Escape 48

Escape 48; de Escaperoom van Breda!
Real-life ontsnappen uit een kamer vol puzzels en raadsels; dat is Escape 48! In het spel wordt het team opgesloten in een kamer en moet zo snel mogelijk haar omgeving verkennen om binnen 48 minuten te ontsnappen uit de kamer. Om de kamer op tijd te verlaten is het nodig dat de spelers oplettend zijn en dat ze gebruik maken van hun kritische denkvaardigheid. Alleen dán zal het hen lukken om de puzzels, uitdagingen en raadsels op te lossen en de kamer op tijd te verlaten.

Vanaf nu is het ook voor kleine gezelschappen - van minimaal 3 personen - mogelijk om te genieten van dit reallife belevingsspel. Groepen vanaf 3 personen kunnen zich op laten sluiten in een speciaal ingerichte, mysterieuze kamer op de Tramsingel in het Leisure Parc. De groep krijgt 48 minuten de tijd om mysterieuze aanwijzingen op te lossen en te ontsnappen uit de kamer. Het bijzondere aan het spel is dat je ook met kleine gezelschappen deze unieke ervaring kunt beleven.

Tijdens het spel tikt de tijd en moet het team het hoofd koel zien te houden. Concentratie en inlevingsvermogen is nodig. De groep moet zelf ontdekken wat de oplossingen van de opdrachten betekenen en zelf de verbanden leggen zodat de deur binnen de tijd open gaat.

Er is geen spelleider in de kamer aanwezig. Slechts op afstand - d.m.v. camera’s - wordt er meegekeken wat er in de kamer gebeurd en indien nodig hints gegeven. Het spel kan met maximaal 10 personen gespeeld worden. Indien grotere groepen wensen deel te nemen, is er een gezellige woonkeuken met horecafaciliteit waar je kunt wachten tot de eerste groep het spel heeft opgelost.

Contactgegevens

Tramsingel 48
4814 AC Breda
+31765212810
info@halte48.nl
http://www.halte48.nl/


Openingstijden

Maandag t/m woensdag: 10.00 - 22.00u
Donderdag t/m zondag: 10.00 - 23.00uMinimale leeftijd: 16

3 tot 10 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 48 minuten om de kamer uit te komen.

14,00 tot 25,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)

Reviews

Review toevoegen

Aanrader!

door Dennis (03-10-2016)

Na meerdere escape rooms gespeeld te hebben, kan ik toch zeggen dat deze locatie bij een van de betere hoort. Veel variatie in spellen en zeker niet te makkelijk, ook niet voor ervaren spelers. Deze keer de Detect48 gespeeld, erg leuk en goed in elkaar gezet. Ook een hele goede service. We werden meteen al netjes ontvangen door het personeel (wat bij andere escape rooms niet altijd het geval is) en na het spelen gaven zij ons nog leuke tips voor een avondje Breda. Kortom, leuke plek en wij komen zeker terug als er weer een nieuwe kamer is. Dennis


fantastisch

door harry (02-10-2016)

Vandaag twee kamers gespeld Detect 48 en Flight 48. Beide kamers super leuke spellen en veel te doen. Echt een must do. Wij hebben al meerdere kamers gespeeld maar deze best zeker in onze top 3.


Leuk voor nieuwkomers.

door Lieke (13-09-2015)

Als je nog nooit een escape room hebt gespeeld, is dit een prima starter. Ze hebben twee kamers, waarbij Case 48 "gewoon" uit een aantal losstaande puzzels bestaat en Flight 48 wat meer lineair is qua spelverloop. Bij Flight 48 wordt gepoogd een verhaallijn weg te zetten, maar de verschillende elementen in het spel sluiten vaak slecht aan bij deze verhaallijn. De beleving klopt gewoon niet helemaal. Jammer. Geen must-do voor mensen die vaker escape rooms spelen.


Leuke kamer, niet echt moeilijk

door Bas (21-06-2015)

Leuke grote kamer die hem geschikt maakt voor uitvoering met grotere groepen. Groot voordeel is dat je meerdere spelletjes tegelijk kan doen, zodat iedereen bezig kan zijn. De nieuwe kamer flight48 is wel veel leuker. En andere manier van spellen met wat leukere verrassingen.


Moet met veel mensen zijn!

door Thomas (06-02-2015)

Deze escape room is niet een van de beste maar er kunnen wel 10 mensen in, helaas was ik maar met 4 anderen en was het daardoor niet te doen. Je hebt hier ook maar 48 minuten wat redelijk kort is. Voor veel puzzels en opdrachten is het een groot voordeel om met meerdere te zijn. Ik zou deze escape room alleen aanraden voor groepen groter dan 7 man. Verder is het jammer dat er niet echt een thema en verhaal is.


Prima kamer

door Arjan (05-02-2015)

Met 4 vrienden van mij heb ik deze kamer gedaan. Je hebt maar 48 minuten. Dit is redelijk kort. Er zijn veel opdrachten en met zijn vijven is het best lastig aangezien je het spel ook met 10 kan spelen. Weinig spanning, wel een paar leuke puzzels. Wij zijn er helaas niet uitgekomen.Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: