Escape O Holics

Je team (2-6 spelers) gaat de kamer binnen en de deur sluit achter je. Inderdaad, je leest het goed, je wordt opgesloten! Het script is zo geschreven dat het mogelijk is om binnen de tijd te kunnen ontsnappen, maar er staan vele uitdagingen te wachten. Alleen als je samenwerkt en teamspirit laat zien zal je het spel tot een succesvol einde brengen.





Contactgegevens

Buikslotermeerplein 123C
1025ET Amsterdam
+31 (0)6 81790269
info@escape-o-holics.nl
http://www.escape-o-holics.nl/


Casino Mysteria

Oh nee, het casino is vergrendeld! De casino directeur is met de inhoud van de kluis spoorloos verdwenen. Niemand heeft hem zien vertrekken dus hij zou zich nog ergens in het casino moeten bevinden... toch? Het is jouw taak om te onderzoeken waar hij is gebleven. Het lijkt erop dat er aanwijzingen achter zijn gelaten...



2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

79,00 tot 114,00 euro totaal per game





Reviews

Review toevoegen

Beste tot nu toe

door Robert (14-10-2016)

Vierde escaperoom die we gedaan hebben en tot nu toe het beste verhaal en de enige die we niet gehaald hebben!


Super gaaf!

door Sara (12-10-2016)

Was zeker een aanrader, we hebben het net op tijd gered


Heel leuk

door Ron (12-10-2016)

Hele leuke escaperoom, zeker aan te raden!


Enerverend en boeiend

door Fred (10-10-2016)

Wat een verhaal! Dit is de eerste escaperoom die ik heb gespeeld en dit smaakt echt naar meer!


Topervaring

door Leah (10-10-2016)

Lastige, maar verrassende escape room met een leuk thema! Absolute aanrader.


Uitdagend en verrassend

door Wouter (10-10-2016)

Helaas waren we net niet op tijd ontsnapt, maar we hebben ons enorm vermaakt. Leuke puzzelelementen en leuke verrassingen.


Very nice

door Werner (25-02-2016)

Can't wait for their second room!


Leuke escape room!

door Ruben (16-02-2016)

dit is de derde escaperoom die ik heb gedaan, tweede in Amsterdam. maar tot nu toe de beste!


Een geweldige ervaring!

door Charlotte (06-02-2016)

Ik vond het een heel goede escaperoom, een heel goede balans tussen logische denkpuzzels en juist praktische samenwerkingsopdrachten. Een uitdagend moeilijkheidsgraad maar daarom juist heel spannend en tof om te doen, vol verrassende elementen. Je zou 'm bijna nog een keer willen doen als je klaar bent ;-)


Super!

door Peter (11-01-2016)

Grappige ontvangt waardoor je meteen in het verhaal zit. Leuke kamer vol met verrassingen, we zijn tot het einde in spanning gebleven en hebben het helaas net niet gehaald.



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: