Xcape Logix

Op één minuut loopafstand van station Nijmegen bevindt zich de nieuwe escape room Nijmegen, Xcape Logix! Houd je van een uitdaging en vind je het leuk om samen met je vrienden iets nieuws te doen? Dan dagen we je uit om ons escape room te proberen. De real escape room is een activiteit die gebaseerd is op de populaire “escape the room” computer games, waarbij je door middel van puzzels op te lossen de ruimte moet zien te ontvluchten binnen een bepaalde tijdslimiet.

Je team is je belangrijkste bezit, maar tegelijkertijd is het de grootste uitdaging om de specifieke kwaliteiten van elke teamgenoot te verenigen en optimaal te benutten. Alleen door goed te communiceren kan je ontsnappen. Kortom alles “draait” om goede samenwerking, de “sleutel” tot jullie ontsnapping ;).

Durf jij het aan? Reserveer dan snel bij ons escape room.

Contactgegevens

Burgemeester Hustinxstraat 16
6512 AD Nijmegen
06 38489523
info@xcapelogix.nl
http://www.xcapelogix.nl


Openingstijden

Elke dag van 10:00 - 23:00 openDe van Gogh Code

In dit avontuur kruip je in de huid van hoogleraar kunstgeschiedenis W. Brandon. Van een museum krijg je de uitnodiging om een nieuwe collectie schilderijen te analyseren. Echter, eenmaal aangekomen pakt het bezoek anders uit dan verwacht: je wordt opgesloten door de mysterieuze curator.

Wie is deze man en wat voor bijbedoelingen heeft hij? Het antwoord op deze vraag kan gevonden worden in de schilderijen van Van Gogh. Lukt het jou om de Van Gogh code te kraken?2 tot 5 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

17,00 tot 35,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)Korting: Op vertoon van een studentenpas kunnen studenten van ma t/m do tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan onze escape game.

Reviews

Review toevoegen

Leuke ervaring

door Oscar (06-10-2016)

Gastvrije begeleiders, leuke puzzels op goed niveau en lekkere kopje thee en koffie! Helemaal top.


Een aanrader

door Tanya (18-09-2016)

Ik heb de 'escape from the dark' room gedaan. Erg leuk dat je in het donker begint! Als het licht eenmaal aan is stelt de kamer niet zoveel voor, het is nogal klein. Ook zijn er veel sloten die je moet openen, hier had wel wat meer variatie in gemogen. Maar het was echt een leuke ervaring! Wel een aanrader.


Super!

door Anke Verhoef (08-01-2016)

Met 5 vriendinnetjes heb ik deze escape room in Nijmegen gespeeld. De locatie was super, 1 minuut van station. We werden vriendelijk ontvangen met gratis koffie/thee en ook nog een pot met chocola! De kamer was verrassend met leuke variaties in puzzels en opdrachten en we zijn ontsnapt! Na het spelen namen ze de tijd om na te evalueren onder genot van kopje thee/koffie! Doordeweeks met studentenkorting, geweldig.Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: