Escape Adventure

Na jaren zoeken heeft de legendarische schatzoeker Jake McDowell samen met zijn assistent Mitch eindelijk de verloren schatkamer in Machu Picchu gevonden. Deze schatkamer is een eerbetoon aan Mama Quilla, de godin van de maan. De trotse Jake is alleen naar binnen gegaan, en dat hij beter niet kunnen doen. Hij is nooit meer naar buiten gekomen. Het is aan jou en je team om Jake én de schat te vinden. Los de onmogelijke puzzels van de kamer op en ontsnap binnen 60 minuten. Durf jij het avontuur aan te gaan?

Je kan kiezen uit verschillende moeilijkheidsgradaties voor deze escape room.





Contactgegevens

Ekkersweijer 6
5681 RZ Best
kantoor 0495-494693 locatie 0499-330899
adventureenthrill@gmail.com
http://www.escapeadventure.nl


Openingstijden

Dinsdag t/m Zondag van 10:00 - 21:30



De Schatkamer van Machu Picchu


Meer info en reviews


3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

15,00 tot 25,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)




The Curse of Captain William Kidd

Deze escape room gaat over het verhaal van Captain William Kidd, een Engelse piraat die écht heeft bestaan. Zijn verhaal begint op 23 mei 1701, de dag dat hij stierf. Captain Kidd was door zijn bemann...
Meer info en reviews


4 tot 9 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

15,00 tot 25,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)






Reviews

Review toevoegen

Indrukwekkende, maar erg lastig kamer

door Calvin (14-01-2018)

Prachtig gethematiseerde kamer vol sfeer en beleving. Een aanrader! De kamer is wel aan de spannende kant, waardoor mensen die bang zijn aangelegd het wellicht een beetje eng kunnen vinden. De kans dat je ontsnapt is niet zo groot, dus werk goed samen en probeer je tijd zo goed mogelijk te benutten. Anders ga je het niet redden.


Spannende Inca-kamer

door Calvin (14-01-2018)

Hele leuke en uitdagende kamer met een Inca-thema. Erg veel gevarieerde puzzels (met bijbehorende slotjes). Bijna ontsnapt, maar de laatste puzzel niet op tijd kunnen oplossen. Niet heel ontevreden als je achteraf hoort dat slechts 15% van de bezoekers de schat vindt. Een leuke kamer voor de meer ervaren Escape Room-spelers.


Puzzels waren niet moeilijk, maar wel heel veel

door Yuhin (30-05-2017)

Het is een hele grote room. De puzzels zijn niet heel moeilijk, maar je hebt echt iedereen en alle tijd nodig om het te halen. Er waren echt heel veel sloten aanwezig, net op tijd escaped hierdoor met een escape team van 6 personen (6 kamer ervaringen). Setting heel mooi in elkaar gezet!


Prachtig ontworpen en uitgevoerde kamer

door Ramon (07-05-2017)

Mooie kamer goed ingericht en ook eche doepuzzels! Puzzels zijn goed te doen en samenwerking vereist! Kamer is het meest geschikt voor de ervaren spelers.


Leuke 1e escaperoom

door Familie Versteeg (02-01-2017)

Als gezin voor de eerste keer naar een escaperoom (kinderen tieners) en dat was een hele leuke ervaring! Hoewel we geen vergelijking kunnen maken met andere rooms vonden we deze erg uitdagend. Helaas hebben we het, ondanks heel wat aanwijzingen, net niet gehaald.


Ogen tekort!

door Ritchie (31-12-2016)

Met het gezin van vier deze escape room ondergaan. Geweldig ingericht, uitdagende puzzels, hints op verzoek maar helaas voor ons niet binnen de tijd opgelost. Een aanrader voor eenieder die van uitdaging houdt!


Curse of Captain Kidd

door Tanja (11-10-2016)

Prachtige kamer, leuke en uitdagende puzzels. Al veel kamers gespeeld maar dit is echt een van de betere!


Indrukwekkend, maar kleine kans op escape

door Marijke (25-06-2016)

Wij waren met 4 personen; 1 had ca 10 escape rooms gedaan, 1 had er 2 eerder gedaan en voor 2 was het de eerste ervaring. Het is een prachtig ingerichte goed thematisch uitgewerkte kamer. Veel goede mooi uitgewerkte en aparte puzzels. Maar wel teveel om een redelijke kans van slagen te hebben. Ons werd verteld dat er slechts 10% succesvol is (de schat vindt), en dat vind ik echt te weinig. Advies daarom om opdrachten uit te dunnen (er waren echt teveel slotjes), zodat er een grotere kans tot slagen ontstaat (50%). Als de slagingskans vergroot is het zeker een aanrader!


Een heus avontuur

door Willem (14-03-2016)

Zoals eerdere reviews was de eerste puzzel om op de goeie locatie aan te komen. Daar aangekomen heel hartelijk ontvangen, leuke uitleg gekregen en toen de kamer in. Een spannend avontuur als schatzoeker. Met originele puzzels, leuke verrassingen en grappige effecten! Zeker de moeite waard !


Wat een avontuur!

door Maarten (23-01-2016)

De ontvangst en uitleg waren prima. De weg er naartoe was erg lastig in het donker (ondanks de bewegwijzering); een routekaartje in de remindermail zou een goed idee zijn. Het verhaal wordt vooraf verteld en zodra we de kamer binnenstapten werden we hier ook echt in opgezogen. De sfeer in de kamer is super en het thema is in detail uitgewerkt. Er is veel aandacht aan details besteed. Het voelt echt een beetje alsof je op schatzoekersavontuur bent. De puzzels zijn afwisselend en meestal origineel. De kamer is ideaal voor ervaren spelers vanwege de moeilijkheidsgraad. Voor beginners is de kamer vooral leuk omdat je overweldigd wordt door de sfeer. Ideale groepsgrootte: 5 personen



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring:



Foto's