paar aanwijzingen. En maximaal één uur tijd om jezelf en je teamgenoten...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 100,00 euro
Gentlemen’s Escape Room

We wanen ons in 1841. Thomas Ainsworth is de succesvolle directeur van het plaatselijke agentschap van de Nederlandsche Handel-Maatschappij (NHM), met een eigen textielweverij aan de oevers van de Reg...
Meer info en reviews


3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 100,00 euro


Reviews

Review toevoegen

Belabberd

door Rose Marie (04-03-2018)

Bonen 5 minuten, bij het eerste slotje, kwamen we al hopeloos vast te zitten. We hebben met ons zessen zeker een half ur staan prutsen aan een ketting, waarbij de slecht verstaanbare (Duitse!) hints totaal niet hielpen. Sta je daar met zes ervaren escapers aan een ketting te sjorren in een kale cementen kamer met stofnesten overal. Uiteindelijk kwam een medewerker zelfs binnen om te helpen met het slot maar ook hem kostte het veel moeite. We zijn snel doorgesluisd naar het volgende vertrek maar ook daar bleek de techniek ernstig te kort te schieten. Al met al een teleurstellende en frustrerende ervaring.


SUPER GAAF!

door Stephanie Bon (25-10-2016)

Wat een gave escape room! zitten hele verrassende puzzels in! Het thema is heel goed doorgevoerd. Daarnaast heeft deze locatie ook een bar, waardoor je na de tijd ook gezellig kunt borrelen (maakt het toch compleet).


Gave geluiden, leuke puzzels en dito begeleiding.

door Ernst (21-06-2015)

We hebben met een groepje genoten van deze escape room. Goed verzorgd! Op elk gebied! De geluidseffecten maken het tot een spannender uitdaging. We hebben genoten van de rekwisieten en onverwachte raadsels. Met elkaar veel plezier gehad en als een 'team' de uitgang gevonden. Aanrader!!


Geweldig!!

door Stephanie (23-03-2015)

We hebben met 6 vrienden deze escape room gedaan! Echt gaaf! De special effects & de details zijn super! De opdrachten zijn helemaal in het concept en heel erg gaaf om te doen! Heerlijk eten ook na de tijd! :D


Mooie kamer, mist finesse

door Anna (05-03-2015)

De kamer zelf ziet er super mooi uit, er is aandacht besteed aan de details, de ontvangst en de kamer. Helaas heeft deze escape room het net niet. De hulp lijn is slecht te verstaan en geeft de hints van een gesproken bandje, niet specifiek waar je op vast loopt. Er zijn ontzettend veel code sloten, en helaas werkte het niet allemaal even goed. Al bij al viel het toch wat tegen, misschien ook door onze hoge verwachtingen en ervaringen met andere escape rooms. De kamer was net geopend en naar onze mening waren de kinderziektes er nog niet uit.Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: