ExitGame

ExitGame is de oudste Escape Room van Rotterdam. Sinds januari 2016 is het nieuwe pand in gebruik genomen. Op basis van de reacties en recensies van klanten is The Classic aan het begin van 2016 compleet vernieuwd. Dus een totaal nieuw spel!
Ook is het nieuwe spel The Heist in gebruik genomen. Jij en je team moeten binnen een uur een bank beroven. Weer een totaal nieuwe beleving voor de liefhebbers!





Contactgegevens

Hoogstraat 34a
3011 PR Rotterdam
+316103413809
info@exitgame.nl
http://exitgame.nl


Openingstijden

Elke dag van 11:30 tot 21:30 uur



The Classic

' The Classic' is een zeer toegankelijk spel. Ideaal voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. Voor grotere groepen is dezelfde kamer twee maal opgebouwd, zodat er in totaal 12 mensen...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 10

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

2p: 60 euro, 3p: 75 euro, 4p: 84 euro, 5p: 95 euro, 6p: 108 euro

15,00 tot 35,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)



Korting: 15% korting voor studenten bij vertoon van de studentenkaart! Rotterdampas!




The Heist

Het is vrijdag 22 januari 2016. Een inbreker staat op het punt de PortLand Bank te beroven voor zijn opdrachtgever, als hij jullie langs ziet lopen. Jullie kennen dit onberekenbare figuur van een vori...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

15,00 tot 35,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)



Korting: 15% korting voor studenten bij vertoon van de studentenkaart! Rotterdampas!






Reviews

Review toevoegen

Geweldige beleving!

door Robbert (13-12-2016)

Exitgame is een zeer uitdagend spel. Opgesloten in een kamer krijg je een uur de tijd om door middel van het oplossen van allerlei puzzels en raadsels de sleutel van de uitgang te vinden. Een klok die wegtikt, spannende muziek en vele puzzels zorgen voor spanning. Aanrader voor een uitje met vrienden of collega's. Als Wouter het niet begrijpt of heel veel hints nodig heeft wil dat natuurlijk niet zeggen dat een escape room slecht is ;)


Erg bijzonder spel

door Kelly (28-08-2016)

Vreemd dat er coming soon staat bij dit spel. We hebben het afgelopen weekend gespeeld! We moesten inbreken inplaats van ontsnappen. Erg leuk was dat het spel zo gemaakt was dat we met de groep echt moesten denken als inbrekers om niet betrapt te worden.


Ongelooflijk matig

door Wouter (14-01-2016)

Hoe mensen hier positieve reacties op kunnen plaatsen is mij een raadsel. Ik heb met een vaste groep mensen zo'n 15 escape rooms door heel Nederland afgewerkt. We zijn nog nooit zo'n slechte room tegen gekomen. Niks van een verhaal, puzzels waren zeer matig, de regel 'niks van buiten nodig' was ook niet van toepassing. Totaal geen aanrader. Mensen die deze helemaal geweldig vonden; Het was vast je eerste escape room. Het nieuwe concept was misschien leuk, maar ga eens naar een echte escape room. Dan zul je nog enthousiaster worden!


Een leuk en meeslepend spel.

door Bastiaan (19-07-2015)

Ik was nogal sceptisch toen ik voor het eerst exitgame speelde, omdat ik geen groot fan ben van puzzelen. De gedachte dat ik opgesloten zat in een kamer vond ik ook een beetje spannend. Nu ik samen met twee vrienden exitgame in Rotterdam heb gespeeld is mijn mening wel bijgedraaid. We werden keurig ontvangen en kregen een korte uitleg over het spel. Vervolgens moet je als een soort intelligente James Bond met hulp van je team uit de kamer zien te ontsnappen voor de klok stopt. De tijd vloog voorbij en hebben ons erg vermaakt.


Prima vermaakt!

door Roeland (18-07-2015)

Leuke room met afwisselende puzzels!


Teleurstellend

door Joris (01-05-2015)

Zonder twijfel de slechtste escape room in Nederland. Zonde, er is zo veel mogelijk met dit concept, maar bij de exitgame hebben ze er werkelijk niets aan gedaan om ook maar iets van beleving toe te voegen aan de toch al slechte puzzels en sfeerloze kamers. Echt geen aanrader. Sorry...


Geweldig

door Ramon (23-04-2015)

Niet verwacht maar een super leuk spel veel nadenken en veel stressen!! Zeker een aanrader


Leuk maar mist bijzondere elementen

door Anouk (29-03-2015)

De escape room was leuk, weinig objecten die je niet gebruikt dus alles wijst zich vanzelf, misschien ietwat makkelijk. Er is geen overkoepelend thema en geen hele bijzondere puzzels. En we moest betalen voor het kopje thee wat ons vantevoren was aangeboden, dat vond ik niet zo vriendelijk. Het idee dat je met twee groepen tegen elkaar kan strijden is wel leuk!


top avond!

door marianca (25-03-2015)

We hebben het erg leuk gehad!...Dit was onze tweede "escape " maar de eerste in rotterdam! Goed om te checken hoe je kunt samenwerken! Gave combinaties ! Enthousiaste begeleider.... Hopenlijk tot snel :-))


geweldig leuk!

door mandy (25-03-2015)

Eerste keer escape room met vriendinnen! Wat hebben we gelachen.. Echt een groot succes. Leuk voor teamuitjes, want teambuilding is wel noodzakelijk.. Maar het is onwijs leuk! Wij zijn heel benieuwd naar de bank overval.


Erg matig

door GJ (21-03-2015)

Voor een groupon a 35€ op zich ons best vermaakt. Als je andere escaperooms hebt gedaan zul je waarschijnlijk hier teleurgesteld worden. Geen thema, geen sfeer, geen technische hoogstandjes. Wel enthousiaste begeleiding.


Topvermaak! Leuke setting, goede begeleiding.

door Jos (14-03-2015)

Had genoeg van groepsuitjes als karten en paintball, vond met een groepje vrienden in Exitgame een meer dan volwaardig alternatief. Spannend om te spelen, je voelt toch wel adrenaline. Er was goed nagedacht over de puzzels: er zitten vernuftige puzzels tussen, breinbrekers maar ook dingen waarvoor je een echte speurneus moet zijn. Je moet ook echt samenwerken dus. Verder erg tevreden over de randzaken: vriendelijke ontvangst, begeleiding ook in orde (ze zorgen wel dat als je ergens vastloopt dat dit niet je hele spel verstoort), drankje en wat te smikkelen voor een prikkie. Makkelijk bereikbaar en parkeren ook, waar ik in een stad als Rotterdam weleens andere ervaringen mee heb gehad.


Teamwork!

door Stephanie (10-03-2015)

Het was de eerste keer dat ik naar een escape room was gegaan met mijn vriendinnen. En het vergt echt teamwork! Hierdoor zijn we ook zelf een sterker team geworden en dat door een leuke ervaring! Ik zou het iedereen aanraden. Omdat het ook gewoon super leuk is. Je hebt er een spanningsgevoelbij en je hersens gaan overuren draaien en dan ontdek je hoe slim je kan zijn in gevallen van nood.


Erg slecht

door Menno (09-03-2015)

Ik ben op zich best een positief persoon, maar wat was dit een slechte escape room zeg! Geen thematisering, geen sfeer, slechte onduidelijke en onsamenhangende puzzels. Er zijn zoveel andere escape rooms die op alle fronten beter zijn dan deze. Echt geen aanrader, sorry.


super leuk en spannend!

door Kelly (09-03-2015)

Ik heb het spel gespeeld met mijn schoonmoeder en schoonzus. Was een hele leuke ervaring! Van tevoren spannend wat je precies te wachten staat. Eenmaal bezig krijg je de smaak te pakken en is het jammer dat het maar een uur duurt! Ben erg benieuwd naar het nieuwe spel in de nieuwe vestiging waar deze vriendelijke jongemannen mee bezig zijn en wil dan ook zeker weer gaan spelen!


spanning & sensatie

door martine (09-03-2015)

Een leuke escape! Met ons 4tjes is het gelukt, met hulp oké.. maar soms zie je wel eens een plantje over het hoofd & ja..jules deelder schreef meerdere boeken! Zo benieuwd naar jullie vervolg


Te leuk!

door Tess (09-03-2015)

Ik ben met een vriendinnetje geweest en ik vond het erg leuk, het was moeilijk maar het liet me erg nadenken en heb me op en top vermaakt! Zeker een aanrader!!!


Een eerste ervaring op topniveau

door Rajan (09-03-2015)

voor mijn verjaardag ben ik met 13 man naar Exit Game Rotterdam geweest. Deze beslissing betreur ik absoluut niet, ik heb met mijn groep gelachen, nagedacht, gestruggled en ben ook ontsnapt uit de kamer. De eigenaar is behoorlijk vriendelijk en begeleidt je goed door het hele gebeuren. De puzzel zelf is verwarrend aan het begin en cool wanneer je het door hebt. Wij hebben door de aangename kennismaking besloten vaker naar escape rooms te gaan en dus ook de nieuwe locatie van Exit Game aan de Hoogstraat. Zeker doen!!!


In een flow van begin tot eind!

door Robbert (09-03-2015)

Gemakkelijk te vinden naast tramhalte en bovendien volop parkeergelegenheid voor de deur. Vriendelijke ontvangst. Zodra je opgesloten wordt in de kamer begint het spel. Er wordt een aardig beroep gedaan op je denkvermogen en je vermogen om logisch na te denken en verbanden te leggen. Er wordt een goede sfeer neergezet, waardoor je als snel in een flow komt en daar gedurende het hele spel niet meer uit komt. Aanrader!


Matig

door Anne (05-02-2015)

Dit was mijn tweede Escape room. Eerst Delft en daarna de Exit Game in rotterdam. Puzzels waren wel goed, maar te veel sloten. Soms ook een slot waarmee dan niks open ging. De kamer viel erg tegen. Jammer.



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: