Escape Room Uden

Escape Uden is op de klassieke real life escape rooms uit Japan gebaseerd. Samen met je vrienden, familie, collega’s of teamgenoten wordt je opgesloten in één van de vier kamers. Het is de bedoeling dat je binnen 60 minuten probeert te ontsnappen uit de kamer. Gaat dit jullie lukken???

Wil je na afloop graag nog even chillen? Blijf dan hangen in onze lounge “Escape and Enjoy”. Hier worden verschillende drankjes aangeboden en is ruimte om bij te komen van het spel.





Contactgegevens

Wilhelminastraat 14
5401 CH Uden
0413 - 322 694
reserveringen@escapeuden.nl
http://www.escaperoomuden.com


Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 09.00 tot 00.00 uur
Vrijdag, zaterdag en zondag van 09.00 tot 01.00 uur
Wij zijn ook open op feestdagen.




Ontsnappen uit Alcatraz

In de jaren 90 was Alcatraz de meest beruchte gevangenis van Amerika. Dit kwam door de zware criminelen die hier verbleven en de zware beveiliging. Nog geen jaar nadat het Frank Morris en de broers An...
Meer info en reviews


3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

66,00 tot 112,00 euro totaal per game




Da Vince Code

Tijdens deze zoektocht ga je opzoek naar de heilige graal. Door de moord op Jacques, komen Robert en Sophie op het spoor van hun ontdekking. Namelijk dat achter het symbool ‘de heilige graal’ een gro...
Meer info en reviews


3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

66,00 tot 112,00 euro totaal per game




De Babykamer

Hebben jullie altijd al gedacht dat baby’s schattig en lief zijn? Of verwacht één van je vrienden een eerste kind? Dan is deze kamer echt iets voor jullie. Niets geen lieve schattige baby’s, maar één ...
Meer info en reviews


3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

66,00 tot 112,00 euro totaal per game




De Bank

Het is jullie gelukt!! Jullie hebben de code gekraakt van de zwaarst beveiligde kluis in de bank. Goud, sieraden, diamanten en schilderijen; Alles ligt voor het oprapen. Lukt het jullie om met de buit...
Meer info en reviews


3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

66,00 tot 112,00 euro totaal per game






Reviews

Review toevoegen

Zeer geslaagd

door Doortje (10-11-2017)

Erg leuke kamer. De spanning schoot door ons lijf, maar wat hebben we gelachen. Wij komen zeker terug.


Erg leuke ervaring: smaakt naar meer!

door Robert (23-07-2017)

Leuke kamer en met 6 personen goed te doen binnen de tijd. Leuke puzzels om op te lossen. Kortom een fijne middag


Leuke puzzels / uitdagingen

door Rob (18-06-2017)

- Ontvangst / klantvriendelijkheid erg goed - Sfeer kamer goed (wel wat dingen defect) - Puzzels goed / veel afwisseling - Hints goed, duidelijk en mooi op tijd Met 2 volwassenen en 2 kinderen is het wel een vrij lastige kamer, maar... iedereen vond het wel super leuk! En daar gaat het om.


Room heeft onderhoud nodig!!!

door Lonneke (11-06-2017)

De slechtste kamer die we tot nu toe hebben gedaan. Veel werkte niet optimaal omdat er in het verleden hardhandig mee om is gesprongen. Kamer heeft duidelijk onderhoud nodig! Als niet alles werkt is het echt niet leuk. Verder niet geschikt voor minder valide mensen aangezien je op je buik onder een luik door moet naar volgende kamer.


Super leuk!

door Pety (21-05-2017)

Vandaag hebben we met vrienden twee kamers gespeeld. De vrouwen, de babykamer en de mannen, de Alcatraz. Over beide kamers zijn we heel enthousiast. We hebben alweer plannen gemaakt om de andere kamers ook te gaan spelen. We zijn ook heel netjes en gastvrij ontvangen! Zeker een aanrader!


Spannend!

door Jolanda (09-03-2017)

Wat een leuke ervaring, "de Bank" gedaan! Wat hebben we gezocht, gepuzzeld, gediscussieerd en genoten! Smaakt naar meer!!


Heel leuk

door Marloes (03-03-2017)

Heel leuk! Escaperoom zeker aan te raden :) Goede service. We waren met 4 en hadden 10 min extra nodig naast de 60 min. En die kregen we ook gewoon! Top!


Wat een gaaf spel, spannend tot het eind!

door Saskia (25-02-2017)

Wij hebben de escape rooms,3 stuks gehuurd met een groep van 19 man. Iedereen was zeer enthousiast en we zijn allemaal eruit gekomen. Wat een fijne middag. Top!!!


het was even wennen maar wel een ervaring

door Mechie (12-02-2017)

Het was voor ons de eerste keer. Maar we hebben het mooi gehaald Nog vier minuten over zelfs dus trots!!!!! In het begin waren we chaotisch bezig.


Super

door Nathasja (05-02-2017)

Voor het eerst met het gezin een escape room, helaas niet gehaald maar echt voor herhaling vatbaar. Leuke puzzels, en opdrachten. Tot de volgende keer


Mooie escaperoom die babykamer!

door Patrick (31-01-2017)

Na eerder Alcatraz bezocht te hebben nu de babykamer. Volledig anders met ontzettend leuke en uitdagende wendingen. En met nog tijd over ontsnapt :-)


Top kamer en een goede tijd neergezet.

door José (29-01-2017)

Het is ons gelukt te ontsnappen uit de gevangenis van Alcatraz. De man van de escape room heeft ons aangegeven dat wij eruit zagen om een heel goed record te vestigen. Helaas bleven bij een heel klein ding steken omdat we iets over het hoofd hadden gezien. Gelukkig wel ontsnapt en komen snel een keer terug!


Wat een geweldige ervaring!

door Ingrid (25-01-2017)

Super leuk om te doen! We kunnen niet wachten om een volgende keer een andere kamer te doen!


GEWELDIG!!!

door fam. Lucassen (03-01-2017)

Als gezin van 4 (16-52jr) en ongelofelijke fans van Wie Is De Mol, was het een geweldig fantastische ervaring om eens zelf 'in een spel' te zitten. De Bank was: uitdagend, spannend, denkwerk, samenwerken, verrassend, misleidend. Ontsnapping net niet gehaald, maar was geen domper. We hebben er nog lang over nagepraat. ZEKER voor herhaling vatbaar!!! Jullie zien ons terug! Personeel vriendelijk, bemoedigend ondanks dat we niet ontsnapt waren. Zeer sfeervolle ruimte om vooraf en daarna iets te drinken en na te babbelen. Want ook al is het avontuur na 1 uur voorbij, de nabeleving zeker niet!


Super!!!!

door Stefanie (23-12-2016)

Geweldige kamer. 10+!!!!! Personeel is vriendelijk, locatie is top. Ik kom hier zeker terug.


Geweldig!

door Ally (06-12-2016)

Deze kamer staat in mijn top 3. Heb al zoveel kamers gespeeld, maar dit was echt fantastisch. Leuke uitdagende puzzels, goede sfeer. Echt top!


10+

door Danny (30-11-2016)

Super leuk!!!! Jullie krijgen van mij 10 sterren.


Super Spannend,Veel Gelachen !

door Jolanda (28-11-2016)

We hadden het nog nooit gedaan en en wisten niet wat te verwachten maar het was zeker de moeite waard. Een unieke ervaring !!! Voor jong en oud een must om het een keer te gaan doen. Spannend, veel gelachen en gegild, en zeer zeker voor Herhaling vatbaar. Leuk om het personeel eens in een andere sfeer dan de werksfeer mee te maken. !!! goed met elkaar samengewerkt


Aanrader!!!!

door Claudine van haandel (22-11-2016)

Heel erg leuk. Kamer is echt kei leuk opgezet. Iets te makkelijk voor ons (net niet het record verbroken), maar ontzettend leuk.


Leuke uitdaging !

door Ingrid (22-11-2016)

Onze 2e escaperoom. Maar t is wederom gelukt te ontsnappen. Leuk opgezet met een verrassend eind we komen zeker nog eens terug voor de andere kamers ! Ziet er leuk uitvriendelijk personeel. Een aanrader !


Super leuke escape room.

door Pauline (20-11-2016)

Het was weer fantastisch!!!! Een tijdje terug hebben we alcatraz gedaan en vandaag dan de babykamer. Dit was een zeer originele erg leuke kamer. Hele leuke, uitdagende puzzels en met 37 seconden over zijn wij eruit gekomen. Lounge is ook top. Je ziet ons binnenkort weer.


Gaaf!

door Michel (16-11-2016)

Geweldige ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar. Helaas niet gelukt om eruit te komen.


Geweldig!!!!

door Carrie (15-11-2016)

Hele leuke kamer! Wij hebben inmiddels 4x gespeeld, maar dit was toch echt de leukste. Spanning, onverwachte dingen. We gieren het uit. Locatie is ook top! Erg sfeervol.


Mooie ervaring ,verrassende effecten

door Building en Facilities (15-11-2016)

Iedereen vond het een leuke gezellige ervaring.


Toppie!

door Pascale (14-11-2016)

We hadden dit als personeelsuitje en het was echt superleuk en spannend. Kan het iedereen aanraden!


Retespannend

door Joske (14-11-2016)

Het is dat ik hier beter niks kan verklappen, maar dit was echt een pittige kamer! Hierdoor werd het extra spannend. Uiteindelijk zijn we met de family nét binnen de tijd ontsnapt met nog maar 7 seconden op de klok.


Ik word er hyper van!

door Maaike (14-11-2016)

Hartstikke leuk om te doen! Mooie ruimte, moeilijkheidsgraad top, leuke opdrachten! Leuk enthousiast personeel!


Een ontsnapping vol verrassingen!

door Maaike (13-11-2016)

Wat een leuke activiteit voor een teamuitje. Als nieuweling in een bestaand team was het spannend hoe de samenwerking zou gaan. Maar als vanzelf werden teams gevormd om zo alle opdrachten tot een goed einde te brengen. En hoe leuk is het dan dat jij verantwoordelijk bent voor de benodigde code om de ontsnapping compleet te maken! Super leuke escaperoom!! En nog 2.01 min. over!!


Leuke kamer

door Sabine (07-11-2016)

Leuke kamer met veel verrassingen. Bij deze kamer wel in acht nemen dat je net wat meer moet doen als bij de overige kamers. (Lees: een heel klein beetje klauteren/kruipen)


spannend, meer dan gedacht

door Anton (07-11-2016)

Goed en leuk


Leuk teamuitje!

door Dave (03-11-2016)

Voor de meesten was het de eerste keer in een escaperoom dus we wisten niet precies wat we moesten verwachten. Spellen en opdrachten waren verrassend en uitdagend en uiteindelijk was de opluchting dan ook groot dat we er net op tijd uit kwamen :). Zeker aan te raden.


Een avontuur binnen het uur

door Marianne (02-11-2016)

Wat een super verrassing. Gekregen van de meiden voor mijn 50 ste verjaardag. We hebben op de grond gelegen van de schrik maar ook van de schik. Het was een uur vol avontuur.


Kei leuke activiteit

door Jeugdwerk Loosbroek (31-10-2016)

We hebben in de herfstvakantie 2 keer 4 kamers geboekt. Onze kinderen hebben genoten en wij ook.


Leuk voor bedrijfsuitje 19 personen

door Paul (31-10-2016)

We hadden een leuk uitje bij de Escaperoom, prima ontvangst met koffie-thee-taart. Daarna werden we verdeeld over 3 kamers. Het was erg leuk en goed voor de team-spirit.


Uitdaging aangenomen!

door Joyce (29-10-2016)

Gisteravond samen met m'n collega's als teamuitje de Escaperoom Alcatraz gedaan! We hadden er met z'n drietjes best een kluif aan! Maar wat vonden we het leuk!! Hele terugweg naar huis nog over zitten kletsen.. Ben een paar maanden geleden met vriendinnen geweest in de Davinci kamer, en omdat dat zo te gek was kwam ik nu met mn collega's! Super leuk en vriendelijk personeel!


Leuk familie uitje

door Emmy (29-10-2016)

Wij zijn met ons gezin 7 pers. Gister ontsnapt uit alcatraz leuke spannende ervaring.


Superleuke en pittige room!

door Mark (28-10-2016)

Het was onze eerste keer in een escape-room, en gelijk ook een moeilijke. We hebben met ons gezin (14-12-8jr) hier een leuke kluif aan gehad, maar het is wel gelukt. Zeker een aanrader!


Super leuk

door Monique (28-10-2016)

Wij zijn ontsnapt uit de Alcatraz escape room. We hebben het als super leuk ervaren. We komen zeker terug!


Ik heb 5 jaar vastgezeten maar dit was leuker:)

door Charon (27-10-2016)

Super leuk om te doen met collegas om teambuilding te creeeren goede samenwerking is zeer belangrijk iedereen heeft toch zijn eigen specialiteiten Het was een leuk maar vooral spannend uurtje


Super tof!

door Marijke (26-10-2016)

ONTSNAPT!!!! Samen met ons gezin is het gelukt. (3 kinderen, 2 volwassenen). Het was zo leuk om te doen. Iedereen heeft wat te doen. Een erg leuke eerste ervaring! Wij komen beslist terug.


Spannend tot het einde

door Lieke (26-10-2016)

Gaat het ons lukken of niet? Geen tijd gehad om daar over na te denken. We vergaten de tijd, het was spannend tot het einde. Fantastische kamer. We komen zeker nog terug voor de anderen kamers.


Iets leuks voor het hele gezin.

door A Slagmolen (26-10-2016)

Weer eens wat anders dan de standaard gezinsactiviteiten. Je werkt samen maar op ieders eigen niveau.iedereen kan mee doen en als je vastloopt krijg je een hint. Zeker voor herhaling vatbaar.


verrassend en onverwacht

door Ria (26-10-2016)

Voor een teambuilding is het na vele jaren lastig om iets nieuws voor de hele groep te vinden. Dit was er zo een! Niemand van ons was hiermee bekend. En daar sta je dan, in een kamertje met een ledikantje. En nu? Uiteindelijk lukte het ons toch om te ontsnappen, maar het volle uur hadden we wel nodig. Een echte aanrader waaraan echt iedereen kan meedoen.


Een super leuke ervaring vol adrenaline

door Lieke (25-10-2016)

Het personeel was vriendelijk. Leuk dat er vier verschillende kamers zijn. Voor ieder wat wils.


Leuk, actief en verrassend.

door Angelle (24-10-2016)

De babykamer is een erg leuke kamer voor jong en oud. Wij waren met een groepje van 5 met verschillende leeftijden ( 14 tot 34). De kamer heeft veel verschillende verrassings elementen en laat je echt samenwerken als een team. Wij hebben de kamer meteen aangeraden aan vrienden. 1 van de leukste kamers die we hebben gedaan.


Spannende, supervette, realistische ervaring!

door Babette (24-10-2016)

Goed gevonden, moeilijke puzzels om op te lossen, mooi aangekleed en door het hele verhaal spannend maar supervet! We hebben genoten en komen zeker nog een keer terug voor de andere kamers!


Gave eerste escaperoom-ervaring

door Patrick (23-10-2016)

De Alcatraz escape room was voor mij, mijn dochter (19) en zoon (15) de eerste escaperoomervaring, en het was geweldig! Een vriendelijke ontvangst, mooie escape room met af en toe wat tips op het tv scherm. We did it! Met nog een beetje tijd over hebben we het gered. We werden warm ontvangen door de zeer betrokken en enthousiaste medewerkers van escape Uden. Een aanrader!


Fantastisch!

door Jovana (23-10-2016)

Gisteravond de babykamer gespeeld. Het is een ontzettende leuke kamer en we hadden bijna het record verbroken als we zelf niet zo dom waren geweest. De locatie is ook erg mooi.


GEWELDIG

door angelina (22-10-2016)

leuke kamer , je gaat je zeker niet vervelen. Leuke ontvangst ook en een warme sfeer . Komen zeker terug .


Chill

door Marvin (21-10-2016)

Toffe escape room met dan onwijs chill ruimte. Medewerkers zijn erg enthousiast.


Babykamer is gaaf

door Sofia (21-10-2016)

Onwijs gave kamer. Verassende, originele puzzels. Staat in mijn top 3.


Super!

door Erwin (21-10-2016)

Super.


Keukenmeiden

door Mariena (21-10-2016)

Gillende keukenmeiden, maar wat een lol. Steeds kwamen we verder en met nog 1.53 over waren we eruit.


Ik wil meeeeeer

door Gaby (20-10-2016)

Zojuist ontsnapt met mijn vriendinnen uit de babykamer. Wat is dit leuk zeg. Het uur vloog om en dat had veel langer mogen duren. Leuke puzzels, aankleding paste perfect bij het thema en de locatie is helemaal top.


Super fantastisch

door Maxime (20-10-2016)

Babykamer is de leukste escape die ik ooit heb gedaan. Terecht dat ze in de race zijn voor beste escape van Nederland.


Uitdagende babykamer

door Anne (20-10-2016)

Met drie vriendinnen op pad. Wat een lol kun je hebben in één kamer vol raadsels en puzzels! Dit was de eerste kamer die wij oplosten in Escape Room Uden, nog drie te gaan!


Spannend vermaak!

door Yvette (18-10-2016)

Met het hele gezin in de spannende babykamer. Deze zit vol verassingen en was uitdagend. Iedereen heeft zijn steentje kunnen bijdragen en we hebben de kamer gezamenlijk opgelost! Absoluut een aanrader, weer eens iets anders dan steengrillen of bowlen..


spannend en uitdagend

door melanie (18-10-2016)

Een spannende babykamer met veel leuke en uitdagende puzzels waarbij je echt moet samenwerken.


Waanzinnig

door Paul (17-10-2016)

Overtrof al onze verwachtingen. Goed in elkaar gezet. Gelukkig waren we met zijn zevenen en zo konden we als een speer vooruit. Denken, proberen en doen. Iedereen kon zijn of haar steentje bijdragen en we waren trots dat we de babykamer goed hebben doorlopen. Had misschien sneller gekund maar we waren er met zijn allen volmondig over eens dat het een prachtige escape room is. Het uurtje napraten was ook gezellig. Toevallig waren we er op de dag van het eenjarig bestaan van Escape Room Uden. Bedankt allemaal voor de goede verzorging . Het was super.


Veel onverwachte gebeurtenissen

door Esther (16-10-2016)

Meteen bij binnenkomst begint het mysterie al.. En het duurde tot het einde. Wat gaan die 60 oh nee 57 minuten snel voorbij...


Geweldige escape

door Petra (16-10-2016)

Met vrienden de Escape gedaan (cadeau voor hun 25-jarige huwelijk). Geweldige Escape room, leuke puzzels. Personeel top, lunch ook goed verzorgd. We komen snel nog eens!


gRANDIOOS

door lAURA lANDBERG (15-10-2016)

sUPER LEUK. ZOWEL DE KAMER,DE EMTOURAGE EN DE HARTSTIKKE VRIENDELIJKE BEDIENING


Superleuke en spannende uitdaging

door Lisa van Oort (15-10-2016)

Het was een spontaan uitje. We waren met een team van 7, allemaal vrienden. 3 ervan hadden al wat ervaring met Escape Rooms, dus dat kwam voor de rest heel goed uit, dachten we... Nou, dat was niet helemaal waar: iedereen kon zijn/haar steentje bijdragen, omdat er een hele goede balans was tussen de verschillende puzzels en opdrachten: iedereen deed mee, iedereen werkte samen en iedereen vond het vet! Echt een aanrader om eens 'wat anders' te doen! Toen we eenmaal ontsnapt waren, werden we vriendelijk ontvangen en was er ruimte voor een drankje en delen van onze ervaringen. Super!


Suuuuuuper vet en verassend!!!

door Margo (15-10-2016)

Met het team gedaan! Uitdagend en super vet!


Mijn top 3

door Joyce (15-10-2016)

Absoluut in mijn top 3. Puzzels waren erg leuk en hebben enorm gelachen. Personeel is ook in voor een praatje. Het was gewoon top.


Verslaafd

door Lotte vissers (14-10-2016)

Dit was mijn eerste keer in een escape room, maar ik ben gelijk verslaafd. Wat is dat leuk zeg. Ik wil nog een keer.


Super

door Fleur ariens (14-10-2016)

Super!!!!!ik wil nog een keer.


Sensatie

door Brigitte stork (14-10-2016)

Met 12 meiden hebben wij gisteren de babykamer en de da vinci kamer gedaan. De chucky room was heel leuk. Leuke puzzels, waarbij je verder moet kijken dan je neus lang is. Maar het leukste was de schrikeffecten. Wat hebben wij gelachen toen robbie zo gilden. Kamer is een aanrader.


Het was weer fantastisch

door Evelien (13-10-2016)

Weer ontzettend leuk gehad. Dit keer hadden we de babykamer. Oh mysterieuze God, wat is die leuk. Echt fantastisch. Service is ook top en locatie is erg mooi.


Super

door Kevin (13-10-2016)

Het was weer top.


Kom zeker terug

door Ton huijbers (10-10-2016)

Erg veel schik gehad vandaag in de babykamer...en die meiden...wat schrokken die toch. Heel erg leuk opgezet.


Super leuk

door Meredith (10-10-2016)

Fantastisch om te doen. Hele leuke kamer.


Top!!!!

door Tessa (10-10-2016)

Het was weer een top avond !!! Bedankt


Lachen, gieren en puzzelen!

door Yoni (10-10-2016)

Spannend...zal Chucky ons op te wachten staan? Gelukkig niet...er ligt een lieve pop in het babybedje...fijn dat we rustig kunnen puzzelen...De tijd tikt verder...secondes en minuten verstrijken...het wordt steeds spannender...De muziek wordt spannender...o o...Onze harten bonzen bijna hoorbaar voor elkaar door alle leuke licht- en geluideffecten...het is spannend tot het moment dat je eruit bent. Wij hebben de babykamer tweemaal gespeeld...De tweede keer nadat deze weer vernieuwd was...erg leuk, spannend en wisselend puzzelniveau...zeker een aanrader! En als je dan toch bij deze escaperoom bent kun je net zo goed alvast je volgende bezoek plannen. Het personeel is erg enthousiast, vriendelijk en altijd in voor uitleg en een praatje!


Leuke ervaring

door Lotte (09-10-2016)

Het was een leuke kamer, er zaten veel verschillende opdrachten in.


Totale verrassing

door Roel (08-10-2016)

We wisten totaal niet wat we moesten verwachten en deze kamer bleek vol verrassingen te zitten. Echt grappige dingen. En achteraf lijkt het allemaal zo logisch haha. En ook nog eens gewonnen van onze collega's die de andere kamers speelden, die baalden flink dus dat maakte het nog eens extra leuk ;)


Toppie

door Claire (07-10-2016)

4.58 over. Escape room nr 8. Dit is een aanrader.


Top vriendinnenuitje

door Marjorie (07-10-2016)

6 meiden, fantastische kamer. Leuk ontvangst en vriendelijk personeel. Puzzel zijn van verschillend niveau''s. Makkelijk tot moeilijk. Special effects zije heel leuk.


Fantastisch en sfeervol

door Fleur (07-10-2016)

Kamer zit goed in elkaar. Puzzels weten afgestemd op de kamer. Dat vinden wij erg leuk als het in het thema past. Max is 8 personen, maar ik vind het leuker als je met 6 gaat. Ik vind de kamer niet groot genoeg voor 8, maar wel een aanrader.


Top

door Marga (06-10-2016)

Top!!!!!


Escape room in mijn top 10

door Mireille (06-10-2016)

Alles was goed. Lounge, ontvangst, kamer. Ik wou dat ik 10 sterren kon geven.


Chucky rocks!!!!

door Steffie (06-10-2016)

Spanning tot de laatste minuut. Gieren, gillen, brullen. Wat zullen ze van ons gedacht hebben, maar o o o o zooooo leuk.


Fabulous

door Kim (06-10-2016)

Vandaag met mijn vriendinnen het nieuwe record neergezet. 34.28. Het was zo leuk! Het ene nog spannender dan de andere. Het was zo leuk dat we gelijk besloten nog een kamer te doen. De bank. Ook een leuke kamer, maar anders. Babykamer was leuker. Nu de andere nog.


Heel erg leuk

door Mac (05-10-2016)

Ontzettend leuk om te doen.


Spanning

door Marchel (05-10-2016)

Afgelopen zaterdag hadden wij ons vrijgezellenfeest gehouden. 6 mannen de babykamer en 6 vrouwen alcatraz. Met 2.51 verschil wonnen de mannen. Het is een leuke, spannenden kamer. Leuke effecten, vooral bij het zwarte. Complimenten over de ontvangstruimte. Heb nog nooit zo een mooie gezien bij een escape room.


Uitdagende kamer

door Laura (05-10-2016)

Met 43 seconden over hebben we het gehaald. Wij, als ervaren spelers, vonden deze kamer een van de beste die we hebben gespeeld.


Verrassend

door Nancy (04-10-2016)

Het was mijn eerste ervaring met een escape room. Het was een heel leuke ervaring. We waren met een groep van 5 en dat werkte prima. De kamer was heel creatief in elkaar gezet en ik vond het boeiend en verrassend. Ook de ontvangst was goed en vriendelijk. Zeker een aanrader. Ben benieuwd naar de andere kamers.


Leuk verhaal

door Lieve (04-10-2016)

Je leeft echt mee met deze kamer. Leuke puzzels. Verschillende keren zijn we behoorlijk geschrokken, maar op een leuke manier. Kamer is echt een aanrader.


Fantastisch

door Guido (04-10-2016)

Fantastiscg


Heel leuk

door Marly (04-10-2016)

Geweldige kamer


Onverwachts kei leuk

door Caroline van hal (04-10-2016)

Als ik had geweten dat een escape room zo leuk was, dan was ik eerder gegaan. Het was zo leuk. Totaal niet wat ik verwacht had.


teamwork

door meggie (03-10-2016)

Door onze goede samenwerking, hebben wij een fantastische tijd neergezet in deze leuke kamer. 43 minuten en 22 seconden hadden wij nodig. Geen hints!!!! Kamer was leuk, personeel was vrolijk en gezellig. Locatie was top.


top amusement

door herman (03-10-2016)

Prima manier om elkaar beter te leren kennen, Spannend en frustrerend tegelijk. Zonder tips in 50 minuten ontsnapt. Een aantal teamleden zonder ervaring en een paar hadden het een keer eerder gedaan. Geeft best en kik.


great

door tessa (03-10-2016)

Het waren veel doe puzzels. Dat vond ik wel erg leuk. Het was een leuke kamer. Alleen 1 tip: het is best gehorig. Jammer dat we de andere groep in de andere kamer konden horen. Misschien kunnen jullie hieraan nog iets doen. Voor de rest was het top.


In 1 woord fantastisch

door Neeltje (03-10-2016)

Logisch. Hij zat goed in elkaar. We hadden maar 1 hint nodig. En toen we die kregen voelde we ons echt stom. Hoe kon het dat we dat niet zagen. Origineel. Veel puzzels kende ik nog niet, ondanks dat we al 13 escape rooms al hebben gedaan. Je ziet ons binnenkort weer.


Alcatraz rules

door Louise (03-10-2016)

Na ongeveer 6 escape rooms te hebben gespeeld, steekt deze ver boven uit. Wat zit deze goed in elkaar. De lounge is ook een mooie bijkomstigheid


Geniaal

door Karel (03-10-2016)

Geniaal bedacht.


Awesome!!!

door Bas (03-10-2016)

Babykamer was awesome. Absoluut in mijn top 3.


Here come chucky

door Sophie (03-10-2016)

Vol spanning zijn we weten te ontsnappen in deze leuke, verassende kamer. Ontzettend leuk was het.


Kei leuk

door Michelle (03-10-2016)

Fantastische kamer


5 sterren

door Gertjan (03-10-2016)

Vandaag de Kinderkamer gedaan en als "ervaren" deelnemer moet ik zeggen dat deze leuk en uitdagend in elkaar zit. Zaten zelfs nieuwe dingen in die ik nog nergens anders ben tegen gekomen. Kortom kan niet anders dan 5 sterren geven.


Aanrader

door Erik (03-10-2016)

Van het weekend de babykamer gespeeld. Een echte aanrader! Leuk opgebouwd en erg afwisselend .


Een fantastische kamer

door Martijn (03-10-2016)

Zojuist met onze collega's ontsnapt uit de babykamer. Wat een leuke kamer!!! Puzzels zijn origineel met verassende effecten. Maar vooral na 30 minuten. Dat was zo een gaaf stuk (zonder teveel te verklappen). Ik kom snel terug met mijn vrienden.


Geweldig

door Felix (02-10-2016)

Ontsnapt met 2.56. Geweldige middag gehad.


Supper

door Ashley (02-10-2016)

1e ervaring in ascape room. Supper leuk ontvangen en goede uitleg. Was kei gaaf!!


Leuk

door Frank (02-10-2016)

Leuke avond gehad! Aanrader!


voor ons de eerste kennismaking met een escaperoom

door Mariette (02-10-2016)

Zeer verrassend,vriendelijk personeel en gezellige lounge.....toppy.....komen zeker terug...wat een ervaring..erg genoten in uden👍👍


Topavond

door Ahja raaimakers (02-10-2016)

Gisteren zijn we dan eindelijk geweest. (Boeking stond al bijna 3 maanden vast). En het was echt helemaal top. Ik was al 3 maanden geleden langst geweest om alles door te nemen, maar mijn collega's wisten van niks. Ondanks dat sommige niet durfde, lukte het personeel om iedereen in de kamer te krijgen. Wij gingen alcatraz in. Wat een fantastische kamer. De ene puzzel na de andere en dan nog moeilijker dan de vorige, maar ons is het gelukt. Nog 5 minuten en 43 seconde over, zijn we ontsnapt. Ben wel blij dat we hebben geluisterd naar het personeel, want met zijn 8en in de kamer, vind ik echt teveel. We waren nu met zijn 6en per kamer en dat is wel echt het maximale. Alle andere collega's vonden het ook heel leuk.


Heel leuk

door Ellen (02-10-2016)

Leuke kamer. Goed in elkaar gezet. Topavond.


In 1 woord: GE-WEL-DIG!

door Erica (01-10-2016)

Hele leuke kamer. We waren met 6 personen. Door de goede samenwerking zijn we ontsnapt met nog 6 minuten op de klok. Een echte aanrader!


Teamwork

door Celine (01-10-2016)

Wat een slopend uur. Puzzels, puzzels en dan denk je dat je er bent, maar nee hoor...dan komt er iets wat je niet verwacht, maar met 3.42 over...Hebben we de 2de plek gehaald. Go dames 4 hc uden!


Niet gehaald grrr

door Senna vissers (01-10-2016)

Erg leuk maar we kwamen net een minuut te kort. Leuk van het personeel dat we het toch mochten uitspelen.


Geweldig teamuitje

door Sofie dekkers (01-10-2016)

Zojuist met mijn teamgenoten ontsnapt. Het was zooooo vet. Echt een uitdaging but we escaped 😆


Fantastisch

door Anne (01-10-2016)

Enorme uitdaging, maar erg leuk in elkaar gezet.


GEWELDIG

door Laura (01-10-2016)

Geweldige kamer! Slim bedacht en overzichtelijk. Zeker een aanrader


Super!

door Brenda (01-10-2016)

Het was een kei gave avond die we gehad hebben. 3 kamers waarvan ik de bank gedaan heb. Heel tof gemaakt! Ook hapje en drankje goed geregeld. Een aanrader voor een gaaf teamuitje of ander feestje :-)


3 down, 1 to go...

door Wencke (01-10-2016)

Tijdens een teamuitje kennis mogen maken met escape room uden, de babykamer. Geweldig, de verschillende kamers, puzzels en sloten! Al snel met een clubje afgesproken vaker te gaan. Nu 3 kamers gespeeld, en helaas nog maar 1 te gaan. In vergelijking met andere escape rooms, is het erg prettig dat hier een lounge bij zit. Even rustig na tafelen, waar ging het goed/mis? Met elkaar, maar ook met het personeel van de Escape Room. Allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Top! Helaas... nog in oktober zullen we voor de laatste keer met ons clubje 'de Brinkies en co' langskomen, in de hoop nog eens op het bord te komen ;)


Super vet

door Marian (01-10-2016)

Het was de beste escape room die ik heb gedaan, royaal uitdaging, goed nadenken en creatief zijn!!


Fantastisch

door Loes (01-10-2016)

We hebben het grandioos gehad. De kamer was zo ontzettend leuk dat een uur te kort was....ondanksdat we hem hebben gehaald. Wij komen zeker terug voor de andere kamers.


wat hebben wij genoten met z'n allen

door Rieky van Uden (24-09-2016)

spannend, en goed voor de hersenen, die moeten op volle toeren draaien, maar geweldig, en een hele goede service. bedankt.


Awesome!

door Ayumi (18-09-2016)

Dit was onze 2e escape room en het was simpelweg fantastisch! Veelzijdige puzzels. Een heel leuk en spannend uurtje beleefd! Wij komen zeker een keer terug om ons nog te wagen aan de andere kamers!


Erg leuk

door Denise (02-07-2016)

Het was echt fantastisch. De kamer heeft verschillende doordenkers waardoor het ons echt veel moeite heeft gekost om eruit te komen, maar wel erg leuk! met nog 3.52 over zijn we ontsnapt.


Leuke belevenis

door Bart (12-06-2016)

Eerste keer in een escape room en dat was te merken. Geen enkel idee waar te beginnen maar de dankzij de hints wordt je toch heel fanatiek. Alles lijkt achteraf zo logisch dat je je wel erg dom voelt ;-) Wel erg leuke ervaring en kids waren ook superenthousiast dus we komen zeker nog een keer voor andere kamer!


Spannend

door Emmy (08-06-2016)

Vandaag bij de escaperoom geweest met het verjaardagsfeest van mijn dochter. 6 meiden van 11/12 jaar. Ze hebben het ( met wat hints) binnen de tijd gehaald. Ze vonden het leuk en spannend. Zeker voor herhaling vatbaar.


geweldig genoten

door Hans (01-06-2016)

Wij zijn er met 19 personen geweest ( een kegelclub uit Terborg), alle 4 de kamers benut, de mensen hebben er enorm van genoten en praten er nog vaak over, geen enkele groep heeft de kamer binnen een uur kunnen verlaten, waren bijna allemaal in de laatste ruimte bezig, een zeer geslaagd uitje voor de groep.


yesss

door poepje (30-05-2016)

kei leuk


Fantastisch

door Thijs (14-05-2016)

Schitterende kamer. Goede service. Vriendelijk personeel.


Erg leuke, mooie en afwisselende kamer

door Anita (08-05-2016)

Super!!!


Kei leuk

door Maartje van handel (19-04-2016)

Nog 2 minuten over...whoop Whoop. We did it! En er hebben het kei leuk gehad! Team escape, fantastisch gedaan!


Heel leuk

door Sophie (10-04-2016)

Gisteren vrijgezellenfeestje gehad! Na overleg besloten we de babykamer te doen. We hebben al verschillende escape rooms gehad, dus onze verwachtingen waren hoog. Maar wat was het leuk! Er zaten leuke puzzels in.. eindelijk eens geen rekenpuzzels 👍. Na ontsnapt te zijn met 0.05 seconden over, zijn we heel benieuwd of de rest ook zo leuk is. Tot snel.


We zijn ontsnapt!

door Els (04-04-2016)

Gisteren hebben we de escape room gedaan en we made it! Heel vriendelijk personeel. Ze hadden een buiten terras, dus we hebben lekker buiten, onder het genot van een heerlijk wijntje en zonnetje, nog lekker kunnen nabuurten over onze geweldige ontsnappingspoging. De mannen was het niet gelukt. Een aanrader!


Het was spannend, leuk, aanrader

door Jan (01-04-2016)

Met het gezin hebben we gisteren de babykamer gedaan. Wat een leuke kamer, leuke puzzels, beetje spanning. Niets is wat het lijkt. Echt een aanrader.


Eerste keer escaperoom

door Mieke (29-03-2016)

Hele leuke ervaring, zeker om een keer als gezin te doen. We komen zeker nog eens terug voor een andere kamer.


geweldig

door Marion (24-03-2016)

dit was onze derde kamer. ook weer geweldig om te doen. Deze was wel moeilijk, maar toch kunnen ontsnappen. Nog 4 minuten over. We komen zeker nog terug voor de vierde kamer. Erg vriendelijk personeel.


Chucky wants to play

door Willem (20-03-2016)

Met 3 kinderen de kamer ingegaan. Zou het te eng of spannend worden voor de kids?? Dat viel reuze mee allemaal. Afwisselende puzzels in een mooie kamer en ontvangen door vriendelijk personeel. Geen uitblinker, maar een goede kamer.


Wat een ervaring!

door Chantal (13-03-2016)

Gisteren met mijn vriendinnen de babykamer gedaan. Wat was het leuk. Het was ons eerste keer, dus we wisten niet wat ons te wachten stond, maar het was super. Leuke puzzels, maar wel moeilijker dan ik dacht. Hierdoor hebben we het ook niet gehaald, maar dat mocht de pret niet drukken. We komen snel terug.


Pittig

door Lotte (20-02-2016)

:-(niet gehaald, maar topavond gehad.leuk,vriendelijk personeel. Mooie lounge. Goede, uitdagende puzzels. Kortom, leuke avond.


Fantastisch

door Lars Schepers (18-02-2016)

Eergisteravond met onze afdeling bij Escape Uden geweest. Het was een geweldige avond. De kamer was helemaal in stijl. De ontvangst en lounge was zeer mooi. We waren aangenaam verrast. De puzzels zaten goed in elkaar. Ik kom nog zeker terug met vrienden om de rest van de kamers te doen.


een aanrader

door Saar (11-02-2016)

Het was erg leuk. De kamer: De Bank was heel leuk, en ingewikkeld met al die sleutels. Het was ons wel gelukt...We hadden nog 3 minuten over. Toppie!


goede organisatie en flexibel

door ingrid van de Koevering (11-02-2016)

Als jeugdcommissie probeerde we al jaren een activiteit te organiseren waar we de jeugd van 12 tot en met 16 konden bereiken. En het is gelukt, we waren verbaasd door het grote aantal aanmeldingen. en alle kids waren super enthousiast. Ook goed voor de teambuilding. Speciaal woord van dank gaat naar Sandy( medewerker escape room ) door haar verliep alles super. Bedankt Escape room Uden.


Super vet

door Floor van de Koevering (11-02-2016)

vandaag met mijn volleybalteam proberen te ontsnappen uit de Alcatraz kamer, en gelukt!!!! Super vet en gezellig gehad. Zeker een aanrader


Leuk!

door Britt (11-02-2016)

Net binnen de tijd uitgebroken


jeugdactiviteit

door jeugdcommissie hlb van daal volley (11-02-2016)

Aan het gegil te horen was het voor de jeugd van volleybal vereniging van Hlb van Gaal uit Den Dungen een erg leuke ervaring


Heel erg gaaf!

door Femke (11-02-2016)

Wat hebben we toch lol gehad! Alle verwachtingen overtroffen. Zeker een aanrader!


Erg spannend!

door Joyce (11-02-2016)

Een erg leuke ervaring en precies moeilijk genoeg, met nog 20 seconden op de klok kwamen we naar buiten. Bedankt! Dames 5, hlb van daal


Was superleuk!!

door steffie (11-02-2016)

Was erg leuk om te doen! Echt een aanrader


Was super

door Renske (11-02-2016)

We hebben erg genoten en we vonden het een heel leuke ervaring Groetjes Meiden B1 Hlb van Daal


Het was erg tof

door Marco Kanters (09-02-2016)

Geweldige avond gehad.


Magnifiek

door Rolf (08-02-2016)

Vorige week de bank overvallen.Dit is echt een enorme uitdaging.Desalniettemin is het ons gelukt de kluis te kraken. Ontzettend leuke kamer. De moeite waard.


Grandioos

door Marissa (08-02-2016)

Ontzettend leuk om te doen. Het was onze eerste keer, maar het personeel stelde ons goed gerust. Vol spanning gingen we de kamer in. Was dit het nou? Maar opeens gebeurde er iets wat we niet hadden verwacht. Vol adrenaline gingen we verder. Om vervolgens er net niet uit te komen. Het was geweldig!!!


Leuk om te doen

door Sylena (11-01-2016)

Wat een verassing. Wij wisten niet wat we moesten verwachten want het was onze eerste keer. Maar dit is echt heel erg leuk om te doen. Iedereen was bezig en net als je dacht dat je er was, kwam er nog een puzzel. Kamer zat logisch in elkaar maar moeilijk.


Topavond!

door Patrick (01-01-2016)

Het was veel rekenen, dat wisten we, maar dat kon de pret niet drukken. Het was geweldig om te doen en de service en looks waren top. Enig minpuntje is dat het even was zoeken naar de locatie.


De moeite waard!

door Paulus (27-12-2015)

Genoeg verschillende soorten puzzels om met een groep van 8 bezig te zijn. Opzet zat goed in elkaar, maar al na 3 kwartier eruit. Mooie ruimte aanwezig om er nog even over na te praten.


Spannend avontuur

door Desirée (13-12-2015)

De bank was leuk om te doen,wel pittige opdrachten,maar we hebben het volbracht in 51 minuten. Al weer zin in een andere kamer !


Super leuke ervaring!

door Mandy (03-12-2015)

Alle vier hadden we nog nooit een escape room gedaan. Wij hebben geprobeerd te ontsnappen uit de babykamer, helaas NET niet gelukt, maar dat mocht de pret niet drukken. Gave kamer met leuke verrassingselementen! Echt een aanrader! We komen zeker nog eens terug voor de andere kamers!


Het complete plaatje

door Erwin Sanders (29-11-2015)

Een top middag!2 leuke meiden achter de balie. Mooie lounge. Netjes afgewerkt. De kamer was heel erg leuk. Niet eng, maar leuke spanning. Perfect voor een leuke middag. Binnenkort komen we de andere kamers doen.


Battle gewonnen

door Karin (28-11-2015)

We zijn ontsnapt uit Alcatraz! Zonder hints was het zeker niet gelukt. Teamspirit is belangrijk. Het was een hele leuke opzet met een verrassend einde. We hebben een wedstrijd tegen familie gedaan die na ons moesten ontsnappen. Het was extra spannend of zij eerder konden ontsnappen dan wij. Een erg leuke avond gehad en we komen zeker terug voor de andere kamers. Enige minpuntje is dat we moesten wachten in een rokerige ruimte van de mensen die in dezelfde ruimte aan het wokken waren.. Jammer dat er geen lekkere zithoek was.


De makkelijkste kamer, uhm!!!!uhm!!!

door Freekje (25-11-2015)

Als het de makkelijkste kamer is, waarom kwamen wij er dan niet uit?!maar oh oh oh...wat was het leuk! en toen we de uitleg kregen...waarom dachten we daar niet aan! echt een geweldige kamer! binnenkort komen we terug voor de bank. Hopelijk is die net zo leuk.


Teamwork heb je nodig!!!!

door Judith (20-11-2015)

Chucky, wie kent hem niet!!! Leuke kamer met verrassende momenten. Een aanrader om deze kamer te spelen. Nieuwsgierig geworden...... Enthousiast team, fijn ontvangst en uitleg. Heel veel succes


Herleef de Chucky tijden

door Ester (14-11-2015)

Leuke kamer met Chucky in de hoofdrol, verder niet heel eng dus voor iedereen leuk om te doen. Dit scheen de moeilijkste kamer te zijn waar maar 3% op tijd uit kwam. Wij zijn er op tijd uitgeraakt maar dit was zeker niet gelukt als we geen hints hadden gekregen. Veel lol gehad! Ik kom zeker terug voor de andere kamers


Super

door Karin kanters (06-11-2015)

Super! Kan er niks anders van maken. Alles was tot in de puntjes geregeld! En de kamer was zeer leuk. Vooral ook doordat we ontsnapt waren. We komen snel terug om de andere kamers te doen.


Moeilijk!

door Tymon (02-11-2015)

Helaas niet gehaald, maar wat waren we dichtbij. Als we nou nog 1 minuut hadden! Eerste keer dat we het hebben gedaan, maar we gaan zeker de rest van de kamers doen. Zeer klantvriendelijk team!


Zeer leuke avond

door Maartje (26-10-2015)

Wat hebben we het toch leuk gehad bij jullie. Wij waren aangenaam verrast toen we bij jullie kwamen. Leuke mensen die er werken. Helaas hebben we het net niet gehaald, maar dat mocht de pret niet drukken. Binnenkort komen we weer, maar dan gaan we de bank doen!


Helemaal geweldig

door Anne (26-10-2015)

Hardstikke leuk spel, zeker een aanrader. Zit heel goed in elkaar. Zeer mooi ingericht!


Teleurstellend

door Stefan (24-10-2015)

Minst goede escape room waar ik geweest ben. Kamer is uit balans, te veel sleuteltje zoeken, puzzels onlogisch. Daarnaast laat de organisatie je per persoon betalen - ook bij een (te) grote groep van 8 personen. Was chiquer geweest ons in 2 kamers te verdelen.



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: