The Great Escape

The Great Escape Zwolle is een uitdagende escape room, waarin je door middel van tactische, rekenkundige en bloedstollende puzzels oplossingen moet vinden die uiteindelijk moeten leiden naar de ontrafeling van het hoofdspel……de ontsnapping

The Mailroom is geschikt voor teams van twee tot en met zes personen.

The Prison Cell is geschikt voor teams van drie tot en met zes personen.

The Experiment is geschikt voor teams van vier tot en met zeven personen..

De bedoeling van het spel is om te ontsnappen binnen één uur. Hierin ben je aangewezen op je team en jezelf.



2017



2016



2015





Contactgegevens

Westerlaan 51
8011CA Zwolle
info@thegreatescape.info
http://thegreatescape.info


The Mail Room

Durf jij de uitdaging aan, om het domein van Jacobus Post te betreden? In de duistere kelder van het oude postsorteercentrum van Zwolle, bevindt zich het domein van hoofd postbode Jacobus Post. De ...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 12

2 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 110,00 euro



The Experiment is 135,-



The Prison Cell

Hoever durf jij te gaan om te ontsnappen uit deze keiharde gevangenis? Volgens de vele geruchten is Guantamano Bay niets vergeleken bij deze gevangenis. Twee duistere gevangenisbewaarders genaamd J.P....
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 16

3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 110,00 euro



The Experiment is 135,-



The Experiment

He, had jij jezelf hiervoor opgegeven? Je bent onderdeel geworden van het zogeheten Experiment in Zwolle en je hebt geen idee hoe je hier komt en wat je hier eigenlijk doet... Het enige wat je weet...
Meer info en reviews


Minimale leeftijd: 12

4 tot 7 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 75 minuten om de kamer uit te komen.

125,-

Vaste prijs: 110,00 euro



The Experiment is 135,-





Reviews

Review toevoegen

Hartstikke leuk, AANRADER!

door Lisa (26-02-2018)

Super leuke ervaring! Het was voor ons allen (6 vrienden )de eerste keer een escaperoom en was echt zo leuk! Onverwachte momenten maakten het ook erg leuk!! Moesten goed nadenken bij de puzzels maar met af en toe een hint was het goed te doen. De crew was ook leuk in hun rol. Dus, zeker een aanrader!!! Ik heb het mijn andere vrienden ook aangeraden en zijn nu met dezelfde vrienden aan het kijken naar wanneer we de volgende excaperoom gaan doen. Kijk er nu al naar uit! Love it


Fantastisch

door Jeanine (14-11-2017)

The Experiment is anders dan andere escaperooms. Een flinke uitdaging om te ontsnappen. De interactie met de medewerkers maakt t extra leuk en spannend.


Superleuk!!

door Mike (14-11-2017)

Echt een aanrader


Super! Hoge kwaliteit en heel origineel!

door Maaike (14-11-2017)

Goede service, makkelijke communicatie en hele leuke mensen die je verwelkomen. Heb al flink wat escape rooms bezocht, maar deze sprong er echt bovenuit qua originaliteit en creativiteit. Leuk met een vriendengroep of familie uitje!


Geweldige ervaring

door Mark Derking (12-11-2017)

Bedrijfsuitje gehad. Leuke opzet, geweldige acteurs; We komen zeker nog eens terug voor de andere kamer.


Geweldige ervaring

door Bram (12-11-2017)

Een fantastische ervaring. De acteurs geven een super leuke extra dimensie.


Geweldig tot het laatste moment

door Judith (08-11-2017)

Op het moment dat je de deur door gaat zit je meteen in het spel. Medewerkers zitten goed in hun rol en de kamer is een grote uitdaging..


Verrassend super spannend!!!

door Thera (08-11-2017)

Bij binnenkomst had ik echt niet door dat de beveiliger in het complot zat. Schrok me wezenloos toen hij ons aansprak!! Meteen een adrenalinestoot en game on!!!!! Hilarisch en super spannend. Het grappige was dat we als meiden in de ruimte steeds harder tegen elkaar gingen schreeuwen door de spanning!! Wat was het GAAAAAAFFG


Waanzinnig leuk bedrijfsuitje

door Klimcentrum Yosemite Zwolle (08-11-2017)

Met ons team hebben we alle escaperooms geprobeerd en daarna lekker gegeten. Gastvrij, leuke sfeer, lekker uitdagende escape rooms en heerlijk eten!! Kortom een aanrader :-)


On-ver-ge-te-lijk!

door Eveline (08-11-2017)

Goed in elkaar gestoken escaperoom! Zeker waar voor je geld. Goede interacties met "acteurs" (the experiment Wat hebben we gelachen en gestreden om naar buiten te komen (in alle rooms bij The Great Escape Zwolle)! Na een jaar hebben we het er nog over!


Geweldige escaperoom met hele goeie acteurs.

door Sylvia en Martin (08-11-2017)

Wij waren met on 5 in deze kamer en vonden het een hele gave escaperoom! Spannend en niet makkelijk, in een woord geweldig!


Super gaaf, veel wisselende opdrachten en kamers.

door Monique (06-11-2017)

Super gaaf, complimenten voor de agent. Die zat ook heel goed in zijn rol. Veel leuke en verschillende opdrachten.


Geweldige ervaring

door Nicole (05-11-2017)

Met klamme handjes gingen we naar binnen. We werden erg vriendelijk ontvangen, het is dan ineens heel gek dat je al in het spel zit. Maar die omschakeling merk je echt wel... Daar zorgen de dokters wel voor... Voor "onderzoek" werden we apart meegenomen. Hier kan ik niet teveel over zeggen, maar het voegt veel toe aan het verhaal zelf. De puzzels zijn ook origineel en daar sta ik na 25 kamers nog altijd van te kijken. En dan is daar de tijd voor de echte escape... Eentje zoals ik nog niet heb meegemaakt. We moesten dan ook echt even goed nadenken wat ze bedoelde. "Zal dit echt de bedoeling zijn?" Vroegen we aan elkaar. Ik kan er helaas niets over zeggen, maar dit is een escape zoals ik nog niet heb meegemaakt. Met nog 6 minuten op de klopt ZONDER hints stonden we buiten. Wij zijn trots op onze groep. We hebben gelachen, gegild, getrild en gejubeld. Voor ons staat The Experiment op nummer 1 en raad ik hem iedereen aan.


Fantastische, niet meer geevenaarde ervaring!

door Marian (04-11-2017)

Dit was echt zo ontzettend leuk. Van begin af aan een gespannen en ongemakkelijk sfeertje. Wat staat ons te wachten en is dit eigenlijk wel leuk of toch wat angstig. Goed georganiseerd, slim gebruik makend van onuitgesproken angsten en steeds toewerkend naar de grote ontsnapping met de juiste spanning en suspence. Een heel goede entourage, spel verdeeld over verschillende ruimten met steeds nieuwe raadsels, ontwikkelingen, attributen en acteurs. Daarna nog meerdere escaperooms bezocht, maar nooit meer deze spanning gevoeld. Uitmuntende entourage, opzet, acteurs en plot!! Dit moet je ervaren.


Gewoon geweldig.

door Aalt Wissink (04-11-2017)

Hadden 2 room. Waaronder het experiment. De figuranten en puzzels waren goed. Ontzettend gelachen. Echt een aanrader. We komen terug...


Supergaaf, met megagoede acteurs!

door Saskia (03-11-2017)

TOP, afwisselende puzzels en sloten, goed geregeld!


Fantastisch!!

door Marloes (03-11-2017)

Spannend tot het eind, geniale opdrachten en super begeleid. kortom: 1 groot succes!!


Leuke puzzels

door Saskia (03-11-2017)

Goed te doen hele onverwachte uitgangen en raadsels


Een Escaperoom 2.0 ervaring

door Sandra (03-11-2017)

Ik heb redelijk wat escaperooms bezocht en dot is tot nu toe mijn favoriet. Het is meer dan de traditionele escaperoom, je wordt er helemaal ingezogen. Het is wel een kamer voor de meer ervaren escaper en ik zou er niet met een te grote groep in gaan. Wij waren met 4 en dat was perfect.


Uitdagend, adrenaline kick als je het haald

door Annet (03-11-2017)

Goed verhaal, super opdrachten, goed nadenken en samenwerken. Echt tof om te ervaren met een groep. Je voelt je super als je het haalt, want de opdrachten zijn soms best pittig!


A-ma-zing!

door Samantha (02-11-2017)

It was so great.. Even the ones in Budapest are nothing compared to this. Best time of my life obvs.


Super gave spannende room!

door Clara (02-11-2017)

Wij hebben met een groepje the experiment gedaan! Dit vonden wij echt super gaaf! Boven ons verwachting! Super leuk opgezet met acteurs, super leuke en spannende ruimtes. Helaas niet alle kamers gehaald, maar we hebben het zeker naar ons zin gehad! Nu willen we binnekort nog eens de prison escape gaan proberen! Hier ook erg benieuwd naar! ..


In 1 woord: GEWELDIG

door Daisy (01-11-2017)

Al meerdere escape rooms bezocht binnen en buiten Zwolle. The mail room en The Prison Cell ook gedaan.. wat super goed in elkaar gezet. 1 van de betere escape rooms die wij hebben gedaan. Een ieder die een escape room op zijn/haar lijstje heeft staan raden wij ook aan om naar The great escape in Zwolle te gaan!


geweldige ervaring gelijk vanaf het begin

door Daan (01-11-2017)

De bar bij binnenkomst is super en de kamers zijn een leuke ervaring


Supervet, meerdere levels, acteurs top!

door Annemarie (01-11-2017)

Ben bij meerdere escaperooms geweest, dit was tot nu toe de beste! De prison cell daarna, ook in zwolle. Vooral vanwege de vele verassende wegen, ruimtes en leuke opdrachten/experimenten, voor ieder wat wils. Met als extra ook nog acteurs die hun rol goed spelen!


Geweldige, originele escaperoom

door Lida (03-09-2017)

Met een groep collega's hebben we vandaag alledrie de kamers bij The Great Escape in Zwolle gedaan. We hebben ondertussen al aardig wat escaperooms gedaan met elkaar, dus de lat lag best hoog. Allereerst lekker gelunched in 'the key', beneden in het gebouw: lekkere broodjes voor een zeer schappelijke prijs. De eerste kamer was The mailroom: een leuke opwarmer, originele puzzels en een mooie aankleding. Daarna The Prisoncell en Experiment gedaan. Beide fantastisch en echt een ontzettend positieve ervaring, ondanks dat we al zoveel escaperooms hebben gedaan. Beide kamers zien er heel mooi uit, prachtige aankleding, erg verrassende en originele puzzels en meerdere ruimtes te ontdekken. Als extra toevoeging de acteurs, waarvan wij allen vooraf zeiden dat dat voor ons eigenlijk niet hoefde. Maar wat een geweldige toevoeging waren de acteurs! Ze bleven perfect in hun rol, hoe hard wij ook de slappe lach kregen (van de zenuwen? ;) ). En ze gaven, zeker bij The Experiment, nog net even een extra stukje spanning! Mijn complimenten voor de acteurs: super gedaan, dankjewel! Wij hebben een geweldige middag gehad, waarvan eigenlijk het enige nadeel was dat de dag weer zo snel voorbij was! Een aanrader voor iedereen die escaperooms met een beetje spanning houdt...


Spannende Escape Room met veel verassingen!

door Pauline (07-05-2017)

Met een groep van vier personen hebben wij The Experiment gedaan. De opdrachten waren uitdagend, de kamer was goed in elkaar gezet en de acteurs maakten het helemaal af. Ik zou deze kamer niet aanraden voor mensen die voor het eerst een Escape Room doen, maar voor de ervaren Escapers, die niet bang zijn aangelegd, is het echt een aanrader.


Echt fantastisch!!!

door Jeanet (04-05-2017)

Met het hele team naar de great escape geweest. Het hele arrangement beleeft, eten, drinken, en team verdeeld over alle kamers en zelfs de virtual reality bril experiment beleefd! Het was echt fantastisch! Iedereen is er nog helemaal vol van! Zelf de experiment room beleefd, echt super beleving! Acteurs doen het geweldig! Voor ons allemaal de 1e keer in een kamer, pittige opdrachten, we moesten er in komen maar de tijd gaat zo snel, dus helaas niet uitgespeeld, maar wil nog een keer terug om hem af te maken! Het was echt een beleving die ik niet zal vergeten! Echt super!!


Leuk, spannend en uitdagend

door A (03-05-2017)

Samen met een groepje van de klas the experiment gedaan. Het was een hele leuke ervaring en ook zeker uitdagend.


Fantastisch

door Willie (03-05-2017)

Met een groep van 7 personen op bezoek geweest. Fantastische acteurs en een uitdagend spel! ieder van ons heeft een goede bijdrage kunnen leveren. Boven verwachting! Complimenten aan het team van ''the great escape''!


Fantastische ervaring!

door Kumara (01-05-2017)

De prachtige setting en sterk acteerwerk van de twee acteurs hebben ervoor gezorgd dat wij met z'n zessen een geweldige dag hebben gehad. Spannend tot op de laatste minuut. Gelukkig net binnen de tijd gehaald! Aanrader!


Te gek!

door Annelie Franken (28-04-2017)

Spannende en uitdagende escaperoom waarin je veel moet samenwerken om te kunnen ontsnappen. Wij hebben een fantastische avond gehad!!


Supergoed!

door Anniek (24-04-2017)

Wij hebben echt een topavond gehad met deze escape room. Spannend begin, waarbij de 'cast' goed in zijn rol bleef ondanks ons zenuwachtige gelach. De raadsels en puzzels waren goed, maar ook prima te doen. Verrassende effecten, als je denkt dat je er bent...


Fantastische ervaring, volop diversiteit.

door Emmy (23-04-2017)

Samen met een vriendin de Mailroom bezocht. Veel diverse opdrachten. Het was ons eerste bezoek aan een escaperoom. Wij zijn om en denken eraan gauw nog eens een te doen.


Fantastisch

door Milou (21-04-2017)

Een unieke ervaring, wat zit deze escape room goed in elkaar! De tijd vloog (helaas) voorbij. De ontsnapping was echt de kers op de taart. Wij waren met zeven personen (wat vrij veel is) maar dit was niet vervelend. Elke escape room liefhebber zou deze kamer een keer moeten spelen. Jammer dat ik niet nog een keer kan ;)


Erg leuk!

door Annelies (18-04-2017)

Het was erg leuk! Ook de 'leiding' was erg goed in zijn rol! Ook de opdrachten/raadsels waren op goed niveau en ook was het spannend! Maar wel gehaald!!!! Nog 6 min. 10 over, dus hij is prima te doen!


Fan-tas-tisch

door Alieke (18-04-2017)

Ontsnappen uit de Escape Room 'The Experiment' was een fantastische ervaring. Door de acteurs is deze Escape room echt een beleving. De kamers en opdrachten zitten super goed in elkaar. Een absolute aanrader!


Super gaaf

door Marynela janga (16-04-2017)

Leuke uitdaging, origineel ontvangen en goed in hun rol, super uitdagingen ! Deze ervaring blijf je bij, echte aanrader!


We raakten er niet over uitgepraat

door Karin (15-04-2017)

Wij hebben met on gezin (4 personen) de Prison Cel gedaan. Voor 3 van ons was dit de eerste ervaring met het spelen van een escape room. De spanning zat er dan ook goed in. Na een vriendelijke ontvangst van het personeel in de ontvangstruimte kregen we uitleg over onze escape room. Daarna kon het avontuur beginnen en werden we opgesloten in de Prison Cel. Waar te beginnen met onze ontsnapping? Deze escape room zit echt heel goed in elkaar. Het koste ons dan ook de nodige moeite om onze weg naar de vrijheid te vinden. Terwijl de tijd wegtikte, en de spanning opliep, lukte het ons met nog 3 seconden op de klok om te ontsnappen. Wij hebben dus maximaal geprofiteerd van deze escape room. Onder het genot van een drankje raakten we niet uitgepraat over ons avontuur. Echt super leuk en een aanrader voor iedereen die van een beetje spanning houdt. Wij hebben de smaak helemaal te pakken.


We hebben heel veel lol gehad.

door Carola (14-04-2017)

Het was erg leuk om te doen. Lekker puzzelen, veel gelachen, zelfs gegild. Maar uiteindelijk wel ontsnapt.


Fantastische ervaring

door Robert (10-04-2017)

Vrijdag zijn we met ons werk naar The Great Escape geweest. De teams zijn verspreidt over 3 verschillende kamers geweest maar zelf heb ik The Experiment gedaan. Een erg mooie kamer welke erg goed opgezet is. Gelukkig hadden we een paar slimme koppen in ons team en konden we ontsnappen. Voor iedereen een aanrader. Naast de kamer was ook het arrangement dat we hadden (eten en drinken) ook erg goed voor elkaar. Al met al een avond om niet snel te vergeten en iedereen aan te raden!


Lastig, maar heel erg leuk!!

door Inge (06-04-2017)

We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Alles was goed neergezet door de medewerkers, en we gingen helemaal op in het verhaal. Je weet dat het gespeeld is, maar toch wordt je achterdochtig van het spel. Het maakte de hele ervaring helemaal af! Ook de lunch naderhand was geweldig geregeld!


Een van de leukste escape rooms ooit

door Brook (05-04-2017)

Super, fantastische ervaring!!!


Goede puzzels en onverwachte wendingen

door Jeroen (03-04-2017)

Erg leuke ervaring gehad, goede intro vooraf, en binnen de tijd gehaald! Puzzels met meerdere lagen. Verhaal had iets meer doorlopend gemogen, maar alles wel erg goed in de stijl gebracht.


Een unieke uitdaging

door Susan (12-11-2016)

Helaas niet gehaald, maar dat mocht de pret niet drukken. Super leuk om de clues te vinden ...alleen nog iets beter inschatten wanneer/waar te gebruiken.


Verrassend leuk!

door Paula (10-11-2016)

Hele leuke ervaring voor ons team! Je komt steeds weer nieuwe aanwijzingen tegen en dat houdt het hartstikke spannend.


The best from the start till the end!

door Marketa (08-11-2016)

The best room!!!fantastic!👍👍👍👍👍


Geweldig!!!

door Rozanne (31-10-2016)

Petje af voor de medewerkers die met deze escaperoom, je een geweldige ervaring rijker maken. Het was net echt, hij zat erg goed in zijn rol!!


Hilarisch spannend

door Marrielle (31-10-2016)

Geweldig gemotiveerde mensen die een goed spel neer gezet hebben. Met oprecht uitdagende hersenspinsels. Mooie locatie en decor. We komen ook terug voor de 3de kamer!!!


Echt super. Je voelt de druk en de spanning

door Maurice (30-10-2016)

Topervaring. Was de eerste keer maar we kijken uit naar de volgende


Geweldig!!

door Christy (28-10-2016)

Super in elkaar gezet!. Ondanks je weet dat allemaal nep is en je er gewoon uit kan , ga je heel raar denken en ben je zo achterdochtig als de pest. Echt super gaafffff


Geweldig

door Hans (27-10-2016)

Was een heel spannend en leuk


Super gaaf

door Karin (27-10-2016)

Super gaaf spel, goed in elkaar gezet. Leuke ervaring met collega's


Superspannend en een aanrader!

door Jitske (26-10-2016)

We stonden te wachten en toen we werden opgehaald zaten we gelijk helemaal in het spel. Het was voor ons de eerste keer, wat het extra spannend maakte, maar we hebben het wel gehaald! Ik ga nog zeker de andere kamers proberen want wat was dit spannend!


Super leuke ervaring

door Suzanne (24-10-2016)

Nog nooit eerder een escape room gedaan en meteen een vuurdoop, top verhaal en vanaf het eerste moment helemaal er in. Acteurs ook super gespeelt en bedankt voor de humoristische opmerkingen! Top ervaring.


Super tof

door Ilse (23-10-2016)

Met de personeelsvereniging van ons bedrijf The Great Escape bezocht, iedereen was enthousiast! Vooraf heerlijk gegeten bij The Key! Zeker een aanrader ;-)


Supergaaf

door José (23-10-2016)

Wat een supergave ervaring. Voor de meesten van ons was het de eerste ervaring met een escaperoom en wat was het leuk en uitdagend. We komen zeker terug voor de andere kamers.


Echt een aanrader!

door Paula (23-10-2016)

Wij hebben nu inmiddels 7 escaperooms gedaan maar deze en The prisoncell ook op deze locatie zijn onze favoriet! Zit gewoon goed in elkaar en uitdagend.


In 1 woord geweldig

door Marion (22-10-2016)

spannend, goede puzzels, uitdagend


Verrassend

door Mirjam (22-10-2016)

Leuk om te doen. De afwisseling tussen moeilijke en iets makkelijkere opdrachten zorgen er voor dat je gefocust blijft tot het einde.


krankzinnig

door Willemijn (20-10-2016)

We hadden de escaperoom geboekt voor een vriendinnendag, en zijn met 6 meiden van 18 jaar dit experiment aan gegaan. We hebben onze ogen uitgekeken, wat was dat goed in elkaar gezet! We werden helemaal mee genomen in het spel, en waren allemaal bloed fanatiek. We hadden nog nooit eerder een escaperoom gedaan, hierdoor hebben we net de laatste kamer niet binnen de tijd gehaald. Meteen in het begin werden we goed op de proef gesteld waardoor het allemaal erg spannend werd, het leek alsof je in een andere wereld belandde. Een super leuke ervaring! En zeker weten een aanrader!!!


Verrassend, spannend en hééél leuk!

door Noeska (18-10-2016)

Voor de eerste keer samen met collega's gedaan, 2 teams ook 1 voor de mailroom. Iedereen vond het superleuk en goed voor de teambuilding. We gaan zeker nog eens!


Super!

door Marleen (17-10-2016)

Super goed gedaan. Met dingen die je niet verwacht en veel verschillende kamers briljant!


Spannend, uitdagend en heel gaaf!

door Stephanie (17-10-2016)

Met mijn team collega's The Experiment gedaan. Voor ons alle 6 de eerste Escaperoom ooit. Ontzettend gaaf! Alles zit heel goed in elkaar en teamwork is erg belangrijk. Aanrader!


HEEL GAAF

door Danscommisssie (17-10-2016)

Wat hebben wij genoten. Vanaf het begin tot het eind spannend. Helaas niet gehaald en daar baalden we echt van. We gaan zeker nog een keer voor een andere kamer!


Te gekke ervaring; ik voelde me een heuse boef

door Lotte (15-10-2016)

Fantastische kamer om te spelen, met acteurs, alles binnen het thema en een voelbare spanning! Absolute aanrader.


Geweldig!

door Roy (15-10-2016)

Was voor mij (en de rest van de vriendengroep) de eerste keer dat we zoiets deden en het was geweldig! Medewerker die goed zijn rol speelde (wat in het begin wel ff wennen was, zo gelijk in de gevangenissfeer en taal). Was een leuke ervaring!


Great setting and puzzles! A lot of fun!!!

door Vlad (14-10-2016)

We went with a group of 6, and three of us did the escape room for the first time. Everyone of us and enjoyed every minute there! The setting and different puzzles were great. The place is very hard to find though (in Zwolle), there is no sign on the door to enter, so don't give up easily :)


Super gave ervaring met ons bovenbouwteam!

door Marloes (13-10-2016)

Alle 5 voor het eerst een escape room bezocht! Geen idee wat we er van moesten verwachten, maar vanaf de eerste minuut was het actie. Vol adrenaline kwamen we buiten. En nog mooi binnen de tijd ook: 58.40 Echt een aanrader.


Deze overtreft alle escape rooms

door Gonda (13-10-2016)

Spannend vanaf het begin. Door de acteurs weet je niet wat je te verwachten hebt. Het is een geweldige ervaring


Overtreffende trap standaard escaperoom

door Chris (13-10-2016)

De inzet van mensen/acteurs gedurende de escape room zorgt voor extra spanning, verrassing en beleving. Puzzels zijn cool, heel logisch en niet te ingewikkeld. De beste escape room die ik ooit gedaan heb!


super gaaf

door Gonda (13-10-2016)

Na de geweldige mailroom te hebben gedaan, waren we heel benieuwd naar de Prison Cell, nou deze was helemaal super spannend, we hadden werkelijk het idee in de prison beland te zijn. De ontsnapping aan het eind vonden we helemaal spectaculair. echt een aanrader!!!


we hebben genoten!

door judith (12-10-2016)

leuk concept om verdeeld voer drie kamers te starten als team en gedurende het spel bij elkaar te komen door samen te werken. Een echte aanrader voor teambuilding. De acteurs waren ook fantastich. judith


Ik denk wel de best escape room in Nederland

door Robert (10-10-2016)

Super!


Fantastisch

door Bas (10-10-2016)

Heel vet ! Meerdere escape rooms gedaan, maar deze had zeker de meeste uitdaging !


Onvergetelijk!

door Youri (10-10-2016)

Wat een top concept is dit en wat heb ik genoten bij deze escape room. Tevens de nieuwe trailer gezien van The Experiment en ik heb nu al zin om weer heen te gaan! Zeker een aanrader en iets wat echt van deze tijd is. Kijk maar eens op Facebook waar de trailer ook op staat.


Fenomenaal!

door Hugho (10-10-2016)

Wat een avontuur! Zeker de beste ervaring op het gebied van Escape Rooms tot nu toe.


Wat een topervaring!

door Sven (10-10-2016)

Eerste escape room ervaring ooit maar echt helemaal super👍🏻


Echt een aanrader

door Teun (10-10-2016)

Geweldige ervaring.


Adembenemend spannend

door Bjørn (10-10-2016)

Fantastische ervaring en top dat je er kan eten!


Adembenemend spannend

door Bjørn (10-10-2016)

Fantastische ervaring en top dat je er kan eten!


Fantastisch!

door Peter (10-10-2016)

Echt een super leuke en spannende ervaring!


Te gek!

door Michel (10-10-2016)

Meerdere rooms al gezien , maar deze was erg mooi gemaakt


Briljant

door Jan (10-10-2016)

Fantastische spannende ervaring. Kijk uit naar the experiment


Sick!

door Koen (10-10-2016)

Erg vet! Leuke puzzels, niet te moeilijk of te makkelijk. De sfeer eromheen is geweldig. Erg benieuwd naar the Experiment!


The Great Escape - Zwolle

door Heijn (10-10-2016)

Dit blijft toch wel mijn favoriet. 3 verschillende kamers waarbij je volledig opgaat in de omgeving waarin je terechtkomt. Tot in de details over nagedacht. Hier moet je geweest zijn.


Fantastisch

door Jan Peter (10-10-2016)

Na ook The Experiment te hebben gespeeld. Moesten we deze ook doen! Weer totaal anders, maar super vet. Vooral het spetterende einde werd nog lang over nagepraat. Ook een paar unieke puzzels die we nog niet eerder hebben gezien.


Wat een belevenis!

door Jan Peter (10-10-2016)

Nog nooit zo'n spannend begin gehad van een escape room. Niet omdat het zo eng was, maar puur omdat je niet wist wat er ging komen. Ook de rest van de puzzels en ruimtes waren super!


Puzzelen en hopen dat je er uit komt!

door Dani (10-10-2016)

We hebben the Experiment en the Mailroom gedaan. Erg leuk en spannend. Wat wordt er verwacht? Mogen we overal aanzitten. En wie komt er uit de deur? We praten er nog steeds over :)


Uitdagend en afwisselend tot de laatste seconde!

door Sabine (08-10-2016)

Zeer mooie ingerichte escape room. Zeer afwisselend wat betreft puzzels. Spannend tot de laatste wegtikkende secondes. Een aanrader!!


Geweldig!

door Lesley, Marco, Niels en Niek (07-10-2016)

Super leuke kamer! Een echte aanrader, leuk ontvangst en de bewaker blijft goed in zijn rol! Geweldig gedaan!


Waanzinnig!

door Jitze Oosterhof (07-10-2016)

Alles in deze kamer klopt! Je word goed ontvangen en de gevangenisbewaker blijft goed in zijn rol! De balans van de puzzels is precies goed, veel denkwerk maar ook veel doewerk! Een echte aanrader!


opgesloten en vol met adrenaline!

door Floris van Laar (07-10-2016)

Ik heb nog nooit vast gezeten, maar dit sloeg werkelijk waar alles! Heel vet neergezet, ik waande mij even in een of andere gruwelijke film. Super!!!


Echt geweldig om te doen, leuk voor teambuilding

door Belinda (07-10-2016)

We hebben de Escape room gedaan als teambuilding. Erg spannend en leuke puzzels.


leuk!

door Michel (07-10-2016)

Leuk


Geweldig!

door Evelien (07-10-2016)

Als teamuitje hadden we op 5-10, 2 kamers geboekt: the mailroom en the experiment. De collega's die de mailroom hadden gedaan waren erg enthousiast en ook op 3 minuten resterend ontsnapt uit de kamer. Onze groep vond the experiment fantastisch. Beetje afwachten in het begin want het was onze eerste keer maar al gauw zaten we in het spel. Ook wij waren (net) op tijd ontsnapt. Echt een aanrader om dit te gaan doen als activiteit.


Fantastische teamuitje vol teamwork en spanning!

door Vivian (06-10-2016)

Wij hebben met ons team the experiment gedaan. Geweldig! Het verhaal pakt je vanaf het eerste moment, de kamers zijn geweldig, de puzzels uitdagend en de acteur maakt het af! TOP!


Super gave en spannende escape room

door Marloes (05-10-2016)

Wat een super gave escape room. Spannend van het begin tot het eind. Erg knap gemaakt ook, met veel details. We waren (en zijn nog steeds) helemaal onder de indruk!


grandioos!

door hanneke (04-10-2016)

The mailroom was echt super gaaf! Pittige en leuke raadsels. Niks is te gek. Gelukkig optijd ontsnapt. In 1 woord geweldig!


Sfeer,spanning, puzzeltjes en een adrenaline kick!

door Martina (04-10-2016)

Wauw! Wat was dat leuk. Gisteren the Experiment gespeeld. Vanaf de eerste minuut was ik al meegenomen in het verhaal. Wat er ging gebeuren was totaal niet te voorspellen. Enorm leuk dat er acteurs betrokken zijn bij het spel. Het geheel zorgt wel voor wat spanning en een adrenaline kick! Ook het ontwerp van de room is top! Sfeer, spanning en goede afwisseling in puzzeltjes zorgen voor een geweldig spelplezier! Ook achteraf raakten we niet uit gepraat over de kamer! P.s. Niet twijfelen en gewoon deze kamer reserveren!


supergave escape room met acteurs!!

door Henrianne (04-10-2016)

Vanaf het punt dat je naar binnen stapt zit je al in het spel , dat maakt deze escape room al andere. Met name de acteurs zijn een hele leuke/spannende toevoeging. Elke ruimte was weer anders maar sloot weer aan op het verhaal. Een echte aanrader!!!


Beste Escaperoom tot nu toe!

door Bjorn (09-02-2016)

Wat een avond! Ben nu rustig aan het bijkomen. We hebben al meerdere escape rooms gedaan, maar deze was echt een van de beste! "The Prison" is een event waar je echt al vanaf helemaal het begin wordt meegesleept. Je moet wel een beetje klimmen en klauteren. Maar als je een normale conditie hebt moet het echt wel te doen zijn. We hadden nog maar 50 seconden op de klok. Zenuwslopend! Dikke aanrader. PS: Dikke pluim voor de acteur!


Geweldige Escape Room :)

door Conny (07-02-2016)

Met onze twee jongens deze escape room gedaan, geweldige verrassende puzzels en wendingen. Uitdagend!


Leuke uitdagende activiteit.

door Pim (06-02-2016)

Een goede aanvulling voor de heidag van ons MT. Het is erg leuk om de mentale puzzels op te lossen. We moesten even op gang komen maar daarna zaten we volop in het spel!


jammer dat er geen vijf kwartier in een uur passen

door Jonas (29-01-2016)

Ontzettend leuke kennismaking met het fenomeen Escape Room. Goed verzorgd, duidelijke instructies, mooie kamer en uitdagende puzzels.


Van begin tot eind: spannend, uitdagend en fun!

door Judith (29-01-2016)

The Mail Room: gaaf avontuur om met een teamuitje mee te maken. Iedereen draagt bij aan het oplossen van de raadsels om te kunnen ontsnappen, en wat een euforie toen het ons was gelukt. Mooi in elkaar gezet!!!


Geweldig!

door Melissa (25-01-2016)

Afgelopen weekend met mijn zus, vriend en zwager geprobeerd te ontsnappen uit de gevangenis. Wat een super gave escape room hebben jullie! We hadden slechts een beetje ervaring met de escape rooms, maar deze was toch wel erg gaaf! Je zat gelijk in het verhaal en het voelde net alsof je echt uit een gevangenis ontsnapte. Een echte aanrader!


Spannende uitdaging!

door Annick (25-01-2016)

Samen met drie vriendinnen heb ik afgelopen weekend getracht te ontsnappen uit de prison cell. De ruimtes zijn geweldig vorm gegeven en de uitdaging is groot om te ontsnappen. Wat een adrenaline en wat een leuke ervaring. Absoluut een aanrader!


Hele uitdaging!

door Saskia (25-01-2016)

Wij zijn met de personeelsvereniging verdeeld over de prison cell en de mailroom ( met 7 groepen) deze uitdaging aangegaan. Iedereen was super enthousiast! Wat een geweldige ervaring. Kom graag nog een keer terug om dan wel te ontsnappen!!


Enorm gaaf!!!

door Isabel (22-01-2016)

Wat een top escape room, the prison cell gedaan gister, helaas niet weten te ontsnappen maar we will be back! Wat een gave ervaring, suuuuper dikke aanrader!


Heel erg gaaf om te doen

door Ria (21-01-2016)

We hebben getracht te ontsnappen uit de mailroom. Dat was ons vast gelukt, maar omdat de raadsels zo heerlijk leuk en spannend waren, wilden we allemaal alles meemaken. En ja, dan gaat de tijd snel. Doen dus!


Fantastisch!

door Annika (19-01-2016)

Met een vrijgezellenfeest hebben we beide kamers geboekt. Beide kamers waren heel gaaf en goed opgezet! Zeker een aanrader.


Onvergetelijke ervaring!

door Laura (19-01-2016)

Wij waren en voor een vrijgezellenfeest. Het was in 1 woord GEWELDIG! Je wordt gewoon echt meegenomen in een verhaal. Zeker de moeite waard om het een keer te doen.


Prachtige Escape Room

door Thijn (17-01-2016)

Met 4 personen totaal deze kamer gedaan, en we vonden het erg gaaf. Er is veel aandacht in de setting gestoken, en de kamer heeft leuke twists. De puzzels zijn erg creatief, en vereisen teamwork op een originele manier. Onze 4e Escape Room, en voor ons de favoriet.


Super leuk

door Mulder sporthorses (11-01-2016)

We hebben dit als personeelsuitje gedaan en het was onwijs geslaagd!!! Leuke kamers en niet extreem moeilijk.


Super spannende escape room!

door Martine (09-01-2016)

Met 4 vriendinnen in de mailroom geweest, helaas niet gelukt om te ontsnappen, maar ontzettend leuk om te doen!


Amazing!

door Anne (05-01-2016)

Woah.... Een paar maanden terug de Mail Room gedaan, een mooie ervaring met ons zessen. Kerstavond de Prison Cell met dezelfde club bezocht, wat een geweldig avontuur! Van het begin tot het einde; Ik heb echt mijn ogen uitgekeken en wat een spanning. In de 57ste minuut er toch uit weten te komen.... De moeite waard, zeker weten.


Geweldig!!

door Inge (04-01-2016)

We zijn als 5 vriendinnen begonnen aan dit avontuur. Geweldig zoals de titel al zegt! het steekt allemaal goed in elkaar en je wordt uitgedaagd om goed na te denken. Je denkt al snel te moeilijk, maar de tips zijn meer dan welkom. Uiteindelijk niet gehaald, maar het was goed te doen met z'n allen. Ik raad het zeker aan, nu de andere escape rooms van Nederland ontdekken.


Super leuke en spannende ervaring!

door Helen (03-01-2016)

Wat een heerlijk familie uitstapje hebben win gedaan. In de leeftijd 9-14 jaar met ons 2 volwassenen erbij hadden we geluk dat we zoveel key's zelf konden ontrafelen. Erg blij met de tips als we even vast zaten. Wat creatief bedacht allemaal, voor ons zeker aanleiding om andere rooms te boeken!


Spannend!

door Meriam (30-12-2015)

Beetje spannend en uitdagend, maar vooral flink gelachen! We komen sowieso terug voor de Prison Cell! 😝


Het was weer super spannend

door Bianca (29-12-2015)

Vorig jaar de Mail Room gedaan, toen niet op tijd eruit. Nu de Prison Cel wel gelukt in de laatste 5 minuten dus het was weer super spannend! Leuk uitje voor gezin met pubers: zelfs die vinden het eng ;)


Fantastisch!

door Wanda (29-12-2015)

Het is uitdagend en zit goed in elkaar, zowel de mailroom als prison cell.


spannend en origineel

door Mieke (28-12-2015)

Na de Mailroom nu ook de Prison Cell gedaan. Bijzonder leuk dat er ook onverwachte dingen gebeuren. Uitdagend. Leuk einde.


mooie puzzels, leuke ervaring

door Ron (25-12-2015)

We deden met 5 it-ers voor de eerste keer een escape room en meteen een goede ervaring. De jongens waren enthousiast en op 2 seconden voor het einde kregen we de allerlaatste puzzel ook nog opgelost. Wat een leuke ervaring.


Prima 1ste ervaring met een escape room

door Kees (24-12-2015)

Met gezin van 5 in harmonie elke puzzel proberen op te lossen, het tempo er in weten te houden, soms sublieme oplossingen heel snle gevonden, alles razendsnel gecombineerd, iedereen had zijn/haar taak, wat een team. Een detail: kansloos gefaald het te halen...... Toch fantastich!


Heerlijk ontspannend spannend ;-)

door Pancho (22-12-2015)

Escaperoom is mooi aangekleed en puzzels en uitdagingen zijn van goede kwaliteit. In het begin was duidelijk waar het spel heen ging (van de hal naar de huiskamer) daarna wachtte ons een leuke verrassing. We hebben ons met zes personen prima vermaakt. Een kleine kanttekening, de mogelijkheid om van te voren nog even naar het toilet te gaan was er wel maar voelde een beetje vreemd omdat er geen aanwijzing gegeven werd of het nog even rustig kon voordat de tijd in zou gaan. Verder op deze super gave Escape-room niets aan te merken :-) Bedankt voor deze uitdaging!


spanning

door jiska (21-12-2015)

Vanaf het ontvangst zit de spanning er gelijk goed in. leuk de verschillende ruimtes.


Leukste uitje sinds tijden

door Ursula (18-12-2015)

Vanaf het begin tot het einde spannende en uitdagende ervaring.


Heel erg geweldig!

door Amely (17-12-2015)

Super spannend om er proberen uit te komen. Kom zeker nog een keer terug!


Een ware escape!

door Jody (14-12-2015)

Een toffe kamer. Zeker de moeite waard! Het is een complete ervaring en ook zeer geschikt voor (enigzins) ervaren escapers.


Aan vernieuwing toe

door Jody (14-12-2015)

Eén van de eerste kamers van Nederland was voor een 7e kamer waarschijnlijk helemaal te gek, maar is met de huidige concurrentie aan vernieuwing toe. De puzzels missen soms aanwijzingen, maar verder leuk om te doen.


Awesomeness allover ;-)

door Roger (14-12-2015)

Echt geweldig, superspannend en adrelanineverhogend


Super tof!

door Carola (13-12-2015)

Aanrader, met het team gedaan en net binnen de tijd eruit. We komen zeker terug om de andere room ook te doen!


Super!

door Leonie (13-12-2015)

Beide Escape Rooms gedaan, super leuk om te doen en goed opgezet. De Prison bewaker deed het erg leuk! Aanrader!


Geweldig leuk om te doen!

door Corine (01-12-2015)

Met 6 vriendinnen voor de eerste keer uitdaging aangegaan. Super leuk! Gaan we vaker doen...


geweldig!!

door nathalja (30-11-2015)

Super leuk en orgineel opgezet! Het spel begint vanaf het moment dat je aan belt! Heel gaaf gedaan!!


Ontzettend leuk om te doen.

door Pieter (30-11-2015)

Met collega's gedaan, was heel leuk om samen te doen. Originele puzzels waarbij je echt wordt uitgedaagd. Naarmate het spel vorderde werden we steeds fanatieker!


Boven verwachting!

door Paul Budding (27-11-2015)

Met een team collega's zijn we The Prison Cell in gegaan, voor ieder was het ook meteen de eerste ervaring met een escape room. Maar wat was het leuk! Goed opgezette room, grote diversiteit aan opdrachten, acteur die feilloos in zijn rol zat en goede monitoring tijdens het spel. Bedankt!


Briljant, spannend, goed aangekleed!

door Esther Baas (25-11-2015)

Heeel erg tof! We hebben vanaf moment 1 genoten en gespeeld...zonder hints er goed doorheen gekomen. Wat tof!


Super leuke ervaring met vriendinnen!

door Angelien (24-11-2015)

wat een sfeervolle ruimte kwamen we binnen waar veel te zien is, meer dan je in eerste instantie denkt. Vernuftige codes ontrafelen en leuke puzzels/ raadsels. Een echte aanrader...


Super leuke ervaring met vriendinnen!

door Angelien (24-11-2015)

wat een sfeervolle ruimte kwamen we binnen waar veel te zien is, meer dan je in eerste instantie denkt. Vernuftige codes ontrafelen en leuke puzzels/ raadsels. Een echte aanrader...


Super ervaring

door Nienke (18-11-2015)

Dit was mijn eerste escape room na er veel over gehoord te hebben. Het heeft al mijn verwachtingen waargemaakt en zelfs overstegen. Heel spannend, uitdagend, waarmee je 'out of the box' moet denken om er op tijd uit te komen. Echt doen!


Superverrassende spannende ervaring!

door Salo (16-11-2015)

Spannend! Echt leuk, zelfs de adreline gaat opspelen.


ontzettend leuk

door Jaime (16-11-2015)

kamer was super opgezet, leuke uitdagende puzzels en raadsels. Erg leuk om te doen.


Supergaaf

door Sjoerd (11-11-2015)

Mooie belevenis! Echt een aanrader om met een groepje te gaan doen. In het begin wat spannend en onwennig, maar als de tijd vordert zit je er helemaal in en is het een fantastische ervaring


Aanrader

door Marieke (02-11-2015)

Zeer leuke ervaring gehad!! Zeker een aanrader. Als ik toch wat feedback moet geven (voor als de organisatie dat graag wil): in vergelijking met sommige andere Escape Rooms wel wat minder 'doordenkpuzzels' en wat meer fysieke dingen (sleutels vinden etc). De hints kwamen qua timing goed, maar gaven mij wel het idee dat we voornamelijk zijn ontsnapt door de gratie van de hints en niet dankzij ons eigen kunnen: wellicht leuker om bijvoorbeeld max. 5 'hulplijnen' te laten geven en zelf te laten bepalen wanneer men die in zet. Nu leek het alsof er altijd hints kwamen zodra we vast zaten, dus we voelden soms niet genoeg druk. Verder waren er een aantal dode sporen, waarvan ik het eigenlijk wel leuk had gevonden als ze toch ergens naar hadden geleid. Dit kwam wel deels doordat er blijkbaar iets mis was gegaan in de opbouw van onze kamer, dat was jammer (hoorden we achteraf). En de muziek stond soms te hard, we moesten af en toe bijna schreeuwen om elkaar te verstaan. Maar dit zijn allemaal hele kleine dingen hoor, het was top!


Top ervaring, een echte uitdaging!

door Kees (02-11-2015)

De mailroom was een uitdagende en sfeervolle escaperoom op een toepasselijke locatie. Heel erg leuk om te doen! We vonden het al met al goed te doen, maar wel een echte uitdaging. Alles goed geregeld en vriendelijk personeel. Top!


Afdelingsuitje was groot succes!

door Menno (28-10-2015)

Met 9 man beide kamers gelijktijdig bezocht. Twee maal een succes en twee maal ontsnapt. Erg leuke activiteit! Mooie accommodatie, prima ontvangst en begeleiding. Aanrader!


Spannende en verrassende escaperoom!

door Yvonne (28-10-2015)

We vonden The Prison Cell erg spannend, de kamer had veel verrassende wendingen. Het 'prison' concept was goed doordacht en doorgevoerd in de ontvangst e.d. Qua moeilijkheid vonden we hem goed te doen. We hebben het super naar ons zin gehad!


Goed opgezet

door Marleen (28-10-2015)

Er veel leuke afwisselende opdrachten binnen de kamer! Dit was mijn derde escape room, en nog steeds zie ik nieuwe dingen, goed gedaan! Erg mooi ook.


Echt een aanrader

door Leontien (27-10-2015)

Gewoon doen! Echt super leuk en spannend


Dit was een geweldige ervaring!

door Leon Peters (26-10-2015)

Gedaan met drie personen, erg leuk om te doen. Enorm van genoten!


Ontzettend leuk

door Marco (26-10-2015)

Alles aan deze escape room klopte! Leuk om met z`n allen hier aan te werken en iedereen draagt zijn of haar steentje wel bij om te ontsnappen. Dit was dan ook gelukt! Ik raad het iedereen aan.


Geweldige ervaring

door Frank (26-10-2015)

Was onze eerste Escape Room. Echt super leuk in elkaar gezet en uitdagend. Begint al bij het aanbellen om het pand te betreden. Helaas niet gered binnen de 60 minuten, maar wel ervaring waar we nog lang over napraten!


Waanzinnig gaaf om gedaan te hebben!!

door Albertine (25-10-2015)

Het was lastiger dan ik had verwacht. De start was super, de agent was heel overtuigend en duidelijk. Hij had van mij vaker in beeld gemogen tijdens het spel, waarbij hij duidelijk zou maken hoe ernstig de zaak was...


Echt helemaal geweldig!

door Roy (22-10-2015)

Onze eerste escaperoom, en wat een super ervaring! Helemaal in stijl, van sfeer, attributen, muziek; kortom alles! Je komt helemaal in de stemming en vergeet dat er ook nog een wereld buiten de kamer is! En steeds weer die verrassingen. Naderhand wisten we het zeker: we zeker terug om ook nog de prison te doen!!


Eerste ervaring met escaperoom, superleuk!

door Hans (21-10-2015)

Samen met mijn zoon deze escaperoom gedaan. We hebben het nét niet gehaald, maar vonden het superleuk. Aanwijzingen, twijfels, puzzels, tijdsdruk, fouten, successen, het hoort er allemaal bij. Aanrader!


uitdagend

door Engelien (18-10-2015)

Leuke manier om een verjaardag op een andere manier te vieren, spannend, uitdagend en zeker niet saai!


Super spannend en uitdagend!

door Pauline (18-10-2015)

Wat een enorm leuke ervaring deze escape room! Samen flink puzzelen (en gokken) om steeds een stukje verder te komen... om weer een puzzel te vinden en eindelijk te snappen wat je met een eerder gevonden voorwerp moest doen... Uiteindelijk ondanks de hints net niet op tijd gehaald, maar dat drukt de pret niet. Echt super leuk om te doen, we zijn er nog niet over uitgepraat!


Super spannend en uitdagend!

door Pauline (18-10-2015)

Wat een enorm leuke ervaring deze escape room! Samen flink puzzelen (en gokken) om steeds een stukje verder te komen... om weer een puzzel te vinden en eindelijk te snappen wat je met een eerder gevonden voorwerp moest doen... Uiteindelijk ondanks de hints net niet op tijd gehaald, maar dat drukt de pret niet. Echt super leuk om te doen, we zijn er nog niet over uitgepraat!


Verrassend teamuitje!

door Medrie (16-10-2015)

Ontsnappen doe je samen: een ontzettend leuke en spannende ervaring.


Uitdagend, zenuwslopend en afwisselend

door Suzanne (12-10-2015)

Het was wel wat veel voor 2 personen om uit te komen en we hebben het helaas ook net niet gehaald. De puzzels waren veelal erg leuk en uitdagend maar af en toe wel erg ver gezocht. Zeker leuk om nog eens te doen maar dan in een andere groepsgrootte!


Heel leuke ervaring

door SEH (12-10-2015)

Was de eerste keer dat we zoiets deden, en het was superleuk! Je moet echt overal kijken en zoeken en soms nog best lastige puzzels oplossen. Gelukkig kregen we af en toe een hint!


Super goed!

door Femke (10-10-2015)

Professioneel ontvangst, waarna je in de cel gezet wordt. Decor, opdrachten, raadsels zijn mooi, slim en verrassend. Echt een super ervaring


Super leuk

door Elize (07-10-2015)

Super leuk


gaaaaaf!

door Jorick (07-10-2015)

geen woorden voor


Vernieuwend, uitdagend en spannend voor iedereen.

door Ina (07-10-2015)

Spannend, een uitdaging om met z'n allen samen te werken (iedereen bleek een functie te hebben!) en het was verrassend en leerzaam. Geweldig met het onderwerp "post" in het oude postgebouw. Mijn vader en opa hebben hier vroeger gewerkt.


nice

door Jenso (07-10-2015)

super


Goed in elkaar gezet

door Maurits (07-10-2015)

Uitdagende puzzels die net wat meer creativiteit van je vragen.


Nog nooit eerder meegemaakt

door Linda (07-10-2015)

Een bijzondere, unieke, leuke, spannende en grappige ervaring!


Gaaf!

door Gerdien (07-10-2015)

Hele gave puzzels!


Waanzinnig

door Otteline (07-10-2015)

Een enorme hersenkraker. Must-do!


Gaaf!

door Yvette (07-10-2015)

Super mooie ervaring.


Het was een fantastische ervaring

door sanne (06-10-2015)

Nog nooit zoiets leuks gedaan


Super

door Jade (06-10-2015)

Waanzinnig


Enorm vet!

door Britt (06-10-2015)

Erg leuk en mooi uitziende locatie!


a great escape!

door Robin (06-10-2015)

Voor herhaling vatbaar!


Top!

door Laetitia (06-10-2015)

Gave samenwerking met groep!


Schittermagisch

door Isabelle (06-10-2015)

Ik zeg niks


Super!!!

door Leonie (06-10-2015)

Genoten


Waanzinnig spannend

door Eduard Vlemen (06-10-2015)

Super ervaring. Heel spannend en veel onverwachte leuke aspecten. Aanrader


Fantastisch spannend en enerverend

door Maurits (06-10-2015)

Het was zo ziek vet. We gaan zeker nog een keer terug voor de prison cell


amazing!

door sabine (06-10-2015)

Fantastische ervaring!


Topperssss!!

door Nanet (06-10-2015)

Alles was top!!


Geweldig

door Jeroen (06-10-2015)

Als teamuitje gedaan, en echt geweldig


Superrr...

door Hanneke (06-10-2015)

Super spannend


GEWELDIG!

door Dorine (06-10-2015)

Het was een hele gave ervaring. Een echte aanrader!!!


Een ervaring die je mee moet maken!

door Marry (06-10-2015)

leuk, je weet niet wat je moet verwachten, maar de spanning wordt goed opgebouwd, met een gezonde dosis stress. en zo blij als een klein kind als je weer een stap verder bent!!!!


spannend!!

door Leonie (06-10-2015)

superleuk en spannend. extra leuk door de muziek, opdrachten en de laatste donkere kamer.


leuk om met zijn allen te puzzelen

door piet (06-10-2015)

erg leuk om te doen, ik raad het iedereen aan om ee keer te doen


Gaaf en leuk lastig

door lars (06-10-2015)

Leuke escape room om te doen


Adrenalinekick

door Mieke (06-10-2015)

Meerdere escaperooms gedaan, beide escaperooms in Zwolle zijn tot nu toe het gaafst. Veel uitdaging, goed niveau, diverse opdrachten. Ik ben fan!


Geweldig

door piet (06-10-2015)

Goed


Gevangen zitten was nog nooit zo leuk!

door Nina (06-10-2015)

Leuk, anders, en best moeilijk. Een echte uitdaging


Fantastisch spannend!!!!

door Frans (06-10-2015)

Super leuke escape room. Zit heel doordacht inelkaar!


spannend vanaf het aanbellen tot de ontsnapping!

door wilma (06-10-2015)

Uitdagend en spannend. heel erg mooi gemaakt allemaal.


Fantastische beleving!

door Gerrit (06-10-2015)

Dit was mijn eerste ervaring met een escaperoom. Het mooie aan deze room is dat het spel al begint voor je het pand binnentreedt. Je blinft in het ongwis wie er achter deze room zit tot je er uit bent (59:56min). Ook de ambiantie van het gebouw maakt deze room speciaal. Verder zit het verhaal en de puzzels goed in elkaar, veel verschillende soorten puzzels en goed gebruik gemaakt van de totale ruimte. Ik ga zeker nog een keer terug voor "The prison cell"


Een leuke uitdaging

door Adele (06-10-2015)

Een echte aanrader.


Bijzonder!

door Lina (06-10-2015)

The Mail Room in Zwolle overtrof zeker mijn verwachtingen. Het spel is vakkundig in elkaar gezet, maar ook weer niet té lastig. Ik vond het superleuk!


Ontzettend leuk en erg spannend van begin tot eind

door Marell (06-10-2015)

Een fantastische ervaring waar je van begin tot eind in spanning zit. Een goede moeilijkheidsgraad, leuk voor iedereen.


Geweldig spannend avontuur

door Lotte (06-10-2015)

Leuk ingericht!


Fabeltastisch!!

door Kiley lisapaly (06-10-2015)

Fantastische ervaring die erg interessant en spannend was!


Geweldig, echt superleuk ook voor de groepsbinding

door Sylian (06-10-2015)

Aardige mensen ook, leuk dat je die van te voren niet ziet, maar dat de escape gelijk al begint!


Mooie ervaring

door Evelien (06-10-2015)

Top


Huiveringwekkend

door Wouter (06-10-2015)

Een fantastische escaperoom en spannend tot de laatste seconden


Spannend en leuk

door Emma (06-10-2015)

Ik ging erheen met 5 andere vriendinnen, helaas hebben we het niet gehaald, maar het was een ervaring om nooit te vergeten. Echt heel erg leuk.


Fantastisch

door Yannick (06-10-2015)

Leuk. Goed idee


Vernieuwend!

door Fieke (06-10-2015)

Professioneel aangepakt, uitdagende kamer!


ongeloofelijke ervaring

door Filip (06-10-2015)

spannend, uitdagend, voor herhaling vatbaar


geweldig

door Veronique (06-10-2015)

Voor herhaling vatbaar.


Top!

door L (06-10-2015)

Top!


geweldig

door heidi (06-10-2015)

Het was super gaaf eng en moeilijk tegelijk.


top!

door herwin (06-10-2015)

SUPER


Wat een ervaring!

door Joeri (06-10-2015)

Beste van Nederland .


was een leuk vrijgezellenfeest

door Lorissa (06-10-2015)

Vond lachen! :-)


Werelds.

door Rene (06-10-2015)

Eerste keer met dit spel in aanraking gekomen en er gaan er nog zeker een aantal volgen.


Het was geweldig!

door Marian (06-10-2015)

Was met 4 kleinkinderen in de Mail Room te Zwolle. Zo goed bevallen dat we ook gaan boeken(of hopelijk winnen hihi) voor de The Prison Cell.


Geweldig leuk om te doen

door Ingrid (06-10-2015)

Was super leuk om te doen, achteraf denk je, dat je t ook wel had kunnen bedenken, zo simpel maar toch ook weer zo moeilijk.. Gauw nog n keer om dan wel binnen het uur eruit te zijn


Super ervaring met alle special effects!

door Leslie (06-10-2015)

Goed!


Spannend spel met veel onverwachte wendingen!

door Regina (06-10-2015)

Leuke dag gehad met vriendinnen. Al onze skills waren nodig tijdens dit spel. Vanaf ontvangst tot aan het einde goed geregeld.


zenuwslopend.

door sanne (06-10-2015)

leuk teamuitje!


Een geweldige spannende ervaring!

door Jolanda (06-10-2015)

Een super ervaring, steekt erg goed in elkaar, wat een vernuft!


Super gaaf verassend

door Lisette (06-10-2015)

Geweldig verhaal en gave kamers


Een uur lang hysterie :)

door Marita (06-10-2015)

Zit erg goed in elkaar, alles in stijl en leuke opdrachten!


Uitdagende escaperoom

door else (06-10-2015)

goede puzzels, uitdagende kamer waar je tot de laatste minuten bezig moet om de uitgang te vinden


Top uitdaging!

door Sandy (06-10-2015)

Uitdagend, niet te makkelijk, wel haalbaar om binnen de tijd te doen. Als je met meer (wij waten met 4) bent, genoeg te doen dat iedereen bezig blijft


Super leuke escape room met nieuwe elementen

door Judith (06-10-2015)

Goed opgezette escape room. Leuk met verschillende kamers!


Geweldig

door Machteld (06-10-2015)

Vanaf aankomst zit je direct in je rol. Het is moeilijk, maar dat maakt het juist leuk! Erg leuke manieren om voorwerpen te krijgen.


Geweldige room die gelijk de sfeer aangeeft

door Rob (06-10-2015)

Prima room, moet alles uit de kast halen om te ontsnappen. Maken gebruik van diverse puzzels, zelfs "hide in plain sight". Kunnen niet wachten om binnenkort de nieuwe kamer te spelen in Zwolle.


Fantastische ervaring en goede balans!

door Vincent (06-10-2015)

Precies de juiste balans tussen tijd en moeilijkheidsgraad. Zeker een aanrader!


great.escape

door paul (06-10-2015)

Zeer vermakelijk


Waanzinnig leuk om te doen.

door Henk (06-10-2015)

Was voor mij de 1e keer maar een superervaring gehad. En binnen het uur klaar. Super


verrassend spannend en uitdagend

door Anneke (06-10-2015)

Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Zelfs na een paar weken bleven we erover praten.


Geweldig vermaakt

door Alex (06-10-2015)

Erg leuk om te doen, veel variatie tussen de puzzels.


Een grote adrenaline rush

door Judith (06-10-2015)

Geweldige escape room, veel verschillende puzzels, leuke effecten, spannend van begin tot eind. Al vanaf dat je buiten de deurbel indrukt tot de laatste puzzel om de deur naar vrijheid te openen!


WAANZINNIG

door Robbert (06-10-2015)

Gewoon top! Leuke ondernemers die een waanzinnige escape room hebben gebouwd. Een beleving vol met spanning om dit spel te spelen:-)


Spannend vanaf het eerste moment

door Anne (06-10-2015)

Vooral de ervaring van de room is erg leuk. Vanaf het moment dat je binnen loopt totdat je weer buiten staat is het spannend. Aanrader!


Opjagend!

door Gerda (06-10-2015)

Erg leuk en spannend om te doen....een race tegen de klok!


Helemaal top!

door Sien (06-10-2015)

Doen


Waanzinnig

door Richard (06-10-2015)

Erg leuk gehad


Zeer goed

door gert (06-10-2015)

TOP


Fantastisch

door Sander (06-10-2015)

Uitdagend origineel


Teambulding Aanrader

door Floor (06-10-2015)

Het was een top ervaring! De adrealine schoot door de lichaam toen de deur achter ons dicht klapte. Binnen de tijd gehaald em een goede band binnen het team aan over gehouden !


Beste ooit

door Sophie (06-10-2015)

Nog nooit zo'n spannende dag gehad!


Fantastisch!

door Sophie (06-10-2015)

Wat een ervaring, echt een aanrader


Super!

door Helena (06-10-2015)

Spannend en erg uitdagend👍!


Geweldig!

door Merel (06-10-2015)

Spannend, uitdagend en perfect als team uitje!


Waanzinnige ervaring

door John (05-10-2015)

We hebben een fantastische 60 minuten gehad, lastige puzzels maar de meeste toch weten op te lossen. Wij waren echt een uur helemaal in het spel, aanrader !!!


wauw!

door Leo (05-10-2015)

erg sterk en afwisselend, je bent een uur helemaal van de wereld :)


Geweldig!

door Naomi (05-10-2015)

Met zijn 6en de Mailroom gedaan, het was een pittige opdracht, maar wat hebben wij het leuk gehad! Aanrader!


Fantastische uitdaging!

door Noa (04-10-2015)

Een supergave ervaring, deze escape room. Infinitief, verrassend, spannend en uniek.


Uitdagend en geweldig!!!

door Anoek (04-10-2015)

Super goed bezoek gehad! Fijn spel en goede begeleiding indien nodig!! Wij gaan dit zeker aanbevelen!


Groep van 4

door Rob (04-10-2015)

Geweldig opgezet! De puzzel is enorm uitdagend. Wat een mooi stukje werk!


hen gereservertd voor novembet

door Elly (04-10-2015)

Stem hier omdat de communicatie en voorbereiding heel aanstekelijk werkt. Prima stimulans!


Een fantastische bijzondere ervaring

door Sigrid (04-10-2015)

Top!


verassend! spannend! uitdagend! leuk!

door Jos (04-10-2015)

echt enorm leuk, verassend moeilijk en uitdagend om uit de prison room en de mail room te komen! zeer geslaagd en in combinatie met de Belgische keizer een erg leuk personeels uitje om te doen!


verassend! spannend! uitdagend! leuk!

door Jos (04-10-2015)

echt enorm leuk, verassend moeilijk en uitdagend om uit de prison room en de mail room te komen! zeer geslaagd en in combinatie met de Belgische keizer een erg leuk personeels uitje om te doen!


Super leuk tijdens een meidenweekend

door Joyce (04-10-2015)

Sommige hadden al een andere escape room gedaan, maar deze was verreweg het leukste. Wij hebben de prison room gedaan.


Erg gaaf en uitdagend

door Simon (03-10-2015)

Ik vond het top. Goed georganiseerd leuke sfeer en een prachtige locatie. De tips waren goed en niet te makkelijk dit hielp erg goed.


Een leuke en uitdagende ervaring!

door Pepijn (03-10-2015)

Een leuke en uitdagende ervaring!


Uitdagende en enerverende ervaring!

door Mark (03-10-2015)

Aan iederen aan te raden.


Uitdagend, zit goed in elkaar

door Eva (03-10-2015)

Top


Weergaloos

door Coen (03-10-2015)

Blijft een avontuurlijke samenspel.


Onverwacht begint de escape...

door Dave (02-10-2015)

1e keer. Maar super inelkaar gezet. Veel variatie in puzzels en diverse moeilijkheidsgraden per puzzel. Leuke effecten en goede muziek, welke zeer sfeer en spanningsverhogend werkt.


Geweldig

door Theo (02-10-2015)

Eerst ervaring met een escaperoom, best frustrerend dat je niet zo snel tot de oplossing komt, maar geweldig gevoel als je dan toch binnen de tijd het haald


UITDAGEND !

door Sebastiaan Bosch (02-10-2015)

Zeer goed in elkaar gezet Ga vooral zo door !


Geweldig!

door Tanja (02-10-2015)

Geweldig!


FANTASTISCH!

door Tess (02-10-2015)

Ontzettend gave ervaring.


Top avond!

door Ellen (02-10-2015)

Vond het een toffe kamer met onverwachte wendingen, erg leuk!


Absoluut geweldig!

door Rick (02-10-2015)

Een ontzettende goede kamer, alles past perfect in het thema! Puzzels zijn precies goede moeilijkheid. Geweldige ervaring!


Super leuk!

door Anneloe (02-10-2015)

Leuke room om te spelen, overzichtelijk maar toch ingewikkeld. Leuk dat het zich afspeelt in meerdere kamers


Waanzinnig!!!

door Michelle (02-10-2015)

Geweldig mooie ervaring!


Spannende, verrassende geweldige ervaring

door Frank (02-10-2015)

Vanaf het eerste moment heeft het spel je te pakken. De locatie is ook perfect !! Vele, verrassende items die je moet zien te ontdekken.


Enerverend en spannend tot de laatste minuut.

door Anne (02-10-2015)

Het was een mooie ervaring. Met vier personen ook het perfecte aantal, denk ik. Het is leuk om te zien wat stress en veel verschillende prikkels met je doen in zo'n situatie.


geweldig!!!

door Margriet (02-10-2015)

super,spannend!!!


de beste uit drie ervaringen

door Eugen (02-10-2015)

'Zwolle' (5 sterren) was voor ons de eerste ervaring met het fenomeen. Daarna nog in Amsterdam (3 ) en Maastricht (4) geweest. Zwolle was de leukste (op het kneuterig af), was spannend en bood de meeste ruimte.


Geweldig spannend en een echte hersenkraker

door Anne (02-10-2015)

Goed georganiseerd en erg leuk om te doen.


Overtreft alle verwachtingen!

door Hanna (02-10-2015)

Overtreft alle verwachtingen! Prachtige locatie, goed in elkaar gezet spel en voldoende uitdagingen! Best nog wel even pittig soms maar gelukkig binnen het uur gehaald! Zou het zo weer willen doen, zie uit naar een uitbreiding, dan komen we zeker terug! (dit was in november 2014)


Het was uitdagend, spannend gezellig en hilarisch

door Anny (02-10-2015)

Ik vond het een geweldige ervaring


Spannend, uitdagend en sfeervol

door Daniel (02-10-2015)

Uitdagende room, waarbij je echt het gevoel hebt helemaal afgesloten te zijn van de buitenwereld!


The Real McCoy

door Bart (02-10-2015)

top


Gaaf

door Mark (02-10-2015)

Top


Potdomme wat mooi!

door Bert (02-10-2015)

Erg doordacht en een leuke thema. Ben erg benieuwd naar de PrisonCell in Zwolle!


Geweldig!

door Joyce (02-10-2015)

Echt een aanrader!


Avontuurlijk!

door Luuk (02-10-2015)

Prachtige ervaring voor zowel jong en oud!


verrassend en uitgekiend uitdagend

door Theo (01-10-2015)

zeer goed en een verrassend begin van een geweldige uitdaging. Goed in elkaar gezet en uitgekiend. Gewoon Super


Een buitengewoon gave ervaring

door Jurjen (01-10-2015)

Echt super gaaf


Geweldig spannend

door Alexander (01-10-2015)

Fantastisch ingericht, vriendelijk personeel en een unieke ervaring voor jong en oud.


Prachtige puzzel

door Laurens de v (01-10-2015)

Schitterende lokatie, denk erover mijn diplomauitreiking hier te vieren


Spannend en fun!

door Leendert (01-10-2015)

Zeer goed!


spannend!!

door saskia (01-10-2015)

Tot de laatste minuut is het spannend. Elke keer weer nieuwe uitdagingen. Zit heel goed in elkaar. De prison cell is nog weer spannender dan de mailroom. Maar zeker allebei top!!


Waanzinnig

door Wouter (01-10-2015)

Top!


Fucking vet!

door Nanet (01-10-2015)

Super gehad!!


Cool

door Marthe (01-10-2015)

super cool


super!!!

door Michael (01-10-2015)

mooie kamer hoor


Amaaaaziinnngg!!!

door Michel (01-10-2015)

Ik ga nooit meer mailen 😃


In 3 woorden Ge Wel Dig

door Roderik (01-10-2015)

Enorm persoonlijke service


Zit echt goed in elkaar!

door Koen (01-10-2015)

Wat een top kamers!


Onvergetelijk!

door Friso (01-10-2015)

Het meest bizarre en gave spel dat ik ooit heb gedaan. Wat een ervaring!


Adem benemend

door Niels (01-10-2015)

Heel gaaf idee!


mooie aankleding! origineel.

door Elmer (01-10-2015)

Te gek!


top!

door top de top (01-10-2015)

Geniaal


Geweldig

door Bas (01-10-2015)

Heel leuk om met een groep vrienden te doen


Raadselachtig..

door Hugho (01-10-2015)

Met een paar maten deze kamer gedaan en het was echt een mooie ervaring. Het is zeker aan te raden en ben ook erg benieuwd naar de nieuwe kamer van de heren!


Fantastisch

door Kerrie (01-10-2015)

Top beleving, mooie kamers en leuke puzzels


Geniaal, echt een uitdaging om te doen

door Stein (01-10-2015)

Uitdagend en spannend. Vanaf het moment dat je binnenkomt weet je niet wat je overkomt


Ge-weldige ervaring!

door Youri (01-10-2015)

Wat een geweldig concept en deze twee heren weten het goed spannend te maken! Ben nog naar twee andere escape rooms geweest maar deze spant de kroon.


Fantastische ervaring

door Maurits (01-10-2015)

Erg gaaf spannend


Overweldigend

door Peter (01-10-2015)

Mooi aangeklede kamer, lastige puzzels


Supercool goed in elkaar gezet spel!

door Floris (01-10-2015)

Spannende ervaring tot het eind. Vette effecten en doorgedachte raadsels. Bravo!


enorm goed!

door Tim (30-09-2015)

Van begin tot eind erg spannend en uitdagend! Snel terugkomen voor the mailroom!


Inventief en doordacht

door Leon (30-09-2015)

Aangezien ik beide kamers bij The Great Escape heb gespeeld wil ik ook over deze kamer graag een recensie schrijven. Deze kamer is zonder twijfel de kamer waar je brein het meest op de proef wordt gesteld en waar je veel vindingrijker moet zijn om het binnen het uur tot een goed einde te brengen! Ook hier kan ik niet teveel over zeggen zonder meerdere dingen te verklappen, maar als je toe bent aan het activeren van je grijze massa door middel van puzzels dan ben je bij deze kamer aan het goede adres. Actief deelnemen aan puzzels is nog altijd zoveel leuker en geeft oneindig meer voldoening dan iets op papier of op de computer oplossen, vooral in combinatie met leuke medespelers!


Overweldigend

door Leon (30-09-2015)

Samen met mijn vriendin, mijn vader en zijn vriendin deelgenomen aan The Prison Cell... Aanvankelijk had ik zoiets van "ok, ik zit nu gewoon in een hokje ergens in Zwolle", niet heel spannend zou je denken. Toch slokte het spel en de omgeving mij al snel op en enkele seconden later waande ik mij in een scenario waar ik mij alleen nog maar beroepen op mijn logica en vindingrijkheid, en die van mijn medespelers! Het uur vloog voorbij en zonder al te veel uit de doeken te doen is dit echt een kamer vol actie en verassingen... Mocht ik ooit mijn geheugen verliezen, en mij herinneren dat ik dit zo'n toffe ervaring vond, dan zou ik hem zonder twijfel nogmaals doen!


fantastisch spel

door Lisette (28-09-2015)

Het was weer een super gaaf spel! Erg mooie en verassende opdrachten en heel originele puzzels en raadsels. Op het laatst kwamen we er helaas niet helemaal meer uit (meerdere oorzaken) waardoor we het niet binnen de tijd konden volbrengen. Hopelijk wordt er gauw weer een nieuw spel bedacht en of het huidige spel omgebouwd zodat we nog een keer kunnen :D SUPER GAAF


Verrassend van begin tot eind!

door Marjan (28-09-2015)

Wat een super toffe nieuwe escape room! De mailroom was al verrassend, maar the prisson cel is helemaal super! Een van begin tot het eind erg verrassend escape room, met uitdagende puzzelopdrachten.


Ontzettend spannend en Verrassend

door Marell (27-09-2015)

Beide escape rooms gedaan met een vrijgezellen feest, waarvan de vrijgezel dol is op avontuur en de nodige quizzen. De spanning en de moeilijkheidsgraad van de opdrachten is goed en uitdagend. Onwijs bedankt voor de bijdrage aan een fantastische dag!


Superleuke en uitdagende ervaring

door Corinne (22-09-2015)

Ik heb deze escape room met 5 familieleden gedaan. Iedereen had wat te doen/te onderzoeken of kon iets inbrengen. De escape room zat erg goed in elkaar en is uitdagend maar uiteindelijk wel goed te doen. Was een hele toffe ervaring!


Indrukwekkend!

door Eva (21-09-2015)

Ik vond het echt supertof om te doen. Ik vind 't ingenieus en echt een aanrader!


GEWELDIG

door Julia (21-09-2015)

het was super gaaf! echt spannend en leuke puzzels!! je moet echt goed zoeken en vooral elkaar helpen. Je word geholpen als het te lang duurt zodat je een kans maakt tegen te tijd! Echt SUPER Mooi gemaakt!!! Complimenten!


Een geweldige tijd gehad!

door Manon (21-09-2015)

Wat een geweldige ervaring! Van het begin tot het eind ben je bezig met het spel, geen tijd om te rusten, gewoon door blijven zoeken naar alle aanwijzingen. Echt een super ervaring die we niet snel zullen vergeten!


Een waanzinnige raadselachtige kamerontsnapping!

door Odeke (21-09-2015)

Wat een WAANZINNIGE raadselachtige ontsnappings reis- kamer, in het begin nog erg gespannen vanwege het opsluiten op zichzelf, maar al snel waren we helemaal in het spel op aan het gaan! We waren binnen 1 uur klaar, helaas, we hadden wel een dag opgesloten willen zitten met allerlei oplossingen en eureka momenten van dien!


Leuke uitdagende ervaring!

door Dinja (21-09-2015)

Spel gedaan met vier personen, gehaald in 54 minuten. Aantal spelers is perfect voor deze escape room. Verschillende spelelementen. Vanaf het begin zit je als groep er meteen goed in. Leuke en creatieve puzzels.


Super!

door Machteld (21-09-2015)

Na een druk op de bel wordt je direct meegenomen in het spel. De eerste keer dat wij (5 meiden) een escape room gingen doen, met nog 17 seconden over hebben wij het gehaald. Je moet slim, maar ook snel zijn. De connecties zijn soms lastig te leggen, maar gelukkig is er soms een hulp middel!


Sfeervol en spannend

door Tosca (20-09-2015)

Al meerdere escapes gedaan, deze twee kamers in Zwolle zijn de beste die we gedaan hebben. De sfeer is enorm goed in beide kamers (die toch heel verschillend zijn) ook zijn de 'puzzels' van een goed niveau en origineel. Aanrader!!


Waanzinnig goed doordacht, top spel!

door Hester (20-09-2015)

We hebben met zn vieren de kamer gespeeld. Het is leuk om niet op eigen vraag hints te krijgen, alleen als we echt vastzatenkregen we cryptische aanwingen. We zijn benieuwd naar de 2e kamer, we hebben over twee weken geboekt, tot dan!


Uitdagend & spannend spel

door Mirei (20-09-2015)

Je hebt geen idee wat je kunt verwachten, daardoor heel verrassend en spannend. De locatie is verbluffend en de spellen hersenkrakers, pittig maar super leuk! Wij waren met 4 personen en binnen 55 minuten er uit. Binnenkort de andere espace room the prison cell proberen.


Wat een geweldige ervaring!

door Bas (20-09-2015)

Voor het eerst me laten opsluiten met een groep vrienden. Wat een geweldige kamer met leuke en soms lastige opdrachten en uitdagingen. Echt een aanrader:-)


Hysterisch

door De beste dinnetjes (19-09-2015)

Wij hebben the mail room zojuist met 5 meiden gedaan. Super spannend, krakende hersens, een hoop gegil en gekrijs en super veel lol! Wat was dit leuk!! We willen hier zeker weer eens heen gaan! Super mooie uitstraling.. uitdagende puzzels.. en het geeft een heerlijke adrenaline kick! Machtig!


Both AWESOME! The mail room&the prison cell

door Maïwenn (19-09-2015)

Al een aantal 'rooms' gedaan, maar deze twee springen eruit! Qua sfeer, opdrachten en totale opzet! Ook zeer enthousiaste medewerkers :) Hopen op een derde!!!!!!


Het was spannend, uitdagend en briljant!

door Suzanne (19-09-2015)

Deze escape room is zeker aan te raden. De raadsels en codes zijn origineel en heel goed uitgedacht. Je verveelt je geen seconde en de spanning zit er het hele uur goed in.


Uitdagend met leuke verassingselementen

door Veronique (19-09-2015)

De ervaring zelf was tot in ieder detail goed uitgedacht en spannend. De puzzels waren erg origineel en ingenieus in elkaar gezet. Continue zaten wij in een zeer positieve roes. Wat mij betreft een van de sterkere escaperooms van NL! Erg aan te raden! Topervaring!


spannend en uitdagend

door Vera (19-09-2015)

de race tegen de klok maakt deze opsluiting nog spannender en uitdagender. de raadsels zijn ingenieus


Fantastisch opgezet!

door Anoniem (19-09-2015)

Nadat we een half jaar geleden de postkamer hadden gedaan ging een gedeelte van ons nu de Prison Cell doen. En wat een gave puzzels / verrassingen waren er! De postkamer hebben we destijds niet gehaald dus hadden extra motivatie voor deze! En yes met nog twee minuten over waren we vrij! Wat een gave effecten allemaal. Laat de 3e escape room in het pand ook maar komen dan zijn wij zeker weer van de partij!


Enthousiast!

door Kimberley (18-09-2015)

Geweldige kamer! Super spannend en heel goed in elkaar gezet. Snel de mail room doen! Je geld meer dan waard!


boven verwachtingen

door Jimmy (18-09-2015)

voordat we er heen gingen wisten we niet wat te verwachten. maar eenmaal daar was het spannend en uitdagend.


Geweldig, verrassend en uitdagend!!

door Simone (18-09-2015)

Geweldig, verrassend en uitdagend!! Als ik het nog een keer kon doen deed ik het zeker weer een aanrader voor iedereen. Binnenkort de 2e room proberen van de Great escape in Zwolle die blijkt nog spectaculairder te zijn.


Gaaf!!!!

door Marjan (18-09-2015)

Super leuk om te ervaren!!


BrainPrison

door Sander (18-09-2015)

Geen doorsnee gevangenis. Je hebt zelf de mogelijkheid om eruit te komen. Maar je brein bepaald hoe snel. Is jou brein snel genoeg?


Uitdagend uur met goed opgezette sfeer

door Tom (18-09-2015)

Mijn eerste escaperoom dus weinig te vergelijken maar wat was het een onvergetelijke ervaring. Dit was als teamuitje georganiseerd met twee groepen tegelijk, wij zaten in de prison. Vanaf het begin is het spanning alom, je weet dat je opgesloten wordt en moet zien te ontsnappen in een uur wat zorgt voor een verhoogde hartslag. Het spel zal ik niet te veel over vertellen maar het heeft bij ons gevraagd om goede samenwerking en afstemming om tot het einde te komen. Ik vind het inventief opgezet met uitdagende opdrachten en verrassende wendingen. Wij hebben de prison verlaten met nog een aantal minuten over dus dat was ook leuk. Ergens is het gek om jezelf vrijwillig op te laten sluiten voor een uur en dat je er dan van alles voor moet doen om eruit te komen maar juist dat er tijdsdruk is maakt het zo spannend en leuk om te doen. Voor mij was dit zeker niet de laatste escaperoom.


Top van begin tot eind

door Ellen (17-09-2015)

De sfeer is helemaal compleet, vanaf de ontvangst t/m de briljante ontsnapping. Wat een verrassend einde. Verder leuke raadsels/puzzels. Uitdagend maar niet té moeilijk.


Weergaloos!

door Bregje (17-09-2015)

Gewoon subliem!


Waanzinnige escaperoom!!

door Bregje (17-09-2015)

Zenuwslopend spannend!


Een bezoek vol spanning, avontuur en ondezoek!

door Daan (17-09-2015)

Ik heb beide kamers een keer gehad en het was een geweldige ervaring. Je wordt tijdens het spel uitgedaagt om op een manier te denken die je niet gewent bent. In The Prison Cell is de ervaring erg bijzonder door de bijwaker en de handboeien die je om krijgt. Ik raad het iedereen aan om eens een kijkje te nemen!


Zeer spannend & verassend

door Job (17-09-2015)

De postkamer, het klinkt niet zo spannend maar dat was het wel! Vooral aan het begin wanneer de deur achter je dichtslaat en de spannende muziek begint. Lastige maar zeer goede raadsels en een aantal verrassende elementen. Super!


Briljant

door Thom (17-09-2015)

Fantastische ervaring! Het moment dat je de kelder induikt begint de adrealine al te stromen door de fantastische locatie! Sterke puzzels, lekker pittig maar goed te doen! De crew van deze escaperoom is enthousiast en begaan. Het geld meer dan waard!


super leuk!

door B (17-09-2015)

Wat was dit leuk :)


Echt gaaf!

door Leroy (17-09-2015)

Leuk om te doen!


Super!

door J. (17-09-2015)

Super gave escaperoom, heel spannend en de verschillende ruimtes maken het extra leuk. Echt een aanrader!!


Spanning, adrenaline & teamwork

door René (14-08-2015)

Wederom een fantastische uitdaging. Goede sfeer en doordacht verhaal. Alleen door out-of-the box te denken kun je ontsnappen out-of-the box! Zeer zeker een aanrader! Teamwork is een must.


Gaaf!!!!

door Marjan (14-08-2015)

De Prison Cell was in een woord fantastisch!! Spannend door het verhaal, de muziek en de druk om te moeten en willen ontsnappen!! Goed concept met allerlei vernuftige puzzels en effecten!! Een echte aanrader: dit moet je meegemaakt hebben!!


Verrassend

door Lotte (09-08-2015)

Gave escaperoom met leuke verrassingseffecten! Vanaf het begin word je letterlijk en figuurlijk geboeid! Een aanrader!


Super spannende escape room.

door G-J (09-08-2015)

We mochten deze kamer testen en het was wederom fantastisch. Vanaf het moment dat je aanbelt wordt je meegenomen in het spel. Veel meer actie, samenwerken en vette effecten maakten dit tot de beste escape room welke ik heb gespeeld.(meer als 10 gedaan).


Briljant

door Ruben (09-08-2015)

Een erg leuke escape room, de leukste die ik tot nu toe heb gedaan. De kleine doorgangen en het feit dat je geboeid wordt maken het een complete ervaring. De puzzels zaten ook erg goed in elkaar. Je zit vanaf het moment dat je aanbelt in het spel!


fantastische ervaring

door kim (26-04-2015)

Onze 1e escape the room game en wat was het leuk om te doen. Een goed doordacht verhaal met verrassende aanwijzingen. Dit smaakt naar meer! The frighteners will be back :)


Verrassend, mysterieus en uitdagend!

door Franka (12-04-2015)

Uitdagende game en goede setting. Mysterieuze sfeer en spannend tot aan het eind. Mooie ervaring en een absolute aanrader!


super leuke ervaring

door Jelle (12-04-2015)

Leuk om eens te doen met wat vrienden. Weer eens wat anders :D


Sfeervolle en goed georganiseerde escape room

door Niklas (12-04-2015)

We waren vrijdag voor het eerst naar een escape room geweest, die in Zwolle dus. We vonden het een geweldige, sfeervolle ervaring. We hebben het uiteindelijk net gehaald, de puzzels zijn niet te moeilijk, maar je moet er wel even goed ovr nadenken. De hints werden soms iets te snel gegeven, we hadden soms graag zelf nog iets langer willen doordenken. Al met al een aanrader!


Erg goed

door Gj (06-04-2015)

Zeer goede escaperoom. Thema goed doorgevoerd in aankleding en in de puzzels. Originele start van de kamer. Puzzels origineel en best pittig. We hadden maar 16 sec over. Erg leuk!


A great experience with a great escape

door Pauline (06-04-2015)

We hebben met z'n zessen ruim 50 minuten met veel plezier in de ruimte van de heer Post verkeerd en we hebben ons verbaasd over de inventiviteit waarmee het spektakel is opgezet. Hartstikke leuk en zeker een aanrader om een keer mee te maken.


Super!!!

door Kirstie (05-04-2015)

Ons eerste avontuur in een escape room. De spanning was meteen hoog toen we op de bel drukte. De deur valt in het slot en dan..... Waar moet je beginnen? Gelukkig kwamen we erg ver. Helaas net niet gelukt om te ontsnappen maar het avontuur was het meer dan waard! Super room met leuke, verschillende, spannende opdrachten!


Super spannend, super ervaring, aanrader!!!!

door Esther (03-04-2015)

Een echte aanrader!


Bijzonder goed bedacht spel!!!

door Miranda (01-04-2015)

wij hadden er enorm veel zin in...! De spanning steeg...en drukte exact om 22.30uur aan...daar hadden we iets wat meer instructies verwacht... . Binnen, kregen de deurklink en het spel begon! We gingen als een malle naar aanwijzingen/ dingen zoeken! Ik vind de setting/ sfeer erg goed neergezet! Chapeau! En toen ging de telefoon!! Erg gaaf aspect in het spel! We vonden het een super ervaring! En nog gehaald ook! Ik hoop dat jullie minds de kelder/ het spel nog groter kunnen maken zodat we nog een x kunnen komen! Ik raad het iedereen aan! Bedankt voor deze ervaring. Gr. miranda.


Helemaal geweldig!!!

door Stam Scouting Jan Lijdinggroep Zwolle (31-03-2015)

Wij hebben met onze stam met 3 groepen van 6 meegedaan aan de Great Escape. Het was ontzettend origineel, gaaf, knap in elkaar gezet en uitdagend! Echt een aanrader om met een groep mensen te doen. Als de tweede kamer af is, komen we weer!


Super leuk!

door Emma Sietsma (31-03-2015)

Het was voor ons een teambuildingdag uitje & het was erg leuk en uitdagend, misschien was het wel leuker om bij een teambuildingsactiviteit de beelden terug te kunnen kijken.


het was spannend, perfect in elkaar gezet

door Ingrid (31-03-2015)

Heel zeker voor herhaling vatbaar, we wachten op de 2de kamer!!


Ontzettend spannend en uitdagend!

door Marjolein (30-03-2015)

Wij zijn hier geweest voor het vrijgezellenfeest van mijn beste vriendin en we hebben echt een supergave dag gehad. Heel veel gelachen!


super leuk om te doen, zeker ook met kinderen

door Paul (30-03-2015)

Onze kinderen van 13 en 10 praten er nu nog steeds over. Wij vonden het als gezin een super leuke ervaring. Iedereen had zijn inbreng!


Verrassend!

door Thea (25-03-2015)

Leuke ervaring, was wel moeilijk.


Traditionele klasse

door Ilse (24-03-2015)

Dit is een kamer die je vanaf de voordeur direct meeneemt in het spel. Sterk begin! Verder is de kamer goed doordacht, mooi gelaagd en heeft het een sterke sfeer en opbouw die je tot het einde toe in spanning laat. De puzzels zijn vrij traditioneel met veel (varianten op) sloten en af en toe wat flinke doordenkers. Ook in een duo (zoals wij waren) goed te doen!


Spannend en uitdagend van begin tot einde!

door Desiree (23-03-2015)

Samen met mijn man en onze twee pubers werden wij opgesloten en losgelaten in de kamer met als doel binnen het uur te ontsnappen. Wat een waanzinnig leuke ervaring om op deze manier samen te zoeken naar de codes en uitgang!


Zeer sfeervolle en uitdagende escape room!

door Bas (22-03-2015)

Van de diverse escape rooms die ik al gedaan heb door het land, is dit een van mijn favorieten. Het begint al met de mysterieuze binnenkomst en het begin van het spel (voor de mensen met ervaring alleen maar leuk, misschien niet ideaal voor beginners). Verder is het prachtig ingericht, veel en leuke puzzels, diverse sfeer-effecten en vol verrassingen. De moeilijkheidsgraad vind ik zelf altijd lastig te beoordelen (bij ons liep het gesmeerd), persoonlijk denk ik iets bovengemiddeld (normaal-moeilijk). Op de site zie je namelijk nog aardig wat groepen die er niet doorheen komen. Een echte aanrader en we kunnen niet wachten op de nieuwe kamer!


Helemaal te gek!

door Spenjo (21-03-2015)

Supergave escaperoom met veel onverwachte verrassingen en het nodige denkwerk. Echt een aanrader!


fantastische

door Lisette (16-03-2015)

Erg leuk, niet te makkelijk en als je vastloopt met wat hulp soms ook niet te moeilijk. Super mooie setting, wacht met spanning af op een nieuwe kamer. Enige wat ik heb gemist, maar dat ligt wellicht aan mij is dat ik een volgorde miste. Maar nog steeds super.


opzwepend en verrassend

door maud (16-03-2015)

Adrenaline steeg ten top, super om alles uit te vogelen


Leuke room, goeie puzzels, weinig spanning.

door Erik (15-03-2015)

Leuke room, goeie puzzels. Had wat meer spanning in gekund.


spannend

door Agema (15-03-2015)

De escape room was spannend en niet te makkelijk. het was telkens weer een verassing wat je vond dmv de raadsels en sleutels. ik heb me geen moment verveelt en het uur vloog om!


Echt een aanrader!

door Hannah (14-03-2015)

Afgelopen donderdag hebben we met 4 personen mee gedaan met the Great Escape in Zwolle. Het was super leuk, en we hebben het gehaald! Yeeh.


Exciting and mind challenging experience

door Avarvarei (13-03-2015)

Part of a surprise weekend for my husband as birthday gift, played the game with friends. First time when we try this game, it was so interesting and exciting that we definitely want to do it again. Discovered that there is a dedicated website for these locations and surprised to see how many there are in Netherlands. We totally recommend this to do with family, friends or colleagues.


heerlijke puzzels, zit goed in elkaar

door Reijer (12-03-2015)

Onze eerste escape room. Het was een hele leuke ervaring om meegekregen te hebben.


Niet te beschrijven

door Hester (09-03-2015)

Wat een ervaring en wat een setting, briljant in elkaar gezet en spannende special effects! Zeker voor herhaling vatbaar, kom ook zeker naar de nieuwe kamer zodra hij klaar is :)


te gek om te ervaren

door marigje (08-03-2015)

Heel leuk!!


Fantastisch!

door Mirjam (05-03-2015)

Fantastisch! Iedereen was zeer enthousiast en bloed fanatiek. Zeker voor herhaling vatbaar...


Must Have (done) !

door Matthijs (02-03-2015)

Leuke setting, mooie diversiteit aan puzzels en uitdagingen, lekker pittig en dus een echte aanrader!


spannend en een hele uitdaging!

door annette (01-03-2015)

genoten van 'the great escape'! Vermaak voor grote jeugd en volwassenen, waarbij je je hersens behoorlijk moet laten kraken.


Goed opgezet en zeker de moeite waard!

door Gerard (01-03-2015)

Het verhaal zit goed in elkaar, leuke puzzels / opdrachten, genoeg uitdaging. Zeker het bezoeken waard!!! Dit smaakt naar meer...


Verrassend spannend tot op de laatste minuut!!!

door Anna (17-02-2015)

Wij gingen met een groep enthousiastelingen (volwassenen) voor de eerste keer in een escape room. Wij hadden er veel zin in en hadden hoge verwachtingen van het concept. Die werden dubbel en dwars beloond, wat was het spannend, lastig, cool en ontzettend leuk. We waren heel fanatiek en hebben het super gehad. Het uur was zo om. Veel onverwacht verrassende elementen. Nu op zoek naar de volgende escape room:)



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Escape Room:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring:



Foto's