Terug naar The Great Escape

He, had jij jezelf hiervoor opgegeven?

Je bent onderdeel geworden van het zogeheten Experiment in Zwolle en je hebt geen idee hoe je hier komt en wat je hier eigenlijk doet... Het enige wat je weet is dat de man in de witte jas je erg vreemd behandelt en het laatste wat je zag was een handjevol schreeuwende patienten........ Ben jij de dokter te slim af en lukt het jou om op tijd uit de psychiatrische inrichting te ontsnappen?



Minimale leeftijd: 12

4 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 75 minuten om de kamer uit te komen.

125,-




Reviews

Review toevoegen

Fantastisch

door Jeanine (14-11-2017)

The Experiment is anders dan andere escaperooms. Een flinke uitdaging om te ontsnappen. De interactie met de medewerkers maakt t extra leuk en spannend.


Superleuk!!

door Mike (14-11-2017)

Echt een aanrader


Super! Hoge kwaliteit en heel origineel!

door Maaike (14-11-2017)

Goede service, makkelijke communicatie en hele leuke mensen die je verwelkomen. Heb al flink wat escape rooms bezocht, maar deze sprong er echt bovenuit qua originaliteit en creativiteit. Leuk met een vriendengroep of familie uitje!


Geweldige ervaring

door Mark Derking (12-11-2017)

Bedrijfsuitje gehad. Leuke opzet, geweldige acteurs; We komen zeker nog eens terug voor de andere kamer.


Geweldige ervaring

door Bram (12-11-2017)

Een fantastische ervaring. De acteurs geven een super leuke extra dimensie.


Waanzinnig leuk bedrijfsuitje

door Klimcentrum Yosemite Zwolle (08-11-2017)

Met ons team hebben we alle escaperooms geprobeerd en daarna lekker gegeten. Gastvrij, leuke sfeer, lekker uitdagende escape rooms en heerlijk eten!! Kortom een aanrader :-)


On-ver-ge-te-lijk!

door Eveline (08-11-2017)

Goed in elkaar gestoken escaperoom! Zeker waar voor je geld. Goede interacties met "acteurs" (the experiment Wat hebben we gelachen en gestreden om naar buiten te komen (in alle rooms bij The Great Escape Zwolle)! Na een jaar hebben we het er nog over!


Geweldige escaperoom met hele goeie acteurs.

door Sylvia en Martin (08-11-2017)

Wij waren met on 5 in deze kamer en vonden het een hele gave escaperoom! Spannend en niet makkelijk, in een woord geweldig!


Geweldige ervaring

door Nicole (05-11-2017)

Met klamme handjes gingen we naar binnen. We werden erg vriendelijk ontvangen, het is dan ineens heel gek dat je al in het spel zit. Maar die omschakeling merk je echt wel... Daar zorgen de dokters wel voor... Voor "onderzoek" werden we apart meegenomen. Hier kan ik niet teveel over zeggen, maar het voegt veel toe aan het verhaal zelf. De puzzels zijn ook origineel en daar sta ik na 25 kamers nog altijd van te kijken. En dan is daar de tijd voor de echte escape... Eentje zoals ik nog niet heb meegemaakt. We moesten dan ook echt even goed nadenken wat ze bedoelde. "Zal dit echt de bedoeling zijn?" Vroegen we aan elkaar. Ik kan er helaas niets over zeggen, maar dit is een escape zoals ik nog niet heb meegemaakt. Met nog 6 minuten op de klopt ZONDER hints stonden we buiten. Wij zijn trots op onze groep. We hebben gelachen, gegild, getrild en gejubeld. Voor ons staat The Experiment op nummer 1 en raad ik hem iedereen aan.


Fantastische, niet meer geevenaarde ervaring!

door Marian (04-11-2017)

Dit was echt zo ontzettend leuk. Van begin af aan een gespannen en ongemakkelijk sfeertje. Wat staat ons te wachten en is dit eigenlijk wel leuk of toch wat angstig. Goed georganiseerd, slim gebruik makend van onuitgesproken angsten en steeds toewerkend naar de grote ontsnapping met de juiste spanning en suspence. Een heel goede entourage, spel verdeeld over verschillende ruimten met steeds nieuwe raadsels, ontwikkelingen, attributen en acteurs. Daarna nog meerdere escaperooms bezocht, maar nooit meer deze spanning gevoeld. Uitmuntende entourage, opzet, acteurs en plot!! Dit moet je ervaren.


Gewoon geweldig.

door Aalt Wissink (04-11-2017)

Hadden 2 room. Waaronder het experiment. De figuranten en puzzels waren goed. Ontzettend gelachen. Echt een aanrader. We komen terug...


Supergaaf, met megagoede acteurs!

door Saskia (03-11-2017)

TOP, afwisselende puzzels en sloten, goed geregeld!


Fantastisch!!

door Marloes (03-11-2017)

Spannend tot het eind, geniale opdrachten en super begeleid. kortom: 1 groot succes!!


Een Escaperoom 2.0 ervaring

door Sandra (03-11-2017)

Ik heb redelijk wat escaperooms bezocht en dot is tot nu toe mijn favoriet. Het is meer dan de traditionele escaperoom, je wordt er helemaal ingezogen. Het is wel een kamer voor de meer ervaren escaper en ik zou er niet met een te grote groep in gaan. Wij waren met 4 en dat was perfect.


A-ma-zing!

door Samantha (02-11-2017)

It was so great.. Even the ones in Budapest are nothing compared to this. Best time of my life obvs.


Super gave spannende room!

door Clara (02-11-2017)

Wij hebben met een groepje the experiment gedaan! Dit vonden wij echt super gaaf! Boven ons verwachting! Super leuk opgezet met acteurs, super leuke en spannende ruimtes. Helaas niet alle kamers gehaald, maar we hebben het zeker naar ons zin gehad! Nu willen we binnekort nog eens de prison escape gaan proberen! Hier ook erg benieuwd naar! ..


Supervet, meerdere levels, acteurs top!

door Annemarie (01-11-2017)

Ben bij meerdere escaperooms geweest, dit was tot nu toe de beste! De prison cell daarna, ook in zwolle. Vooral vanwege de vele verassende wegen, ruimtes en leuke opdrachten/experimenten, voor ieder wat wils. Met als extra ook nog acteurs die hun rol goed spelen!


Geweldige, originele escaperoom

door Lida (03-09-2017)

Met een groep collega's hebben we vandaag alledrie de kamers bij The Great Escape in Zwolle gedaan. We hebben ondertussen al aardig wat escaperooms gedaan met elkaar, dus de lat lag best hoog. Allereerst lekker gelunched in 'the key', beneden in het gebouw: lekkere broodjes voor een zeer schappelijke prijs. De eerste kamer was The mailroom: een leuke opwarmer, originele puzzels en een mooie aankleding. Daarna The Prisoncell en Experiment gedaan. Beide fantastisch en echt een ontzettend positieve ervaring, ondanks dat we al zoveel escaperooms hebben gedaan. Beide kamers zien er heel mooi uit, prachtige aankleding, erg verrassende en originele puzzels en meerdere ruimtes te ontdekken. Als extra toevoeging de acteurs, waarvan wij allen vooraf zeiden dat dat voor ons eigenlijk niet hoefde. Maar wat een geweldige toevoeging waren de acteurs! Ze bleven perfect in hun rol, hoe hard wij ook de slappe lach kregen (van de zenuwen? ;) ). En ze gaven, zeker bij The Experiment, nog net even een extra stukje spanning! Mijn complimenten voor de acteurs: super gedaan, dankjewel! Wij hebben een geweldige middag gehad, waarvan eigenlijk het enige nadeel was dat de dag weer zo snel voorbij was! Een aanrader voor iedereen die escaperooms met een beetje spanning houdt...


Spannende Escape Room met veel verassingen!

door Pauline (07-05-2017)

Met een groep van vier personen hebben wij The Experiment gedaan. De opdrachten waren uitdagend, de kamer was goed in elkaar gezet en de acteurs maakten het helemaal af. Ik zou deze kamer niet aanraden voor mensen die voor het eerst een Escape Room doen, maar voor de ervaren Escapers, die niet bang zijn aangelegd, is het echt een aanrader.


Echt fantastisch!!!

door Jeanet (04-05-2017)

Met het hele team naar de great escape geweest. Het hele arrangement beleeft, eten, drinken, en team verdeeld over alle kamers en zelfs de virtual reality bril experiment beleefd! Het was echt fantastisch! Iedereen is er nog helemaal vol van! Zelf de experiment room beleefd, echt super beleving! Acteurs doen het geweldig! Voor ons allemaal de 1e keer in een kamer, pittige opdrachten, we moesten er in komen maar de tijd gaat zo snel, dus helaas niet uitgespeeld, maar wil nog een keer terug om hem af te maken! Het was echt een beleving die ik niet zal vergeten! Echt super!!


Leuk, spannend en uitdagend

door A (03-05-2017)

Samen met een groepje van de klas the experiment gedaan. Het was een hele leuke ervaring en ook zeker uitdagend.


Fantastisch

door Willie (03-05-2017)

Met een groep van 7 personen op bezoek geweest. Fantastische acteurs en een uitdagend spel! ieder van ons heeft een goede bijdrage kunnen leveren. Boven verwachting! Complimenten aan het team van ''the great escape''!


Fantastische ervaring!

door Kumara (01-05-2017)

De prachtige setting en sterk acteerwerk van de twee acteurs hebben ervoor gezorgd dat wij met z'n zessen een geweldige dag hebben gehad. Spannend tot op de laatste minuut. Gelukkig net binnen de tijd gehaald! Aanrader!


Te gek!

door Annelie Franken (28-04-2017)

Spannende en uitdagende escaperoom waarin je veel moet samenwerken om te kunnen ontsnappen. Wij hebben een fantastische avond gehad!!


Fantastisch

door Milou (21-04-2017)

Een unieke ervaring, wat zit deze escape room goed in elkaar! De tijd vloog (helaas) voorbij. De ontsnapping was echt de kers op de taart. Wij waren met zeven personen (wat vrij veel is) maar dit was niet vervelend. Elke escape room liefhebber zou deze kamer een keer moeten spelen. Jammer dat ik niet nog een keer kan ;)


Fan-tas-tisch

door Alieke (18-04-2017)

Ontsnappen uit de Escape Room 'The Experiment' was een fantastische ervaring. Door de acteurs is deze Escape room echt een beleving. De kamers en opdrachten zitten super goed in elkaar. Een absolute aanrader!


Fantastische ervaring

door Robert (10-04-2017)

Vrijdag zijn we met ons werk naar The Great Escape geweest. De teams zijn verspreidt over 3 verschillende kamers geweest maar zelf heb ik The Experiment gedaan. Een erg mooie kamer welke erg goed opgezet is. Gelukkig hadden we een paar slimme koppen in ons team en konden we ontsnappen. Voor iedereen een aanrader. Naast de kamer was ook het arrangement dat we hadden (eten en drinken) ook erg goed voor elkaar. Al met al een avond om niet snel te vergeten en iedereen aan te raden!


Een van de leukste escape rooms ooit

door Brook (05-04-2017)

Super, fantastische ervaring!!!


Hilarisch spannend

door Marrielle (31-10-2016)

Geweldig gemotiveerde mensen die een goed spel neer gezet hebben. Met oprecht uitdagende hersenspinsels. Mooie locatie en decor. We komen ook terug voor de 3de kamer!!!


Geweldig!!

door Christy (28-10-2016)

Super in elkaar gezet!. Ondanks je weet dat allemaal nep is en je er gewoon uit kan , ga je heel raar denken en ben je zo achterdochtig als de pest. Echt super gaafffff


Super leuke ervaring

door Suzanne (24-10-2016)

Nog nooit eerder een escape room gedaan en meteen een vuurdoop, top verhaal en vanaf het eerste moment helemaal er in. Acteurs ook super gespeelt en bedankt voor de humoristische opmerkingen! Top ervaring.


Super tof

door Ilse (23-10-2016)

Met de personeelsvereniging van ons bedrijf The Great Escape bezocht, iedereen was enthousiast! Vooraf heerlijk gegeten bij The Key! Zeker een aanrader ;-)


In 1 woord geweldig

door Marion (22-10-2016)

spannend, goede puzzels, uitdagend


krankzinnig

door Willemijn (20-10-2016)

We hadden de escaperoom geboekt voor een vriendinnendag, en zijn met 6 meiden van 18 jaar dit experiment aan gegaan. We hebben onze ogen uitgekeken, wat was dat goed in elkaar gezet! We werden helemaal mee genomen in het spel, en waren allemaal bloed fanatiek. We hadden nog nooit eerder een escaperoom gedaan, hierdoor hebben we net de laatste kamer niet binnen de tijd gehaald. Meteen in het begin werden we goed op de proef gesteld waardoor het allemaal erg spannend werd, het leek alsof je in een andere wereld belandde. Een super leuke ervaring! En zeker weten een aanrader!!!


Spannend, uitdagend en heel gaaf!

door Stephanie (17-10-2016)

Met mijn team collega's The Experiment gedaan. Voor ons alle 6 de eerste Escaperoom ooit. Ontzettend gaaf! Alles zit heel goed in elkaar en teamwork is erg belangrijk. Aanrader!


Overtreffende trap standaard escaperoom

door Chris (13-10-2016)

De inzet van mensen/acteurs gedurende de escape room zorgt voor extra spanning, verrassing en beleving. Puzzels zijn cool, heel logisch en niet te ingewikkeld. De beste escape room die ik ooit gedaan heb!


we hebben genoten!

door judith (12-10-2016)

leuk concept om verdeeld voer drie kamers te starten als team en gedurende het spel bij elkaar te komen door samen te werken. Een echte aanrader voor teambuilding. De acteurs waren ook fantastich. judith


Fantastisch!

door Peter (10-10-2016)

Echt een super leuke en spannende ervaring!


Te gek!

door Michel (10-10-2016)

Meerdere rooms al gezien , maar deze was erg mooi gemaakt


Wat een belevenis!

door Jan Peter (10-10-2016)

Nog nooit zo'n spannend begin gehad van een escape room. Niet omdat het zo eng was, maar puur omdat je niet wist wat er ging komen. Ook de rest van de puzzels en ruimtes waren super!


Puzzelen en hopen dat je er uit komt!

door Dani (10-10-2016)

We hebben the Experiment en the Mailroom gedaan. Erg leuk en spannend. Wat wordt er verwacht? Mogen we overal aanzitten. En wie komt er uit de deur? We praten er nog steeds over :)


Geweldig!

door Evelien (07-10-2016)

Als teamuitje hadden we op 5-10, 2 kamers geboekt: the mailroom en the experiment. De collega's die de mailroom hadden gedaan waren erg enthousiast en ook op 3 minuten resterend ontsnapt uit de kamer. Onze groep vond the experiment fantastisch. Beetje afwachten in het begin want het was onze eerste keer maar al gauw zaten we in het spel. Ook wij waren (net) op tijd ontsnapt. Echt een aanrader om dit te gaan doen als activiteit.


Fantastische teamuitje vol teamwork en spanning!

door Vivian (06-10-2016)

Wij hebben met ons team the experiment gedaan. Geweldig! Het verhaal pakt je vanaf het eerste moment, de kamers zijn geweldig, de puzzels uitdagend en de acteur maakt het af! TOP!


Sfeer,spanning, puzzeltjes en een adrenaline kick!

door Martina (04-10-2016)

Wauw! Wat was dat leuk. Gisteren the Experiment gespeeld. Vanaf de eerste minuut was ik al meegenomen in het verhaal. Wat er ging gebeuren was totaal niet te voorspellen. Enorm leuk dat er acteurs betrokken zijn bij het spel. Het geheel zorgt wel voor wat spanning en een adrenaline kick! Ook het ontwerp van de room is top! Sfeer, spanning en goede afwisseling in puzzeltjes zorgen voor een geweldig spelplezier! Ook achteraf raakten we niet uit gepraat over de kamer! P.s. Niet twijfelen en gewoon deze kamer reserveren!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: