Escape room 076


Een geweldige ervaring vol spanning en avontuur. Ideaal als groepsuitje met vrienden, familie en collega's.
Op de afgesproken tijd wordt je ontvangen door een medewerker die jullie zal begeleiden naar de bovenste verdieping van het pand en zal je toelaten tot het kantoor van dhr. Siegmund. Door middel van raadsels en opdrachten komt de ontsnapping uit het kantoor steeds dichterbij. Geen donkere kleine ruimtes of enge ervaringen.......maar wel reuze spannend





Contactgegevens

Oude Vest 2
4811HT Breda
076-3690564
info@escaperoom-076.nl
http://www.escaperoom-076.nl/


Openingstijden

Iedere dag open van 10.00 uur tot 22.00



Het vergeten kantoor

In 1989 verdween een medewerker op onverklaarbare wijze. Het gerucht ging dat hij zeer belastend materiaal had verzameld tegen de directie en hoge functionarissen van de toenmalige PTT. De heer F. Sie...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

3 tot 14 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

77,00 tot 199,00 euro totaal per game




De postkamer

De postkamer was het hectische middelpunt van het PTT gebouw aan de Oude Vest. Hier kwam alle post binnen en werd er gecontroleerd, gewogen en gesorteerd. Alles moest natuurlijk snel, efficiënt en vei...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

3 tot 14 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

77,00 tot 199,00 euro totaal per game






Reviews

Review toevoegen

Goede puzzels en goed verhaal

door Terence (31-07-2017)

Goed verhaal, leuke puzzels. Alles gaat wel trapsgewijs dus je moet wel steeds een puzzel gedaan hebbene om bij de volgende te kunnen komen. Niet heel moeilijk, vaak logisch nadenken en je komt dan al heel ver. Beheerders houden je goed in de gaten en geven handgeschreven hints om je op weg te helpen. Mooie authentieke postkamer.


Weer eens wat anders...

door Lieke (21-06-2016)

Inmiddels al best wat escape rooms gespeeld. Qua soort spellen is deze kamer niet heel verrassend, maar het leuke is dat er twee identieke kamers zijn die tegelijk gespeeld kunnen worden. Vooral leuk als je met een grotere groep bent en gesplitst moet/wilt spelen. Het wordt dan echt een wedstrijdje en doordat je elkaar af en toe kunt horen (juichen bij een doorbraak), brengt dat een extra spelelement. De puzzels zijn niet te makkelijk.


Geweldig!!!

door Brigit (01-11-2015)

Samen met mijn drie kinderen (16, 15, 12) de escaperoom gedaan. Een superervaring!!! In het begin dachten we is dit het nu maar al snel vonden we van alles en zaten we helemaal in het spel. Iedereen was waardevol en dat maakt het zo leuk!!! En als je er dan uitkomt met nog 4 seconden op de teller dan is het feest compleet! We hebben er nog uren over nagepraat!


Leuk!

door Naomi (31-10-2015)

Met onze vriendengroep de eerste keer een escaperoom gedaan. Erg goed bevallen! Goed samen kunnen werken. Kamer had wel iets ingewikkelder mogen zijn. Erg leuk om te doen.


prijs kwaliteit

door jan (30-10-2015)

De moeilijkheidsgraad is zeker voldoende. Ik persoonlijk had nog wel wat meer show verwacht. Er mag wat meer gevarieerd worden in het aanbod van clou's. Het was zeker leuk en vermakelijk, we hebben het ook niet gered. Toch vind ik dat er voor de prijs niet voldoende geboden wordt.


Moeilijke hersenkraker, schaarse thematisering

door Claudia Verlind (27-10-2015)

Bij het bezoeken van een Escape Room is voor ons het stuk beleving, thematisering erg belangrijk. Daar valt nog een heleboel te behalen. Ook bij de ontvangst. Zeker een sympathieke gastheer, nam echt de tijd voor ons ook na afloop. Dankjewel daarvoor. Het spel zelf is pittig, waardoor je zomaar het leukste stuk van de room mist. Dat is dan jammer. Ons advies zou zijn om (afhankelijk van het gezelschap) meer of minder clues te geven voor de hersenkraker waardoor de haalbaarheid net iets groter is. Succes met jullie initiatieven!


Hersenkraker

door Margot (23-10-2015)

Op het moment dat je de escaperoom binnen komt, heb je eigenlijk geen idee wat je te doen staat. Dus je begint maar ergens totdat er uiteindeljk iets duidelijk wordt. Hartstikke leuk om te doen en geschikt voor iedereen (ook bijvoorbeeld voor mensen die fysiek minder fit zijn). Jammer dat ik de oplossing nu weet, anders zou ik zeker nog een keer naar de escaperoom in Breda gaan!


Uitdagend!

door Ellen (22-10-2015)

Het was net te kort!!! Enorm balen dat het net niet gelukt is binnen de gegeven tijd. Verder leuke escaperoom: mooi pand, goed verhaal eromheen. Geen toeters en bellen in de room. Maar het zat wel heel goed in elkaar!


verrassend!

door Monique (22-10-2015)

Leuk spel met goed doordachte hints!!


Een super toffe ervaring

door Jasper (22-10-2015)

Een super leuke ervaring. Zowel verrassend als uitdagend! Een echte aanrader!


Een super leuk uitje samen met je vrienden!

door jeanou chantrel (22-10-2015)

Een super spannend en grappig avontuur om samen met een groep te spelen! Daarnaast is het heel leuk dat je iets moet oplossen en dat er een verhaal om het spel heen zit.


Leukste Escape Room van ons land!

door Dirkje van Dijkhorst (22-10-2015)

Spannend en verrassend. Na het betreden van de ruimte heb je geen idee wat er nog te wachten staat. Vooral de hoge kwaliteit aan details en afwerking zijn tof!!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring:



Foto's