Escape Roosendaal

Vlak aan het spoor in hartje Roosendaal ligt de oude Wenneker distilleerderij. Een karakteristiek en sfeervol oud pand. En daar, in het oude woonappartement van de directeur, vind je Escape Roosendaal.
Escape Roosendaal heeft momenteel 2 escape rooms. Beide met een goed en duidelijk verhaal, dat zich achter de gesloten deur verder ontvouwt.
We hebben een wachtruimte met strips, spellen, dvd's en een Wii waar je gratis een kopje koffie of thee kunt drinken. En gratis parkeerplaats op zo'n 50 meter van onze deur.
Kom een keer langs, en speel één van de vetste escape rooms van Brabant.

Contactgegevens

Badhuisstraat 19
4703 BH Roosendaal
0644268911
info@escaperoosendaal.nl
http://www.escaperoosendaal.nl


Openingstijden

ma: 19:00 - 23:00
di / zo: 10:00 - 23:00Het Beest van de Brabantse Wal

Wij vinden het bij Escape Roosendaal belangrijk dat je je kan inleven in het verhaal van de kamer. Daarom ga je niet alleen proberen om binnen een uur uit de kamer te ontsnappen, maar leer je ook stuk...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 13

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

70,00 tot 110,00 euro totaal per game
Het Geheim van Kolonel Zwart

Kolonel Zwart heeft een groot probleem. Een rijk zakenman blijkt kwade plannen te hebben. Maar de kolonel is machteloos tegen deze Godfried van Kraaijenstein omdat die hem steeds te slim af is. Helpen...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 13

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

70,00 tot 110,00 euro totaal per game


Reviews

Review toevoegen

Aanrader!

door Carolien (30-10-2016)

We hebben tot nu toe drie escape rooms gedaan waarvan deze er echt uit sprong. Door het verhaal zit je er helemaal in. Afwisselende raadsels en leuke verrassingen. Super, absoluut een aanrader!


Spannende escaperoom met een goed verhaal

door Linsey (15-09-2016)

Afgelopen week ben ik met vier vriendinnen naar deze escaperoom geweest. De escaperoom zit vol leuke, spannende puzzels en raadsels en een heeft een spannend verhaal. Dit is de leukste escaperoom van de vier die ik tot nu toe heb bezocht en ook de enige waar het mij is gelukt uit te ontsnappen. Mijn vriendinnen en ik hebben ervan genoten! Echt een aanrader voor iedereen die naar een escaperoom wil! Het was super!


Geweldig!

door Sandra (12-05-2016)

Wij waren met 5 vriendinnen en hadden allemaal nog nooit een escaperoom gedaan. Een beetje zenuwachtig waren we dus wel! Achteraf zijn we super enthousiast en vonden we het echt super! De kamer zit zo goed in elkaar, we stonden er echt van te kijken! Ons enige doel was om er op tijd uit te komen en dat is gelukt! Wij zijn razend enthousiast!


Superleuke escaperoom beleefd!

door Anja (15-03-2016)

Was voor mij de eerste keer, en zeker niet de laatste....goede opdrachten, puzzels en raadsels, jammer genoeg niet gehaald maar wie weet nog een keer in de andere kamer.....


Een goede verhaal rondom de escape room

door Lana (13-03-2016)

Echt een super escape room! Leuke puzzels en raadsels, marlar Vlvooral omdat er een spannend verhaal achter zit...


Eerste en super ervaring!

door Maaike (13-03-2016)

Voor mij de eerste ervaring met een escaperoom. Voor de escaperoom sceptisch over of ik iets als een escaperoom wel leuk zou vinden. Door de opzet en opdrachten van deze room ben ik helemaal om! Spannende opdracht, uitdaging en sterk opgezet.


Goed filmisch verhaal staat centraal

door Dave (04-03-2016)

Een aantal originele puzzels en een verrassende wending in het verhaal.Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: