Operation Exit

Een schat verborgen in een oud landhuis  …

60 minuten, de klok tikt.

Vinden jullie ‘m voordat het te laat is?





Contactgegevens

Stationsweg 137
2515BM Den Haag
06 39868287
info@operationexit.nl
http://www.operationexit.nl/


The Mansion

De legende…

Baron Van Hagesteijn: een wereldreiziger, kunstverzamelaar en hartstochtelijk jager, sommigen zeggen ook een verleider…

Men fluistert over een geheime affaire tussen de Baron en de laatste Tsarin van Rusland, Alexandra Feodorovna. Zij zou hem een onschatbaar juweel hebben gegeven. Kan het dat deze schat verborgen ligt in het landhuis van de Baron?

Het spel

Zet je schrap, want jullie hebben precies 60 minuten om het mysterie van de Baron te ontrafelen! Eerst moeten jullie The Mansion binnendringen, dan op zoek naar de schat!

Dit huis kent vele raadsels, geheimen en verrassingen. Dus gebruik je creativiteit en vindingrijkheid om aanwijzingen te verzamelen, uitdagende puzzels op te lossen en om hopelijk de schat te vinden.

Terwijl jullie het landhuis afspeuren, ontdek je steeds meer over het geheim van de Baron, maar haast je, want over een uur is hij terug! Men zegt dat hij het jagen niet verleerd is…



2 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

19,00 tot 45,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)





Reviews

Review toevoegen

Leuk

door Tanya (20-10-2017)

Leuke kamer, mooi decor. Puzzels afwisselend en origineel. Kamer was voor 8 ervaren escapers iets te makkelijk (met 17 minuten over ontsnapt) maar desalniettemin de moeite waard.


Geweldige escaperoom!!

door Chantal (16-10-2017)

Geweldige escaperoom, de beste tot nu toe! Er is duidelijk wat er van je verwacht wordt en met 3 kamers is het te doen om op tijd te ontsnappen, mits je heel goed samenwerkt! Heel mooi gemaakt ook! Echt een aanrader!!! Dit zeg ik namens mezelf en de 6 meiden die met mij deze uitdaging zijn aangegaan! Top!


Uitdaging!

door Mischa (31-05-2017)

Super mooie setting, met oog voor detail ontworpen. Met een team van vijf vrouwen kwamen we net op tijd het huis uit! Orginele en creatieve puzzels, welke elk weer op een ander soort manier moesten worden opgelost. Wel eens eerder een escape room gedaan, maar die vond ik niet zo uitdagend als deze! :)


Geweldig!

door Alenka (26-02-2017)

Zeker niet te makkelijk, zelfs met een familie vol puzzelaars. Erg leuk verhaal, en verschillende en verassende puzzels!


supervet verjaardagspartijtje voor 13 jaar

door sandra (02-10-2016)

Met 5 (gillende) meiden op 24 september deze escape room bezocht. Na een hartelijk ontvangst en de uitleg de kamer in gegaan. In het begin was het even zoeken naar wat ze nu precies moesten doen. maar met wat hints hadden de dames het snel door. De kamer was sfeervol en de puzzels wel pittig maar niet te moeilijk. Het leuke was dat iedereen zijn eigen kwaliteiten kon laten zien bij de verschillende puzzels. Met nog 2 minuten op de klok hadden we de opdracht voltooid. Nu nog ontsnappen!!!! Met een hoop gegil rende de dames terug en waren we net op tijd ontsnapt. Ze hebben het fantastisch gevonden. Eerlijk gezegd was ik van tevoren wel wat kritisch en wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Maar het is echt goed geregeld en een absolute aanrader om te doen. Deze escape room verdient met recht een 10


Zo hoort een Escape room te zijn

door Rudi (16-07-2016)

Ontvangst een beetje apart in een oud pand. Maar laat je hierdoor niet misleiden. Zodra je de escape room binnenstapt, waan je je direct in de tuin van the Mansion. De room zelf is vernuftig in elkaar gezet met meerdere ruimtes en puzzels van verschillende niveaus waabij op de objecten in de kamer gecombineerd moeten worden om de puzzels op te kunnen lossen. Er zit veel afwisseling in de puzzrls. Je ziet aan de kamer en aan de puzzels dat veel onderdelen op maat zijn gemaakt voor de kamer, wat zorgt voor een geweldige beleving.


Een van de betere kamers

door Robin (19-04-2016)

Met een groep van 5 vrienden hebben we meerdere escape rooms gedaan. Dit was zeker een van ons favorieten. Veel puzzels die zeer goed en logisch in elkaar zitten. Ondanks onze ervaring hadden we slechts 2 minuten over. Zeer uitdagende kamer die je als liefhebber zeker een keer kunt bezoeken. Aanrader.


Met gezin een geweldig spannend uur gehad!

door Menno (18-04-2016)

Erg leuke escape-room. Dit was onze tweede en we hadden er al goede verhalen over gehoord. Spannend en zeer compleet in alle facetten. Doen!


Super gave escape room!

door Marjolein (16-04-2016)

Gave escape room. Veel, leuke en uitdagende puzzels, creativiteit vereist. Zit top in elkaar!


Een aanrader!

door Jerry (27-03-2016)

Super cool. Verhaal is goed in elkaar gezet. Leuke puzzels. Je waant je heel even in een hele andere wereld.


Eén van de beste

door Wouter (03-01-2016)

Wij hebben als groep zo'n 18 escape rooms door heel Nederland afgewerkt. We hadden 0 verwachtingen bij deze room. Alles was compleet bij deze room. Verhaal, sfeer, puzzels. Verder krijg je de beste experience door weinig informatie over de room te vergaren. Dit is gewoonweg een aanrader voor elke Escaperoom liefhebber.


Scherp

door Marlène (27-11-2015)

Op het eerste gezicht een eenvoudige setting en basic verhaal, maar niets blijkt minder waar. Doordachte puzzels in een authentiek landhuis, scherpe aanwijzigingen via het scherm als we even de draad kwijt waren en cryptische puzzels. Deze initiatief nemer heeft heel goed nagedacht voor hij deze escape room startte. Geen gekke licht- of schrikeffecten maar gewoon een heel goed spel in de basis. Dikke complimenten, met name voor de 'tuin'.


Doen!

door DHG (16-11-2015)

Operation Exit bewijst dat een escape room helemaal niet eng of luguber hoeft te zijn en laat alle hocus pocus en lichtflitsen achterwege. Dit is een escape room die werkelijk waar kwalitatief bij de top hoort. Zeker doen!


Awesome!

door Zora (11-11-2015)

Het was echt super leuk en uniek! Een leuk verhaal en een echt doe-kamer! Geen suffe sudoku's maar een echte actieve zoektocht! Helemaal tevreden.


Beste van Nederland

door Wessel (01-11-2015)

Samen met mijn familie meerdere escape rooms bezocht, maar dit is oprecht de gaafste ooit. Alles klopte, de puzzels waren scherp, het verhaal was mooi en de aankleding was fantastisch. Dit is meer dan enkel puzzels oplossen in een afgesloten ruimte. Dit is een uur lang jezelf in een meeslepend fictie-verhaal wanen met uitdagingen waar een schatzoeker jaloers op zou zijn. Bezoeken dus!


Spannend en goed uitgevoerd

door Stefan (30-10-2015)

Ja, onze eerste escaperoom. Maar wat een geweldige ervaring! Thematisch van opzet en met ogenschijnlijk eenvoudige, maar technisch zeer doordachte puzzels en opdrachten. De spanning steeg... Maar hebben we het gered binnen het uur? Probeer het zelf maar eens!


Ongelooflijk goed bedacht

door Sebastiaan (25-10-2015)

Zeker niet mijn eerste escape room maar wel de beste die ik heb gezien. De maker ervan heeft anderhalf jaar besteed aan een aantal prachtige kamers met veel oog voor detail. De puzzels zijn heel origineel en zijn precies uitdagend maar niet veel te ver gezocht. Een aanrader!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: