Terug naar The Great Escape

Durf jij de uitdaging aan, om het domein van Jacobus Post te betreden?

In de duistere kelder van het oude postsorteercentrum van Zwolle, bevindt zich het domein van hoofd postbode Jacobus Post. De geruchten gaan dat hij hier een mysterieuze kluizenaarsplek voor zichzelf heeft gemaakt, hier kon hij immers zich in alle rust terug trekken Waar die plek is en wat hij hier deed weet niemand, want deze postbode hield niet van bezoek. Om deze reden creëerde hij een plek waar niemand ooit uit zou kunnen komen….



Minimale leeftijd: 12

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.




Reviews

Review toevoegen

Hartstikke leuk, AANRADER!

door Lisa (26-02-2018)

Super leuke ervaring! Het was voor ons allen (6 vrienden )de eerste keer een escaperoom en was echt zo leuk! Onverwachte momenten maakten het ook erg leuk!! Moesten goed nadenken bij de puzzels maar met af en toe een hint was het goed te doen. De crew was ook leuk in hun rol. Dus, zeker een aanrader!!! Ik heb het mijn andere vrienden ook aangeraden en zijn nu met dezelfde vrienden aan het kijken naar wanneer we de volgende excaperoom gaan doen. Kijk er nu al naar uit! Love it


Leuke puzzels

door Saskia (03-11-2017)

Goed te doen hele onverwachte uitgangen en raadsels


Uitdagend, adrenaline kick als je het haald

door Annet (03-11-2017)

Goed verhaal, super opdrachten, goed nadenken en samenwerken. Echt tof om te ervaren met een groep. Je voelt je super als je het haalt, want de opdrachten zijn soms best pittig!


Fantastische ervaring, volop diversiteit.

door Emmy (23-04-2017)

Samen met een vriendin de Mailroom bezocht. Veel diverse opdrachten. Het was ons eerste bezoek aan een escaperoom. Wij zijn om en denken eraan gauw nog eens een te doen.


Super gaaf

door Marynela janga (16-04-2017)

Leuke uitdaging, origineel ontvangen en goed in hun rol, super uitdagingen ! Deze ervaring blijf je bij, echte aanrader!


We hebben heel veel lol gehad.

door Carola (14-04-2017)

Het was erg leuk om te doen. Lekker puzzelen, veel gelachen, zelfs gegild. Maar uiteindelijk wel ontsnapt.


Lastig, maar heel erg leuk!!

door Inge (06-04-2017)

We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Alles was goed neergezet door de medewerkers, en we gingen helemaal op in het verhaal. Je weet dat het gespeeld is, maar toch wordt je achterdochtig van het spel. Het maakte de hele ervaring helemaal af! Ook de lunch naderhand was geweldig geregeld!


Goede puzzels en onverwachte wendingen

door Jeroen (03-04-2017)

Erg leuke ervaring gehad, goede intro vooraf, en binnen de tijd gehaald! Puzzels met meerdere lagen. Verhaal had iets meer doorlopend gemogen, maar alles wel erg goed in de stijl gebracht.


Een unieke uitdaging

door Susan (12-11-2016)

Helaas niet gehaald, maar dat mocht de pret niet drukken. Super leuk om de clues te vinden ...alleen nog iets beter inschatten wanneer/waar te gebruiken.


Verrassend leuk!

door Paula (10-11-2016)

Hele leuke ervaring voor ons team! Je komt steeds weer nieuwe aanwijzingen tegen en dat houdt het hartstikke spannend.


The best from the start till the end!

door Marketa (08-11-2016)

The best room!!!fantastic!👍👍👍👍👍


Echt een aanrader!

door Paula (23-10-2016)

Wij hebben nu inmiddels 7 escaperooms gedaan maar deze en The prisoncell ook op deze locatie zijn onze favoriet! Zit gewoon goed in elkaar en uitdagend.


Verrassend

door Mirjam (22-10-2016)

Leuk om te doen. De afwisseling tussen moeilijke en iets makkelijkere opdrachten zorgen er voor dat je gefocust blijft tot het einde.


HEEL GAAF

door Danscommisssie (17-10-2016)

Wat hebben wij genoten. Vanaf het begin tot het eind spannend. Helaas niet gehaald en daar baalden we echt van. We gaan zeker nog een keer voor een andere kamer!


Great setting and puzzles! A lot of fun!!!

door Vlad (14-10-2016)

We went with a group of 6, and three of us did the escape room for the first time. Everyone of us and enjoyed every minute there! The setting and different puzzles were great. The place is very hard to find though (in Zwolle), there is no sign on the door to enter, so don't give up easily :)


Deze overtreft alle escape rooms

door Gonda (13-10-2016)

Spannend vanaf het begin. Door de acteurs weet je niet wat je te verwachten hebt. Het is een geweldige ervaring


Fantastisch

door Bas (10-10-2016)

Heel vet ! Meerdere escape rooms gedaan, maar deze had zeker de meeste uitdaging !


Onvergetelijk!

door Youri (10-10-2016)

Wat een top concept is dit en wat heb ik genoten bij deze escape room. Tevens de nieuwe trailer gezien van The Experiment en ik heb nu al zin om weer heen te gaan! Zeker een aanrader en iets wat echt van deze tijd is. Kijk maar eens op Facebook waar de trailer ook op staat.


Fenomenaal!

door Hugho (10-10-2016)

Wat een avontuur! Zeker de beste ervaring op het gebied van Escape Rooms tot nu toe.


Wat een topervaring!

door Sven (10-10-2016)

Eerste escape room ervaring ooit maar echt helemaal super👍🏻


Adembenemend spannend

door Bjørn (10-10-2016)

Fantastische ervaring en top dat je er kan eten!


Briljant

door Jan (10-10-2016)

Fantastische spannende ervaring. Kijk uit naar the experiment


The Great Escape - Zwolle

door Heijn (10-10-2016)

Dit blijft toch wel mijn favoriet. 3 verschillende kamers waarbij je volledig opgaat in de omgeving waarin je terechtkomt. Tot in de details over nagedacht. Hier moet je geweest zijn.


Uitdagend en afwisselend tot de laatste seconde!

door Sabine (08-10-2016)

Zeer mooie ingerichte escape room. Zeer afwisselend wat betreft puzzels. Spannend tot de laatste wegtikkende secondes. Een aanrader!!


Super gave en spannende escape room

door Marloes (05-10-2016)

Wat een super gave escape room. Spannend van het begin tot het eind. Erg knap gemaakt ook, met veel details. We waren (en zijn nog steeds) helemaal onder de indruk!


grandioos!

door hanneke (04-10-2016)

The mailroom was echt super gaaf! Pittige en leuke raadsels. Niks is te gek. Gelukkig optijd ontsnapt. In 1 woord geweldig!


supergave escape room met acteurs!!

door Henrianne (04-10-2016)

Vanaf het punt dat je naar binnen stapt zit je al in het spel , dat maakt deze escape room al andere. Met name de acteurs zijn een hele leuke/spannende toevoeging. Elke ruimte was weer anders maar sloot weer aan op het verhaal. Een echte aanrader!!!


Geweldige Escape Room :)

door Conny (07-02-2016)

Met onze twee jongens deze escape room gedaan, geweldige verrassende puzzels en wendingen. Uitdagend!


jammer dat er geen vijf kwartier in een uur passen

door Jonas (29-01-2016)

Ontzettend leuke kennismaking met het fenomeen Escape Room. Goed verzorgd, duidelijke instructies, mooie kamer en uitdagende puzzels.


Van begin tot eind: spannend, uitdagend en fun!

door Judith (29-01-2016)

The Mail Room: gaaf avontuur om met een teamuitje mee te maken. Iedereen draagt bij aan het oplossen van de raadsels om te kunnen ontsnappen, en wat een euforie toen het ons was gelukt. Mooi in elkaar gezet!!!


Enorm gaaf!!!

door Isabel (22-01-2016)

Wat een top escape room, the prison cell gedaan gister, helaas niet weten te ontsnappen maar we will be back! Wat een gave ervaring, suuuuper dikke aanrader!


Heel erg gaaf om te doen

door Ria (21-01-2016)

We hebben getracht te ontsnappen uit de mailroom. Dat was ons vast gelukt, maar omdat de raadsels zo heerlijk leuk en spannend waren, wilden we allemaal alles meemaken. En ja, dan gaat de tijd snel. Doen dus!


Fantastisch!

door Annika (19-01-2016)

Met een vrijgezellenfeest hebben we beide kamers geboekt. Beide kamers waren heel gaaf en goed opgezet! Zeker een aanrader.


Super leuk

door Mulder sporthorses (11-01-2016)

We hebben dit als personeelsuitje gedaan en het was onwijs geslaagd!!! Leuke kamers en niet extreem moeilijk.


Super spannende escape room!

door Martine (09-01-2016)

Met 4 vriendinnen in de mailroom geweest, helaas niet gelukt om te ontsnappen, maar ontzettend leuk om te doen!


Super leuke en spannende ervaring!

door Helen (03-01-2016)

Wat een heerlijk familie uitstapje hebben win gedaan. In de leeftijd 9-14 jaar met ons 2 volwassenen erbij hadden we geluk dat we zoveel key's zelf konden ontrafelen. Erg blij met de tips als we even vast zaten. Wat creatief bedacht allemaal, voor ons zeker aanleiding om andere rooms te boeken!


Spannend!

door Meriam (30-12-2015)

Beetje spannend en uitdagend, maar vooral flink gelachen! We komen sowieso terug voor de Prison Cell! 😝


Fantastisch!

door Wanda (29-12-2015)

Het is uitdagend en zit goed in elkaar, zowel de mailroom als prison cell.


Heerlijk ontspannend spannend ;-)

door Pancho (22-12-2015)

Escaperoom is mooi aangekleed en puzzels en uitdagingen zijn van goede kwaliteit. In het begin was duidelijk waar het spel heen ging (van de hal naar de huiskamer) daarna wachtte ons een leuke verrassing. We hebben ons met zes personen prima vermaakt. Een kleine kanttekening, de mogelijkheid om van te voren nog even naar het toilet te gaan was er wel maar voelde een beetje vreemd omdat er geen aanwijzing gegeven werd of het nog even rustig kon voordat de tijd in zou gaan. Verder op deze super gave Escape-room niets aan te merken :-) Bedankt voor deze uitdaging!


Aan vernieuwing toe

door Jody (14-12-2015)

Eén van de eerste kamers van Nederland was voor een 7e kamer waarschijnlijk helemaal te gek, maar is met de huidige concurrentie aan vernieuwing toe. De puzzels missen soms aanwijzingen, maar verder leuk om te doen.


Awesomeness allover ;-)

door Roger (14-12-2015)

Echt geweldig, superspannend en adrelanineverhogend


Geweldig leuk om te doen!

door Corine (01-12-2015)

Met 6 vriendinnen voor de eerste keer uitdaging aangegaan. Super leuk! Gaan we vaker doen...


Ontzettend leuk om te doen.

door Pieter (30-11-2015)

Met collega's gedaan, was heel leuk om samen te doen. Originele puzzels waarbij je echt wordt uitgedaagd. Naarmate het spel vorderde werden we steeds fanatieker!


Super leuke ervaring met vriendinnen!

door Angelien (24-11-2015)

wat een sfeervolle ruimte kwamen we binnen waar veel te zien is, meer dan je in eerste instantie denkt. Vernuftige codes ontrafelen en leuke puzzels/ raadsels. Een echte aanrader...


Super leuke ervaring met vriendinnen!

door Angelien (24-11-2015)

wat een sfeervolle ruimte kwamen we binnen waar veel te zien is, meer dan je in eerste instantie denkt. Vernuftige codes ontrafelen en leuke puzzels/ raadsels. Een echte aanrader...


Super ervaring

door Nienke (18-11-2015)

Dit was mijn eerste escape room na er veel over gehoord te hebben. Het heeft al mijn verwachtingen waargemaakt en zelfs overstegen. Heel spannend, uitdagend, waarmee je 'out of the box' moet denken om er op tijd uit te komen. Echt doen!


Superverrassende spannende ervaring!

door Salo (16-11-2015)

Spannend! Echt leuk, zelfs de adreline gaat opspelen.


Top ervaring, een echte uitdaging!

door Kees (02-11-2015)

De mailroom was een uitdagende en sfeervolle escaperoom op een toepasselijke locatie. Heel erg leuk om te doen! We vonden het al met al goed te doen, maar wel een echte uitdaging. Alles goed geregeld en vriendelijk personeel. Top!


Goed opgezet

door Marleen (28-10-2015)

Er veel leuke afwisselende opdrachten binnen de kamer! Dit was mijn derde escape room, en nog steeds zie ik nieuwe dingen, goed gedaan! Erg mooi ook.


Dit was een geweldige ervaring!

door Leon Peters (26-10-2015)

Gedaan met drie personen, erg leuk om te doen. Enorm van genoten!


Ontzettend leuk

door Marco (26-10-2015)

Alles aan deze escape room klopte! Leuk om met z`n allen hier aan te werken en iedereen draagt zijn of haar steentje wel bij om te ontsnappen. Dit was dan ook gelukt! Ik raad het iedereen aan.


Echt helemaal geweldig!

door Roy (22-10-2015)

Onze eerste escaperoom, en wat een super ervaring! Helemaal in stijl, van sfeer, attributen, muziek; kortom alles! Je komt helemaal in de stemming en vergeet dat er ook nog een wereld buiten de kamer is! En steeds weer die verrassingen. Naderhand wisten we het zeker: we zeker terug om ook nog de prison te doen!!


Eerste ervaring met escaperoom, superleuk!

door Hans (21-10-2015)

Samen met mijn zoon deze escaperoom gedaan. We hebben het nét niet gehaald, maar vonden het superleuk. Aanwijzingen, twijfels, puzzels, tijdsdruk, fouten, successen, het hoort er allemaal bij. Aanrader!


uitdagend

door Engelien (18-10-2015)

Leuke manier om een verjaardag op een andere manier te vieren, spannend, uitdagend en zeker niet saai!


Super spannend en uitdagend!

door Pauline (18-10-2015)

Wat een enorm leuke ervaring deze escape room! Samen flink puzzelen (en gokken) om steeds een stukje verder te komen... om weer een puzzel te vinden en eindelijk te snappen wat je met een eerder gevonden voorwerp moest doen... Uiteindelijk ondanks de hints net niet op tijd gehaald, maar dat drukt de pret niet. Echt super leuk om te doen, we zijn er nog niet over uitgepraat!


Super spannend en uitdagend!

door Pauline (18-10-2015)

Wat een enorm leuke ervaring deze escape room! Samen flink puzzelen (en gokken) om steeds een stukje verder te komen... om weer een puzzel te vinden en eindelijk te snappen wat je met een eerder gevonden voorwerp moest doen... Uiteindelijk ondanks de hints net niet op tijd gehaald, maar dat drukt de pret niet. Echt super leuk om te doen, we zijn er nog niet over uitgepraat!


Verrassend teamuitje!

door Medrie (16-10-2015)

Ontsnappen doe je samen: een ontzettend leuke en spannende ervaring.


Uitdagend, zenuwslopend en afwisselend

door Suzanne (12-10-2015)

Het was wel wat veel voor 2 personen om uit te komen en we hebben het helaas ook net niet gehaald. De puzzels waren veelal erg leuk en uitdagend maar af en toe wel erg ver gezocht. Zeker leuk om nog eens te doen maar dan in een andere groepsgrootte!


Heel leuke ervaring

door SEH (12-10-2015)

Was de eerste keer dat we zoiets deden, en het was superleuk! Je moet echt overal kijken en zoeken en soms nog best lastige puzzels oplossen. Gelukkig kregen we af en toe een hint!


Super leuk

door Elize (07-10-2015)

Super leuk


gaaaaaf!

door Jorick (07-10-2015)

geen woorden voor


Vernieuwend, uitdagend en spannend voor iedereen.

door Ina (07-10-2015)

Spannend, een uitdaging om met z'n allen samen te werken (iedereen bleek een functie te hebben!) en het was verrassend en leerzaam. Geweldig met het onderwerp "post" in het oude postgebouw. Mijn vader en opa hebben hier vroeger gewerkt.


nice

door Jenso (07-10-2015)

super


Goed in elkaar gezet

door Maurits (07-10-2015)

Uitdagende puzzels die net wat meer creativiteit van je vragen.


Nog nooit eerder meegemaakt

door Linda (07-10-2015)

Een bijzondere, unieke, leuke, spannende en grappige ervaring!


Gaaf!

door Gerdien (07-10-2015)

Hele gave puzzels!


Waanzinnig

door Otteline (07-10-2015)

Een enorme hersenkraker. Must-do!


Gaaf!

door Yvette (07-10-2015)

Super mooie ervaring.


Het was een fantastische ervaring

door sanne (06-10-2015)

Nog nooit zoiets leuks gedaan


Super

door Jade (06-10-2015)

Waanzinnig


Enorm vet!

door Britt (06-10-2015)

Erg leuk en mooi uitziende locatie!


a great escape!

door Robin (06-10-2015)

Voor herhaling vatbaar!


Top!

door Laetitia (06-10-2015)

Gave samenwerking met groep!


Schittermagisch

door Isabelle (06-10-2015)

Ik zeg niks


Super!!!

door Leonie (06-10-2015)

Genoten


Waanzinnig spannend

door Eduard Vlemen (06-10-2015)

Super ervaring. Heel spannend en veel onverwachte leuke aspecten. Aanrader


Fantastisch spannend en enerverend

door Maurits (06-10-2015)

Het was zo ziek vet. We gaan zeker nog een keer terug voor de prison cell


amazing!

door sabine (06-10-2015)

Fantastische ervaring!


Topperssss!!

door Nanet (06-10-2015)

Alles was top!!


Geweldig

door Jeroen (06-10-2015)

Als teamuitje gedaan, en echt geweldig


Superrr...

door Hanneke (06-10-2015)

Super spannend


GEWELDIG!

door Dorine (06-10-2015)

Het was een hele gave ervaring. Een echte aanrader!!!


Een ervaring die je mee moet maken!

door Marry (06-10-2015)

leuk, je weet niet wat je moet verwachten, maar de spanning wordt goed opgebouwd, met een gezonde dosis stress. en zo blij als een klein kind als je weer een stap verder bent!!!!


spannend!!

door Leonie (06-10-2015)

superleuk en spannend. extra leuk door de muziek, opdrachten en de laatste donkere kamer.


leuk om met zijn allen te puzzelen

door piet (06-10-2015)

erg leuk om te doen, ik raad het iedereen aan om ee keer te doen


Gaaf en leuk lastig

door lars (06-10-2015)

Leuke escape room om te doen


Adrenalinekick

door Mieke (06-10-2015)

Meerdere escaperooms gedaan, beide escaperooms in Zwolle zijn tot nu toe het gaafst. Veel uitdaging, goed niveau, diverse opdrachten. Ik ben fan!


Geweldig

door piet (06-10-2015)

Goed


Gevangen zitten was nog nooit zo leuk!

door Nina (06-10-2015)

Leuk, anders, en best moeilijk. Een echte uitdaging


Fantastisch spannend!!!!

door Frans (06-10-2015)

Super leuke escape room. Zit heel doordacht inelkaar!


spannend vanaf het aanbellen tot de ontsnapping!

door wilma (06-10-2015)

Uitdagend en spannend. heel erg mooi gemaakt allemaal.


Fantastische beleving!

door Gerrit (06-10-2015)

Dit was mijn eerste ervaring met een escaperoom. Het mooie aan deze room is dat het spel al begint voor je het pand binnentreedt. Je blinft in het ongwis wie er achter deze room zit tot je er uit bent (59:56min). Ook de ambiantie van het gebouw maakt deze room speciaal. Verder zit het verhaal en de puzzels goed in elkaar, veel verschillende soorten puzzels en goed gebruik gemaakt van de totale ruimte. Ik ga zeker nog een keer terug voor "The prison cell"


Een leuke uitdaging

door Adele (06-10-2015)

Een echte aanrader.


Bijzonder!

door Lina (06-10-2015)

The Mail Room in Zwolle overtrof zeker mijn verwachtingen. Het spel is vakkundig in elkaar gezet, maar ook weer niet té lastig. Ik vond het superleuk!


Ontzettend leuk en erg spannend van begin tot eind

door Marell (06-10-2015)

Een fantastische ervaring waar je van begin tot eind in spanning zit. Een goede moeilijkheidsgraad, leuk voor iedereen.


Geweldig spannend avontuur

door Lotte (06-10-2015)

Leuk ingericht!


Fabeltastisch!!

door Kiley lisapaly (06-10-2015)

Fantastische ervaring die erg interessant en spannend was!


Geweldig, echt superleuk ook voor de groepsbinding

door Sylian (06-10-2015)

Aardige mensen ook, leuk dat je die van te voren niet ziet, maar dat de escape gelijk al begint!


Mooie ervaring

door Evelien (06-10-2015)

Top


Huiveringwekkend

door Wouter (06-10-2015)

Een fantastische escaperoom en spannend tot de laatste seconden


Spannend en leuk

door Emma (06-10-2015)

Ik ging erheen met 5 andere vriendinnen, helaas hebben we het niet gehaald, maar het was een ervaring om nooit te vergeten. Echt heel erg leuk.


Fantastisch

door Yannick (06-10-2015)

Leuk. Goed idee


Vernieuwend!

door Fieke (06-10-2015)

Professioneel aangepakt, uitdagende kamer!


ongeloofelijke ervaring

door Filip (06-10-2015)

spannend, uitdagend, voor herhaling vatbaar


geweldig

door Veronique (06-10-2015)

Voor herhaling vatbaar.


Top!

door L (06-10-2015)

Top!


geweldig

door heidi (06-10-2015)

Het was super gaaf eng en moeilijk tegelijk.


top!

door herwin (06-10-2015)

SUPER


Wat een ervaring!

door Joeri (06-10-2015)

Beste van Nederland .


was een leuk vrijgezellenfeest

door Lorissa (06-10-2015)

Vond lachen! :-)


Werelds.

door Rene (06-10-2015)

Eerste keer met dit spel in aanraking gekomen en er gaan er nog zeker een aantal volgen.


Het was geweldig!

door Marian (06-10-2015)

Was met 4 kleinkinderen in de Mail Room te Zwolle. Zo goed bevallen dat we ook gaan boeken(of hopelijk winnen hihi) voor de The Prison Cell.


Geweldig leuk om te doen

door Ingrid (06-10-2015)

Was super leuk om te doen, achteraf denk je, dat je t ook wel had kunnen bedenken, zo simpel maar toch ook weer zo moeilijk.. Gauw nog n keer om dan wel binnen het uur eruit te zijn


Super ervaring met alle special effects!

door Leslie (06-10-2015)

Goed!


Spannend spel met veel onverwachte wendingen!

door Regina (06-10-2015)

Leuke dag gehad met vriendinnen. Al onze skills waren nodig tijdens dit spel. Vanaf ontvangst tot aan het einde goed geregeld.


zenuwslopend.

door sanne (06-10-2015)

leuk teamuitje!


Een geweldige spannende ervaring!

door Jolanda (06-10-2015)

Een super ervaring, steekt erg goed in elkaar, wat een vernuft!


Super gaaf verassend

door Lisette (06-10-2015)

Geweldig verhaal en gave kamers


Een uur lang hysterie :)

door Marita (06-10-2015)

Zit erg goed in elkaar, alles in stijl en leuke opdrachten!


Uitdagende escaperoom

door else (06-10-2015)

goede puzzels, uitdagende kamer waar je tot de laatste minuten bezig moet om de uitgang te vinden


Top uitdaging!

door Sandy (06-10-2015)

Uitdagend, niet te makkelijk, wel haalbaar om binnen de tijd te doen. Als je met meer (wij waten met 4) bent, genoeg te doen dat iedereen bezig blijft


Super leuke escape room met nieuwe elementen

door Judith (06-10-2015)

Goed opgezette escape room. Leuk met verschillende kamers!


Geweldig

door Machteld (06-10-2015)

Vanaf aankomst zit je direct in je rol. Het is moeilijk, maar dat maakt het juist leuk! Erg leuke manieren om voorwerpen te krijgen.


Geweldige room die gelijk de sfeer aangeeft

door Rob (06-10-2015)

Prima room, moet alles uit de kast halen om te ontsnappen. Maken gebruik van diverse puzzels, zelfs "hide in plain sight". Kunnen niet wachten om binnenkort de nieuwe kamer te spelen in Zwolle.


Fantastische ervaring en goede balans!

door Vincent (06-10-2015)

Precies de juiste balans tussen tijd en moeilijkheidsgraad. Zeker een aanrader!


great.escape

door paul (06-10-2015)

Zeer vermakelijk


Waanzinnig leuk om te doen.

door Henk (06-10-2015)

Was voor mij de 1e keer maar een superervaring gehad. En binnen het uur klaar. Super


verrassend spannend en uitdagend

door Anneke (06-10-2015)

Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Zelfs na een paar weken bleven we erover praten.


Geweldig vermaakt

door Alex (06-10-2015)

Erg leuk om te doen, veel variatie tussen de puzzels.


Een grote adrenaline rush

door Judith (06-10-2015)

Geweldige escape room, veel verschillende puzzels, leuke effecten, spannend van begin tot eind. Al vanaf dat je buiten de deurbel indrukt tot de laatste puzzel om de deur naar vrijheid te openen!


WAANZINNIG

door Robbert (06-10-2015)

Gewoon top! Leuke ondernemers die een waanzinnige escape room hebben gebouwd. Een beleving vol met spanning om dit spel te spelen:-)


Spannend vanaf het eerste moment

door Anne (06-10-2015)

Vooral de ervaring van de room is erg leuk. Vanaf het moment dat je binnen loopt totdat je weer buiten staat is het spannend. Aanrader!


Opjagend!

door Gerda (06-10-2015)

Erg leuk en spannend om te doen....een race tegen de klok!


Helemaal top!

door Sien (06-10-2015)

Doen


Waanzinnig

door Richard (06-10-2015)

Erg leuk gehad


Zeer goed

door gert (06-10-2015)

TOP


Fantastisch

door Sander (06-10-2015)

Uitdagend origineel


Teambulding Aanrader

door Floor (06-10-2015)

Het was een top ervaring! De adrealine schoot door de lichaam toen de deur achter ons dicht klapte. Binnen de tijd gehaald em een goede band binnen het team aan over gehouden !


Beste ooit

door Sophie (06-10-2015)

Nog nooit zo'n spannende dag gehad!


Fantastisch!

door Sophie (06-10-2015)

Wat een ervaring, echt een aanrader


Super!

door Helena (06-10-2015)

Spannend en erg uitdagend👍!


Geweldig!

door Merel (06-10-2015)

Spannend, uitdagend en perfect als team uitje!


wauw!

door Leo (05-10-2015)

erg sterk en afwisselend, je bent een uur helemaal van de wereld :)


Geweldig!

door Naomi (05-10-2015)

Met zijn 6en de Mailroom gedaan, het was een pittige opdracht, maar wat hebben wij het leuk gehad! Aanrader!


Fantastische uitdaging!

door Noa (04-10-2015)

Een supergave ervaring, deze escape room. Infinitief, verrassend, spannend en uniek.


Uitdagend en geweldig!!!

door Anoek (04-10-2015)

Super goed bezoek gehad! Fijn spel en goede begeleiding indien nodig!! Wij gaan dit zeker aanbevelen!


Groep van 4

door Rob (04-10-2015)

Geweldig opgezet! De puzzel is enorm uitdagend. Wat een mooi stukje werk!


hen gereservertd voor novembet

door Elly (04-10-2015)

Stem hier omdat de communicatie en voorbereiding heel aanstekelijk werkt. Prima stimulans!


Een fantastische bijzondere ervaring

door Sigrid (04-10-2015)

Top!


Super leuk tijdens een meidenweekend

door Joyce (04-10-2015)

Sommige hadden al een andere escape room gedaan, maar deze was verreweg het leukste. Wij hebben de prison room gedaan.


Erg gaaf en uitdagend

door Simon (03-10-2015)

Ik vond het top. Goed georganiseerd leuke sfeer en een prachtige locatie. De tips waren goed en niet te makkelijk dit hielp erg goed.


Een leuke en uitdagende ervaring!

door Pepijn (03-10-2015)

Een leuke en uitdagende ervaring!


Uitdagende en enerverende ervaring!

door Mark (03-10-2015)

Aan iederen aan te raden.


Uitdagend, zit goed in elkaar

door Eva (03-10-2015)

Top


Weergaloos

door Coen (03-10-2015)

Blijft een avontuurlijke samenspel.


Onverwacht begint de escape...

door Dave (02-10-2015)

1e keer. Maar super inelkaar gezet. Veel variatie in puzzels en diverse moeilijkheidsgraden per puzzel. Leuke effecten en goede muziek, welke zeer sfeer en spanningsverhogend werkt.


Geweldig

door Theo (02-10-2015)

Eerst ervaring met een escaperoom, best frustrerend dat je niet zo snel tot de oplossing komt, maar geweldig gevoel als je dan toch binnen de tijd het haald


UITDAGEND !

door Sebastiaan Bosch (02-10-2015)

Zeer goed in elkaar gezet Ga vooral zo door !


Geweldig!

door Tanja (02-10-2015)

Geweldig!


FANTASTISCH!

door Tess (02-10-2015)

Ontzettend gave ervaring.


Top avond!

door Ellen (02-10-2015)

Vond het een toffe kamer met onverwachte wendingen, erg leuk!


Absoluut geweldig!

door Rick (02-10-2015)

Een ontzettende goede kamer, alles past perfect in het thema! Puzzels zijn precies goede moeilijkheid. Geweldige ervaring!


Super leuk!

door Anneloe (02-10-2015)

Leuke room om te spelen, overzichtelijk maar toch ingewikkeld. Leuk dat het zich afspeelt in meerdere kamers


Waanzinnig!!!

door Michelle (02-10-2015)

Geweldig mooie ervaring!


Spannende, verrassende geweldige ervaring

door Frank (02-10-2015)

Vanaf het eerste moment heeft het spel je te pakken. De locatie is ook perfect !! Vele, verrassende items die je moet zien te ontdekken.


Enerverend en spannend tot de laatste minuut.

door Anne (02-10-2015)

Het was een mooie ervaring. Met vier personen ook het perfecte aantal, denk ik. Het is leuk om te zien wat stress en veel verschillende prikkels met je doen in zo'n situatie.


geweldig!!!

door Margriet (02-10-2015)

super,spannend!!!


de beste uit drie ervaringen

door Eugen (02-10-2015)

'Zwolle' (5 sterren) was voor ons de eerste ervaring met het fenomeen. Daarna nog in Amsterdam (3 ) en Maastricht (4) geweest. Zwolle was de leukste (op het kneuterig af), was spannend en bood de meeste ruimte.


Geweldig spannend en een echte hersenkraker

door Anne (02-10-2015)

Goed georganiseerd en erg leuk om te doen.


Overtreft alle verwachtingen!

door Hanna (02-10-2015)

Overtreft alle verwachtingen! Prachtige locatie, goed in elkaar gezet spel en voldoende uitdagingen! Best nog wel even pittig soms maar gelukkig binnen het uur gehaald! Zou het zo weer willen doen, zie uit naar een uitbreiding, dan komen we zeker terug! (dit was in november 2014)


Het was uitdagend, spannend gezellig en hilarisch

door Anny (02-10-2015)

Ik vond het een geweldige ervaring


Spannend, uitdagend en sfeervol

door Daniel (02-10-2015)

Uitdagende room, waarbij je echt het gevoel hebt helemaal afgesloten te zijn van de buitenwereld!


The Real McCoy

door Bart (02-10-2015)

top


Gaaf

door Mark (02-10-2015)

Top


Potdomme wat mooi!

door Bert (02-10-2015)

Erg doordacht en een leuke thema. Ben erg benieuwd naar de PrisonCell in Zwolle!


Geweldig!

door Joyce (02-10-2015)

Echt een aanrader!


Avontuurlijk!

door Luuk (02-10-2015)

Prachtige ervaring voor zowel jong en oud!


Een buitengewoon gave ervaring

door Jurjen (01-10-2015)

Echt super gaaf


Geweldig spannend

door Alexander (01-10-2015)

Fantastisch ingericht, vriendelijk personeel en een unieke ervaring voor jong en oud.


Spannend en fun!

door Leendert (01-10-2015)

Zeer goed!


Waanzinnig

door Wouter (01-10-2015)

Top!


Fucking vet!

door Nanet (01-10-2015)

Super gehad!!


super!!!

door Michael (01-10-2015)

mooie kamer hoor


Amaaaaziinnngg!!!

door Michel (01-10-2015)

Ik ga nooit meer mailen 😃


In 3 woorden Ge Wel Dig

door Roderik (01-10-2015)

Enorm persoonlijke service


Zit echt goed in elkaar!

door Koen (01-10-2015)

Wat een top kamers!


Onvergetelijk!

door Friso (01-10-2015)

Het meest bizarre en gave spel dat ik ooit heb gedaan. Wat een ervaring!


Adem benemend

door Niels (01-10-2015)

Heel gaaf idee!


mooie aankleding! origineel.

door Elmer (01-10-2015)

Te gek!


top!

door top de top (01-10-2015)

Geniaal


Geweldig

door Bas (01-10-2015)

Heel leuk om met een groep vrienden te doen


Raadselachtig..

door Hugho (01-10-2015)

Met een paar maten deze kamer gedaan en het was echt een mooie ervaring. Het is zeker aan te raden en ben ook erg benieuwd naar de nieuwe kamer van de heren!


Fantastisch

door Kerrie (01-10-2015)

Top beleving, mooie kamers en leuke puzzels


Geniaal, echt een uitdaging om te doen

door Stein (01-10-2015)

Uitdagend en spannend. Vanaf het moment dat je binnenkomt weet je niet wat je overkomt


Ge-weldige ervaring!

door Youri (01-10-2015)

Wat een geweldig concept en deze twee heren weten het goed spannend te maken! Ben nog naar twee andere escape rooms geweest maar deze spant de kroon.


Overweldigend

door Peter (01-10-2015)

Mooi aangeklede kamer, lastige puzzels


Supercool goed in elkaar gezet spel!

door Floris (01-10-2015)

Spannende ervaring tot het eind. Vette effecten en doorgedachte raadsels. Bravo!


Inventief en doordacht

door Leon (30-09-2015)

Aangezien ik beide kamers bij The Great Escape heb gespeeld wil ik ook over deze kamer graag een recensie schrijven. Deze kamer is zonder twijfel de kamer waar je brein het meest op de proef wordt gesteld en waar je veel vindingrijker moet zijn om het binnen het uur tot een goed einde te brengen! Ook hier kan ik niet teveel over zeggen zonder meerdere dingen te verklappen, maar als je toe bent aan het activeren van je grijze massa door middel van puzzels dan ben je bij deze kamer aan het goede adres. Actief deelnemen aan puzzels is nog altijd zoveel leuker en geeft oneindig meer voldoening dan iets op papier of op de computer oplossen, vooral in combinatie met leuke medespelers!


Ontzettend spannend en Verrassend

door Marell (27-09-2015)

Beide escape rooms gedaan met een vrijgezellen feest, waarvan de vrijgezel dol is op avontuur en de nodige quizzen. De spanning en de moeilijkheidsgraad van de opdrachten is goed en uitdagend. Onwijs bedankt voor de bijdrage aan een fantastische dag!


Superleuke en uitdagende ervaring

door Corinne (22-09-2015)

Ik heb deze escape room met 5 familieleden gedaan. Iedereen had wat te doen/te onderzoeken of kon iets inbrengen. De escape room zat erg goed in elkaar en is uitdagend maar uiteindelijk wel goed te doen. Was een hele toffe ervaring!


Indrukwekkend!

door Eva (21-09-2015)

Ik vond het echt supertof om te doen. Ik vind 't ingenieus en echt een aanrader!


GEWELDIG

door Julia (21-09-2015)

het was super gaaf! echt spannend en leuke puzzels!! je moet echt goed zoeken en vooral elkaar helpen. Je word geholpen als het te lang duurt zodat je een kans maakt tegen te tijd! Echt SUPER Mooi gemaakt!!! Complimenten!


Een waanzinnige raadselachtige kamerontsnapping!

door Odeke (21-09-2015)

Wat een WAANZINNIGE raadselachtige ontsnappings reis- kamer, in het begin nog erg gespannen vanwege het opsluiten op zichzelf, maar al snel waren we helemaal in het spel op aan het gaan! We waren binnen 1 uur klaar, helaas, we hadden wel een dag opgesloten willen zitten met allerlei oplossingen en eureka momenten van dien!


Leuke uitdagende ervaring!

door Dinja (21-09-2015)

Spel gedaan met vier personen, gehaald in 54 minuten. Aantal spelers is perfect voor deze escape room. Verschillende spelelementen. Vanaf het begin zit je als groep er meteen goed in. Leuke en creatieve puzzels.


Waanzinnig goed doordacht, top spel!

door Hester (20-09-2015)

We hebben met zn vieren de kamer gespeeld. Het is leuk om niet op eigen vraag hints te krijgen, alleen als we echt vastzatenkregen we cryptische aanwingen. We zijn benieuwd naar de 2e kamer, we hebben over twee weken geboekt, tot dan!


Uitdagend & spannend spel

door Mirei (20-09-2015)

Je hebt geen idee wat je kunt verwachten, daardoor heel verrassend en spannend. De locatie is verbluffend en de spellen hersenkrakers, pittig maar super leuk! Wij waren met 4 personen en binnen 55 minuten er uit. Binnenkort de andere espace room the prison cell proberen.


Wat een geweldige ervaring!

door Bas (20-09-2015)

Voor het eerst me laten opsluiten met een groep vrienden. Wat een geweldige kamer met leuke en soms lastige opdrachten en uitdagingen. Echt een aanrader:-)


Hysterisch

door De beste dinnetjes (19-09-2015)

Wij hebben the mail room zojuist met 5 meiden gedaan. Super spannend, krakende hersens, een hoop gegil en gekrijs en super veel lol! Wat was dit leuk!! We willen hier zeker weer eens heen gaan! Super mooie uitstraling.. uitdagende puzzels.. en het geeft een heerlijke adrenaline kick! Machtig!


Het was spannend, uitdagend en briljant!

door Suzanne (19-09-2015)

Deze escape room is zeker aan te raden. De raadsels en codes zijn origineel en heel goed uitgedacht. Je verveelt je geen seconde en de spanning zit er het hele uur goed in.


Uitdagend met leuke verassingselementen

door Veronique (19-09-2015)

De ervaring zelf was tot in ieder detail goed uitgedacht en spannend. De puzzels waren erg origineel en ingenieus in elkaar gezet. Continue zaten wij in een zeer positieve roes. Wat mij betreft een van de sterkere escaperooms van NL! Erg aan te raden! Topervaring!


spannend en uitdagend

door Vera (19-09-2015)

de race tegen de klok maakt deze opsluiting nog spannender en uitdagender. de raadsels zijn ingenieus


boven verwachtingen

door Jimmy (18-09-2015)

voordat we er heen gingen wisten we niet wat te verwachten. maar eenmaal daar was het spannend en uitdagend.


Geweldig, verrassend en uitdagend!!

door Simone (18-09-2015)

Geweldig, verrassend en uitdagend!! Als ik het nog een keer kon doen deed ik het zeker weer een aanrader voor iedereen. Binnenkort de 2e room proberen van de Great escape in Zwolle die blijkt nog spectaculairder te zijn.


Gaaf!!!!

door Marjan (18-09-2015)

Super leuk om te ervaren!!


Waanzinnige escaperoom!!

door Bregje (17-09-2015)

Zenuwslopend spannend!


Zeer spannend & verassend

door Job (17-09-2015)

De postkamer, het klinkt niet zo spannend maar dat was het wel! Vooral aan het begin wanneer de deur achter je dichtslaat en de spannende muziek begint. Lastige maar zeer goede raadsels en een aantal verrassende elementen. Super!


Briljant

door Thom (17-09-2015)

Fantastische ervaring! Het moment dat je de kelder induikt begint de adrealine al te stromen door de fantastische locatie! Sterke puzzels, lekker pittig maar goed te doen! De crew van deze escaperoom is enthousiast en begaan. Het geld meer dan waard!


super leuk!

door B (17-09-2015)

Wat was dit leuk :)


Echt gaaf!

door Leroy (17-09-2015)

Leuk om te doen!


Verrassend

door Lotte (09-08-2015)

Gave escaperoom met leuke verrassingseffecten! Vanaf het begin word je letterlijk en figuurlijk geboeid! Een aanrader!


fantastische ervaring

door kim (26-04-2015)

Onze 1e escape the room game en wat was het leuk om te doen. Een goed doordacht verhaal met verrassende aanwijzingen. Dit smaakt naar meer! The frighteners will be back :)


Verrassend, mysterieus en uitdagend!

door Franka (12-04-2015)

Uitdagende game en goede setting. Mysterieuze sfeer en spannend tot aan het eind. Mooie ervaring en een absolute aanrader!


super leuke ervaring

door Jelle (12-04-2015)

Leuk om eens te doen met wat vrienden. Weer eens wat anders :D


Sfeervolle en goed georganiseerde escape room

door Niklas (12-04-2015)

We waren vrijdag voor het eerst naar een escape room geweest, die in Zwolle dus. We vonden het een geweldige, sfeervolle ervaring. We hebben het uiteindelijk net gehaald, de puzzels zijn niet te moeilijk, maar je moet er wel even goed ovr nadenken. De hints werden soms iets te snel gegeven, we hadden soms graag zelf nog iets langer willen doordenken. Al met al een aanrader!


Erg goed

door Gj (06-04-2015)

Zeer goede escaperoom. Thema goed doorgevoerd in aankleding en in de puzzels. Originele start van de kamer. Puzzels origineel en best pittig. We hadden maar 16 sec over. Erg leuk!


A great experience with a great escape

door Pauline (06-04-2015)

We hebben met z'n zessen ruim 50 minuten met veel plezier in de ruimte van de heer Post verkeerd en we hebben ons verbaasd over de inventiviteit waarmee het spektakel is opgezet. Hartstikke leuk en zeker een aanrader om een keer mee te maken.


Super!!!

door Kirstie (05-04-2015)

Ons eerste avontuur in een escape room. De spanning was meteen hoog toen we op de bel drukte. De deur valt in het slot en dan..... Waar moet je beginnen? Gelukkig kwamen we erg ver. Helaas net niet gelukt om te ontsnappen maar het avontuur was het meer dan waard! Super room met leuke, verschillende, spannende opdrachten!


Super spannend, super ervaring, aanrader!!!!

door Esther (03-04-2015)

Een echte aanrader!


Bijzonder goed bedacht spel!!!

door Miranda (01-04-2015)

wij hadden er enorm veel zin in...! De spanning steeg...en drukte exact om 22.30uur aan...daar hadden we iets wat meer instructies verwacht... . Binnen, kregen de deurklink en het spel begon! We gingen als een malle naar aanwijzingen/ dingen zoeken! Ik vind de setting/ sfeer erg goed neergezet! Chapeau! En toen ging de telefoon!! Erg gaaf aspect in het spel! We vonden het een super ervaring! En nog gehaald ook! Ik hoop dat jullie minds de kelder/ het spel nog groter kunnen maken zodat we nog een x kunnen komen! Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor deze ervaring. Gr. miranda.


Helemaal geweldig!!!

door Stam Scouting Jan Lijdinggroep Zwolle (31-03-2015)

Wij hebben met onze stam met 3 groepen van 6 meegedaan aan de Great Escape. Het was ontzettend origineel, gaaf, knap in elkaar gezet en uitdagend! Echt een aanrader om met een groep mensen te doen. Als de tweede kamer af is, komen we weer!


Super leuk!

door Emma Sietsma (31-03-2015)

Het was voor ons een teambuildingdag uitje & het was erg leuk en uitdagend, misschien was het wel leuker om bij een teambuildingsactiviteit de beelden terug te kunnen kijken.


het was spannend, perfect in elkaar gezet

door Ingrid (31-03-2015)

Heel zeker voor herhaling vatbaar, we wachten op de 2de kamer!!


Ontzettend spannend en uitdagend!

door Marjolein (30-03-2015)

Wij zijn hier geweest voor het vrijgezellenfeest van mijn beste vriendin en we hebben echt een supergave dag gehad. Heel veel gelachen!


super leuk om te doen, zeker ook met kinderen

door Paul (30-03-2015)

Onze kinderen van 13 en 10 praten er nu nog steeds over. Wij vonden het als gezin een super leuke ervaring. Iedereen had zijn inbreng!


Verrassend!

door Thea (25-03-2015)

Leuke ervaring, was wel moeilijk.


Traditionele klasse

door Ilse (24-03-2015)

Dit is een kamer die je vanaf de voordeur direct meeneemt in het spel. Sterk begin! Verder is de kamer goed doordacht, mooi gelaagd en heeft het een sterke sfeer en opbouw die je tot het einde toe in spanning laat. De puzzels zijn vrij traditioneel met veel (varianten op) sloten en af en toe wat flinke doordenkers. Ook in een duo (zoals wij waren) goed te doen!


Spannend en uitdagend van begin tot einde!

door Desiree (23-03-2015)

Samen met mijn man en onze twee pubers werden wij opgesloten en losgelaten in de kamer met als doel binnen het uur te ontsnappen. Wat een waanzinnig leuke ervaring om op deze manier samen te zoeken naar de codes en uitgang!


Zeer sfeervolle en uitdagende escape room!

door Bas (22-03-2015)

Van de diverse escape rooms die ik al gedaan heb door het land, is dit een van mijn favorieten. Het begint al met de mysterieuze binnenkomst en het begin van het spel (voor de mensen met ervaring alleen maar leuk, misschien niet ideaal voor beginners). Verder is het prachtig ingericht, veel en leuke puzzels, diverse sfeer-effecten en vol verrassingen. De moeilijkheidsgraad vind ik zelf altijd lastig te beoordelen (bij ons liep het gesmeerd), persoonlijk denk ik iets bovengemiddeld (normaal-moeilijk). Op de site zie je namelijk nog aardig wat groepen die er niet doorheen komen. Een echte aanrader en we kunnen niet wachten op de nieuwe kamer!


Helemaal te gek!

door Spenjo (21-03-2015)

Supergave escaperoom met veel onverwachte verrassingen en het nodige denkwerk. Echt een aanrader!


fantastische

door Lisette (16-03-2015)

Erg leuk, niet te makkelijk en als je vastloopt met wat hulp soms ook niet te moeilijk. Super mooie setting, wacht met spanning af op een nieuwe kamer. Enige wat ik heb gemist, maar dat ligt wellicht aan mij is dat ik een volgorde miste. Maar nog steeds super.


opzwepend en verrassend

door maud (16-03-2015)

Adrenaline steeg ten top, super om alles uit te vogelen


Leuke room, goeie puzzels, weinig spanning.

door Erik (15-03-2015)

Leuke room, goeie puzzels. Had wat meer spanning in gekund.


spannend

door Agema (15-03-2015)

De escape room was spannend en niet te makkelijk. het was telkens weer een verassing wat je vond dmv de raadsels en sleutels. ik heb me geen moment verveelt en het uur vloog om!


Echt een aanrader!

door Hannah (14-03-2015)

Afgelopen donderdag hebben we met 4 personen mee gedaan met the Great Escape in Zwolle. Het was super leuk, en we hebben het gehaald! Yeeh.


Exciting and mind challenging experience

door Avarvarei (13-03-2015)

Part of a surprise weekend for my husband as birthday gift, played the game with friends. First time when we try this game, it was so interesting and exciting that we definitely want to do it again. Discovered that there is a dedicated website for these locations and surprised to see how many there are in Netherlands. We totally recommend this to do with family, friends or colleagues.


heerlijke puzzels, zit goed in elkaar

door Reijer (12-03-2015)

Onze eerste escape room. Het was een hele leuke ervaring om meegekregen te hebben.


Niet te beschrijven

door Hester (09-03-2015)

Wat een ervaring en wat een setting, briljant in elkaar gezet en spannende special effects! Zeker voor herhaling vatbaar, kom ook zeker naar de nieuwe kamer zodra hij klaar is :)


te gek om te ervaren

door marigje (08-03-2015)

Heel leuk!!


Fantastisch!

door Mirjam (05-03-2015)

Fantastisch! Iedereen was zeer enthousiast en bloed fanatiek. Zeker voor herhaling vatbaar...


Must Have (done) !

door Matthijs (02-03-2015)

Leuke setting, mooie diversiteit aan puzzels en uitdagingen, lekker pittig en dus een echte aanrader!


spannend en een hele uitdaging!

door annette (01-03-2015)

genoten van 'the great escape'! Vermaak voor grote jeugd en volwassenen, waarbij je je hersens behoorlijk moet laten kraken.


Goed opgezet en zeker de moeite waard!

door Gerard (01-03-2015)

Het verhaal zit goed in elkaar, leuke puzzels / opdrachten, genoeg uitdaging. Zeker het bezoeken waard!!! Dit smaakt naar meer...


Verrassend spannend tot op de laatste minuut!!!

door Anna (17-02-2015)

Wij gingen met een groep enthousiastelingen (volwassenen) voor de eerste keer in een escape room. Wij hadden er veel zin in en hadden hoge verwachtingen van het concept. Die werden dubbel en dwars beloond, wat was het spannend, lastig, cool en ontzettend leuk. We waren heel fanatiek en hebben het super gehad. Het uur was zo om. Veel onverwacht verrassende elementen. Nu op zoek naar de volgende escape room:)



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: