Het Wilde Noorden

Ga die pure confrontatie aan. Met jezelf. Met je groep. Raadsels, opdrachten, out of the box denken... jullie moeten elkaar helpen om de oplossing te vinden binnen de strenge tijdslimiet van één uur. De vijf (identieke) Escape Rooms van De Postwagen kennen geen genade. Je kunt dit leuke spel spelen met maximaal 25 personen per uur (2 tot maximaal 5 personen per kamer). Zo kun je met groepen onderling de strijd aangaan. Welk team is het snelst? Voel je de spanning stijgen?

Contactgegevens

Hoofdstraat 53
9356 AV Tolbert
+31594515999
info@postwagen.nl
http://www.postwagen.nl/escape-room/


Populair: kamer 'Het Wilde Noorden'

Het verhaal speelt zich af in Tolbert, 1913. De Nederlandse Tram Maatschappij heeft dit jaar een nieuwe spoorlijn aangelegd, dwars door Tolbert. De lijn is bedoeld om passagiers te vervoeren, maar er gebeurt iets anders: criminele cowboys smokkelen via de trams kostbare bodemschatten en dure drank uit Groningen naar steden in het Westen! De bikkelharde sheriff Dirty Derk en enkele van zijn corrupte collega's werken hier vrolijk aan mee, in ruil voor een deel van het smokkelwaar.

De indiaan Patser Ponto wil de smokkelaars stoppen en schakelt jullie hulp in voor een riskante missie, waar we niks over mogen verklappen. Ponto zal jullie namelijk zelf een persoonlijk bericht sturen met zijn geheime plan. Een plan dat niet zonder gevaar is...

Vijf kamers, dus desgewenst is het mogelijk om met 25 spelers tegelijkertijd Het Wilde Noorden te betreden. Zo kan men onderling de strijd aangaan om de beste teamprestatie.

Minimale leeftijd: 16

2 tot 25 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

14,75 euro per persoon

Reviews

Review toevoegen


Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: