Terug naar The Great Escape

Hoever durf jij te gaan om te ontsnappen uit deze keiharde gevangenis? Volgens de vele geruchten is Guantamano Bay niets vergeleken bij deze gevangenis. Twee duistere gevangenisbewaarders genaamd J.P. Muller en L.J. Hoffner zwaaiden hier hun Scepter. Wie hier werd opgesloten hoefde er niet op te rekenen de gevangenis levend weer te verlaten. Ontsnappen is dan ook de enige optie...

Deze kamer opent 14 augustus 2015

Deze kamer is enkel geschikt voor personen in goede gezondheid. Opsluiting, geboeid worden en ontsnappen via smalle doorgangen maken onderdeel uit van dit spel!

Minimale leeftijd: 16

3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.




Reviews

Review toevoegen

Geweldig tot het laatste moment

door Judith (08-11-2017)

Op het moment dat je de deur door gaat zit je meteen in het spel. Medewerkers zitten goed in hun rol en de kamer is een grote uitdaging..


Verrassend super spannend!!!

door Thera (08-11-2017)

Bij binnenkomst had ik echt niet door dat de beveiliger in het complot zat. Schrok me wezenloos toen hij ons aansprak!! Meteen een adrenalinestoot en game on!!!!! Hilarisch en super spannend. Het grappige was dat we als meiden in de ruimte steeds harder tegen elkaar gingen schreeuwen door de spanning!! Wat was het GAAAAAAFFG


Super gaaf, veel wisselende opdrachten en kamers.

door Monique (06-11-2017)

Super gaaf, complimenten voor de agent. Die zat ook heel goed in zijn rol. Veel leuke en verschillende opdrachten.


In 1 woord: GEWELDIG

door Daisy (01-11-2017)

Al meerdere escape rooms bezocht binnen en buiten Zwolle. The mail room en The Prison Cell ook gedaan.. wat super goed in elkaar gezet. 1 van de betere escape rooms die wij hebben gedaan. Een ieder die een escape room op zijn/haar lijstje heeft staan raden wij ook aan om naar The great escape in Zwolle te gaan!


geweldige ervaring gelijk vanaf het begin

door Daan (01-11-2017)

De bar bij binnenkomst is super en de kamers zijn een leuke ervaring


Supergoed!

door Anniek (24-04-2017)

Wij hebben echt een topavond gehad met deze escape room. Spannend begin, waarbij de 'cast' goed in zijn rol bleef ondanks ons zenuwachtige gelach. De raadsels en puzzels waren goed, maar ook prima te doen. Verrassende effecten, als je denkt dat je er bent...


Erg leuk!

door Annelies (18-04-2017)

Het was erg leuk! Ook de 'leiding' was erg goed in zijn rol! Ook de opdrachten/raadsels waren op goed niveau en ook was het spannend! Maar wel gehaald!!!! Nog 6 min. 10 over, dus hij is prima te doen!


We raakten er niet over uitgepraat

door Karin (15-04-2017)

Wij hebben met on gezin (4 personen) de Prison Cel gedaan. Voor 3 van ons was dit de eerste ervaring met het spelen van een escape room. De spanning zat er dan ook goed in. Na een vriendelijke ontvangst van het personeel in de ontvangstruimte kregen we uitleg over onze escape room. Daarna kon het avontuur beginnen en werden we opgesloten in de Prison Cel. Waar te beginnen met onze ontsnapping? Deze escape room zit echt heel goed in elkaar. Het koste ons dan ook de nodige moeite om onze weg naar de vrijheid te vinden. Terwijl de tijd wegtikte, en de spanning opliep, lukte het ons met nog 3 seconden op de klok om te ontsnappen. Wij hebben dus maximaal geprofiteerd van deze escape room. Onder het genot van een drankje raakten we niet uitgepraat over ons avontuur. Echt super leuk en een aanrader voor iedereen die van een beetje spanning houdt. Wij hebben de smaak helemaal te pakken.


Geweldig!!!

door Rozanne (31-10-2016)

Petje af voor de medewerkers die met deze escaperoom, je een geweldige ervaring rijker maken. Het was net echt, hij zat erg goed in zijn rol!!


Echt super. Je voelt de druk en de spanning

door Maurice (30-10-2016)

Topervaring. Was de eerste keer maar we kijken uit naar de volgende


Geweldig

door Hans (27-10-2016)

Was een heel spannend en leuk


Super gaaf

door Karin (27-10-2016)

Super gaaf spel, goed in elkaar gezet. Leuke ervaring met collega's


Superspannend en een aanrader!

door Jitske (26-10-2016)

We stonden te wachten en toen we werden opgehaald zaten we gelijk helemaal in het spel. Het was voor ons de eerste keer, wat het extra spannend maakte, maar we hebben het wel gehaald! Ik ga nog zeker de andere kamers proberen want wat was dit spannend!


Supergaaf

door José (23-10-2016)

Wat een supergave ervaring. Voor de meesten van ons was het de eerste ervaring met een escaperoom en wat was het leuk en uitdagend. We komen zeker terug voor de andere kamers.


Verrassend, spannend en hééél leuk!

door Noeska (18-10-2016)

Voor de eerste keer samen met collega's gedaan, 2 teams ook 1 voor de mailroom. Iedereen vond het superleuk en goed voor de teambuilding. We gaan zeker nog eens!


Super!

door Marleen (17-10-2016)

Super goed gedaan. Met dingen die je niet verwacht en veel verschillende kamers briljant!


Te gekke ervaring; ik voelde me een heuse boef

door Lotte (15-10-2016)

Fantastische kamer om te spelen, met acteurs, alles binnen het thema en een voelbare spanning! Absolute aanrader.


Geweldig!

door Roy (15-10-2016)

Was voor mij (en de rest van de vriendengroep) de eerste keer dat we zoiets deden en het was geweldig! Medewerker die goed zijn rol speelde (wat in het begin wel ff wennen was, zo gelijk in de gevangenissfeer en taal). Was een leuke ervaring!


Super gave ervaring met ons bovenbouwteam!

door Marloes (13-10-2016)

Alle 5 voor het eerst een escape room bezocht! Geen idee wat we er van moesten verwachten, maar vanaf de eerste minuut was het actie. Vol adrenaline kwamen we buiten. En nog mooi binnen de tijd ook: 58.40 Echt een aanrader.


super gaaf

door Gonda (13-10-2016)

Na de geweldige mailroom te hebben gedaan, waren we heel benieuwd naar de Prison Cell, nou deze was helemaal super spannend, we hadden werkelijk het idee in de prison beland te zijn. De ontsnapping aan het eind vonden we helemaal spectaculair. echt een aanrader!!!


Ik denk wel de best escape room in Nederland

door Robert (10-10-2016)

Super!


Echt een aanrader

door Teun (10-10-2016)

Geweldige ervaring.


Adembenemend spannend

door Bjørn (10-10-2016)

Fantastische ervaring en top dat je er kan eten!


Sick!

door Koen (10-10-2016)

Erg vet! Leuke puzzels, niet te moeilijk of te makkelijk. De sfeer eromheen is geweldig. Erg benieuwd naar the Experiment!


Fantastisch

door Jan Peter (10-10-2016)

Na ook The Experiment te hebben gespeeld. Moesten we deze ook doen! Weer totaal anders, maar super vet. Vooral het spetterende einde werd nog lang over nagepraat. Ook een paar unieke puzzels die we nog niet eerder hebben gezien.


Geweldig!

door Lesley, Marco, Niels en Niek (07-10-2016)

Super leuke kamer! Een echte aanrader, leuk ontvangst en de bewaker blijft goed in zijn rol! Geweldig gedaan!


Waanzinnig!

door Jitze Oosterhof (07-10-2016)

Alles in deze kamer klopt! Je word goed ontvangen en de gevangenisbewaker blijft goed in zijn rol! De balans van de puzzels is precies goed, veel denkwerk maar ook veel doewerk! Een echte aanrader!


opgesloten en vol met adrenaline!

door Floris van Laar (07-10-2016)

Ik heb nog nooit vast gezeten, maar dit sloeg werkelijk waar alles! Heel vet neergezet, ik waande mij even in een of andere gruwelijke film. Super!!!


Echt geweldig om te doen, leuk voor teambuilding

door Belinda (07-10-2016)

We hebben de Escape room gedaan als teambuilding. Erg spannend en leuke puzzels.


leuk!

door Michel (07-10-2016)

Leuk


Beste Escaperoom tot nu toe!

door Bjorn (09-02-2016)

Wat een avond! Ben nu rustig aan het bijkomen. We hebben al meerdere escape rooms gedaan, maar deze was echt een van de beste! "The Prison" is een event waar je echt al vanaf helemaal het begin wordt meegesleept. Je moet wel een beetje klimmen en klauteren. Maar als je een normale conditie hebt moet het echt wel te doen zijn. We hadden nog maar 50 seconden op de klok. Zenuwslopend! Dikke aanrader. PS: Dikke pluim voor de acteur!


Leuke uitdagende activiteit.

door Pim (06-02-2016)

Een goede aanvulling voor de heidag van ons MT. Het is erg leuk om de mentale puzzels op te lossen. We moesten even op gang komen maar daarna zaten we volop in het spel!


Geweldig!

door Melissa (25-01-2016)

Afgelopen weekend met mijn zus, vriend en zwager geprobeerd te ontsnappen uit de gevangenis. Wat een super gave escape room hebben jullie! We hadden slechts een beetje ervaring met de escape rooms, maar deze was toch wel erg gaaf! Je zat gelijk in het verhaal en het voelde net alsof je echt uit een gevangenis ontsnapte. Een echte aanrader!


Spannende uitdaging!

door Annick (25-01-2016)

Samen met drie vriendinnen heb ik afgelopen weekend getracht te ontsnappen uit de prison cell. De ruimtes zijn geweldig vorm gegeven en de uitdaging is groot om te ontsnappen. Wat een adrenaline en wat een leuke ervaring. Absoluut een aanrader!


Hele uitdaging!

door Saskia (25-01-2016)

Wij zijn met de personeelsvereniging verdeeld over de prison cell en de mailroom ( met 7 groepen) deze uitdaging aangegaan. Iedereen was super enthousiast! Wat een geweldige ervaring. Kom graag nog een keer terug om dan wel te ontsnappen!!


Onvergetelijke ervaring!

door Laura (19-01-2016)

Wij waren en voor een vrijgezellenfeest. Het was in 1 woord GEWELDIG! Je wordt gewoon echt meegenomen in een verhaal. Zeker de moeite waard om het een keer te doen.


Prachtige Escape Room

door Thijn (17-01-2016)

Met 4 personen totaal deze kamer gedaan, en we vonden het erg gaaf. Er is veel aandacht in de setting gestoken, en de kamer heeft leuke twists. De puzzels zijn erg creatief, en vereisen teamwork op een originele manier. Onze 4e Escape Room, en voor ons de favoriet.


Amazing!

door Anne (05-01-2016)

Woah.... Een paar maanden terug de Mail Room gedaan, een mooie ervaring met ons zessen. Kerstavond de Prison Cell met dezelfde club bezocht, wat een geweldig avontuur! Van het begin tot het einde; Ik heb echt mijn ogen uitgekeken en wat een spanning. In de 57ste minuut er toch uit weten te komen.... De moeite waard, zeker weten.


Geweldig!!

door Inge (04-01-2016)

We zijn als 5 vriendinnen begonnen aan dit avontuur. Geweldig zoals de titel al zegt! het steekt allemaal goed in elkaar en je wordt uitgedaagd om goed na te denken. Je denkt al snel te moeilijk, maar de tips zijn meer dan welkom. Uiteindelijk niet gehaald, maar het was goed te doen met z'n allen. Ik raad het zeker aan, nu de andere escape rooms van Nederland ontdekken.


Het was weer super spannend

door Bianca (29-12-2015)

Vorig jaar de Mail Room gedaan, toen niet op tijd eruit. Nu de Prison Cel wel gelukt in de laatste 5 minuten dus het was weer super spannend! Leuk uitje voor gezin met pubers: zelfs die vinden het eng ;)


spannend en origineel

door Mieke (28-12-2015)

Na de Mailroom nu ook de Prison Cell gedaan. Bijzonder leuk dat er ook onverwachte dingen gebeuren. Uitdagend. Leuk einde.


mooie puzzels, leuke ervaring

door Ron (25-12-2015)

We deden met 5 it-ers voor de eerste keer een escape room en meteen een goede ervaring. De jongens waren enthousiast en op 2 seconden voor het einde kregen we de allerlaatste puzzel ook nog opgelost. Wat een leuke ervaring.


Prima 1ste ervaring met een escape room

door Kees (24-12-2015)

Met gezin van 5 in harmonie elke puzzel proberen op te lossen, het tempo er in weten te houden, soms sublieme oplossingen heel snle gevonden, alles razendsnel gecombineerd, iedereen had zijn/haar taak, wat een team. Een detail: kansloos gefaald het te halen...... Toch fantastich!


spanning

door jiska (21-12-2015)

Vanaf het ontvangst zit de spanning er gelijk goed in. leuk de verschillende ruimtes.


Leukste uitje sinds tijden

door Ursula (18-12-2015)

Vanaf het begin tot het einde spannende en uitdagende ervaring.


Heel erg geweldig!

door Amely (17-12-2015)

Super spannend om er proberen uit te komen. Kom zeker nog een keer terug!


Een ware escape!

door Jody (14-12-2015)

Een toffe kamer. Zeker de moeite waard! Het is een complete ervaring en ook zeer geschikt voor (enigzins) ervaren escapers.


Super tof!

door Carola (13-12-2015)

Aanrader, met het team gedaan en net binnen de tijd eruit. We komen zeker terug om de andere room ook te doen!


Super!

door Leonie (13-12-2015)

Beide Escape Rooms gedaan, super leuk om te doen en goed opgezet. De Prison bewaker deed het erg leuk! Aanrader!


geweldig!!

door nathalja (30-11-2015)

Super leuk en orgineel opgezet! Het spel begint vanaf het moment dat je aan belt! Heel gaaf gedaan!!


Boven verwachting!

door Paul Budding (27-11-2015)

Met een team collega's zijn we The Prison Cell in gegaan, voor ieder was het ook meteen de eerste ervaring met een escape room. Maar wat was het leuk! Goed opgezette room, grote diversiteit aan opdrachten, acteur die feilloos in zijn rol zat en goede monitoring tijdens het spel. Bedankt!


Briljant, spannend, goed aangekleed!

door Esther Baas (25-11-2015)

Heeel erg tof! We hebben vanaf moment 1 genoten en gespeeld...zonder hints er goed doorheen gekomen. Wat tof!


ontzettend leuk

door Jaime (16-11-2015)

kamer was super opgezet, leuke uitdagende puzzels en raadsels. Erg leuk om te doen.


Supergaaf

door Sjoerd (11-11-2015)

Mooie belevenis! Echt een aanrader om met een groepje te gaan doen. In het begin wat spannend en onwennig, maar als de tijd vordert zit je er helemaal in en is het een fantastische ervaring


Aanrader

door Marieke (02-11-2015)

Zeer leuke ervaring gehad!! Zeker een aanrader. Als ik toch wat feedback moet geven (voor als de organisatie dat graag wil): in vergelijking met sommige andere Escape Rooms wel wat minder 'doordenkpuzzels' en wat meer fysieke dingen (sleutels vinden etc). De hints kwamen qua timing goed, maar gaven mij wel het idee dat we voornamelijk zijn ontsnapt door de gratie van de hints en niet dankzij ons eigen kunnen: wellicht leuker om bijvoorbeeld max. 5 'hulplijnen' te laten geven en zelf te laten bepalen wanneer men die in zet. Nu leek het alsof er altijd hints kwamen zodra we vast zaten, dus we voelden soms niet genoeg druk. Verder waren er een aantal dode sporen, waarvan ik het eigenlijk wel leuk had gevonden als ze toch ergens naar hadden geleid. Dit kwam wel deels doordat er blijkbaar iets mis was gegaan in de opbouw van onze kamer, dat was jammer (hoorden we achteraf). En de muziek stond soms te hard, we moesten af en toe bijna schreeuwen om elkaar te verstaan. Maar dit zijn allemaal hele kleine dingen hoor, het was top!


Afdelingsuitje was groot succes!

door Menno (28-10-2015)

Met 9 man beide kamers gelijktijdig bezocht. Twee maal een succes en twee maal ontsnapt. Erg leuke activiteit! Mooie accommodatie, prima ontvangst en begeleiding. Aanrader!


Spannende en verrassende escaperoom!

door Yvonne (28-10-2015)

We vonden The Prison Cell erg spannend, de kamer had veel verrassende wendingen. Het 'prison' concept was goed doordacht en doorgevoerd in de ontvangst e.d. Qua moeilijkheid vonden we hem goed te doen. We hebben het super naar ons zin gehad!


Echt een aanrader

door Leontien (27-10-2015)

Gewoon doen! Echt super leuk en spannend


Geweldige ervaring

door Frank (26-10-2015)

Was onze eerste Escape Room. Echt super leuk in elkaar gezet en uitdagend. Begint al bij het aanbellen om het pand te betreden. Helaas niet gered binnen de 60 minuten, maar wel ervaring waar we nog lang over napraten!


Waanzinnig gaaf om gedaan te hebben!!

door Albertine (25-10-2015)

Het was lastiger dan ik had verwacht. De start was super, de agent was heel overtuigend en duidelijk. Hij had van mij vaker in beeld gemogen tijdens het spel, waarbij hij duidelijk zou maken hoe ernstig de zaak was...


Super goed!

door Femke (10-10-2015)

Professioneel ontvangst, waarna je in de cel gezet wordt. Decor, opdrachten, raadsels zijn mooi, slim en verrassend. Echt een super ervaring


Waanzinnige ervaring

door John (05-10-2015)

We hebben een fantastische 60 minuten gehad, lastige puzzels maar de meeste toch weten op te lossen. Wij waren echt een uur helemaal in het spel, aanrader !!!


verassend! spannend! uitdagend! leuk!

door Jos (04-10-2015)

echt enorm leuk, verassend moeilijk en uitdagend om uit de prison room en de mail room te komen! zeer geslaagd en in combinatie met de Belgische keizer een erg leuk personeels uitje om te doen!


verassend! spannend! uitdagend! leuk!

door Jos (04-10-2015)

echt enorm leuk, verassend moeilijk en uitdagend om uit de prison room en de mail room te komen! zeer geslaagd en in combinatie met de Belgische keizer een erg leuk personeels uitje om te doen!


verrassend en uitgekiend uitdagend

door Theo (01-10-2015)

zeer goed en een verrassend begin van een geweldige uitdaging. Goed in elkaar gezet en uitgekiend. Gewoon Super


Prachtige puzzel

door Laurens de v (01-10-2015)

Schitterende lokatie, denk erover mijn diplomauitreiking hier te vieren


spannend!!

door saskia (01-10-2015)

Tot de laatste minuut is het spannend. Elke keer weer nieuwe uitdagingen. Zit heel goed in elkaar. De prison cell is nog weer spannender dan de mailroom. Maar zeker allebei top!!


Cool

door Marthe (01-10-2015)

super cool


Fantastische ervaring

door Maurits (01-10-2015)

Erg gaaf spannend


enorm goed!

door Tim (30-09-2015)

Van begin tot eind erg spannend en uitdagend! Snel terugkomen voor the mailroom!


Overweldigend

door Leon (30-09-2015)

Samen met mijn vriendin, mijn vader en zijn vriendin deelgenomen aan The Prison Cell... Aanvankelijk had ik zoiets van "ok, ik zit nu gewoon in een hokje ergens in Zwolle", niet heel spannend zou je denken. Toch slokte het spel en de omgeving mij al snel op en enkele seconden later waande ik mij in een scenario waar ik mij alleen nog maar beroepen op mijn logica en vindingrijkheid, en die van mijn medespelers! Het uur vloog voorbij en zonder al te veel uit de doeken te doen is dit echt een kamer vol actie en verassingen... Mocht ik ooit mijn geheugen verliezen, en mij herinneren dat ik dit zo'n toffe ervaring vond, dan zou ik hem zonder twijfel nogmaals doen!


fantastisch spel

door Lisette (28-09-2015)

Het was weer een super gaaf spel! Erg mooie en verassende opdrachten en heel originele puzzels en raadsels. Op het laatst kwamen we er helaas niet helemaal meer uit (meerdere oorzaken) waardoor we het niet binnen de tijd konden volbrengen. Hopelijk wordt er gauw weer een nieuw spel bedacht en of het huidige spel omgebouwd zodat we nog een keer kunnen :D SUPER GAAF


Verrassend van begin tot eind!

door Marjan (28-09-2015)

Wat een super toffe nieuwe escape room! De mailroom was al verrassend, maar the prisson cel is helemaal super! Een van begin tot het eind erg verrassend escape room, met uitdagende puzzelopdrachten.


Een geweldige tijd gehad!

door Manon (21-09-2015)

Wat een geweldige ervaring! Van het begin tot het eind ben je bezig met het spel, geen tijd om te rusten, gewoon door blijven zoeken naar alle aanwijzingen. Echt een super ervaring die we niet snel zullen vergeten!


Super!

door Machteld (21-09-2015)

Na een druk op de bel wordt je direct meegenomen in het spel. De eerste keer dat wij (5 meiden) een escape room gingen doen, met nog 17 seconden over hebben wij het gehaald. Je moet slim, maar ook snel zijn. De connecties zijn soms lastig te leggen, maar gelukkig is er soms een hulp middel!


Sfeervol en spannend

door Tosca (20-09-2015)

Al meerdere escapes gedaan, deze twee kamers in Zwolle zijn de beste die we gedaan hebben. De sfeer is enorm goed in beide kamers (die toch heel verschillend zijn) ook zijn de 'puzzels' van een goed niveau en origineel. Aanrader!!


Both AWESOME! The mail room&the prison cell

door Maïwenn (19-09-2015)

Al een aantal 'rooms' gedaan, maar deze twee springen eruit! Qua sfeer, opdrachten en totale opzet! Ook zeer enthousiaste medewerkers :) Hopen op een derde!!!!!!


Fantastisch opgezet!

door Anoniem (19-09-2015)

Nadat we een half jaar geleden de postkamer hadden gedaan ging een gedeelte van ons nu de Prison Cell doen. En wat een gave puzzels / verrassingen waren er! De postkamer hebben we destijds niet gehaald dus hadden extra motivatie voor deze! En yes met nog twee minuten over waren we vrij! Wat een gave effecten allemaal. Laat de 3e escape room in het pand ook maar komen dan zijn wij zeker weer van de partij!


Enthousiast!

door Kimberley (18-09-2015)

Geweldige kamer! Super spannend en heel goed in elkaar gezet. Snel de mail room doen! Je geld meer dan waard!


BrainPrison

door Sander (18-09-2015)

Geen doorsnee gevangenis. Je hebt zelf de mogelijkheid om eruit te komen. Maar je brein bepaald hoe snel. Is jou brein snel genoeg?


Uitdagend uur met goed opgezette sfeer

door Tom (18-09-2015)

Mijn eerste escaperoom dus weinig te vergelijken maar wat was het een onvergetelijke ervaring. Dit was als teamuitje georganiseerd met twee groepen tegelijk, wij zaten in de prison. Vanaf het begin is het spanning alom, je weet dat je opgesloten wordt en moet zien te ontsnappen in een uur wat zorgt voor een verhoogde hartslag. Het spel zal ik niet te veel over vertellen maar het heeft bij ons gevraagd om goede samenwerking en afstemming om tot het einde te komen. Ik vind het inventief opgezet met uitdagende opdrachten en verrassende wendingen. Wij hebben de prison verlaten met nog een aantal minuten over dus dat was ook leuk. Ergens is het gek om jezelf vrijwillig op te laten sluiten voor een uur en dat je er dan van alles voor moet doen om eruit te komen maar juist dat er tijdsdruk is maakt het zo spannend en leuk om te doen. Voor mij was dit zeker niet de laatste escaperoom.


Top van begin tot eind

door Ellen (17-09-2015)

De sfeer is helemaal compleet, vanaf de ontvangst t/m de briljante ontsnapping. Wat een verrassend einde. Verder leuke raadsels/puzzels. Uitdagend maar niet té moeilijk.


Weergaloos!

door Bregje (17-09-2015)

Gewoon subliem!


Een bezoek vol spanning, avontuur en ondezoek!

door Daan (17-09-2015)

Ik heb beide kamers een keer gehad en het was een geweldige ervaring. Je wordt tijdens het spel uitgedaagt om op een manier te denken die je niet gewent bent. In The Prison Cell is de ervaring erg bijzonder door de bijwaker en de handboeien die je om krijgt. Ik raad het iedereen aan om eens een kijkje te nemen!


Super!

door J. (17-09-2015)

Super gave escaperoom, heel spannend en de verschillende ruimtes maken het extra leuk. Echt een aanrader!!


Spanning, adrenaline & teamwork

door René (14-08-2015)

Wederom een fantastische uitdaging. Goede sfeer en doordacht verhaal. Alleen door out-of-the box te denken kun je ontsnappen out-of-the box! Zeer zeker een aanrader! Teamwork is een must.


Gaaf!!!!

door Marjan (14-08-2015)

De Prison Cell was in een woord fantastisch!! Spannend door het verhaal, de muziek en de druk om te moeten en willen ontsnappen!! Goed concept met allerlei vernuftige puzzels en effecten!! Een echte aanrader: dit moet je meegemaakt hebben!!


Super spannende escape room.

door G-J (09-08-2015)

We mochten deze kamer testen en het was wederom fantastisch. Vanaf het moment dat je aanbelt wordt je meegenomen in het spel. Veel meer actie, samenwerken en vette effecten maakten dit tot de beste escape room welke ik heb gespeeld.(meer als 10 gedaan).


Briljant

door Ruben (09-08-2015)

Een erg leuke escape room, de leukste die ik tot nu toe heb gedaan. De kleine doorgangen en het feit dat je geboeid wordt maken het een complete ervaring. De puzzels zaten ook erg goed in elkaar. Je zit vanaf het moment dat je aanbelt in het spel!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: