Escape Room Deventer

Help een ramp te voorkomen in de mooie stad Deventer! Weet je binnen 60 minuten door logisch nadenken, puzzelen en behendigheid uit de kamer te ontsnappen?

Ga de uitdaging aan en verover een plekje op de heldenlijst van de Escape Room Deventer. Escape Room Deventer, een spannend uitje in een schitterende stad. In het Havenkwartier van Deventer met gratisparkeergelegenheid en op 15 minuten loopafstand van het Centraal Station vind je onze Escape Room. Er zijn 2 Rooms: ‘Michaels Room’ waar je met 6 personen tegelijk in opgesloten kunt worden en de Art Room waar je met 12 personen tegelijk kunt werken aan je ontsnapping. De kamers bevatten alle aanwijzingen die jullie nodig hebben om het mysterie op te lossen. Maar dit is zeker niet eenvoudig!

Een ontsnappingsspel vol adrenaline, goed nadenken en waar je je teamleden, vrienden, collega’s of familie beter gaat leren kennen. Je huurt de Escape Room Deventer exclusief, je wordt opgesloten met jouw gezelschap, niet met vreemden. Wil jij onderzoeken hoe vindingrijk je collega’s zijn en ben je in voor een uitdagend en spannend uitje?

Contactgegevens

Sint Olafstraat 5A
7418 CG Deventer
0650502999
info@escaperoomdeventer.nl
http://escaperoomdeventer.nl/


Michael’s Room

Plots keert scheikunde student Michael niet meer terug op de Universiteit. Er gaan verhalen dat deze geniale student een middel heeft ontwikkeld dat hem in een klap rijk zal maken. Er wordt echter ook...
Meer info en reviews


1 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

70,00 tot 160,00 euro totaal per gameKorting: Op maandag/dinsdag 10% korting - studentenkorting 10%
Art Escape

Berent is een getalenteerde kunstenaar en huurt een ruimte in deze mooie oude fabriekspand. Hij heeft hier een kleine galerie waarin hij zijn kunstwerken tentoonstelt en tracht te verkopen. De laatste...
Meer info en reviews


6 tot 12 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

70,00 tot 160,00 euro totaal per gameKorting: Op maandag/dinsdag 10% korting - studentenkorting 10%


Reviews

Review toevoegen

Gaaf !

door Lisette (13-11-2016)

Wat een ontzettend leuke en gave escaperoom, we hebben met 4 dames deze escaperoom binnen het uur gehaald. Super uitdagende raadsels en puzzels ! Wij hebben ons vermaakt !!


Super ervaring!

door Charlie (02-03-2016)

We hebben een geweldige tijd gehad in Escaperoom Deventer. Mooie en originele puzzels. Spannend en met een geweldige opbouw! Enorm enthousiast!


Erg leuke en verrassende kamer!

door Angela (05-02-2016)

Dit was mijn eerste escape room, erg spannend en leuk gedaan. Personeel leefde helemaal met ons mee, wat ook erg leuk was.


geweldig

door roelien (02-02-2016)

mooie puzzels en opdrachten, bleef verrassend tot het einde!


verrassende escape room!

door Lydia (22-11-2015)

Dit is mijn derde escaping en deze kamer in Deventer is tot nu toe de leukste en meest verrassende. Er zitten erg leuke elementen in die veel verder gaan dan puzzels oplossen. Een aanrader!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: