Escape House Hoogeloon

De escape room is, anders dan de meeste uitjes, een denkspel. Door de uitdaging van de raadsels en puzzels, de wegtikkende tijd en de opzwepende muziek, voelt het echter aan alsof je in een surrealistische rollercoaster zit. Tijdens het spel word je heen en weer gegooid tussen emoties. Stress, blijdschap, verslagenheid, euforie: je maakt het allemaal mee! Je bent lijfelijk aanwezig in een verhaal, waardoor je je normale leven even helemaal vergeet.

Op Landgoed de Biestheuvel gaan we nog een stapje verder. We hebben geen Room maar een heus House. De real life game “Jagersch Huys” heeft niet als doel het ontsnappen uit het huis maar het oplossen van een mysterie. Je krijgt een uur de tijd om een meeslepend verhaal te ontrafelen door te puzzelen, rekenen, samenwerken en out-of-the-box denken.

Contactgegevens

Hoogcasteren 25
5528 NP Hoogeloon
(0497) 59 12 57
info@biestheuvel.nl
http://www.biestheuvel.nl/arrangementen/escape-room/


Het Jagersch Huys

Hoogeloon: Escape Room “Het Jagersch Huys”

Begin vorige eeuw verdween de vader van Cornelis, de jachtopziener van Landgoed de Biestheuvel. Hij liet Cor achter met een raadselachtig mysterie wat, ook na zijn dood in 1993, onopgelost bleef. Het huis van Cornelis staat nog steeds op het Landgoed. Het mysterie van de verdwijning van zijn vader is nog altijd niet opgelost. Lukt het jou en je team om uit te vinden wat er is gebeurd? Je hebt precies een uur de tijd!Minimale leeftijd: 16

10 tot 20 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 250,00 euro

Reviews

Review toevoegen

Een open doekje voor Escape house !

door Cees (12-10-2016)

Een geweldig leuke locatie! Een echte aanrader voor groepen die even heel aan teambuilding of gewoon aan samenwerking willen doen!


Superleuke ervaring op toplocatie!

door Renske (12-10-2016)

Supermooie locatie. Leuk dat je meerdere activiteiten na elkaar kunt boeken. De Escape House heeft precies de goede combinatie van doordenken, associëren, puzzelen en samenwerken. Vanwege de grote ruimte absoluut geschikt voor grotere groepen, iedereen heeft voortdurend wat te doen. Begeleiding en verhaal vooraf was ook helemaal goed!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: