Escape Room XL

Dit is dé grootste Escape Room van Nederland! Perfect geschikt voor grote groepen (meer dan 100 personen mogelijk!), bedrijfsuitjes en durfals die er geen genoeg van krijgen! 13 afgravingen, opdrachten & geheime ruimtes die uiteindelijk leiden tot dé Escape Room en het ondergrondse gangenstelsel: The Maze!

De groep wordt opgesplitst in teams van maximaal 13 personen. Het ene team start in een kamer, het andere team bij een specifieke escape challenge en dit wisselt elkaar continu af. Iedereen is daarom altijd actief bezig!

Raak verstrikt in een dagdeel vullend programma, maar... verdwaal niet! 4 uur durende beleving centraal in Nederland met spanning & vermaak voor €47,50 p.p.

Meer dan 150 personen? Ook dan ontvangen wij u graag! Op onze locatie (Holland Evenementen Groep) zijn er naast het Escape Room XL programma gelijktijdig meerdere activiteiten mogelijk. Een TukTuk Rally, WipeOut, een kookworkshop.. alles is mogelijk!

Contactgegevens

Strandweg 1
4011 LZ Zoelen
0344 - 745 404
info@escaperoomxl.nl
https://www.escaperoomxl.nl/


Openingstijden

Gehele jaar geopend!Escape Room XL - The Maze!

Wij hebben nog een onbegaan deel van ons complex. Nooit naar omgekeken. Beetje eng... We lopen er met een boog omheen!

Oorspronkelijk was ons gebouw een agrarisch bedrijf. Boerderij Wittesteijn. Tijdens de oorlog gevorderd door de Duitsers en gebruikt voor experimenten.

Een oorlogsexperiment dus. Onopgelost. Het is een rare situatie. Erg oncomfortabel! Er gebeuren hier dingen, waar niemand hier graag over praat. Verdwijningen, geluiden ... en wie is dat meisje? Betreed de wachtkamer, bezoek de doctor, vind de geheime operatiekamer en ontsnap via oeroude tunnels! Tik-tak, tik-tak ...Minimale leeftijd: 12

10 tot 150 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 240 minuten om de kamer uit te komen.

47,50 euro per persoonKorting: Blijft aansluitend lekker eten en/of feesten op dezelfde locatie en ontvang €12,50 succesformule korting!

Reviews

Review toevoegen

Spanning & fun!

door Emil (02-03-2016)

Met ons bedrijfsuitje zijn we in Zoelen geweest, bij Escape Room XL. De programma opzet was erg leuk en vernieuwend ten opzichte van andere rooms. Ons complete gezelschap bestaande uit 70 personen werd verdeeld in teams, en iedereen was de hele middag lekker bezig met de verschillende kamers en opdrachten. Vooral de ruimte onder de grond is erg spannend. Aansluitend gezellig gegeten en geborreld, was een topdag!


Ennnggggg

door Saskia (27-11-2015)

Super Escape Room! Dit is de engste kamer die ik ooit heb gedaan. Heel gaaf gedaan.Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: