Escaperoom 0318

Spanning en adrenaline als de tijd op de klok afloopt. Escaperoom 0318 in Veenendaal biedt een nieuwe en unieke spel ervaring. Een spannend, onvoorspelbaar, verslavend en educatief dagje uit. Je stapt samen met een team van vrienden, collega’s, familie of kennissen een spelkamer binnen. Hier is het aan jullie om binnen een uur de oplossing te vinden en de geheimen van de kamer te ontdekken. Dit doe je door creatief na te denken, puzzels op te lossen en hints te vinden. Hoe snel kunnen jullie de spelkamer oplossen? Ontdek het bij de escaperoom van midden Nederland, Escaperoom 0318.





Contactgegevens

Eikenlaan 2B
3901 XA Veenendaal
0318 76 91 73
info@escaperoom0318.nl
http://www.escaperoomveenendaal.com/


The Sinking Submarine

Je stapt in de schoenen van de bemanning van een nucleaire onderzeeër. Midden op de Atlantische oceaan, op een diepte van meer dan honderd meter, gaat het plotseling mis. Er is een gigantische explosie te horen, de motor stopt en de onderzeeër begint te zinken.

Het lot van de onderzeeër en haar bemanning ligt in jullie handen. Weten jullie de motoren aan de praat te krijgen en lukt het jullie de onderzeeër boven water te krijgen, voordat de zuurstof op is?



3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

75,00 tot 105,00 euro totaal per game





Reviews

Review toevoegen

LEEEEEUUUK

door Deef (17-02-2017)

Leipe shit ouwe!


Aanrader!

door Ben (28-10-2016)

Gisteren met vijf man deze escape room met succes (38 min) doorlopen. Locatie is prima, ontvangst hartelijk. De kamer zelf is een aanrader! Mooi gemaakt, met zorg vormgegeven. Leuke originele puzzels, en een goede sfeer. Er was één punt in de kamer waar we (onnodig) vast liepen, anders hadden we een nog betere tijd neergezet. Misschien dat deze kamer voor 5 personen iets meer puzzels zou mogen hebben. Maar verder niks op aan te merken! We komen zeker nog een keer terug als de nieuwe kamers klaar zijn! Bedankt.


Super leuk ervaring!

door Badir (08-10-2016)

Ik heb al heel wat escape rooms gespeeld, deze zit zeker in mijn top 3! Leuk gedaan!


Wauw, wat een meesterlijke escaperoom!

door Gerdien (30-08-2016)

Zowel de aankleding en alle technische snufjes passen perfect bij het thema! Verrast door de puzzels en de linken die gelegd moesten worden. Samenwerken was echt nodig! We waren net op tijd de kamer uit, de laatste minuut was erg spannend. Achteraf nog even onze acties versneld bekeken, erg leuk om ons gestuntel terug te zien. Enige minpuntje dat ik kon bedenken was dat de laatste deur niet vanzelf open gaat. Verder TOP kamer!


Mooie Onderzeeer room met leuke puzzels

door Anneke (18-05-2016)

Een van de favoriete rooms ( ca 8 nu gespeeld) qua afwerking een topper, ook de puzzels zijn leuk, origineel en goed uitgewerkt! Zeker een aanrader! Helaas wel 1 hint nodig gehad om eruit te komen.


Actief en spannend kinderfeest

door Joyce (06-04-2016)

Met een groep van 5 kinderen en 2 volwassenen hebben wij de escaperoom volbracht. Door teamwork en creatieve inzet van de kinderen werd het een echt succes! Hulde voor de ontwerpers! De verzorging was ook super en tot slot kregen de kids nog een certificaat. Een spannend en geslaagd kinderfeest dus!


Top ervaring.

door Willem (29-02-2016)

Een dik uur in een busje op pas geweest om in Veenendaal te komen. De verwachtingen waren groots want we hadden in het Brabantse al veel over deze "kamer" gehoord. Ontvangst ruimte, spel uitleg: 10 punten Bij binnenkomst in de 'kamer' meteen in de juiste sfeer: 10 punten Funfactor: 8 punten Aankleding/sfeer/beleving/afwerking: 10 punten Originaliteit puzzels: 10 punten Moeilijkheid: gemiddeld, niet té moeilijk Licht/geluideffecten: 10 punten. kortom: het ritje was het dubbel en dwars waard, de verwachtingen waar gemaakt. Een escape ervaring van de bovenste plank !


Zoveel meer dan verwacht!

door Jody (08-11-2015)

Onze tweede escape... maar helaas ditmaal niet gelukt. De kamer zit ontzettend goed in elkaar met veel gadgets en moeilijke puzzels. We waren zo dichtbij... Veel succes met deze topper!


Super tof

door Freek (21-09-2015)

Wij hebben afgelopen weekend deze kamer gespeeld met onze vriendengroep. Vorige maand hadden wij onze eerste escaperoom gespeeld, dit was erg leuk en besloten er nog een op te zoeken en kwamen hier terecht. Deze was echt super tof en is zeker aan te raden. Ze hebben de sfeer van de onderzeeër zeer goed weten neer te zetten en erg originele puzzels weten te bedenken. Ons gezelschap van 13 personen heeft in twee groepen de kamer gespeeld en vonden het erg prettig dat we een biertje konden drinken. Was een zeer geslaagde avond!


Meteen in the vibe!

door Manja (20-09-2015)

Om 19.00 bellen en om 21.00 nog langs mogen komen. Lichtelijk sceptisch maar oh wat hadden we het fout. De ontvangst was hartelijk maar de kamer was werkelijk verbazingwekkend subliem. Helemaal af en je bent meteen in een real life submarine met de benodigde licht en geluidseffecten. Je kan zien dat er over nagedacht is en dát maakt het extra leuk. Net op tijd ontsnapt. Een echte aanrader!!


Don't judge the room by it's cover

door Franca (20-09-2015)

Puzzels zijn van goed niveau en logisch opgebouwd, wij zijn net binnen de tijd ontsnapt wat het ontzettend spannend maakt. De aankleding past perfect bij het thema. Zeer gelikt en ontzettend afwisseld.


Waanzinnige beleving in een hele andere wereld!

door Linda (17-09-2015)

Last minute nog een uurtje hier geboekt, de hele avond zat vol, maar wij mochten alsnog erg laat op de avond komen om deze room te gaan beleven. En super gave belevenis, zodra je de deur door stapt ben je echt volledig in een andere wereld en is je missie duidelijk. Qua aankleding kan je zien dat hier ontzettend veel energie in is gestoken, wat bijdraagt aan de sfeer en beleving. Puzzels net weer anders dan anders, waardoor er een appel gedaan wordt op je creatieve en soms technische brein. Ontvangst was erg warm en wij voelden ons gelijk op ons gemak. Omdat we de laatsten waren mochten we nog even de beelden terug kijken, altijd leuk!! Al met al een top ervaring, waardoor deze room zeker in mijn top 3 van inmiddels 11 rooms staat. Aanrader dus!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: